Onko Suomessa vain

flat.earth

Köyhiä, työttömiä, sairaita ja vammaisia?

11

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • niintainäintainoin

   Varmasti on paljon lusmuja Suomessa jotka eivät ole tehneet päivääkään rehellistä työtä.

   • kestapon.listoja

    kartoitus menossa jo.


  • onhan niitä, ja on aina ollut...sille emme mitään mahda

  • Vasuripäällikkö

   Li Anderssonia kunnellessa moiseen johtopäätökseen saattaa tulla. Hieman hämmennystä herättää se, että kyseiset ryhmät ovat juuri niitä joilta yhteiskunta ryöstää ja riistää vuosi toisensa perään. Vaikka en koe kuuluvani vakituisesti näihin ryhmiin niin tuntusi sille, että sitä omaisuutta pitäisi olla runsaasti, että voi olla vuosikausia ryöstön kohteena. Anderssonilla ei ole kaikki inkkarit kanootissa.

   • Eriarvoistuminen

    Suomessa ei ole huolehdittu perusturvantasosta ja tulonsiirroin on siirretty väestön rikkaimmalel kymmenykselle tukia siitä huolimatta että heikomassa asemassa olevien asemaa ei ole kyetty turvaamaan riittävässä määrin. Politiikka on ollut heikomassa asemassa olevien kannalta kohtuutonta ja yhteiskunnallisesti kestämätöntä,sillä ihmiset ovat joutuneet heikoinpaan asemaan useinmiten työttömyyden seurauksena josta heitaä on sitten vielä päälle pyritty rankaisemaan riittämättömän viimesijaisen tuen leikkauksella,kuten aktiivimallin kautta. Tilanne johtaa yhä syvenevään eriarvoitumiseen ja köyhyyteen maassa.tuolle kehitykselle tulee laittaa stoppi ja alkuunsa nostaa perusturva elintasoa vastavalle tasolle ja luoda järjestelmä jossa ei ole aukkoja kuten nyt on.

    Nykyinen viimesijainen turva on 497,29 euroa, kun sen tulisi olla 970e /kk minimissään.

    https://www.kela.fi/toimeentulotuki-mihin-menoihin

    https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/77844-minimitukien-pitaisi-olla-suomessa-vahintaan-970-eu-tarkea-epakohta

    https://ihmisoikeusliitto.fi/riittava-toimeentulo-on-ihmisoikeus-perusturvan-tasoa-on-nostettava/


   • korjaamisenvaraa

    Parasta olisi, jos Suomessa siirryttäisiin perustuloon ja säädettäisiin työaikalaki uudelleen. Kuuden tunnin työaika olisi se, joka johtaisi työn jakamiseen ja vähentäisi tätä työttömien ja työssäkäyvien välistä kuilua, joka on ihan tarkoituksella Suomeen rakennettu pönkittämään rikkaiden asemaa.


  • 5745745

   Paljonkohan maksaa tonnin perustulo nettona jokaiselle, varmaan 50 miljardia. Ei ole Suomelle sellaisia rahoja, jos ei öljysheikit ala sponsoroimaan.

   • Onmahdollista

    Tukkipolitiikka uusiksi ,verosuunnittelu kiinni jne.. kyllä se siitä .Sosiaaliturvan uudistus on ajankohtainen ja perustulontasoa on ruotinut moni puolue,lähinnä nykyiset oppositio puolueet.Arvopoja on menossa uusiksi mm aktiivimallia on kritisoitu rankasti. muutoksen tuulet tulevat puhaltamaan ,sikäli mikäli hallituspohjja saadaan vaalien kautta muuttumaan nykyisestä ,oppositio pohjaiseksi. Tuo tapahtuu SDP vetoisesti jos on tapahtuakseen ja tulevalla kaudella jos on tapahtuukseen,muuton asia saadaan haudata ,joten mikäli muutosta haetaan /halutaan saada aikaiseksi tuossa suhteessa on saatava Sdp hallituksen muodostaja asemaan. Kyse asian edistymiselle on lähinnä kiinni poliittisesta tahdosta ja laajakantaisesti asioiden uudelleen järjestelemisestä.


  • tosiasiat

   Ainakaan näin vaalien aikana ei muita ole kuin köyhiä ja kipeitä. Ja kun kaikki poliitikot huutavat yhteen ääneen korottavansa köyhien eläkkeitä ja ansioita, niin ottavat huomioon ainoastaan näiden ryhmien bruttotulot, eikä sitä mitä tukia he saavat siihen päälle. Nämä ns. köyhät saavat todellisuudessa enemmän käteen kuin keskituloinen eläkeläinen joka ei saa mitään tukia. Niin että sen "vaalisatsen" tarvitseekin keskituloinen eläkeläinen, ei se pienituloinen.

  • saavatkaiken

   Mamuja , Mamuja ja vielä kerran Mamuja jotka ovat rikkaampia kuin köyhät,työttömät sairaat ja vammaiset suomalaiset.

   • Kaskassss

    Siinäpä taas ihan persuista revitty vakioselitys kaikkiin ongelmiin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5637
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4333
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1762
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1260
  Aihe