Sipilä vs. Rinne

Huippu--SOTILAS

Nyt on molemmat puheenjohtajat nähty. Kummalta ostaisit käytetyn auton mieluummin?

55

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tojopetteri

      Häkäpönttöä en haluaisi.

      • Riistetty

        Sipilällähän oli aikaa neljä vuotta myydä se käytetty au t o mulle.

        Mitä teki ensinteki mut työttömäksi leikkauksillaan.

        Sitten leikkasi kaikki tue t minimiin.

        Mutta kiinteisräverokyllä låkelpaa.

        Samoin kasvatti rukalaskuani maataloustuella enätys suuureksi. 100€ kuukaudessa.

        Eikö ole työpaikaa. Vieläkään.

        Kelan sipuila lööty y t odellinen työttömien määrä.


      • Ihan_eri_satanenko

    • MikkoKoo

      TV-tentin perusteella Rinne ei pystyisi edes siirtämään autoa kenenkään toisen omistukseen Trafin nettisivuilla. Joutuisi ajelemaan katsastuskonttorille, missä jo ensi vilkaisulla vietäisiin kilvet Antin utopiawagenista.

      • Huippu--SOTILAS

        Noinhan se taitaa olla.


    • Paketoitu

      Kevytautolla saa samat kyydit, jos poistaa sytytystoiminnot jokatoisesta pöntöstä. Jos muistaa vaan, ettei oikeista pöntöistä?

      • Yritystukiloinen

        Pörssiyhtiöt voittoja ovat tehneet koko Sipilän hallituskauden. Tänä keväänä yritysten omistajat tulevat nostamaan yhtiöistään rahaa noin 14 miljardia euroa osinkoina, Viime keväänä nostivat 12, 4 miljardia, vuoden 2017 keväällä 11,3 ja vuoden 2016 keväällä nostivat 10,2 miljardia euroa. Yritykset ovat siis tehneet reippaita voittoja joka vuosi, mutta kilpailukykyä ja kasvua eivät vain halunneet luoda.
        Sipilän hallitus valtaan päästyään ryhtyi kurjistamaan kansaa ja kikyttämään. Kasvua ei vain syntynyt. Hallituksen järjestämät varat ja muut rahan arvoiset helpotukset yrityksille valuivat vain osinkoina yritysten omistajien taskuihin.
        Valtaosa sijoittajista investoi yrityksiin olettaen, että yritysjohto keksii liikeideoita. Mutta onko nyt niin, että suursijoittajat eivät luota yritysten kasvuun, vaikka rahaa on? Jos näin on, kyllä silloin suursijoittajien pitää ryhdistäytyä ja aloittaa kasvuhankkeiden luominen. Paljon puhutaan yrittämisen urheudesta ja kasvun luomisesta riskeistä huolimatta, mutta kun sille luodaan aina vain parantuvia edellytyksiä niin yritysten omistajat nostavat rahat ja pistävät päänsä pensaaseen. Työtä odottavat ne lukuisat yhden hengen yrityksetkin, jotka ovat syntyneet, kun työnantajat ovat ulkoistaneet palkkatyötä.


    • OulunUkki

      Tuleva pm:kö. Hetkinen otan taskusta silmälasit ja tarkastan mitä punaisessa vihkosessa asiasta sanotaan. Satanen eläkeläisille tulee jos tulee ja suhdanteet sen sallivat. Tämmösiä linjauksia demarien helppoheikillä oli. Herra paratkoon jos tuommonen ukko päästetään valtaan.

    • Enpä ole nyt autoa osamassa, mutta Sipilän kuten Rinteenkin tv-tentit nähtyäni niitä molempia olen kommentoinut omalla avauksellani ”On se niin vaikeaa”. Tässäpä ne kumpikin:

      kapi_
      20.3.2019 22:30

      Sipilän esiintyminen tuossa vaalitentissä oli hyvä. Toki pääministerin asemansakin tieto- ja kokemuspohjaltaan antoi hänelle etulyöntiaseman muihin tentittäviin nähden. Eli hänellä on asioista parhaat mahdolliset tiedot. Mutta kyllä hänellä on myös oikein hyvä esiintymistaito.
      Sipilän ihan hyvä esiintyminen saattoi antaa vavistusta uskoon kepun peruskannattajille. Tuskinpa puolue kuitenkaan sillä pystyy merkittävästi 14 % tuntumassa laahaavaa kannatustaan nostamaankaan, kun painolastina on paljon sellaista, joka tuossa tentissä jäi varsin vähäiselle huomiolle.

      Ensinnäkään ei tullut mitenkään esille, että tämän hallituskauden aikana tapahtunut hyvä - työllisyyden parantuminen ja Suomen velkaantumisen pysähtyminen - johtuvat enemmän meille tärkeässä maailmassamme vallinneessa hyvästä tilasta kuin omasta ansiostamme. Sen Sipilä jätti kokonaan vaille huomiotaan - jota en ihmettele - mutta ihmettelen, että tenttijätkään eivät ottaneet sitä esille!

      Eiväthän nuo tenttijät pahemmin ”hiostaneet” tentittäväänsä; tuo miespuolinen tenttijä vähän yritteli, mutta ei hänen taitonsa ollut riittävä ”kehäkettu” Sipilää vastaan. Pidän kyllä periaatteessa hyvänä sitä, että tuollaisissa tenteissä on siirrytty enemmän asialinjalle kuin aikoinaan, jolloin tentittävät pantiin todella ahtaalle. Mutta toisaalta sellainen ”ahtaallepano” toi kyllä noihin tentteihin väriä, joka nyt jää paljon haaleammaksi.

      Enpä nyt viitsi enempää puuttua yksityiskohtaisemmin, kun olen jo yöpuvussani. Totean vain vielä, että Sipilä onnistui tuossa oikein hyvin. Eli ei kepu ainakaan menettänyt kannatustaan tuon puheenjohtajansa esiintymisen johdosta, mutta tuskinpa sai sen johdosta lisäkannatustakaan. Sipilän itsetietoinen esiintyminen saattoi jäädä pahastikin kaivelemaan niitä - opiskelijoita, sairaita, vanhuksia ja muita - jotka ovat kokeneet asemansa vain huonontuneen tämän hallituskauden aikana.

      näkemyksissä - hyvää yötä!

      kapi_
      26.3.2019 9:12

      Olin eilen reissussa, josta palasin vasta juuri ennen tuota sdp:n Rinteen tv-tenttiä ja pistin heti saunan päälle. Tentin ehdin katsoa, mutta päivän aikana lähes 400 km ajettuani sitten saunottuani, saunamakkaran ja oluen nautittuani minua kutsui jo vuode enemmän kuin tämä palsta. Näkemästäni jotakin nyt:

      Eihän tuo Rinteen esiintyminen mitenkään hohdokasta ollut. Mutta ei huonokaan. Plussat ja miinukset tiivistettyinä: Avauspuheessaan alitti sille annetun ajan. Esiintymisessään ei haukkunut muita puolueita. Esitti hyviä lupauksia, mutta ei keinoja niihin pääsemiseksi. Osoitti kyllä hyvää asiantuntemusta eläkejärjestelmien suhteen.

      Minusta oli yllättävää, että hän otti ilmastonmuutoksen pääteemakseen. Olikohan yrityksenä saada vihreisiin valuneita entisiä demarien kannattajia takaisin puolueen kannattajiksi? ”Rivien välistä” ja selvemminkin kävi ilmi, että mahdollisena hallituskumppaninaan hän suhtautui myönteisemmin kepuun kuin kokoomukseen. Kun hallitukselle on tulossa yleismaailmallisesti vaikeammat ajat kuin nykyhallitukselle, se tietäisi hyvää kokoomukselle v. 2023 vaaleissa.

      Ei Rinne mikään puhetaidon mestari ole. Mutta ei ollut Lipponenkaan, joka puolustuksekseen muistutti, että myös Raamatun Mooseksella oli hidas puhe ja kankea kieli. Puhetaidon mestareita eivät olleet liioin Väinö Tanner eikä Rafael Paasio. Tässäpä tuli kolme merkittävää demarijohtajaa mainituksi. Olisikohan Rinteellä mahdollisuus päästä neljäntenä tuohon joukkoon?

      Rinteen menestyminen pääministerinä ei varmaan ole kiinni hänen älykkyydestään. Ylioppilaaksi kirjoitettuaan mies oli muutamia vuosia sahatyömiehenä ja autonkuljettajana, mutta kun sitten jatkoi opintojaan, 1,5 vuodessa hän luki oikeustieteen kandidaatiksi. Luonteenlujuuttakaan häneltä ei puutu, se nähtiin hänen toiminnassaan ammattiyhdistysjohtajana. Ja onhan hänen tukenaan kai itseäänkin älykkäämpi vaimonsa, Heta, joka on mensan jäsen. Heta on sotaväen käynyt reservin ylikersantti ja on toiminut rauhanturvaajana Bosniassa - on siis ”vanha faitteri”:

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000753460.html

      Haastattelijat olivat varsin tiukkoja, mutta kohtuullisen hyvin Rinne siitä ”hiillostuksesta” selvisi. Kommentaattorit olivat asiallisen hyvät. Rinne itsekin oli tarpeeksi hyvä vakuuttaakseen minut siitä, että kyllä hän pärjää pääministerinä, johon tehtävään hän kohta vääjäämättä joutuu.

      • HerraKapiOsaa

        No nyt Ossi sai orkun, alennuit vastaamaan Ossille! Sinä olet kyllä hyvä ihminen, kun ilahdutat pahnan pohjimmaisen kurjuuttaa vastaamalla hänellä! Hieno ele sinulta ja Ossi sai virtaa taas vuosiksi eteenpäin!


      • Huono.pm-ehdokas

        "kyllä hän pärjää pääministerinä"

        Rinne oli jo aiemmin ministerinä ja näytöt siltä ajalta ovat varsin kehnot.

        Vuosien varrella Rinteellä havaittiin samankaltaista ylimielisyyttä kuin mitä Sipilällä on nähty kuluneen neljän vuoden aikana.

        Rinteen päästyä Sdp:n puheenjohtajaksi hänessä ilmeni despootin piirteitä. Rinne oli myöskin vaalia ennen esittänyt Urpilaiselle vetoomuksen, että tämä ei asettuisi ehdolle Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan vaaliin.

        Vaalituloksen jälkeen despotia tuli esille, kun entinen puheenjohtaja Urpilainen jätettiin tylysti merkittävien tehtävin ulkopuolelle. Tämä oli Rinteen päätös. Näin Sdp:ssä vallinneet huonot henkilöstösuhteet saatiin entistäkin huonommiksi.


        Rinteen aiempi työelämä ei sekään puolla pääministeriksi pääsyä, eikä myöskään ansaitse kehuja. Netistä löytyy tarkempaa tietoa.


      • Näin television aikakaudella puhe- ja esiintymistaidon merkitys on suurempi kuin Väinö Tannerin aikana ja Rafael Paasion ajoistakin haastattelutekniikka televisiossa on muuttunut. Se on "röyhkeämpää" ja vastaajalta vaaditaan suurempaa nopeutta. Paavo Lipposen aikana se oli nykyisenlainen, mutta Lipposen pelasti Antti Rinnettä suurempi karisma niin ulkoisesti kuin puheteknisestikin.

        Rinteen eilinen puhe oli mielestäni esityksenä hyvin perinteinen, minkä eilisiltana totesin toimivan mahdollisesti hyvinkin ajatellen vanhempaa äänestäjäkuntaa. Ehkä sekin osaltaan selittää, että hän ikään kuin vastapainoksi nosti ilmastonmuutoksen ensimmäiseksi teemaksi ja korosti koulutusta. Toki muisti loppupuolella varmuuden vuoksi antaa oman sisältöosuuden eläkeläisille ja hoidettaville vanhuksille.


      • Demokratiantoimitavat

        Rinteen etu politiikassa on se etäähän herkitsee asioita tapuskohtaisesti ja rehellisyyden nimissä ei lähde sitomaan politiikkaa etukäteen liiaksi jolloin budjetin puitteissa toimia on tarkennettavissa vallitseviin tosiseikkoihin perustuen. Myöskin toimitavat perustuvat demokraattisen järjestelmän toimitapoihin ei pakkotoimiin jotka ovat diktatuurisen tominta mallin perusta. Siplä ylitti rajaaidat tussa suhteessa joten kansandemokratian toimitavat kärsivät kolausen mm. työmarkkina neuvottelujen /vapaan sopimusoikeuden suhteen.


      • PolitiikanTietäjä

        Kapi, oletko tollikka, vai miksi kertoilet Lipposesta, Tannerista, Paasiosta tai Rinteen ylioppilastodistuksesta ja vaimostaan Hetasta kun piti arvioida tenttiä. Niin ja omista autoiluistasi, saunomisistasi ja makkara & olut mässäilyistä.

        Ymmärrettävää tietysti on, että Rinteen täydellisesti penkin alle menneestä tentistä et halua kirjoitella, mutta eikö olisi silloin parempi olla kirjoittamatta mitään.

        Rinteen haparoiva esitys oli selkeästi heikoin tähän mennessä nähdyistä pj-tenteistä.

        Puheesta sai vaikutelman, että Rinne pyrkii Vihreiden puheenjohtajaksi, ainakin puheen teemat ilmasto, koulutus, koulutus ja koulutus ym. on kuin vihreiden puheenjohtakisailijoiden puheet.

        Etäisyyttä duunareihinRinne otti sanomalla, ettei asetu työntekijäpuolen liittolaiseksi hallituksessa.

        Ainoa esiintuotu tulopuolen lisäys valtiontalouteen oli harmaantalouden kuriin laittaminen. Toki Sitran ryöstökin oli muaka, vaikka toimittaja totesi sen olevan laitonta, eli ryöstö. Rinne toki tunnetaan siitä, että laittominkin keinoin rahaa hankitaan, kavalsihan hän aikanaan jopa oman taloyhtiönsä rahoja.

        Eläkeläisten vappusatanen tuntuu jotenkin vaikealta konkretisoida. Se tulee jossakin vaiheessa, jos talous kasvaa normaalisti ja jos ja jos... Elämaksujen nostolla säilytetään kuulemma eläkejärjestelmän kestävyys, siis Rinne, tulevaisuuteen katsovana, on korottamassa tulevien sukupolvien eläkemaksuja. Sillälailla sanoisi Tarvajärvi.

        Yhteisöveron laskukin oli nyt jo hyvä idea, vaikka Rinne on neljä vuotta sitä arvostellut naama jäsenkirjan värisenä.

        Kestävän kehityksen alv oli sitten tälläkertaa veroale, ei lisävero.

        Demareissa ei vaan tiedetä mille tuotteille tai palveluille se veroale annettaisiin.

        Rinne alkoi jopa kiihtyä kun ilmastokysymyksiinkään ei löytynyt oikein konkreettisia toimia. Metsien hakkuitakin pitää vähentää tai sitten voi lisätä tai ehkä pitää ennallaan, pitää vaan odottaa, että asiasta on tutkittua tietoa. Tosin sitä on pilvin pimein, mutta ilmeisesti ei demareille ole kerrottu, ja demarihan on niin tyhmä, ettei itse osaa hakea tietoa.

        Rinteellä ja SDP:llä tuntuu olevan ongelma kovin kirjavat puheet. On tullut luvattua yhtä siellä, toista täällä, ja vähän pehmoisiakin puhuttua. Rinne joutui lähinnä selvittämään mitä noilla pehmoisilla puheilla on oikestaan tarkoitettu. Ei päässyt omia valheitaan pakoon.

        Toimittajille kiitos, että kohtelivat Rinnettä kuten muitakin haastatelluita, poikkeuksena vain Haavisto, joka sai toimitajilta aatetoverin kohtelun.


      • Huippu--SOTILAS

        Et näköjään kykene alkuunkaan ihmisen arviointiin näkemäsi ja kuulemasi perusteella.
        Surkea Rinne oli kuin Sinäkin kaikissa oksennuksissasi.
        Minä olen hyvin harjaantunut ihmisten arviointiin, joka on aina objektiivista. Sinulla ei ole promillen osaakaan vastaavasta kokemuksesta.


      • TotuusTuostakin
        Pystyyn_kuollut kirjoitti:

        Näin television aikakaudella puhe- ja esiintymistaidon merkitys on suurempi kuin Väinö Tannerin aikana ja Rafael Paasion ajoistakin haastattelutekniikka televisiossa on muuttunut. Se on "röyhkeämpää" ja vastaajalta vaaditaan suurempaa nopeutta. Paavo Lipposen aikana se oli nykyisenlainen, mutta Lipposen pelasti Antti Rinnettä suurempi karisma niin ulkoisesti kuin puheteknisestikin.

        Rinteen eilinen puhe oli mielestäni esityksenä hyvin perinteinen, minkä eilisiltana totesin toimivan mahdollisesti hyvinkin ajatellen vanhempaa äänestäjäkuntaa. Ehkä sekin osaltaan selittää, että hän ikään kuin vastapainoksi nosti ilmastonmuutoksen ensimmäiseksi teemaksi ja korosti koulutusta. Toki muisti loppupuolella varmuuden vuoksi antaa oman sisältöosuuden eläkeläisille ja hoidettaville vanhuksille.

        Rinteen puhe oli ahdettu täyteen kaikkea mahdollista. Siitä puuttui ydinsanoma tyystin, se pihvi joka kääntäisi äänestäjien huomion.

        Puhe oli selvästi laskettu kestävän sen täydet viisi minuuttia, mutta hermostuksissaan Rinne puhui liian nopeasti ja tauottamatta puhettaan riittävästi. Perusmoka

        Jännitys näkyi ja kuului etenkin alkuosassa, vaikutelmaa pahensi sekin kun katse ei juuri paperista noussut. Ilmastonmuutoksen vastainen kampanja ei näytä oikein onnistuvan demareilta, ja litanian omaisesti luetellut tavoitteet kuullostivat päälleliimatuilta ja jopa falskeilta.

        Itse tentti menikin sitten totaalisesti penkin alle, kuten täällä monet ovat havainnoineet.


    • jumpsisjump

      Tuo kysymykseen vastaan niin Rinne ei pystyisi rykimiseltään kertomaan mitä auto maksaa, minkä ikäinen se on jne. Ja jos saa kerrottua sen niin kohta korjaa asian. Ei se niin ollutkaan......

      Ei me ansaitse Anttia pääministeriksi. Suomella on tärkeitä edustustehtäviä tulossa eikä niitä rykimällä pysty hoitamaan. Niissä tarvitaan selkeä ja teräväjärkinen kaveri.

      Sääli Anttia

    • Lekuriin

      Sairaus näkyy Rinteessä ja on pehmentänyt miehen. Ei ole pääministeriainesta enää.
      Toivottavasti puolue osaa myös tehdä omat johtopäätökset.
      Tulee Kekkosen viime ajat mieleen. Vain taluttajat puuttuvat.

    • Älä.osta

      Käytetyn auton myyjiä on sekä rehellisiä että epärehellisiä. Se on tuurista kiinni kumpi sattuu kohdalle.

      Sipilän ja Rinteen kyseessä ollessa päätös on erittäin helppo: autoa ei tule ostaa kummaltakaan.

    • koko.kansan.ääni

      Antti Rinne on luotettavampi ja uskottavampi, kuin erilaisissa sotkuissa itsensä ryvettänyt Juha Sipilä.

    • Enpä juuri kaltaisellesi trollille vastaile mutta tämän kerran teen poikkeuksen, en poista aloitustasi koska kysymys on asiallinen.

      Ihmiset jotka ostivat Sipilältä auton neljä vuotta sitten joutuivat pettymään raskaasti tähän rintamakarkuriin. Auto oli ihan paska ja täynnä vikoja vaikka Sipilä kehui autonsa maasta taivaaseen.

      Rinne sen sijaan on lupauksissaan huomattavasti realistisempi joten on syytä olettaa, että Antin myymä auto on siinä kunnossa ja niissä varusteissa joissa Antti sanoo auton olevan.

      Ostaisin siis auton Antilta ja mikä parasta yli 20% äänestäjistä myös tekisi saman.

      • puhdasta.faktaa

        Rinne on ainoa ehdokas, millä on raskas petosmiehen tausta. Äänestäisitkö sinä, jos oman taloyhtiösi isännöitsijä kavaltaisi rahojasi? Antilta autoa ostaessa tietää varmasti tulevansa petetyksi.


      • Sekopää.Ossin.puuhat

        Onko palstahäiriköllä nyt hukkunut se loppukin järki - tuollakin nikillä?

        Sinulta kukaan mitään kysynyt, etkä kyllä sen puolen mitään saa postettuakaan, sen enempää kuin muutkaan.

        Alkaako lääkitys pettämään ja lyö läpi "oikeistososdem" rooli.

        Vittu että olet säälittävä trolli !!


      • Valehteleva.keputrolli
        puhdasta.faktaa kirjoitti:

        Rinne on ainoa ehdokas, millä on raskas petosmiehen tausta. Äänestäisitkö sinä, jos oman taloyhtiösi isännöitsijä kavaltaisi rahojasi? Antilta autoa ostaessa tietää varmasti tulevansa petetyksi.

        Äänestäisitkö sinä, jos puoluejohtaja ja pääministeri olisi rikastunut kymmenillä miljoonilla veronmaksajien rahoista maksetuilla tuilla ? Kumpi siis se suurempi petosmies mahtaakaan olla.


      • Huippu--SOTILAS

        Luuletkos MkvaAU, että minä vastauksiasi kovasti kaipailen? HO HOO, HO HOO!
        Asiallista keskustelua täällä tarvitaan, ei mitään jatkuvaa ja täysin perusteetonta sossuylistystä ja Keskustan ihmisten törkeää solvaamista.


      • puhdasta.faktaa
        Valehteleva.keputrolli kirjoitti:

        Äänestäisitkö sinä, jos puoluejohtaja ja pääministeri olisi rikastunut kymmenillä miljoonilla veronmaksajien rahoista maksetuilla tuilla ? Kumpi siis se suurempi petosmies mahtaakaan olla.

        Antti Rinne on ainoa petosmies. Mitä luulet taloyhtiön asujien ajattelevan, jos Rinteen tapainen pikkurikollinen valitaan?


      • Valehteleva.keputrolli
        puhdasta.faktaa kirjoitti:

        Antti Rinne on ainoa petosmies. Mitä luulet taloyhtiön asujien ajattelevan, jos Rinteen tapainen pikkurikollinen valitaan?

        Mitä luulet veronmaksajien ajattelevan, sentää kymmeniä miljoonia tukia saanut Sipilä, kahminut ne itselleen. Ei varmastikaan Sipilän kaltaista suur-rikollistakaan kannata.


      • Ohhohhoh

        ...en poista aloitustasi... kirjoittaa Arska.

        Mitä ihmettä kirjoittelet?

        Ei kait tuollainen täystollo voi olla moderoimassa palstaa?

        Ei helkkarissa, mies jonka äo on negatiivinen ja jonka maailmankatsomus on sairas kuin Rinteen sydän.


      • Huippu--SOTILAS
        Ohhohhoh kirjoitti:

        ...en poista aloitustasi... kirjoittaa Arska.

        Mitä ihmettä kirjoittelet?

        Ei kait tuollainen täystollo voi olla moderoimassa palstaa?

        Ei helkkarissa, mies jonka äo on negatiivinen ja jonka maailmankatsomus on sairas kuin Rinteen sydän.

        MunakarvaAliupseeri siinä arskana.
        Siis sossu oli poistamassa kuten kauan sitten sanoinkin. On siinä objektiivisuutta kerrakseen. HO HOO, HO HOO!


      • PalstaPoliisi
        Huippu--SOTILAS kirjoitti:

        MunakarvaAliupseeri siinä arskana.
        Siis sossu oli poistamassa kuten kauan sitten sanoinkin. On siinä objektiivisuutta kerrakseen. HO HOO, HO HOO!

        Laitoin Allerille viestä, että teettävät Supon (suojelupoliisi) toimesta tarkastuksen Arskasta jos tosiaan päästävät hänet moderoimaan. Saattaa olla jopa venäjän trolli, sen verran epäilyttävää tekstiä kirjoittelee ja toimintansa on


      • Monikulttuuria
        puhdasta.faktaa kirjoitti:

        Rinne on ainoa ehdokas, millä on raskas petosmiehen tausta. Äänestäisitkö sinä, jos oman taloyhtiösi isännöitsijä kavaltaisi rahojasi? Antilta autoa ostaessa tietää varmasti tulevansa petetyksi.

        https://www.hs.fi/nyt/art-2000006048397.html

        Tässä sinulle ihan oma ehdokas Katariina Souri, vihreät. Otapa selvää...


      • Monikulttuuria

      • pönttökuski
        Huippu--SOTILAS kirjoitti:

        Luuletkos MkvaAU, että minä vastauksiasi kovasti kaipailen? HO HOO, HO HOO!
        Asiallista keskustelua täällä tarvitaan, ei mitään jatkuvaa ja täysin perusteetonta sossuylistystä ja Keskustan ihmisten törkeää solvaamista.

        Vai Keskustan ihmisiä törkeästi solvataan? Mitäpä sinä, mitätön tinasotilas teet? Mukamas-upseeri käyttää oikealle upseerille täysin sopimatonta kieltä itse. Et voi olla oikea sotilas, koska olisit häpeäksi Suomen puolustusvoimille.

        Terv: kuninkaallisen autokomppanian reservin autosotamies.


    • petturiKEPU

      Ainakaan Sipilältä tai yhdeltäkään kepulaiselta en ikinä ostaisi yhtään mitään!
      KEPU PETTÄÄ AINA!

    • petturiKEPU

      Putinilla on Suurin!

    • PettääköEhkäVähän

      Kyllä Sipilä on älyllisesti ylivertainen. Siinä ei duunarilta kysellä, että ostaisitko.
      Hän pystyy myymään häkäpönttöromun tavan duunarille kymmenkertaiseen ylihintaan ja rätkäisee vielä haasteen petoksesta perään.

    • PettääköEhkäVähän

      Kyllä Sipilä on älyllisesti ylivertainen. Siinä ei duunarilta kysellä, että ostaisitko.
      Hän pystyy myymään häkäpönttöromun tavan duunarille kymmenkertaiseen ylihintaan ja rätkäisee vielä haasteen petoksesta perään.

    • Kissapuussa

      Sipilä on pazka jätkä

    • Juotikaslesta

      Sipilä on ainakin täysin nyrkillä turpaan vedettävä kokovartalomulukku, piste.

    • MekinOdotamme

      Kaleva 26.3.2019

      "Kokoomuksen Petteri Orpo odottaa, että SDP:n kanta sote-malliin kehittyy, koska sdp on aina ollut kuntapuolue. Tampereen pormestari Lauri Lyly kertoi sunnuntain Aamulehdessä kannattavansa kuntapohjaista sote-mallia"

      Mites Rinne, haikaileeko Maakuntaveron vai Kepuhallinnon perään?

      • LukutaitoinenAjattelija

        SDP on sekaisin kuin Junttilan tuvan seinäkello. Lyly lykkii kuntamallia, Rinne maakuntamallia, jossa maakuntia ei saa kutsua maakunniksi. Kait sieltä vielä joku muukin malli tipahtaa. Ota näistä nyt selvää.


    • Antinyrittää

      Sipiläntollon näytöt nähty. Jälki hirveetä..

    • PahinSkenaario

      Rinne ei taida selvitä pinteestä ilman perinteistä KepuKoplausta:
      Antaa Kepulle Maakunnat ja lupauksen, että Sipilä konsultoi pääministerinhommat hänelle...muuten terveys ei kestä...

      Toivon tosiaan olevani väärässä

    • ParrakasLahkolainen
      • Huippu--SOTILAS

        Rinne on nolla johtajana!!


    • Demareihinluotetaan

      Antti Rinteeseen ja demareihin voimme luottaa, mutta Sipilään ja kepuliketkuihin ei hituskaan!

    • Ihan.vaan.huomiona

      No ainakin olemme Sipilän toimet nähneet. Kaikille tullut pelkkää huonoa kaikkien mahdollisten säästöjen nimissä. Valtionvelka kasvanut säätöistä huolimatta lähes 10 miljardia. Säästöjen vuoksi kulutus hiipunut ja sitä myötä yritykset joutuneet ahtaalle tai jopa lopettaneet.

      • yksi.suuri.puhallusko

        Pankit ovat jo alentaneet kasvuennusteitaan kuluvalle vuodelle eikä uusi hallitus ole vielä ehtinyt edes aloittaa saati että vaalejakaan ei ole vielä pidetty. Edellinen kyllä ehti jo lopettaa ja vieläpä etuajassa.


    • "Nyt on molemmat puheenjohtajat nähty. Kummalta ostaisit käytetyn auton mieluummin?"

      Piastit pahan.

      Rinteen eukolla oli ainakin enne se vaalikupla.
      Sipilällä on taas häkäpönttöpääauto.

      Ehkä valkkaisin sen kuplan.
      Se kun oin niin ihanan germaaninen :-)

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe