Suldaan Said Ahmedin kimpuun käytiin metroasemalla

Juttu_kohta_ratkaistu

"Poliisi epäilee, että vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokas Suldaan Said Ahmed joutui eilen lievän pahoinpitelyn ja kunnianloukkauksen kohteeksi Itä-Helsingissä. Epäillyt rikokset tapahtuivat noin puoli kahdelta iltapäivällä".

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vasemmistoliiton-ehdokkaan-kimppuun-kaytiin-metroasemalla-poliisi-miehet-seurasivat-metroon-ja-solvaaminen-jatkui-koko-matkan-kontulaan-asti/7339318

Poliisin mukaan ehdokkaan luokse tuli kaksi tuntematonta miestä, joista toinen tönäisi häntä ja solvasi erilaisilla loukkaavilla sanoilla.
Pakenivat lopuksi poliiseja

Ehdokas nousi metroon, ja miehet tulivat samaan metrovaunuun. Kaikki jäivät pois Kontulan asemalla. Solvaaminen jatkui koko metromatkan ajan aina Kontulan ostoskeskukselle asti.

Onneksi metroasemilla ja vaunuissa on turvakamerat, eli helppo työ poliisille selvittää tapaus. Etenkin jos toinen roikotti vielä fillarai koko matkan mukanaan jolla sitten pakeni paikalta.

Tapauksella on varmasti satoja silinnäkijöitä, joska voivat auttaa poliisia.

48

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asdertson

      On jokseenkin outoa, ettei tapauksesta löydy vieläkään minkäänlaista kuvamateriaalia tai edes silminnäkijöiden kertomuksia, vaikka kyseessä on erittäin vilkas joukkoliikenteen solmukohta, mistä luulisi löytyvän paljon silminnäkijöitä ja valvontakameran kuvaa.

      Käyköhän Suldaan Said Ahmedin tapauksessa lopulta samalla tavalla kuin tässä toisessa Itäkeskuksen metroasemalle sijoittuneessa väitetyssä somalin pahoinpitelyssä: https://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091222299322

      • persusussu

        "Poliisi ei ole löytänyt todisteita, jonka perusteella olisi syytä aloittaa esitutkintaa Helsingin Itäkeskuksessa tapahtuneesta väitetystä pahoinpitelystä."

        Eikö suomalaisia pelota humanitääristen maahanmuuttajien aloittama edustuslaitoksen valloitus?


      • persusussu
        persusussu kirjoitti:

        "Poliisi ei ole löytänyt todisteita, jonka perusteella olisi syytä aloittaa esitutkintaa Helsingin Itäkeskuksessa tapahtuneesta väitetystä pahoinpitelystä."

        Eikö suomalaisia pelota humanitääristen maahanmuuttajien aloittama edustuslaitoksen valloitus?

        Korjaus: "tietyn naisia ja länsimaisia arvoja kunnioittamattoman kulttuuritaustaisen ryhmittymän aloittama"


      • Asunmutti
        persusussu kirjoitti:

        "Poliisi ei ole löytänyt todisteita, jonka perusteella olisi syytä aloittaa esitutkintaa Helsingin Itäkeskuksessa tapahtuneesta väitetystä pahoinpitelystä."

        Eikö suomalaisia pelota humanitääristen maahanmuuttajien aloittama edustuslaitoksen valloitus?

        Jos jää kiinni valehtelusta, niin se on siinä. Mutta epäilen, että asia salataan yli vaalien siinä tapauksessa.


      • Anonyymi

        Näin se somaliakka tosiaan sepitti 2016 häneen kohdistunutta hyökkäystä:

        "– Nainen olisi joutunut pahoinpidellyksi Itäkeskuksen Tallinnanaukiolla
        mennessään liikkeeseen. Lisäksi häntä olisi pahoinpidelty, kun hän tuli
        liikkeestä ulos. Tämä kertomus on silminnäkijöiden kertomaa.
        – Ensimmäinen väite ei pidä paikkaansa. Videotallenne sekä todistajien
        lausunnot osoittavat tämän. Toista osaa väitetystä asiasta selvitetään."

        Onneksi oli selkät videot olemassa josta näki naisen menevän somalien omaan rahanlähetysliikkeeseen ja myös poistuvan sieltä. Missään kohtaa kukaan ei hipaissutkaan ko. paksua mustaa rouvaa, mutta silti väitti joutuneensa pahoinpidellyksi.

        Kepu ja som.p.ut pettää aina.


    • JoutavaaJorinaaTaas

      Suldaanille pitää ostaa lohdutukseksi polkupyörä, sen voi sitten noutaa Mäntyniemestä matkaamalla sinne auton takaluukussa, kuten on maan tapa.

    • OrpoPirunHalpatyövoimaa

      Tyyppi ei ole eläessään tehnyt ikinä mitään työtä.
      Eikö tuon somalin osaamiselle löydy mitään käyttöä?

      • Anonyymi

        Kotimaa kaipaisi kipeästi kaikkien somalien osaamista. Me pärjäisimme aivan omin avuin, Itse asiassa paljon paremmin ilman heitä.


    • Selvittäkää_asia

      Toivottavasti poliisi tiedottaa tutkimustuloksitaan ennen vaaleja. Metrossa kamerat laiturilla kamera ja asemilla kamerat ja paljon väkeä liikkeellä.

      Tapahtumaan liittyvät havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse [email protected] tai numeroon 029 541 7931.

    • hohhoijaaaaa

      Aivan varmasti keksinyt ja lavastanut koko jutun saadakseen näkyvyyttä vaaleissa. Sinisilmäiset suomalaiset kyllä uskovat kaiken. Ja eikä sillä oikeastaan ole edes väliä että uskovatko vai ei. Paljon vasemmistolaisia äänestäjiä aktivoituu jo toivotunlaisen tarinan seurauksena.

    • Esitettäköön_nyt_ensin

      todisteet, että tällaista on edes tapahtunut.

      Mister Suldaanilla kun on todetusti erittäin notkea kieli ja käsitys totuudesta. Se taipuu vaikka millaiselle mutkalle sen mukaan mikä tuntuisi sillä hetkellä hyödylliseltä.

      Alueella on niin paljon videovalvontaa, ettei todisteiden hankkimisessa tule ongelmia. Siis JOS mitään on ylipäätään tapahtunut.

      • No kumma Hottentotti tuolta Kikkaduuajoelta valittaa taas. Että silleen.


    • vasemmalta

      Montako niitä konnia oli, eilen niitä oli yksi joka meni fillarilla karkuun, tänään niitä olikin kaksi... kyllä kameroista selviää ja tekijät saadaan edesvastuuseen tekosistaan.

      • savolaisakka

        Onpas taas tarina muuttunut. Eilen oli jo useita versioita mm. paikasta ja tekijöistä, montako eri tarinaa vielä kuulemmekaan.


    • Kommteatteri

      Koko tapaus on vihreiden, vasemmiston ja sinisten yhteinen suunniteltu feikki, kuten Soini-hyökkäys, joka on osoittautunut näytelmäksi.

      • No eipäs tuo Suldaan nyt kuvannut tapahtumaa älykännykällä kuten ne tapaavat tehdä ?
        Että silleen.


    • Harha-Ahonsisko

      Kuka näitä muslimeja haluaa vielä eduskuntaan päästää?!

      • No nuo vassariviherpiipertäjät suvakit ja hyysärit ja muut Helsingin huume hörhöt. Että silleen.


    • Itisss

      Ei lien kovin suuri yllätys.

    • Suldaan paras kortonki.

    • bassisti

      Huoh. Suomalaisia saa kyllä uhkailla ja hakatakin, mutta kun kunniakansalaisille käy näin niin asiasta yritetään nostaa hirveä haloo. Ei ole uutinen jos koira puree miestä, mutta jos mies puree koiraa, se on.

      Tietenkin meillä tässä voi olla ihan oma Jussie Smollett, mutta se on oikeastaan aika toisarvoista, tapahtuiko tämä oikeasti vai ei.

    • Yle_ja_eliitti

      Vasemmistoliiton ehdokas väittää joutuneensa pahoinpitelyn kohteeksi metrossa. Kertomus vaikuttaa kuitenkin hieman erikoiselta. Siis arvosteliko joku hänen politiikkaansa vai käytiinkö häneen käsiksi? Luulisi metrosta löytyvän valvontanauhat, joista selviää totuus. Rikolliseen toimintaan syyllistyneet tulee saattaa vastuuseen, jos sellaisia on. Tästä tapauksestahan meillä on tällä hetkellä vain asianomaisen oma kertomus. Toki kannattaa muistaa, että jokin aika sitten kyseinen ehdokas väitti, ettei hän syntyperänsä vuoksi voi matkustaa USA:han. Väite osoittautui sitten paikkansa pitämättömäksi.

      https://oikeamedia.com/o1-103411

    • Somaliassajo-rauhallista

      Nyt tuo somppu paistattelee kaikkien suvakki medioiden kannessa saaden ilmaista vaalimainosta. Jotenkin yhtä täkerö viritys kuin Soinin tori case.

      • luotanmariin

        Jos joku pyöräilijä erehtyi kysymään jotakin ,niin piti soittaa heti poliisille saadakseen julkisuutta. En minä ainakaan uskalla kysyä keltään mitään ,jos ehdokkaalla ei ole minkäänlaista kykyä ja taitoa kohdata asiakastaan. Yhtä Maria aion äänestää ,hän on itsekkin poliisikoulutuksen saanut ,eikä uhriudu jos kysyn jotakin.


    • realismi______
    • Somalian-valehtelija

      Suldaan valehteli lehtijutussa että ainakin toinen päällekarkaajista pakeni paikalta polkupyöärällä.

      Herttoniemen metroasema on kuitenkin maan alla. Jos jolla kulla tosiaan sattuisi olemaan polkupyörä mukana, niin se pitää alkajaisiksi kantaa rullaportaita pitkin puoltoista kerrosta ylemmäksi. Myös poliisi sanoi, että mitään polkupyörään viittaavaa ei ole tullut esille.

      Suldaanin koko juttu vaikuttaa täysin tekaistulta.

      Pari vuotta sitten Suldaan väitti että häneltä on rasistisesti evätty matkustaminen USA:han, koska hän on somali. Ilmeni että mitään estettä ei ole, vaikka heti lähtisi lentämään sinne. Saihan somali kuitenkin taas rasismistansa vinkua.

    • omaan.käyttöön

      Salainen metrovuoro, jossa ei sisällä valoja eikä edessä pääteasematietoa.

    • dfghjkoiuyt

      Minä kuulin että somalinainen kieltäytyi kelatuista sanoi haluavansa maksaa tehdyllä työllä itse.

    • jhybgvfdcxjhuyt

      Nyt riitti Vasemmisto rakentaa somalihallintoa Suomeen.

    • Drtyhfserd

      Somalitytön tönäisy espoon metroasemalla on sekin vielä selvittämättä.

    • Anonyymi

      Nyt uutisissa uusi uhkailu, naapurit ei näköjään saa olla parvekkeellaan eikä säilyttää laitonta ilmakivääriä kotonaan koska uhka on järkyttävän suuri. nyt muutetaan pois koska sulttaani pelkää henkensä puolesta, somalia on hyvä paikka asua. onhan tapahtumalle todistajia siis luotettava perhe. taas höpöhöpö paskaa.

      • Anonyymi

        Miten ilmakivääri voi olla laiton, eihän siihen tarvita edes lupaa ja luvan vaativat järeät ilmakot ovat Suomessa melko harvinaisia.


    • Sulttaani on spärdäri.

      Mitä mieltä? =)

    • Anonyymi

      Sulttaani voisi kerätä kimpsunsa ja muuttaa kotimaahansa Somaliaan. Siellä ei ole vaarallisia metroasemia eikä kimppuun hyökkääviä solvaavia valkoisia ihmisiä.

      • Anonyymi

        Ilmankos punavihreät tunkioharakat on täälläkin raakkuneet jatkuvasti syyttömyyttään, niinkuin syylliset aina tekeekin.


    • Anonyymi

      1,5 vuotta sitten. Asia on varmaan jo loppuunkäsitelty, ei mitään lopulta tapahtunut.

      • Anonyymi

        Olikos sama uhriutuja ? Eilen muka Kannelmäessä koki kauhunhetkiä ? ehkä jo Spr.n Kriisiteltassa saamassa lohtua ?


    • Anonyymi

      Paluu Afrikkaan oliko jo mielessään?...se rentun ruusu on.

    • Anonyymi

      Mies on kyllä sen näköinen, että ei ole ihme, jos jokaiselle vastaantulijalle tulee halu leipoa äijää tauluun.

      • Anonyymi

        Onkohan minun katseessa jokin Inho ? aina kun noita näen vaikka autosta. Tuijotus vihainen molemminpuolin !


    • Anonyymi

      Onko rehellisiä muslimeita edes olemassa?

      • Anonyymi

        No esimerkkinä vaikka meillä Suomessa taksialalla työskentelevä Husu Hussein. Mies on harras muslimi, ja muslimille on kiellettyä valehdella.


    • Anonyymi

      Meinaaks Suldaan Said Uhriddi rikkoa Husun voimassaolevan ennätyksen husuttamalla kerran päivässä? :)

    • Anonyymi

      Voi kauhia paikka,karhuryhmä heti ympärivuorokautisesti antamaan suojelua sulttaanille T:hiihtäjä 47 härmästä

    • Anonyymi

      Vanha juttu.

    • Anonyymi

      Kyllähän Allahin pojat ja somalit Suomessa tunnetaan,mitä näiltä
      voi muuta odottakaan kun valehtelua,väkivaltaa ja rasismia kansaamme koohtaan.
      Kyllä pitäisi jo Suomen viisastua ja palautus sekä puhdistus käyntiin.

    • Anonyymi

      Vasemmisto 60-luvulla: tasa-arvo, 5-päiväinen työviikko, äitiysloma ja sairausloma.
      Vasemmisto 20-luvulla: Sulttaania katsottiin ikävästi metrossa. Mellakat pystyyn, pyörätelineet ikkunoista sisään, polvistukaa, puoli korttelia palamaan.

      Vasemmistolaisen kehittymiskaari.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe