Suomi tarvitsee nyt muutosta, älä hukkaa ääntäsi perussuomalaisille

Muutosontärkein

Suomi kaipaa nyt sosialidemokraattien nousua hallitukseen. Varmista muutos äänestämällä sosialidemokraatteja. Ei se SDP sinne hallitukseen toivomalla pääse. Sitä on äänestettävä. Jokaisen muutosta haluavan ääni on nyt tärkeä. Toivottavasti sinun puuttuva ääni ei jää ratkaisevaksi.

Sosialidemokraatit ovat luoneet sinunkin elämäsi turvaverkot. Tämä hallitus on yrittänyt purkaa niitä kaikilla tavoilla. SDP tekee hallituksesta toimivan, koska sillä on toimivat yhteydet kaikkialle suomalaiseen yhteiskuntaan. Perussuomalaislla ei ole mitään yhteyksiä menestykselliseen politiikkaan. Toimintakykyinen hallitus tarvitsee sosialidemokraatit.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sentakiapersut

      Voi voi puuttuvaa järjen häivää ! Buahhahhhaaaa. Mielitiettysi SDP halaa nykyistä haittamaahanmuuttoa, joten plus miinus nolla. Vain perussuomalaiset ajaa todella ja rohkeasti linjaansa Suomen ja suomalaisten hyväksi.

      • eivasuri

        Jos SDP, muu vasemmisto ja viherpiipertäjät ovat seuraavassa hallituksessa, niin valtion velka lähtee taas rajuun nousuun ja samoin työttömyys! Sitäkö haluatte äänestäjät?


      • glbrftgh
        eivasuri kirjoitti:

        Jos SDP, muu vasemmisto ja viherpiipertäjät ovat seuraavassa hallituksessa, niin valtion velka lähtee taas rajuun nousuun ja samoin työttömyys! Sitäkö haluatte äänestäjät?

        Siksi äänestänkin Kokoomusta.

        Kokoomus pitää demarit sopivasti kurissa ja kun soppaan lisätään Vihreät ja RKP niin tulee aika tasapainoinen eikä liian rönsyilevä hallitus.


      • raiskarimamuihin.väsynyt

        Paljonko isisiä tarvitaan suomeen ?


    • Ojjckhhxökv

      Nyt demarit ainakin romuttaa kaiken mittavalla maahantunkeutuja ohjelmallaan. Eli ei ääntä näille missään nimessä.

    • Pariskunnan_mielipide

      Meiltä niitä tulee demareille ääniä jo neljä kun EU-vaalit lasketaan mukaan.

      • seuratkaapolitiikkaa

        Tästä jo näkyy, miten vähän kansa tosiaan seuraa politiikkaa ja mitä Suomessa ja koko Euroopassa tapahtuu. Tässäkin ketjussa ollaan valmiita äänestämään jopa kokoomusta, joka on peräkkäisinä hallituksina myynyt Suomea jalkojemme alta ! Ja mikä se SDP on enää nykyisin, haittamaahanmuuton suuri ystävä ! Toisin oli 70-luvulla. Ja se aika on kyllä auttamattomasti ohitse. Sen takia perussuomalaiset, oman kansansa asialla.


    • vihertääkarvatmarjatan

      Meillä taitaa olla sama matka..heh Rinne voi ottaa samaan bussiin boy George Haaviston pellet ja muslimi Liin poppoon ja loppupaikoille kerätä vankiloista ns suurta hätää pakoon päässeet "turvapaikanhakijat" ja road to hell, siinä olisi ensiaskeleet parempaan Suomeen

    • PS.paras.suomalaiselle

      Minä luen uutisia. Ja tiedän mitä ruotsin kaduilla tapahtuu...

      • siksi.persut

        Kaikkea ei edes kerrota. Ruotsissa on jo kuulema 65 no go-aluetta. Tarvittaessa listaan tähän kopioimani Ruotsin poliisin oman listan. Jos Malmöö on ongelmien mannekiini, maakunnista ei vastaavasti tule enää edes tietoa ulos. Siellä ei enää asu ja elä paljon paikallisia.


    • RansuPoika

      Yksi Perussuomalaisten valttikorteista on juuri se että heillä ei ole mitään yhteiskunnan "hyväveliverkostoa" työnantajien tai työntekijöiden etupiireissä EIKÄ juuri muuallakaan yhteiskunnan "kuppiloissa".

      Tästä on se hyöty että ei tarvitse kumartaa mihinkään suuntaan VAAN päätökset voidaan tehdä pelkästään asiapohjalta suomalaisten etua ensisijaisesti ajatellen!

      • uskon.persuihin

        Niin. Ja kun saatiin smurffejen joukko pois pilaamasta lupaavaa puoluetta ! Tosin emme äänestäneet smurffeja eduskuntaan, miksi siis sen joukkion annettiin toimia tuosta noin vaan kaikessa rauhassa eduskunnassa ? Mitäs demokratiaa tämä tällainen oikein on ?
        Muukin "demokratia" mättää tässä maassa pahasti, jos jo asiansa kerran pahasti mokanneilla kokoomuksella, keskustalla ja demareilla on vielä pokkaa kävellä kansan selkärangan päältä ja julistaa, keiden kanssa he alkaa tätä "meidän hallitusta" muodostaa, vaikka perussuomalaiset vyöryisi minkälaisella äänimäärällä läpi ! Silloin on parempi alkaa ajaa ammattimaista virkamieshallitustakin eikä tätä harvojen herrainkerhoa !


      • uutiset.8.4

        No nyt ilokseni luin uutisista, että perussuomalaiset on liittynyt osaksi eurooppalaista yhteistyötä oikeistopopulistien kanssa. Tätä uutista on niin odotettu. Sille lämpimästi onnea !


    • RoopeSetä22

      Kyllä on vaikea valita kun edelliset aiheutti toimillaan hallitsemattoman muuton, tavoitteenaan bisnes itselle tai lähipiirille, samoin kuin ympäristöverojen kerääminen kansalta ja maksaa tukea isoille saastutajille. Kyllähän on myös käsittämätöntä, kun pääkaupunki seudulla iso osa ihmisistä, vaikka käyvät ansiotyössä saavat tukea asumiseen. Tämäkin on päättäjien tapa maksattaa kansalla työntekijöiden kustannukset pääkaupungissa, jos pitäisi palkallaan tulla toimeen olisi autiota. Tuista vielä, onko oikein maksaa kansallista tukea ulkomaalaisille? Pankkitiliäkö kun katson ei riitä kokoomuksen kannatukseen ja persutkin ovat parempien ihmisten asialla. Taitaa olla Aku Ankka ainoa vaihtoehto..

    • hjlkt

      Persut eivät edes halua hallitukseen, koska hallitusvastuu söisi pahasti kannatusta seuraavissa vaaleissa.

      Siksi mielummin öristään oppositiossa ja nautitaan ruhtinaallisista veronmaksajista peräisin olevista rahavirroista.

      Persuille Hillotolppa maistuu todella hyvälle.

      Jokainen persuille annettu ääni menee täysin hukkaan, koska ne ei mene hallitukseen vaikka sinne pyydettäisiin. Halla-aholle hallitustyöskentely olisi varsinainen myrkkypilleri.

      Tästä huolimatta, jokaisella on täysi oikeus hukata vaikuttamismahdollisuuttaan.

      • kunparasvaanerottuu

        Haluaa perussuomalaiset varmaankin hallitukseen, koska todellinen vaikuttaminen tapahtuu hallituksessa ! Mutta tässä maassa kävellään lähinnä kansan selkärangan päältä, jos menestyspuolueenakin parhaiden joukossa seisovaa perussuomalaisia ei oteta "mun ja sun hallitukseen" ! Silloin tässä maassa ei enää todellakaan toimi demokratia ja voimme tyynesti alkaa ajamaan ammattimaisempaa virkamieshallitusta. Juttu on vaan näin.


    • piantiedetäään

      Perussuomalaisten "äänestä suomi takaisin" vastaan muiden puolueiden "täytä maa muslimimiehillä" ratkaistaan näissä vaaleissa. Molemmilla puolilla on omat kannattajansa.

      • suomi.on.suomalaisten

        Suomi on suomalaisten ja suomalaisiksi integroituvien siirtolaisten, jotka kunnioittavat kulttuuriamme ja tapojamme eivätkä ainakaan tuo omia yhteiskuntiaan Euroopan sivistysvaltioihin. Silloin kannattaa jäädä kotijuurilleen.


      • SuomiOnMonimuotoinenMaa
        suomi.on.suomalaisten kirjoitti:

        Suomi on suomalaisten ja suomalaisiksi integroituvien siirtolaisten, jotka kunnioittavat kulttuuriamme ja tapojamme eivätkä ainakaan tuo omia yhteiskuntiaan Euroopan sivistysvaltioihin. Silloin kannattaa jäädä kotijuurilleen.

        Asiaa! Maaseutu ei saa autioitua eikä kaikkien tarvitse pakkautua pääkaupunkiseudulle. Viimeisten tutkimusten mukaan moni lapsiperhe esim. haluaisi asua väljemmin ja lähellä metsiä ja luontoa; nykyään moni voi tehdä töitä etänä ja siksi on mahdollista saada aikaan hyvä Suomi, jossa ihmiset voivat vapaammin valita asuinpaikkansa. Nuoria kiehtoo varmasti kaupunki mutta lapset moni haluaisi mieluummin kasvattaa pikkukaupungissa tai ihan maalla, jos vain olisi mahdollista tehdä töitä sieltä käsin. Lapset tarvitsevat puhdasta ilmaa ja luontoa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe