Halla-ahon jytky olisi Soinille kova paikka

Soinin_virhe

Mielipidemittaus näyttää jytkyä Perussuomalaisille. Puolue on toipunut Soinin aiheuttamista vahingoista. Halla-aho on antamassa näyttöä, jossa hän on rakentanut Soinin tekemille raunioille puolueen uudestaan. Perussuomalaiset ovat nyt kolmanneksi suosituin puolue.

Ilman Halla-ahon tuomia ääniä Soini ei olisi saanut yhtään jytkyä. Soini tuhosi Halla-ahon kanssa tekemänsä jytkyt nopeasti. Nyt Halla-aho saattaa tehdä jytkyn ilman Soinia.

. . .
http://jormanordlin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/272843-halla-ahon-jytky-olisi-soinille-kova-paikka

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Suomen_Kansa

   Tohtori Tauti levittää tartuntaa.

  • persustapersuun

   no muut puolueet pelaavat ihan viitun huonoa ympäristöpeliä nyt. Persuille sataa laariin kaikki autoilijoiden ja matkustajien ylimääräiset äänet.

   muut puolueet ovat niin yksinkertaisia ja kankeita muuttamaan ajatusmaailmaansa näin nopeasti, vaikka näkevät mihin vaalit ovat kääntymässä. Hakkaavat päätä seinään fitun turpeiden ja kivihiilen lopettamisen kanssa. Sähköautoja vaan kaikille ja haittaveroa autoileville. Sokeita urpoja.

  • eipidäsotkea

   Soinin petturiporukka sotketaan kaiken aikaa perussuomalaisiin. Se nähtiin viimeksi Halla-ahon Ylen tentissä, jota hiillostettiin asioista joita perussuomalaiset tekivät tai jättivät tekemättä hallituksessa. Eivät perussuomalaiset olleet hallituksessa, vaan hallitusneuvottelut kävi Soini, joka möi perussuomalaisten tavoitteet hallitukseen ja ulkoministeriksi päästäkseen. Perussuomalaisten tavoitteista ei tältä petturiporukalta kuultu enää halaistua sanaa, sen jälkeen kun hallitus oli muodostettu. Niin että syypäitä ovat nämä itseään joksikin sinisiksi nimittävät Soinilaiset, eivät perussuomalaiset, jotka voivat vain hämmästellä voimattomina vieressä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   306
   4361
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   2533
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   2117
  4. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   1888
  5. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   30
   1688
  6. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   1387
  7. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1357
  8. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   73
   862
  9. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   43
   859
  10. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   819
  Aihe