Uskonnot kuuluvat menneisyyteen

ReligionFreeWorld

Ja perusteluni ovat:

- Maailmassa on tuhansia uskontoja, joista jokainen väittää olevansa ainut oikea ja muut ovat heidän mielestään väärässä. Tämän vuoksi on tapettu maailman historian aikana miljoonia ihmisiä. Lisäksi maailmassa on ollut sotia, nälkää ja sairauksia niin kauan kuin on ollut ihmisiäkin, mutta kuinka monta kertaa jumala on auttanut hädässä olevia? Ei kertaakaan. Uskonnot ovat myös levinneet maailmalle väkivaltaisesti kuolemaa kylväen. Jos jumala on olemassa, niin hänhän on sadisti kun on antanut tämän tapahtua.

- Uskonnot ovat epäkorrekteja, esimerkiksi raamattu väittää maapallon olevan 6000 vuotta vanha ja, että jumala olisi luonut sen seitsemässä päivässä. Mikään ei viittaa tämän olevan totta, kiitos tiedemaailmalle. Lisäksi uskonnot perustettiin alunperin johtamaan suuria kansanrymhiä pelottelemalla paholaisella ja helvetillä. Jos helvetti on olemassa niin missä se sijaitsee? Jossain avaruudessako, sillä maan alla se ei ainakaan ole.

- Uskonnot ovat aina pyrkineet vastustamaan tiedettä ja sen kehitystä, jottei kansa alkaisi ajatella omilla aivoilla. Hyvä esimerkki on Galileo Galilein yritys todistaa, että maa kiertää aurinkoa eikä toiste päin. Kirkko ei kuitenkaan pitänyt tästä ajatuksesta vaan uhkasi Galileitä vankilalla. Jos meillä ei maailman historiassa olisi hänenlaisiaan ajattelioita, ei meillä olisi tällaista teknologiaa kuin nyt ja tekään uskovaiset ette voisi lukea Suomi24 palstaa päätelaitteillanne.

- Uskontoja on muutettu jatkuvasti aina kyseisen ajanjakson kannalta suotuisaksi. Esimerkiksi alkuperäinen koraani sisältäisi todella paljon väkivaltaa verrattuna nykyaikaisiin tulkintoihin. Samoin myös raamattua on muokattu vuosisatojen ajan. Jos uskontoja voi todella muuttaa niin eikö olisi sama jo luopua kokonaan niistä? Kukaan tänä päivänä elävä ei joka tapauksessa noudata alkuperäisiä tekstejä.

- Jos jumala loi maailman, ihmiset ja eläimet niin kuka loi jumalan?

- Havaittava maailmankaikkeus on valtava, noin 93 miljardia valovuotta eli valolla kestää 93 000 000 000 vuotta kulkea sen halki. Todellisuudessa se on paljon suurempi, koska maailmankaikkeus laajenee kiihtyvällä nopeudella. Jos siis esität rukouksen ja jumala sattuu olemaan maailmankaikkeuden laidalla niin rukouksen perille menemiseen menee miljardeja vuosia, koska mikään ei voi liikkua valoa nopeammin. Lisäksi tarvitset valtavan tehokkaan antennin jottei rukouksen viesti pääse vaimenemaan liikaa matkalla, tosin energiaa tarvitaan yhtä paljon kuin räjähtävä tähti vapauttaa.

- Maailma ei vain toimi jos ihminen tuhlaa aikaansa satuolentoihin uskomalla ja toisiaan tappamalla vedoten toisten vääräuskoisuuteen. Ihmisen tarkoitus on kehittyä teknologisesti, sillä joskus meidän on lähdettävä tältä pallolta. Katastrofin uhatessa jumala ei meitä tule hakemaan.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luontaistuote

      Rahatalous uskonto siinä sivussa

    • Anonyymi

      Minun mielestä uskonto ei ole syy sotaan vaan se on valjastettu näyttämään uskonnon sodilta
      Suurin osa sodista on ahneus ja raha sinun pitäisi nähdä tämän tosi asian
      On totta että jotkut uskonnot kieltävät tieteen kun tiede tuhoaa sen kieltävän uskonnon perustan esim maailman synty onko maailma pyöreä vai litteä ja ihmisten syntyminen alkaen siemen nesteestä kaikkinen vaiheinen itse uskon jumalaan kutsun Allahiksi
      Olen itse tutkinut pitkään masilman uskontoja
      Ja olen sitä mieltä että oikea uskonto kestää valoa totuutta tieteen näkö kulmasta loogisesti
      Tiede on todistanut montaa asiaa oikeaksi koraanissa vaikka koraani on 1400v vanha
      Alkaen ihmisten biologiasta astranomiaan ja kaikkea siltä väliltä
      On huono sanan valinta sanoa jumalaa sadistiseksi
      Ihmisten tekojen takia
      Jumala loi maan 6 päivässä ja ensimäinen ihmiset olivat adam ja hawa suomeksi aadam ja eeva
      Koraanissa kerrotaan myös big bang teorista
      Ja maailma on paljon vanhempi kuin 6000v
      Totuus kestää valoa
      Koraani on todistanut joitain tieteen saavutuksia tasan tarkaan oikeaksi.
      Uskonto ei tapa vaan ihmiset
      Jotka yrittävät oikeuttaa sotaansa uskonnolla

    • Uskonnot kuuluvat menneisyyteen, koska vain tieteelliset menetelmät voivat tuoda totuuden asioissa esille. Tiede ei ole koskaan uskoa vaan aina tieteellisten menetelmien käyttöä.
      Uskonnon ylläpitäminen julkisena on tarkoituksellista kansan ymmärrystason alentamista ja totuuden pimittämistä!

      • Anonyymi

        Eipä voida kieltää sellaisen olemassaoloa, jonka olemassaoloa tai olemattomuuta ei ole voitu todistaa.
        Näin ollen Jumalan kieltäminen on loppujen lopuksi sekin uskonto - usko siihen, ettei Jumalaa ole.
        Viisas se, joka oppii menneistä ja esi-isien viisaudesta. Tieteellä on välineitä ja keinoja mitata energioita yms., eri asia kuka haluaa todisteet nähdä.
        Aikoinaan keksittiin kaukoputki, ja todettiin, että kaikki tähdet eivät olekaan tähtiä, vaan osa oli planeettoja. Kun asia näytettiin kirjanoppineille, he eivät uskoneet.
        Mutta sen sanon, että jos kaikki kirkon maalaukset muutettaisi totuudellisiksi, eivät ihmiset enää kävisi kirkossa.
        Meidän esi-isämme eivät olleet hulluja, ja uskonto kuuluu osaan luonnonlakia. Uskokoon kuka mitä haluaa, mutta muistakoon kunnioittaa muiden käsitystä maailmasta, ellei suoranaisesta kiusantekopropagandasta ole kyse, kuten litteän maan teoria.
        Kommunismi toimii, sitä täytyy vain hieman säätää.


      • Tottakai voidaan kieltää kaikki, mistä ei ole todisteita, näin toimii oikeuskin, todista, näytä toteen tai ole hiljaa. Tosin uskonnon kohdalla oikeus paljastaa luokkaoikeuspuolensa ja tuomitsee toteennäyttämättä syyttömän, kuten uskonnon pilkkaamisen.
        Jumalankieltäminen on tieteellisen loogisen ajattelun seurausta ja siten hyvin pätevää tieteellisen ajattelun eli toiminnan seurausta. Tieteellinen ajattelu on ajattelua tieteellisten menetelmien avustaman, eivätkä nämä menetelmät ole mitään uskontoa vaan toistettavia toteennäytettäviä kategorioita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1290
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      69
      835
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      777
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      704
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe