Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kunnanjohtajatar touhuaa taas omaa tolkutonta

Eihyväntähren

linjaansa, ja meinaa vaihtaa 150 hehtaaria kunnan hyvää metsää ja metsäpohjaa Ritoniemen tilayhtymän kelvottomille suikaleille.

Miten tällanen on edes mahdollista?

18

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elinvoimailija

      Eikös tää tullut elinvoimalautakunnalta esityksenä ja katsokaa ketä siellä on jäseninä Ruoveden kunnan sivuilta. Esittelijänä kunnan kehitysjohtaja Muroleen kyliltä. Näytti olevan metsämiehiä lautakunta täynnä. Muttei kukaan niistä ole varmaan niin pölhö että vaihtais omaa metsäänsä virkistysalueisiin. Yhteistä omaisuutta on helppo vaihtaa ja perustella päätöstä ties millä hömpällä.
      Mitkä ovat tuon lautakunnan tehtävät ? Paitsi tunarointi. Toivottavasti esitys ei mene läpi valtuustossa. Vaikka siitähän on varmaan jo kabineteissa sovittu ja kilistetty päälle.

    • Vakavaa

      Kaikki Pirkanmaan kunnanjohtajat olisi pitänyt sanoa irti ja perustaa yksi maakunta. Nyt kokoomus ja SDP jatkaa samaa byrokraattista mallia, pirkanmaallakin kymmeniä organisaatioita ja rahaa palaa monessa kerroksessa organisaatioita, en ymmärrä. Eikö hallitushimmeleitä ollut tarkoitus karsia yhdeksi maakunnaksi.

      • kepulikepu

        Ei tarkoitus ollut karsia vaan tehdä kepulaisille kovapalkkaisia suojatyöpaikkoja kunnanjohtajien ym yläpuolelle. Paljoko muuten tuo "kehitysjohtaja" on jo hävittänyt kunnan rahoja? Muroleessa kunnostettiin rivitaloa sukulaisten voimin ja tietysti budjetti sattui ylittymään, oliko viisin- vai kymmenkertaisesti.. Ritoniemen kulmilla tehdään aivan joutavanpäiväistä puistoa, sukulaiset tekemässä, kuka hyötyy? Ei kukaan. Kenkää tuollaiselle ja äkkiä!!!!


    • yhyyy

      on touhu syvältä.montako puistoo pitää olla ja kelle.järjettömiä päätöksiä .on aivot narikassa.

    • koittakaaajatella

      Hiukan on tietämättömien kommetteja. Olin viime viikolla kuuntelemassa Honkalakodilla aiheen esitystä. Oli kuntalaiset kutsuttu, oisitte tulleet sinne kertomaan asianne. Mielestäni vaihtokauppa on erinomainen tapa saada keskustan alueet kehittymään. Kannatan ehdottomasti vaihtoa. Valtavasti mahdollisuuksia. Miettikääpäs itse hiukan pidemmälle ajalle asiaa.

      • vaihtomaat

        Mitä lisäarvoa kunnalle koituu siitä että saa vaihtomaina vesitorninmäen, sen alapuoliset lammet, suot ja urheilukeskuksen läheltä metsikköä? Kertokaa viisaammat. Esim. nimimerkki koittakaaajatella voisi vastata.


      • pitköötpuskansa

        nimenomaan tässä ajatellaan pidemmälle!! Jos ruovesi jo muutenkin killuu löyhästi hirressä niin tuskin kannattaa potkaista jakkaraa alta. Jos pakko on päästä eroon metsiköistä niin kyllä niille ostaja löytyy, niillä ritoniemen suikaleilla ei ole mitään virkaa.


    • Ihmettelevä

      Eihän elinvoimalautakunnan esittelijä olisi voinut tehdä tuollaista puolen miljoonan euron esitystä ilman kunnanjohtajan lupaa/suositusta!

      Kunnanjohtajan suhmuroivat johdannaissopimukset lähtevät käsittääkseni maksuun kohtapuoliin koska korot eivät ole nousseet.

      Kunnanjohtaja sössi vihamielisesti ja ilmeisen tarkoituksellisesti soteyhteistyön Virtain kanssa.

      Kuinka kauan tätä on katseltava. Ja makseltava?

    • Uukk

      Mitä ihmeen ajojahtia tämä on? Ottaako päähän, kun Kyrönviita ei kuulu näihin tiettyihin sukuihin ja kaveripiireihin. Eikö sinun sukulaisesi ole saanut toivomaansa paikkaa. Onko kunnanjohtaja liian näyttävästi esillä. Tästä ei ole ollut Ruovedelle ainakaan haittaa. Mutta Virtain kanssa yhteistyön ovat sössineet kuntapäättäjät. Jos ei ole tehty kunnon sopimuksia ja Virtailla toimitaan omaksi hyväksi, niin voivoi. Näitä elinvoima-ja kehitysjohtajia en kans ymmärrä. Kummallakin vähän liikaa sidonnaisuuksia, että pystyisivät toimimaan pelkästään Ruoveden hyväksi.

      • onmeillähauskatäti

        Jos virtailta jotain lukuja saadaam niin niitä ei kannata uskoa, jonkun virtolaisen päättäjän serkku tms ne on tehnyt kuitenkin. Kehitysjohtajan virka on aivan turha, kunnan tekninen johtajakin kovin toimettomana. Ja sitten tää muutosjohtaja.. voi voi. Antaa kunnanjohtajattaren vaan nostella kolttuaan, kauniinpaa katseltavaa se on kuin joku kunnanjohtaja sitä tekisi..


      • pelimeidänrahoilla

        Ensi keväänä maksetaan epäonnistuneen johdannaispelin ensimmäinen vuotuinen lyhennys 176 000 € ja sitä maksetaan seuraavat 25 vuotta eli 4,4 miljoonaa euroa.


      • Hob

        Kylläpä on katkeria ja kateellisia ihmisiä, voi voi voi. Eikö meidän kunnassa ole koskaan mitään hyvää. Samat ihmiset täällä kirjoittelee vuodesta toiseen. Pitäisikö käydä vähän katsomassa mitä Ruoveden ulkopuolella on niin osaisitte katsoa asioita vähän eri tavalla.


      • nimetallepian

        Minkään muun kunnan johto ei tekisi tuollaista maanvaihtoa. Puolen miljoonan metsät suohon, lampiin, tiealueisiin ja harjuun. Heinoset nauraa niin partaansa. Nimet pian alle!


      • sullemullesullemulle

        Kunnanjohtajatar on ihan ok, mutta monta muuta viranhaltijaa saisi sitoa samaan punttiin sohlo-santerin kanssa.


    • Geims

      Aivan. Ja JP sai tosiaan paljon aikaan päättäjänä. Ihastui ilmeisesti aika monen puheisiin sekä Ruovedellä että Virroilla. On kuunnellut silmät kiinni ja kirjoittanut sopimukset alle. Näiden päätösten haittoja yritetään nyt selvitellä, ja rahanmenoja kysellä.

      • järjenpuutetta

        Olen lukenut alkuperäisen 2- sivuisen sopimuksen. Miten niin yksilöimätöntä voi edes kukaan allekirjoittaa. Ei tarvitse ihmetellä, jos nyt riidellään. En ostaisi edes siivouspalvelujani tuollaisella sopimuksella.


    • Puhallus

      Ollaanko taas tekemässä kauppaa ilman minkäänlaisia laskelmia. Ruovedellä on tapana tehdä miljoonienkin kaupat ilman mitään laskelmia tai asiantuntijoiden lausuntoja. Siis nämä mitkä kuuluvat kaverikapitalismin piiriin, jotta jälkikäteen voidaan valehdella vaikka mitä.

      • meijerikinlähellä

        Pitäisikö kunnan vuokrata tai ostaa ritoniemen navetta ja alkaa pitämään lypsykarjaa kun muutenhan nuo karjakot joutuvat olemaan kunnan palkkalistoilla ihan jouten?
        Muutosjohtajan pestiä jatkettiin vaikka edellisen sopimuksenkin loppuun on vielä aikaa, miksi? Haiskahtaa aika pahasti lehmän lannalle.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1954
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      80
      1708
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1522
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      36
      1326
    Aihe