Rikastajat hakkasivat Hyvinkäällä

cvbncv

Ah, mitä ihastuttavaa monikulttuurista värinää jälleen Hyvinkäällä, taisi olla yksintulleita lapsosia asialla. Linkki erikseen, ettei aloitus lähde sen takia.
"Hyvinkään rautatieaseman sillan alla Sami kuuli takaansa juoksuaskelia ja välittömästi käännyttyään katsomaan taakseen, tuli ensimmäinen isku: pamppu ohimoon. Uhrin kertoman mukaan viiden ulkomaalaistaustaisen miehen jengi käytti mitä monipuolisinta väkivaltaa pahoinpidelläkseen uhriaan.

Lukuisat sähkölamauttimen iskut poistivat kaikki edellytykset vastarintaan ja Samin maatessa maassa, osa porukasta löi ja potki tätä kasvoihin ja vartaloon, yhden istuessa Samin rinnan päällä tökkien tätä nenään noin 5cm pitkällä terä-aseella.

Sadistisen pahoinpitelyn lopuksi ulkomaalaisjengi ryösti uhrinsa ja veivät mukanaan puhelimen ja lompakon lisäksi Samin kaulassa roikkuneen kultaketjun."

Niillä on sähkölamauttimia! Millä oikeudella???

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Tekismieli

        Johan oli tosi kovia hakkaajia. Kun mies alkaa lyömään niin naama toisen näköinen v...un pellet.
        Lupaan ja vannon että kerran kun tempasee niin poskiluut p....na ja nenä kanssa.


    • JaHöpöHöpö

      Ja tuo Sami ei ole tietenkään kertonut halaistua sanaa poliisille, koska Nykysuomi on luotettavampi asianhoitaja.

      • cvbncv

        Mistä sinä tollo niin päättelet, että ei kertonut polpolle? Todennäköisempää on , että polpo haluaa vaieta tapauksesta.


      • Hopeamitali88

        Tai sitten "Sami" on vaan kaatunut kännissä (kuten Oodineille sopii) tai Alen portsari antanut elämäntapahopeamitalistille vauhtia


      • palovati

        Mitä hyötyä on ilmoittaa poliisille, eivät ne mitään tee asian hyväksi. Viime kesäinen tapaus on edelleen ratkaisematta. Kamerat tietenkin sumeena.


      • Lintta88
        palovati kirjoitti:

        Mitä hyötyä on ilmoittaa poliisille, eivät ne mitään tee asian hyväksi. Viime kesäinen tapaus on edelleen ratkaisematta. Kamerat tietenkin sumeena.

        Pääasia että muistaa poliisin sijaan ilmoittaa oodinien linttalenkkareille, jotka aidon viidennen kolonnan tavoin huolehtivat sekä luotettavasta tiedottamisesta että osaavasta järjestyksen ylläpidosta.


    • äänipersuille

      Ja äänestämällä taas kokoomusta ja keskustaa,SDP: tä tai Viherhippejä ihan sama haittamaahanmuutto senkun jatkuu vaan ! Sitäkö halutaan ? Äänestäkää persuja hallitukseen asti että edes jotain voidaan vielä Suomestakin pelastaa !

      • Tarkkana

        Hyvä että käytit termiä "haittamaahanmuutto", koska juuri he pilaavat rehellisesti tulevien maineen. Vaalikojuilla asiasta kysellessä kannattaa tätä eroa korostaa. Rikollisia ja Suomen lakia vastustavia emme tänne halua.


      • omia.aivoja.saa.käyttää

        Nimenomaan tästä on kyse ja tätä faktaa perussuomalaisetkin ajaa. Tervetullutta maahan on tarveharkintainen työperäinen itsenäinen siirtolaisuus, joka integroituu ja maksaa veronsa omaan ja perheensä hyötykäyttöön. Ei voi olla olemassa enää sellaista haittamaahanmuuttoa, joka tulee ylimielisenä omine viha-ja väkivaltaideologioineen ja rakentaa sivistysvaltioon oman varjoyhteiskuntansa kuten Ruotsissa , Saksassa ja Ranskassa on tapahtunut.
        Miksi näinkin tärkeän ja painavan asian äärellä mitkään muut puolueet ei reagoi paitsi isänmaalliset perussuomalaiset !


    • Sananvapaus

      Miksei kansalaisille asiasta tiedoteta??? Samahan voi toistua, eikä ihmiset tiedä olla varuillaan. Miksei Aamuposti ole kertonut mitään asiasta?? Aikaa olisi jo ollut useampi päivä kertoa ihmisille vakavasta asiasta kun palstatilaa kuitenkin riittää kapakoiden vilkkuville valoille ja jonkun järjestön masinoimaan nälkäkuuriin lihan ja kananmunan syönnin suhteen. Onko "laatumedia" palannut itsesensuurin aikaan?????

      • Laatumediako

        Aivan, ei vielä tänäänkään asiasta pientäkään juttua lehdessä. Kaikki vaan kyselee oliko edes lehdessä mitään.


      • julianazaanz

        Aamuposti on äärisuvaitsevainen matujen suhteen. Vokkejakin ylistettiin jatkuvasti.


      • mediaan.ei.voi.luottaa
        Laatumediako kirjoitti:

        Aivan, ei vielä tänäänkään asiasta pientäkään juttua lehdessä. Kaikki vaan kyselee oliko edes lehdessä mitään.

        Media on aika pitkälle EU:n sensuurialustan kannalla. Eli valhemediaa. Onneksi perussuomalaiset lupaa puuttua näistä yhden, Ylen, täysylläpitoon verovaroilla ! Sen on loputtava.


    • JotainRotiaSaatana

      Siksi Aamuposti ole kertonut asiasta kun sitä ei ole. Tuommoisia juttuja saa aikaiseksi Nykysuomi. Mikä lienee tu median paise? Luultavasti jonkun täyttä paskaa keksivän juopon horinaa.

    • lukutoukka2018

      "sami" (nimi muutettu) mutta kuva "samista". Kyllä nimen saa selville jos tuntee "samin"

    • cvbncb

      No kuinka tuo sami teloi itsensä? Kaatui kännissä fillarilla?
      "Ja sittenpä Sami äkkiä kuuli takaansa metallisen naksahduksen kun Kalashnikovin liikkuvat vedettiin taakse.Hän ehti heittäytyä tiikerihypyllä viereisen betoniaidan taakse, kun konetuliaseen luotiryöpyt jo pyyhkivät hänen ylitseen. Erikoistarkoilla silmillään hän näki välittömästi ryhmän eri maakunnasta muuttaneita kaksijalkaisia olioita, ilmeisesti savolaisia ja raumalaisia, jotka ampuivat suunnilleen kutakuinkin mielettömästi ellei silmittömästi häntä kohti aseillaan, Yhdellä hyökkääjistä oli sinko, toisella kevyt kenttähaupitsi, komannen pahiksen panssarivaunun mallia Sami ei ehtinyt tunnistaa, kun hän liukastui pulun paskaan, kaatui ja menetti tajuntansa. Paikalle saapui ystävällinen ja hellä diakonissatäti joka antoi karkkia ja talutti Samin kotiinsa. Siellä täti keitti Samille kaakaota jota juotuaan Sami pyyhki kyyneleensä ja käveli kotiin peukaloaan imien äidin luokse.
      Niillä maakuntalaislla oli panssarivaunu ja ilmeisesti myös ydinase! Millä oikeudella?"

      • cvbncv

        Kylläpäs suvakit yrittää kaikkensa vähätellä ja ivailla. Raukkamaisin suvakki yrittää vielä matkia nikkiänikin hätäpäissään. Toinen olisi ääni kellossa, jos uhrin nimi olisi ollut Mahmud ja hyökkääjät kantasuomalaisia. Siinä tapauksessa kyllä polpokin olisi jo ottanut tekjät kiinni.


    • PikkuKysymys

      Mitä se surullisen kuuluisa kaupungin valvontakamerajärjestelmä taltioi tuosta tapauksesta. Puoli vuotta on ollut aikaa korjata laitteet edellisen mokan jäljilä.

    • NoinSeMenee

      Oli ihan katsottava tuon Nykysuomen tietoja ja taustoja. Omistaja/toimittaja/jakelija vaikuttaa sekopäältä riskinottajalta. Leuhkuudesta ei ole haittaa jos haluaa esittää leuhkaa. Ei voi mennä kovin pitkää aikaa kun hän on käräjillä, ja saavuttanut sen mitä hakee: Paikkansa pitämättömien juttujen levittämisestä saadut sanktiot ja persujen suosio. Tuo cbvncv-henkilö lienee nykysuomen omistajan lahjaton pikkuserkku.

    • Normit

      Alkaa tulla asiaa: Väkivalla uhkailua ja vääräntyyppistä rotukiihkoilua. Siis edelleen: Tuo Nykypostin kyseenalainen tyyppi pitäisi laittaa häkkiin, kun aiheuttaa tälläkin palstalla havaitun tyyppistä kiihkoilua.

    • oksettaa

      Järvenpäässä "rikastuttaja" pahoinpiteli kiineistövalittäjän. Suvakit "haloo", kuinka te jaksatte hyysätä näitä loisijoita maassamme. täällähän on kuin Villissä Lännessä. Turpiin tulee .

    • OdotettuTapahtuvaksi

      Vantaalla on nähtävästi kansalaisilta palanut pinna lehtitietojen mukaan. Kohta 4 vuotta on ihmisten kärsivällisyyttä koeteltu ja kahviloissa ennusteltu, että koska ja missä palaa ihmisiltä pinna. Selvitän mikä lehti oli kyseessä ja kuinka "tilanteessa" kävi.

    • LelujaHal

      Oliskohan lehti ollunna mitavittua, tai nykäri? Siinähän selvität, kahviloissa ennustaja.

    • puumaahan

      Ilmastosta huolissaan olevana mopopoikana rikastin on tuttu, mutta mikä on rikastaja?

    • NoNeuvonVaan

      No tietenkin se mopopoika, hänhän se käyttää sitä rikastinta, pöljä!

    • shafbv

      Haittaisänmaalliset levittävät satuja. Kiljukännissä kaatuilevat ja siitä syyttävät muita. Kuvissa vielä pari pientä naarmua joita kehtaavat oikein julkisesti itkeä :)
      Polkupyörällä kaatuminenkin tekee pahempaa jälkeä kuin tuo "sadistinen pahoinpitely!"
      Luuserit.

    • Hohoi

      Mahtaako olla edes oikeasti tapahtunut tällaista? niin tekaistun oloinen "uutinen" ja koko sivusto. Nykysuomi... Hohoi sanon minä!

      • Anonyymi

        Tuollaista asian vähättelyä on ollut vuosia. Ei mikään ihme tuo vaalien tulos. Rehelliset äänestäjät ovat kyllästyneitä vähättelyyn ja tulos nähtiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaista asian vähättelyä on ollut vuosia. Ei mikään ihme tuo vaalien tulos. Rehelliset äänestäjät ovat kyllästyneitä vähättelyyn ja tulos nähtiin.

        Oliko tekijät, uhri tai mykysuomi vaaleissa ehdokkaana? Ja pääsikö läpi?


    • Anonyymi

      Summa summarum: Ketjun aloituksen aihe oli Nykysuomen juttu, joka oli tehty "kieli poskessa". Hauskaa siinä oli se, että joku jälkeen jäänyt hyvinkääläistomppeli otti sen tosissaan ja väänsi aloituksen. Noita tulee tehdyksi silloin tällöin, ja kokemukseni mukaan pilajuttuja tosiksi luulevia hölmöjä riittää. Hupijutuista ei joudu vastuuseen niin kauan kun jutut ovat sellaisia joista ei ole tehty tutkintapyyntöjä. Itse asiasa järjestän vain ihmisille hauskaa. Terv. ns-tyyppi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe