Ilmastonmuutos huijaus globalisaation, NWO:n välineenä

totuusvapauttaa

Ilmasto on jatkuvan muutoksen tilassa ja tosiasia on että hiilidioksidin vaikutus maapallon lämpötilaan on minimaalinen, ei merkitsevä. Vastoin yleistä luuloa, mitään konsensusta tässä asiassa ei tutkijoiden, tieteilijöiden keskuudessa ole, ei vaikka media, IPCC tai tietyt nettisivut niin kiven kovaan väittääkin.

Tarkastellaanpa CO2 teoriaa ihan tieteellisten faktojen pohjalta. Olen kerännyt netistä pätevien tutkijoiden lausuntoja aihetta koskien joidenka leipä EI OLE RIIPPUVAINEN CO2 teoriasta, toisin sanoen heillä ei ole omaa lehmää ojassa. Ensimmäisenä vuorossa Sveitsin kansallinen teknologian instituutio, käännös by meitsi:

http://notrickszone.com/2017/07/17/swiss-physicist-concludes-ipcc-assumptions-violate-reality-co2-a-very-weak-greenhouse-gas/

"Meidän loppupäätelmien mukaan CO2 on hyvin heikko kasvihuonekaasu ja emme voi hyväksyä sitä että olisi ilmastonmuutoksen pääasiallinen tekijä".


"Oletus jatkuvasta lämpö ja mustan kappaleen säteilystä ei ehdottomasti perustu todellisuuteen ja rikkoo jopa termodynamiikan lakeja".

"Olemme sitä mieltä että IPCC:n AR5 raportin lämpötilannousulle ei löydy vakuuttavaa tieteellistä pohjaa".

"Hiilidioksitason tuplaantuminen (400>800 ppm) johtaa 0,24K/(C) lämmonousuun".

"Tiedeyhteisön täytyy löytää ilmastonmuutokseen syitä jotka perustuu selkeästi fysiikkaan ja kemiaan".
Dr. F-K Reinhart (2017) , Sveitsin kansallinen teknologian insituutio

Aika kovia väitöksiä mutta lähdekin on hyvin vakuuttava.

https://wattsupwiththat.wordpress.com/2013/10/03/the-2013-ipcc-ar5-report-facts-vs-fictions/

Tässä artikkelissa siteerataan mm. Richard Lindzenia joka itsekin kuului ennen IPCC:hen. Hän työskentelee ilmastotutkijana MIT:ssä (Massachusetts Institute of Technology). Hän sanoi näin:
"Tuorein IPCC:n raportti on todellakin vajonnut hupaisan epäjohdonmukaisuuden tasolle - on aika hämmästyttävää että minkälaisiin (faktojen) venytyksiin IPCC:n täytyy taipua jotta se saa pidettyä globaalin ilmasto agendan pyörät pyörimässä."

"Their misrepresentation of data is ridiculous. In Fig. 1, the IPCC report purports to show warming of 0.5°C (0.9°F) since 1980, yet surface temperature measurements indicate nowarming over the past 17 years (Fig. 2) and satellite temperature data shows the August 13 temperature only 0.12°C (0.21°F) above the 1908 temperature (Spencer, 2013). IPCC shows a decadal warming of 0.6°C (1°F) since 1980 but the temperature over the past decade has actually cooled, not warmed."
Jenkeissä tutkivat ottivat asiakseen kerätä eri alojen tutkijoiden allekirjoituksia lausuntoon joka kuuluu näin.


"Ei ole olemassa vakuuttavaa tieteellistä näyttöä siitä että ihmisen vapauttama hiilidioksidi, metaani tai mikään muukaan kasvihuonekaasu aiheuttaa tai tulisi aiheuttamaan ennakoitavissa olevassa tulevaisuudessa maapallon ilmakehän katastrofaalista lämpenemistä tai häiriöitä ilmastossa. Mutta on olemassa painavaa näyttöä siitä, että hiilidioksidin tason nousu ilmakehässä saa aikaan monia positiivisia vaikutuksia kasvi ja -eläinkunnalle. (onhan melkein kaikki elämä HIILI pohjaista) Allekirjoittanut (yli) 31 000 tieteilijää joista yli 9000 on tohtorin tutkinto" (nämä nimet on kerätty vain USA:laisilta tieteilijöiltä, paljon enemmän potentiaalisia allekirjoittajia olisi ympäri maailmaa.

Youtube: Global Warming; 31,487 Scientists say NO to Alarm.

https://www.youtube.com/watch?v=eiPIvH49X-E

Video konferenssista jossa läsnä osa allekirjoittaneista. Merkittävä osa heistä ei ole ilmastotutkijoita mutta about kaikki heistä tuntee fysiikan ja kemian perustavat lait joita CO2 teoria räikeästi rikkoo. He ovat siis mielestäni päteviä.

Hiilidioksidi on hyvin marginaalinen kaasu. Ilmakehästä noin 0,04% on sitä ja ihmisen osuus tuosta on noin 4%. Eli ihmisen tuottaman CO2:n osuus kaikista ilmakehän kaasuista on noin 0,00016% Miten näin marginaalinen kaasu voisi vaikuttaa mitenkään merkittävissä maapallon lämpötilaan, varsinkin kun CO2 on heikko kasvihuonekaasu? Tätä suhdetta demonstroimaan tein tuon vihreän pallon jonka keskellä on pieni punainen piste joka kuvaa ihmisen tuottamaa hiilidioksidi kuormaa.

Se ei muuten vaan kasaannu entisten päälle vaan lisää ilmakehään tietyn määrään hiilidioksidia luontaisten päästöjen lisäksi. Tämä ihmislisä on tällä hetkellä noin 18 ppm. Jos päästöt puolitettaisiin, olisi ihmisen vaikutus noin 9 ppm. (muistutus: "Hiilidioksitason tuplaantuminen (400>800 ppm) johtaa 0,24K/(C) lämmonousuun". Oikeasti se menee niin että CO2 seuraa lämpötilan muutoksia (noin 800 vuoden viiveellä) eikä toisinpäin. Al Gore käänti homman nurin perin filmissään.

https://edberry.com/blog/climate-physics/agw-hypothesis/human-co2-not-change-climate/

"Nykyiset päästöt lisäävät tasapaino tilaan 18 ppm, joka on seurausta hiilidioksidin 4.5 ppm:n vuosittaisesta sisäänvirtauksesta kertaa 4 (vuotta) jonka aikaa hiilidioksidi säilyy ilmakehässä. Nykyiset luonnonmukaiset päästöt lisäävät yhtälöön 392 ppm josta saamme lukeman 410 ppm".

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JärkiKäteenNyt

      Niin tai näin,.. Vladimir Putin kertoi arktisessa foorumissa, että venäläisten mittausten mukaan arktisen alueen lämpötila nousee jopa neljä kertaa nopeammin kuin muun maailman lämpötila. Se oli yllättävää, sillä yleinen konsensus on ollut, että arktisen alueen ilmasto lämpenee vain kaksi kertaa muuta maailmaa nopeammin.

      Totta kai ilmasto muuttuu aina. Historiassa on kylmiä ja lämpimiä syklejä. Nyt tapahtuva globaali lämpeneminen on kuitenkin tapahtunut vajaassa sadassa vuodessa ja ollut nopeampaa kuin mikään historiallinen lämpenemisjakso.

      Tuo tutkijat, jotka epäilevät ilmastonmuutosta, on huijausta. Siihen on lisätty tutkijoiden nimiä näiden itse sitä tietämättä. Toki joukossa voi olla muutama oikeakin epäilijä. Mahtuuhan maailmaan idiootteja ja jonkin alan tieteellinen pätevyys ei ole tae älykkyydestä.

      Maailman ilmastotutkijoista jotakuinkin 99,97 prosenttia pitää ilmastonmuutosteoriaa oikeana tai ainakin lähes oikeana.

      Lämpötilan hillitsemiseen tähtäviillä toimilla ei suuria menetetä, vaikka ilmastonmuutoshypoteesi olisi väärässä. Ehkä hyvinvointimme hieman heikkenee ja joudumme harkitsemaan uudestaan omia kulutustottumuksiamme.

      Mielummin katsotaan kuin kadutaan. Me ihmiset olemme raiskanneet ja turmelleet tätä palloa ihan riittävästi. Nyt on aika hillitä saastuttamista, roskaamista ja kasvihuonekaasujen päästöjä. Ilmanlaatu on Euroopassakin jo niin huono, että vuosittain hengitysilman toksiset nanopartikkelit tappavat noin 100 000 ihmistä.

      Me emme edes tiedä, miten mikroskooppiset muovi- ja raskasmetallijäänteet vaikuttavat terveyteemme ja etenkin lapsiemme terveyteen. Muovia on jo vesijohto- ja pullovedessä, viljassa, kasviksissa, lihakarjassa jne. Tuskin se elimistöön kumuloituneena on tupakointia haitattomampaa. On luultavaa, että elimistöön kumuloituva muovi- ja raskasmetallijäämät aiheuttavat solumuutoksia ja ehkäpä perinnöllisiä geenivirheitä.

      Ja kuitenkin maailma on täynnä kaiken maailman rokotekriittisiä idiootteja, joita ei voisi ympäristön saastuminen vähempää kiinnostaa, vaikka hengitysilman kautta verenkiertoon ja soluihin pääsee myrkkyjä ja raskasmetalleja enemmän muutamassa päivässä, kuin kaikista rokotteista yhteensä.

      Pidetään tästä maailmasta huolta. Se on ainoa maailma, joka meillä on. Mitään suunnitelma-B:tä ei ole olemassaka. Pidetään siitä samalla tavalla huolta, kuin pidämme omista kodeistamme tai mökkimme pihamaasta. Useimmat eivät varmastikaan nakkele jätteitä kotinsa lattioille ja lorottele öljyä ja muita kemikaaleja mökin pihamaalle. Ei sen pitäisi olla kovin vaikeaa. Teknologia tuo uusiutuvia energianlähteitä sekä uusia vähemmän saastuttavia ja helpommin kierrätettäviä tuotteita. Sellusta voidaan valmistaa muovia korvaavia ja ympäristöystävällisempiä

      Me suomalaisetkin kulutamme niin paljon, että jos kaikki maailman ihmiset eläisivät, kuten me, me tarvitsisimme 3,8 maapalloa. Joten oikeastaan on sama, vaikka kasvihuonekaasuteoria ei olisi totta - tärkeintä on, että me muutamme katsantokantaamme maailmaan ja jätämme lapsillemme ja heitä seuraaville sukupolville elinkelpoisen planeetan.

      • Anonyymi

        Järkyttävä paljastus viherfasistilta:
        Enää ei olekaan sama vaikka ilmastonmuutoshysteria ei olisikaan totta:

        "Me suomalaisetkin kulutamme niin paljon, että jos kaikki maailman ihmiset eläisivät, kuten me, me tarvitsisimme 3,8 maapalloa. Joten oikeastaan on sama, vaikka kasvihuonekaasuteoria ei olisi totta - tärkeintä on, että me muutamme katsantokantaamme maailmaan ja jätämme lapsillemme ja heitä seuraaville sukupolville elinkelpoisen planeetan"
        Suomalaiset säästäköön ja muu maailma kuluttakoon mitä lystäävät???

        Eihän se näin voi mennä vai mitä? Meillä on kylmä ja harvaanasuttu maa ja me emme enää uskalla lisääntyä. Mutta muut maat uskaltavat meitäkin enemmän.


      • Anonyymi

        Pointti on se, että myrkytämme ympäristöä järjettömällä tahdilla. Ajattele luontoa kotinasi - heitätkö jätteet pitkin lattioita. Et tietenkään. Useimmat pitävät kodin siistinä, mutta ympäristöllä ei ole suurta väliä. Muovi ja styrofoam eivät maadu; ne hajoavat vain yhä pienemmiksi partikkeleiksi, joita löydetään jo hanavedestäkin. Minkälainen vaikutus muovin kumuloitumisella elimistöömme on terveyteemme?

        Minua maapallon lämpeneminen ja ympäristön saastuttaminen eivät kosketa henkilökohtaisesti mitenkään, mutta ajattelen lapsiani ja lapsenlapsiani. Olemme jättämässä heille elinkelvottoman planeetan. Ympäristön, jonka lajisto kutistuu hälyttävän nopeasti. Monet eivät jaksa katsoa huomista pidemmälle, mutta ympäristön kohdalla sellainen on tarpeen. Monet ilmastonmuutosta epäilevät epäilevät, että rokotteet sairastuttavat. Kyllä ympäristön elintarvikkeisiin ja veteen kerääntyvät myrkyt ja hengitysilman epäpuhtaudet sairastuttavat ja tappavat kymmenen tuhatta kertaa enemmän ihmisiä kuin rokotteet.

        Ongelma on todellinen.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Unohdin sanoa sen että onhan siinä toisessa artikkelissa muutamia hyviäpointejä, mutta lähes vegaanin ja paljon hiilareita ei ole tervellistä, toki meneehän vähemmän energia per capita mitä aikaisemmin ihminen sairastuu sen takia että ei töissä käyvä ihminen ei ole varaa harrastaa kainenlaista minkä takana yleensöä on suuermpa energian kulutus, ja lisäksi sairas ihminen kuormittaa yhteiskunnan töissä käyvä siten että heiltä otetaan enemmän raha pois veron kautta ja ym kaikenlaisia teko-kuluja eli mitä vähemmän raha töissä kyävä on käteissä niin sitä vähemmän energian kuluttavia harrastuksia ja huvia hän pysty saaman rahoista, ja lopuksi mitä aiaksemmin ihminen kuolee pois niin sitä suurempi energian säästö, eli ihminen on kaikinpuolin "ylimääräinen turha parasiitti", ainakin noiden globalistien silmissä.


      • Anonyymi

        Laittakaa tämä postiketjun webbilinkki osoitte siihen web piste archive piste org hakukentään saatte nähdä miten täällä sänsyröidään...


    • Anonyymi

      Vegaanit saastuttavat ilmastoa eniten päästöillään, sanonko mistä päästä?

    • Anonyymi

      IPCC ajaa vain omaa agendaansa ja muutamat muut muuttujat jää tarkoituksella huomiotta. Alla olevasta linkistä löytyy IPCC:n pimittämää tietoa ja muutakin silmiä avavaa asiaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=NBpA7v9Hh60

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe