EU-valtaeliitti vetämässä purtilostaan tulpan irti keskellä ulappaa?

On jo päivänselvää, että EU:n valtaeliitti pyrkii muuttamaan pseudovaltionsa fyysiseksi maaksi. Siksi he pyrkivät vaikuttamaan jäsenmaiden halukkuuteen tunnustamaan sen. He tulevat todennäköisesti kuitenkin uppoamaan viritelmänsä mukana, koska on vaikea uskoa, että yksikään vielä itsenäisyyttään ja koskemattomuuttaan säilyttänyt maa haluaa tunnustaa EU:ta fyysiseksi maaksi, koska he tietävät sen seuraukset omalle maalleen. Tämän tietää myös EU:n valtaeliitti, joka uhmakkaasti jatkaa tavoitettaan kohti.

Yksi selkeä merkki, joka kertoo valtaeliitin (Merkel, Juncker, Macron yms.) tavoitteista, on jäsenmaiden sisäisen nationalismin, kansallismielisyyden, demokratian ja itsenäisyyden, sekä homogeenisen etnisyyden asteittainen tukahduttaminen. Siksi nationalismi, kansallismielisyys, isänmaallisuus yms. vastaavat käsitteet on loattu ja niiden sisältö on vääristelty. Kansallisidentiteetti halutaan vaihtaa alkuperäisestä EU-kansallisidentiteetiksi.

Jokaisen maan kansalainen tuntee uskollisuutta maataan kohtaan. Se on saumaton osa kansallisidentiteettiä, ja samalla EU:n fyysistämiselle haitta. Kyse on heidän synnyinmaastaan, kodistaan, turvastansa, jossa he haluavat elää hyvän elämän, vapaana, oikeutettuna tekemään valintoja, päätöksiä, jakamaan mielipiteitään ja toimimaan niiden mukaisesti ja nauttimaan turvallisesta elämästä, jonka EU-valtaeliitti haluaa viedä heiltä. He myös odottavat, että heidän äänestämänsä valtiovalta toimii sen mukaisesti. Demokratian hengessä. Tämän kokeminen ja tunteminen on nationalismia, kansallismielisyyttä, isänmaallisuutta, jota jokainen maan kansalainen on tuntenut munaskuissa.

Mutta, nyt asia on toisin, sillä maailma on kovasti muuttunut globalismin myötä. Perinteiset määritelmät, tuntemukset, ajattelutavat, asenteet yms. jotka ovat EU:n fyysistämisen esteenä, on loattu ja vääristelty sellaisilla mielikuvilla ja määritelmillä, että niitä hyljittäisiin ja vastustettaisiin ja sen sijaan valitaan tarjolle tyrkätty "parempi" vaihtoehto; EU-nationalismi, EU-kansallismielisyys, ja EU-isänmaallisuus, jotka taas ovat EU:n maaksi tunnustamista ajavaa manipulointia. Yllätyitkö? En minäkään.

Nyt siis mielikuvat nationalismista, kansallismielisyydestä ja isänmaallisuudesta on muotoiltu näin:
- väkivaltainen, rikollinen, vinoutunut, anarkistinen, vähä-älyinen, populistinen, haitallinen, vastustava, kieltävä, taannuttava, natsimielinen, rasistinen, fasistinen, vihollinen, vaarallinen.

Perinteistä nationalismia, kansallismielisyyttä ja isänmaallisuutta kokeville luodaan vääristyneet mielikuvat ja tuntemukset, että he eivät ole sitä "hyvää porukkaa", vaan leimattua vähemmistöä, joka koostuu kapinoitsijoista, työttömistä, tyhmistä, huonostikoulutetuista, alkoholisoituneista, huumausaineita käyttävistä, nahkatukista, persuista jne jne jne, jotka ovat teidän "parempien ihmisten" vihollisia. Miten tavallinen kansalainen reagoi tähän? Hän esim. saattaa vältellä tiettyjen puolueiden kannattamista, ei kannata enää tiettyjä perinteisiä asioita, ei kannata ideologioita ja ihmisiä, joiden toimenkuvaan kuuluu uudelleenmääritelty nationalismi, isänmaallisuus tms. Hän saattaa välttää mielipiteidensä kertomista, tai jopa kokee, että mielipiteet on pakko muuttaa, vastoin tahtoaankin, koska esim. ei halua samaistua vääristelyin luotuun olemattomaan kansanryhmään. Kyse tässä ei tietenkään ole "vääränlaisista ihmisistä" vaan KOKO Suomen kansasta, jolle pakotetaan uusia asenteita ja ajattelutapoja, jotka ovat, ei niin yllättäen, EU:lle suotuisia. Ts. kyse on suoranaisesta manipuloinnista, vedätyksestä, harhauttamisesta, joka johdattelee ihmisen valitsemaan sen "paremman vaihtoehdon", eli sen, mitä EU tarjoaa. Ole siis EU-kansalainen, koe EU-kansallismielisyyttä, EU-nationalismia, tai muuten...!

Kansallisidentiteetti voidaan muuttaa tai rikkoa monella muullakin tavalla. Esim. sekoittamalla maan homogeeninen etnisyys vaikkapa kolmansien maiden kansalaisilla. Monikulttuurisuus, humanitaarinen maahanmuutto. Tuttuja termejä. Näin saadaan aikaan kansakunta, jonka uskollisuus, isänmaallisuus yms. ei ole voimakasta ja heidän tahdonvoimansa voidaan valjastaa johonkin muuhun. Näin maan perinteinen nationalistinen mielipidevaltavirta ei ole enää EU-valtaelitiille häiriötekijä.

Meillä on palstat pullollaan valtaeliitin peliä pelaavia harhaanjohdettuja, jotka vakaasti uskovat, että nykyistä EU-elitismiä vastustavat ovat juuri sellaista porukkaa, josta edellä kirjoitin. Sen näkee heidän asenteistaan ja suhtautumisestaan EU-elitismiä vastustaviin palstalaisiin ja heidän kommentteihinsa. Unohtamatta anonyymisti esiintyviä EU-poliitikoita, jotka tietoisesti myrkyttävät keskusteluita. Minäkään en vastusta eurooppalaisten keskinäistä yhteistoimintaa, vaan globalismia/elitismiä, jonka käsialaa ovat monet kohtaamamme epäkohdat ja epämukavuudet, jotka myös kääntävät meidät toisiamme vastaan. Jokainen voi valita, minkä lipun tankoonsa nostaa. Omassani se on siniristilippu. EU-lipun tuikkasin tuleen.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rysselinryssä

      €urostoliitto ei elä niin vanhaksi kuin neuvostoliitto.

    • Rokonrpinen

      "On jo päivänselvää, että EU:n valtaeliitti pyrkii muuttamaan pseudovaltionsa fyysiseksi maaksi. Siksi he pyrkivät vaikuttamaan jäsenmaiden halukkuuteen tunnustamaan sen."

      Maailma blokkiutuu. Informaatioajan väistämätän seuraus on, että kansallinen identiteetti ja kansallisvaltiot menettävät merkitystään.

      EU:ssa ei ole valtaeliittiä, vaan ihmisiä, jotka sinne on äänestetty ja jotka EU:ssa työskentelevät. Euroopan neuvoston puheenjohtajalla ei ole äänestystoikeutta tai mitään toimeenpanovaltaa. Vuoteen 2014 asti Euroopan neuvoston puhemiehenä oli van Rompuy ja nyt Donald Tusk.

      Euroopan komissio on toimeenpaneva virkamieskoneisto, jonka valinnasta vastaa Euroopan neuvosto. Merkel ja Macron ovat kansallisina johtajina Euroopan neuvoston jäseniä, joilla molemmilla on yksi ääni tehtävissä päätöksissä. Juncker on komission puheenjohtaja, joka väistyy syksyllä uuden puheenjohtajan tieltä. Siihen, kuka uusi puheenjohtaja on, vaikuttaa Euroopan parlamenttivaalien tulos. Suomen seuraava Euroopan neuvoston jäsen on Antti Rinne. Aiemmin se oli Sipilä.

    • Rokonrpinen

      "Yksi selkeä merkki, joka kertoo valtaeliitin (Merkel, Juncker, Macron yms.) tavoitteista, on jäsenmaiden sisäisen nationalismin, kansallismielisyyden, demokratian ja itsenäisyyden, sekä homogeenisen etnisyyden asteittainen tukahduttaminen."

      Hörönlöpsis. Merkel ja Macron ovat demokraattisesti valittuja valtioiden päämiehiä ja sellaisina Euroopan neuvoston äänivaltaisia jäseniä. Merkel on poistumassa Saksan politiikasta. Teoriassa hänet voitaisiin nimittää Saksan EU-komissaariksi, mutta epälen, että niin ei tule käymään. Emmanuel Macron valittiin Ranskan johtoon sattumalta. Kun kärkiehdokkaiden taustalta paljastui korruptioskandaaleja, jäljelle jäi kaksi huonoa ehdokasta: Marine Le Pen ja Emmanuel Macron. Ranskalaiset valitsivat kahdesta huonosta vähemmän huonon. Ranskan presidentin virkakauden pituus on viisi vuotta, joten parin-kolmen vuoden päästä vallanpitäjä sielläkin vaihtuu. Jean-Claude Juncker on Luxemburgin entinen pääministeri ja Euroopan komission puheenjohtaja. Siihen tehtävään hänet nimitti Euroopan neuvosto, eli Euroopan valtioiden demokraattisesti valitut johtajat. Komissaarit ovat virkamiehiä ja virkamiehiä ei vaalein valita asemaansa varmasti missään. Syksyllä Junckerin kausi päättyy ja tilalle valitaan uusi pääkomissaari.

      Mitään EU:n eliittiä ei ole olemassakaan. On vain poliitikkoja, lainsäätäjiä ja virkamiehiä, jotka työskentelevät EU:ssa tietyn ajan. Todellista eliittiä om taloudellinen ja syntyperäinen eliitti - sellainen, jota sinä puolustat. Siihen kuuluu Jacob Rees-Mogg, Arron Banks, Donald Trump sekä joukko European Research Groupin oikeistolaisia riskisijoittajia. Se on se omistava porras, joka käyttää todellista valtaa. Muu on enemmän ja vähemmän teatteria massoille.

      " Siksi nationalismi, kansallismielisyys, isänmaallisuus yms. vastaavat käsitteet on loattu ja niiden sisältö on vääristelty. Kansallisidentiteetti halutaan vaihtaa alkuperäisestä EU-kansallisidentiteetiksi."

      Maailmassa on karkeasti 6 miljardia uskovaista. Uskovaiset jakautuvat Aabrahamilaisiin uskontoihin, kuten juutalaiset, kristityt ja islamilaiset, sekä hinduihin, buddhalaisiin jne. Edelleen kristittyjä oppisuuntia on noin 9000. Islamilaisuus jakautuu kahteen pääsuuntaan, jotka vihaavat toisiaan jopa enemmän kuin muita uskontoja. Ja kaiken tämän keskellä yksikään usko ei ole identtinen. Maailmassa on karkeasti kuuli miljardia erilaista uskoa johonkin korkeampaan. Mitä merkitystä näillä väitteillä on nationalismin, kansallisidentiteetin ja isänmaallisuuden kanssa? Annan sinulle 2 sekuntia aikaa arvata, ja jos sinulla menee kymmenyskin enemmän, olet täysi urpo.

    • Rokonrpinen

      "Jokaisen maan kansalainen tuntee uskollisuutta maataan kohtaan."

      Tietenkin. Aivan kuten erilaiset uskonnolliset käsitykset, myös käsitykset isänmaallisuuden ja kansallismielisyyden merkityksestä vaihtelevat. Älä sinä perkele yritä omia isänmaallisuutta tai vedota siihen.

      Aitoa isänmaallisuutta on kansan hyvinvoinnin turvaaminen ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen. Se ei aina ole helppoa ja mustavalkoista. Sinun ja kaltaistesi EU-kriitikoiden kantavana motivaationa lienee saattaa meidätKremlin talutusnuoraan, kuten YYA-Suomessa. Usko huviksesi, että valtaosa suomalaisista ei halua enää ikinä Venäjän vallan alle. Siksi sinun pyrkimyksesi on epäisänmaallista, ellei isänmaasi ole suuri ja mahtava Neu,.. eikun Venäjä.

      "Kyse on heidän synnyinmaastaan, kodistaan, turvastansa, jossa he haluavat elää hyvän elämän, vapaana, oikeutettuna tekemään valintoja, päätöksiä, jakamaan mielipiteitään ja toimimaan niiden mukaisesti ja nauttimaan turvallisesta elämästä, jonka EU-valtaeliitti haluaa viedä heiltä."

      Mitään EU:n valtaeliittiä ei ole olemassakaan. Ihmisoikeudet, suvaitsevaisuus, demokratia, perusturva ja sananvapaus on kirjattu EU:n perustamissopimukseen (Lissabonin sopimus). Vihapuhetta, ksenofobiaa ja rasismia EU ei hyväksy; siinä menee sananvapauden raja. Mutta tietenkin saat sanoa mitä haluat, mutta sinun on oltava valmis kantamaan vastuu sanomisistasi. Suomessa, tässä isiemme maassa, Jumalanpilkka on yhä rangaistava rikos. Sitä se ei ole kovinkaan monessa muussa Eurooppalaisessa maassa. Jussi Halla-aho on viimeisin uskonrauhan rikkomisesta Suomessa tuomion saanut. Senhän sinä tiedät. Se ei ole vitun dorka EU:n laki, vaan Suomen laki.

      EU on useimpien suomalaisten mielestä hyvä asia. Vastustajia on karkeasti 12 % ja ainakin osa heistä lukeutuu samaan pössyttelijöiden ja avohoitopotilaiden joukkoon kuin SKE ja sen vainoharhaiset salaliittoteoreetikot, flättärit ja nuoren maan kreationistit. Sitten on niitä Bäckmannin perseennjuolioita - venäläismielisiä maanpettureita. EU on taloudellinen ja poliittinen liitto, mutta myös turvallisuuspoliittinen valinta. Vaikka EU ei muskeleillaan leveile kuten itänaapurimme, siltä löytyy taloudellista ja teollista potentiaalia suurvallan edestä. EU on taloudellisesti 10 kertaa Venäjän kokoinen. Puolustusmenoihinkin se käyttää 3-4 kertaa enemmän rahaa kuin Venäjä. Yhteiset joukot ovat tulevaisuutta, mutta jo nyt käytännöt ovat melko hyvin yhteen koordinoitu. Lissabonin sopimukseen sisältyy auttamisvelvoite sotilaallisen aggression kohteeksi joutuneelle valtiolle. Se ei välttämättä tarkoita sotilaallista apua, vaikka sitä ei ole poissuljettu, mutta mm. materiaali- ja tiedusteluapua. Suomi on paremmassa turvassa osana Euroopan unionia kuin sen ulkopuolella.

      Suomessa, kuten useimmissa länsimaissa, noudatetaan edustuksellista demokratiaa. Se on sivistynyt ja monin verroin parempi käytäntö kuin huutoäänestyksiin perustuvat sitovat kansanäänestykset. Edustuksellisessa demokratiassa valitaan kansanedustajat, joille annetaan mandaatti päätösten tekoon. Heillä on myös parhaimmat edellytykset tehdä rationaalisia ja kansakunnan etuja ajavia päätöksiä yhdessä avustajiensa kanssa. Eduskunnan valiokunnat ovat päteviä toimielimiä lainsäädännössä.

      • Voisitko ystävällisesti keskittyä itse asiaan ja tiivistää tekstiä. Mielleyhtymien, rinnastusten yms. hakeminen rönsyilevästi mutu-tyyliin tekee tekstistä hyppivää, vaikealukuista ja päämäärätöntä.

        Kiitos etukäteen.


    • Että fyysiseksi maaksi... Kukkamullalla olisi jotain arvoa, mutta en ole huomannut tällaista halua miltään EU-taholta...

      • Oi miten kiva sanaleikki :) iiiiiik!

        Kyllä se on ihan selvä, että EU:lle tavoitellaan tunnustusta maaksi. Vai luulitko tosiaan, että EU oli tarkoitus rakentaa pysyvästi pelkäksi sopimusasteen asiaksi? Johan asia tuli selväksi, kun EU-eliitti alkoi rakentaa siitä valtion tavoin toimivaa elintä. Ymmärrän kyllä, että teikäläisten leipätyötä on kiistää kaikki, mitä eurokriittiset sanoo.


      • eur0kriittinen kirjoitti:

        Oi miten kiva sanaleikki :) iiiiiik!

        Kyllä se on ihan selvä, että EU:lle tavoitellaan tunnustusta maaksi. Vai luulitko tosiaan, että EU oli tarkoitus rakentaa pysyvästi pelkäksi sopimusasteen asiaksi? Johan asia tuli selväksi, kun EU-eliitti alkoi rakentaa siitä valtion tavoin toimivaa elintä. Ymmärrän kyllä, että teikäläisten leipätyötä on kiistää kaikki, mitä eurokriittiset sanoo.

        Minulle liittovaltio sopii hyvin. Mutta suunnitelmissa se ei ole.

        Sinun kukkamultafantasiasi on sitten jotain ihan muuta.


      • TheRat kirjoitti:

        Minulle liittovaltio sopii hyvin. Mutta suunnitelmissa se ei ole.

        Sinun kukkamultafantasiasi on sitten jotain ihan muuta.

        Miksi fantasioisin kukkamullasta? Sulla vilisee vähän outoja mielikuvia mielessäs. Miten EU-aiheisesta keskustelusta sulle assioitui kukkamulta?

        Tietysti sulle sopii Liittovaltio, koska et ole suomalainen. Ei-suomalaisena et myöskään ymmärrä, millaisia tunnesiteitä suomalaisella on kotimaahansa. Me suomalaiset emme halua tunnustaa EU:ta maaksi, koska sen politiikan linjaukset ei houkuttele, kuten ei myöskään seuraukset. Me haluamme pysyä itsenäisinä.


      • Rokonrpinen
        eur0kriittinen kirjoitti:

        Oi miten kiva sanaleikki :) iiiiiik!

        Kyllä se on ihan selvä, että EU:lle tavoitellaan tunnustusta maaksi. Vai luulitko tosiaan, että EU oli tarkoitus rakentaa pysyvästi pelkäksi sopimusasteen asiaksi? Johan asia tuli selväksi, kun EU-eliitti alkoi rakentaa siitä valtion tavoin toimivaa elintä. Ymmärrän kyllä, että teikäläisten leipätyötä on kiistää kaikki, mitä eurokriittiset sanoo.

        " Voisitko ystävällisesti keskittyä itse asiaan ja tiivistää tekstiä. Mielleyhtymien, rinnastusten yms. hakeminen rönsyilevästi mutu-tyyliin tekee tekstistä hyppivää, vaikealukuista ja päämäärätöntä. "

        Osoitit taas kerran todeksi sen, minkä jo aiemmin olen todennut: sinä ryhdyt heti kiukuttelemaan, kun joku haastaa lapselliset väitteesi.

        "Kyllä se on ihan selvä, että EU:lle tavoitellaan tunnustusta maaksi. Vai luulitko tosiaan, että EU oli tarkoitus rakentaa pysyvästi pelkäksi sopimusasteen asiaksi? Johan asia tuli selväksi, kun EU-eliitti alkoi rakentaa siitä valtion tavoin toimivaa elintä. Ymmärrän kyllä, että teikäläisten leipätyötä on kiistää kaikki, mitä eurokriittiset sanoo. "

        Olet väärässä. EU on rakennettu juridisesti ja poliittisesti avoimeksi liittovaltioksi, jollainen se jo on. Halua suljetulle liittovaltiolle ei päättävissä elimissä juurikaan ole. Avoimen liittovaltion ja suljetun liittovaltion ero on siinä, että suljetussa liittovaltiossa liittovaltio säätelee käytännössä kaikkea ulko-, turvallisuus- ja talouspolitiikasta lähtien, kun taas avoimessa liittovaltiossa osa yhteisistä asioista on federalisoitu ja jäsenvaltioille on jätetty huomattava autonomia. Näin asian määrittelee Euroopan oikeusistuimessa työskentelevä ja EU:n lainsäädännön valmisteluun osallistunut Ken Mifsud Bonnici. Totta on, että puolustusvoimat saatetaan federalisoida ja luultavasti myös euroaiden talouspolitiikka yhdistetään, koska se on järkevin tapa korjata euron valuviat.

        EU muuttuu varmasti tulevien vuosien ja vuosikymmenten saatossa sekä maantieteellisesti että juridisena ja poliittisena entiteettinä. Lähinnä muutoksessa kyse on hinosäädöstä ja korjailusta sekä tiivistymisestä joillain politiikan ja lainsäädännön alueilla.

        EU:n vahvimmat maat - Saksa ja Ranska ovat molemmat ilmaisseet halun yhteisille puolustusvoimille. Kulisseissa virkamiehet varmassti neuvottelevat tästä jatkuvasti. Haave Euroopan yhteisistä puolustusvoimista on toistaiseksi kaatunut brittien vastustukseen; jää nähtäväksi kuin käy kuin niistä ylimielisistä ex-imperialisteista päästään eroon.


      • eur0kriittinen kirjoitti:

        Miksi fantasioisin kukkamullasta? Sulla vilisee vähän outoja mielikuvia mielessäs. Miten EU-aiheisesta keskustelusta sulle assioitui kukkamulta?

        Tietysti sulle sopii Liittovaltio, koska et ole suomalainen. Ei-suomalaisena et myöskään ymmärrä, millaisia tunnesiteitä suomalaisella on kotimaahansa. Me suomalaiset emme halua tunnustaa EU:ta maaksi, koska sen politiikan linjaukset ei houkuttele, kuten ei myöskään seuraukset. Me haluamme pysyä itsenäisinä.

        > Miksi fantasioisin kukkamullasta?

        En tiedä. Tuli ekana mieleen, kun fyysisestä maasta puhuit. Kerro toki, millaisesta fyysisestä maasta fantasioit, niin voidaan jatkaa aiheesta.


      • TheRat kirjoitti:

        > Miksi fantasioisin kukkamullasta?

        En tiedä. Tuli ekana mieleen, kun fyysisestä maasta puhuit. Kerro toki, millaisesta fyysisestä maasta fantasioit, niin voidaan jatkaa aiheesta.

        Miksi minä fantasioisin fyysisestä maasta? Siitä aiheesta ei voi jatkaa, kun aihetta ei ole olemassa. Mielestäni olin riittävän selväsanainen, että siitä fantasioi EU:n vakioeliitti. Se on se aihe.


      • eur0kriittinen kirjoitti:

        Miksi minä fantasioisin fyysisestä maasta? Siitä aiheesta ei voi jatkaa, kun aihetta ei ole olemassa. Mielestäni olin riittävän selväsanainen, että siitä fantasioi EU:n vakioeliitti. Se on se aihe.

        En minä tiedä, miksi sinä fantasioit mistä fantasioit. Itse sanoit näin:
        > On jo päivänselvää, että EU:n valtaeliitti pyrkii muuttamaan pseudovaltionsa fyysiseksi maaksi.

        Minä en ymmärrä, miksi joku haluaisi muuttaa pseudovaltiota fyysiseksi maaksi. Se oli sinun väitteesi. Mitään faktaa sen tueksi ei tietenkään löytynyt.


      • TheRat kirjoitti:

        En minä tiedä, miksi sinä fantasioit mistä fantasioit. Itse sanoit näin:
        > On jo päivänselvää, että EU:n valtaeliitti pyrkii muuttamaan pseudovaltionsa fyysiseksi maaksi.

        Minä en ymmärrä, miksi joku haluaisi muuttaa pseudovaltiota fyysiseksi maaksi. Se oli sinun väitteesi. Mitään faktaa sen tueksi ei tietenkään löytynyt.

        Se olisikin jotain, jos uskaltaisit löytää faktoja, jotka tuhoaa sun uskontosi.


      • eur0kriittinen kirjoitti:

        Se olisikin jotain, jos uskaltaisit löytää faktoja, jotka tuhoaa sun uskontosi.

        Minulla ei ole uskontoa.


      • TheRat kirjoitti:

        Minulla ei ole uskontoa.

        Onhan. EU-uskonto. Jopa käyttäydyt kiihkomielisesti, vääristelevästi, kieltävästi jne., kuten ääriuskovaiset yleensä.


      • eur0kriittinen kirjoitti:

        Onhan. EU-uskonto. Jopa käyttäydyt kiihkomielisesti, vääristelevästi, kieltävästi jne., kuten ääriuskovaiset yleensä.

        Ei tuollaista uskontoa ole olemassakaan, eikä sinun valheittesi esilletuonti ole vääristelyä.


      • TheRat kirjoitti:

        Ei tuollaista uskontoa ole olemassakaan, eikä sinun valheittesi esilletuonti ole vääristelyä.

        No ei virallisesti tietenkään, mutta sinun tapauksessasi se on uskonto.

        Mitkä valheet?


      • eur0kriittinen kirjoitti:

        No ei virallisesti tietenkään, mutta sinun tapauksessasi se on uskonto.

        Mitkä valheet?

        Valheita tuotu esiin paljonkin. Yksi lisää, kun kuvittelet EU:n olevan minun tapauksessani uskonto.


      • TheRat kirjoitti:

        Valheita tuotu esiin paljonkin. Yksi lisää, kun kuvittelet EU:n olevan minun tapauksessani uskonto.

        No voitko luetella ne valheet? Eikä se ole valehtelua, kun sanon, että EU on sulle uskonto. Sun omaa käytöstäsi vain puen sanoiksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4020
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3872
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      606
      3794
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      17
      2518
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      74
      2380
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      329
      2017
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      2000
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1839
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1529
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1392
    Aihe