IPUn liperiläinen suuntaus

vieläkö.voimissaan

Vieläkö on voimissaan Ipun liperiläinen suuntaus joustavine moraalinkäsityksineen mitä tulee esim. kilpailevien ryhmien logojen varasteluun

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voe-epeli

      Elää ja voi hyvin. Yksi persujen logohuijaus ei paljon paina. Kansa on aina tajunnut asioiden todenperän.Mutta sn elää edelleen utopiassaan.

      • Anonyymi

        Logojen pölliminen ei siis osoittautunut miljoonabisnekseksi

        Ei tullut Lots of DOLLARSSS$$$$$$


    • Anonyymi

      Pietu puheenjohtajaksi, niin loppuu tämä korpivaellus. Kokkeilkaapa ihan huviksenne kun mittään ette voi enää hävitä, pelkästään voittaa!

    • Anonyymi

      Tokkopa Pietukaan haluaa enää moiseen ryssäläislahkoon leimautua, on paljon muita uusia ja menestyneempiä kerhoja jotka eivät ole sisältä umpihomeessa ja ryssähien piinnyttämiä hapankaalituhnuja kuten ipu.

      Luultavasti Pietu lähettää osanotot ja kukkalaitteen, kun katepillari ajaa ipuröttelön rauniot sileäksi aika pikapuolin.

      • Anonyymi

        Suomessa on siis luvassa aika pian eräänlaiset ympäristön- ja ilmastonpuhdistumiseen johtavat toimenpiteet.


      • Anonyymi

        Monet homeet ovat hyvin sitkeitä lähtemään. Niinpä amerikkalaista kommunistikorttia heiluttava SN roikkuu vieläkin sivulla häiritsemässä keskusteluja vaikka eduskunta on tehnyt jo monta lakia estämään tällainen toiminta joka perutuu pelkkiin valheisiin . Tämä osoittaa sen että sn on vallan kätyri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monet homeet ovat hyvin sitkeitä lähtemään. Niinpä amerikkalaista kommunistikorttia heiluttava SN roikkuu vieläkin sivulla häiritsemässä keskusteluja vaikka eduskunta on tehnyt jo monta lakia estämään tällainen toiminta joka perutuu pelkkiin valheisiin . Tämä osoittaa sen että sn on vallan kätyri.

        Tuo "keskustelun" avaajana toiminut jäbä onkin tässä kovasti tunteella mukana (Älä silti viitsi provosoida. Vo olla, ettei hän hallitse tunteitaan).

        ”Jäbä on sen tason pojittelua, ettei se tasapuoliseen ja poliittiseen yhteyteen sovi, vaan on pelkkää provosointia johon alistuu luonteeltaan heikko ja syrjäytetyksi tulemisen pelkoa kokeva henkilö. Tyypillistä ipuliisun sivupersoonaleikkiä muka hieman sivulta tulleen kirjoittamana.
        Ja viittaus tunteitten hallitsemattomuuteen on sama lapsellista provokaatiota. Mutta:
        Kyllä ipu:n petetyillä ja harhauttamilla on tunteet kuten normaali-ihmisillä, samaa ei voi sanoa komyryssäkkänarsistisilta ipuleilta. Kiukku ja ärtymys ovat ihan normaaleita tunteita, varsinkin kun tarjolla on noin perollinen, narsistinen ja häöikäilemätön kohde kuin ipu ja sen liisut.

        Kysymys kuuluu, miksi suhtautuu niin henkilökohtaisesti IPUn huonoon vaalitulokseen yms ihan jättämällä huomiotta minkälaista murrosta maa on käynyt läpi ja mitä kaikkia pahan ja vihan profeettoja on liikkeellä. Jäbä ei ilmeisesti kykene analyyttisen pohdintaan. Hän ei ole ollenkaan niin älykäs kuin itse kuvittelee.

        Nyt tämä jäbättelijä sitten tuo asian vierestä itse sorvaamansa kysymyksen kirjoitusketjun ulkopuolelta ja kiertää koko avauksen. Samalla hän ujuttaa raamatullisen profeetta vertauksen keskusteluun myös, eli kirjoittaja on näitä uskishihhuleita tai heistä ipu:ssa hyödyntäviä hypottajia.
        Yksi tällainen kovasti uskovaisuudella itseään korostava ipu:aktiivi on Vikstenin kanssa läheisesti toimiva Herrala.

        ”vihjaus siitä, että IPUn johto olisi jotenkin erityisen paljon arvostellut Sipilää. Ei varman sen enempää kuin hallitusta kokonaisuudessaan.”

        Nyt tämä ”uskis” vie tahallaan harhaan, ipujohdon Sipilä arvostelusta, kukaan ei ole väittänyt että Ipu olisi erityisen paljon ollut Sipilän kimpussa, vaan on esitetty kysymyksiä palstahörhö-liisalle, joka on aktiivisesti mustamaalannut täällä Sipilää nimeltä ja väittänyt jopa sipilän värvänneen tälle palstalle häiriköitä.

        -Mutta Sipilän eroon kepun johdosta ja sen oikeellisuudesta on se kysymys johon halutaan selkeä kanta puolueelta ja sen johdolta! Ehkä tuo ipu:n johdon antama selkeä vastaus ja puolueen linjaus asiaan vaientaisi tämän räikeästi puolueen ulkopuolista kansan valtuutuksella työtä tekevän henkilön perätön leimaaminen ja solvaaminenkin loppuisi.

        Talous-ja rahapolitiikka eivät vastaa IPUn ohjelmassaan esille tuomio tavoitteita. "Tonttu" kyllä taisi tehdä Sipilästä ja Berneristä jonkun meemin. Siis tuo Sipilän kamala arvostelu lienee enimmäkseen Sinun, eli aloittajan vainoharhan tulosta. Sinähän käytäydyt kuin ihan henkilökohtaisesti vihaisit juuri "Tonttua".

        Tontussa nyt ei ole mitään aihetta palvoa ja faktat hänen menettelyistään ja vaaleissa saavuttamansa tulokset eivät ole mitään salassa pidettävää tietoa, kuten ei sekään, että tämä sihteeri lähetteli kerjuukirjeitä ja muuta vastaavaa jopa kuusi vuotta aiemmin puolueesta eronneille henkilöille, siis piti yllä rekisteriä jolle ei ole ollut mitään juridista oikeutusta.

        ”Niin, miksi niin henkilökohtaista raivoa? Olisitko halunnut ehdokkaaksi, mutta sinua ei huolittu?”
        Nyt kyllä haisee todella pahalta, olen vuosia varoittanut ipu:n kaksinaamaisuudesta ja tulen varoittamaan jatkossakin, kenenkään ei pidä pilata mainettaan ja uhrata itseään ipu:n jäsenyydellä tai ehdokkuudella sen riveistä.

        Entä miksi se kohdistuu niin voimakkaasti siihen sinun "Tonttuusi". Onko hän toimillaan mielestäsi estänyt oman ehdokkuutesi?

        Tonttu on turha ja se pitää kertoa kaikille. Tontun panos puolueen tilaan on selviö, eikä huonoa vaalitulosta selitetä yhdellä sairastelulla. Jos ikä ja terveys ei kestä, on syytä jättää kenttä sellaisille toimijoille, joilla on edes fyysiset edellytykset tehdäö politiikkaa ja toimia yhdistyksien luottamusasemassa. Tonttu on pyrkyri ja vänkii kaiken maailman yhdistysten ja järjestöjen titelipaikoille ja toimii niissä sitten sangen yksinvaltiamaisin ottein jäseniltä kysymättä, aikoinaan hän rekisteröi henkilöiltä kysymättä heidät tvitteriin ja facebookiin, tyypillistä narsismia ja valtaeuforian kalastelua joka on saavuttanut sellaisen tason, jossa juridiikka on sivuseikka,

        "Tontun" julkisessa Face book profiilissa oli joku selvitys hänen sairauslomastaan ja leikkausaikataulun pettämisestä.”
        Ei ole julkaissut, tai jos tällainen julkaisu on, on se ei julkisella profiililla siis väitteesi on vale!

        Sen mukaan hän oli uskonut olevansa kunnossa jo vaalikmpanjoinnin alkuun mennessä, muta joutuikin käymään vaalit sängyn pohjalta. Niinpä "Tonttua" ei tavattu toreilla tai missään, eikä hänellä ollut täkäläisissä lehdissä ainoatakan mainosta.

        jatkuu.. kun ei mahdu tähän->


    • Anonyymi

      "Myös ÅU:n käyn aina kirjastossa lukemassa. Kenties hänellä ei ollut rahaa. Sääli, sillä hänen ehdokkuudestan ei taidettu juurikaan edes tietää. Yhteismainoksiakaan ei IPU:lla lehdissä näkynyt. Varmaan taustasyy oli sama kuin "Tontun" kohdalla. Luulen silti, että "Tontun" ikäpolvi haluaisi nähdä vaalimainokset lehdessä eikä pelkästään somessa."

      Rutsinkielellään leuhottavia ipuleita ei tontun lisäksi Åbun seudulta löydy joten kirjoittajan kaksinaamaisuus haisee entistäkin enemmän.

      "Liikkeellä oli ensimmäistä kertaa niin monta uutta EU-vastaista ryhmää. Varmaan ne ovat myös syöneet IPU:n kannatusta."
      Niin on ja ihmiset ovat luottamuksensa turhaan ipuun ja sen kaksinaamaisuuteen kyllästyneinä valinneetkin uudet toimijat ja äänestyksen kohteet kuten täällä on moneen moneen kertaan todettu. Ipu on tehnyt itsensä turhaksi ja narriksi, ipu ei ole itsenäisyyden ja suomen asialla, kuten itsekin korostat joku kiitiöpakolaisten asia on teille tärkeämpi, mutta eivät hekään teitä erehdy äänestämään. Ipu joutaa pois!

      "Oletko lukenut IPU:n vaaliohjelmaa? - Minäpä luin; kuten muidenkin. IPU on ainoa, jonka kansallismielisyyteen ei liity muukalaisvihaa tai vaatimusta pakolaiskiintiön pienentämisestä."

      Taisitpa olla jopa laatimassa mutta et kuitenkaan oikein ymmärtänyt. Leuhotuksesi pakolaiskiintiöillä on sitä samaa shittiä jota nykyipu todellakin suoltaa. Ipu:n pitäisi omistaa myös helmitaulu.


      ”Minäkin olin ymmärtänyt, että olisit lähettänyt "Tontulle" sähköpostin. Ilmeisesti et kuitenkaan ole lähettänyt mitään, joten tuo kiukuttelusi on todella infantiilia. Miten kukaan voisi vastata saamatta ensin kysymystä?”

      Mitä tuossa sekoilet, miksi olisin lähettänyt tontulle sähköpostia??? Tonttu on sitä kyllä riesaksi asti lähetellyt toisille. Kysymyksiä on esitetty puoleen nimissä tällä palstalla riehuville hurlumheille tunnistanet itsesi.. Ja fiksaatioista ipu:n palvojan on turha toisia soimata.

      XD XD...

    • Anonyymi

      Tekikö Sipilä oikein vai väärin kun erosi puolueensa puheenjohtajuudesta ja miksi? Mikä vaikutus tuolla erolla on valtakunnanpolitiikassamme? Voisiko Ipu jo viimeinkin vastata tähän.

      Ja Liperiläinen suuntaus avauksessa on henkilöön menevää pilkaa ja vanoa jopa panettelua johon yhdenkään todellisen poliitikon tai puolueen edustajan ei pidä tai kannata mennä. Kertooko tuo jostain fiksaatiosta vai mistä. Normaalia se ei missään tapauksessa ole ja kertoisiko tämä liperinvainoaja konkreettisesti mitä liperin henkilö pietu on ioikeasti tehnyt ja milloiun historiassa ja voitko todistaa väitteesi?

      Mielenkiinnolla odotan, millaista kähmintää ja millä perusteilla tuohon kuvioon aikoinaan mahtui. Ja joku sitten toistaa jotain panettelua mantrana täällä edelleen. Jos olisin pietu, tekisin tutkintapyynnön asiassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1625
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe