EU syynä KARMEISIIN väestölukuihin!

HerääSuomi

https://yle.fi/uutiset/3-10712770

Pelkästään viime vuonna vieraskielisten eli mamujen määrä lisääntyi tilastokeskuksen mukaan peräti 103 000:lla henkilöllä Suomessa! Samaan aikaan kantaväestö väheni 36 000:lla henkilöllä.

Eli tilanne on jopa PAHEMPI kuin luultiin, kun Migri ilmoitti 79 000 henkilön saapuneen maahamme viime vuonna! Suomalaiset ovat siis vähemmistönä omassa maassaan ällistyttävän nopeasti.

Palstan vakioeunukit ovat yrittäneet kovasti vähätellä mamutulvaa ja väestökehitystä eli suomalaisen Suomen tuhoutumista. Siitä vaan laskukone kouraan ja laskemaan, koska tässä Euvostoliiton osavaltiossa me olemme vähemmistönä.

Nimenomaan EU on tämän järkyttävän kehityksen pääsyy, koska Brysselin paneurooppalaisen eliitin päätavoite on tuhota eurooppalaiset alkuperäiskansat ja niiden kulttuurit massiivisten väestönsiirtojen avulla muista maanosista.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huomautan

      Niinpä. Ei suinkaan ole sattumaa, että kovimmat EU-fanit löytyvät nykyään suomalaisvastaisesta puanviherkelta-sakista. Eunukit ovat uoranaisia maan- ja kansanpettureita.

      • Kyllä ne kovimmat EU-fanit löytyvät nimenomaan punavihreiden lisäksi Kokoomuksen, Kepun ja ruotsalaisten puolueiden johdosta.

        Kepulaiset, kokoomuslaiset ja ruotsalaiset puoluepamput hyvin tietävät että suurpääoma ”nykii naruista” mutta edellisten äänestäjät sekä vihervasurien puoluejohtajat ja vihervasureiden äänestäjät eivät sitä tajua ollenkaan…


    • Taas-naurattaa

      EU-vihaaja: "Pelkästään viime vuonna vieraskielisten eli mamujen määrä lisääntyi tilastokeskuksen mukaan peräti 103 000:lla henkilöllä Suomessa! Samaan aikaan kantaväestö väheni 36 000:lla henkilöllä."

      Valehtelet. Kyse oli viiden vuoden jaksosta

      "Eli tilanne on jopa PAHEMPI kuin luultiin, kun Migri ilmoitti 79 000 henkilön saapuneen maahamme viime vuonna! Suomalaiset ovat siis vähemmistönä omassa maassaan ällistyttävän nopeasti."

      Valetelet. Kyse on koko kirjoilla olevasta mamu-määrästä. Suomeen saapui noin 3 500 maahanmuuttajaa. Pääosa Virosta ja Venäjältä.

      "Palstan vakioeunukit ovat yrittäneet kovasti vähätellä mamutulvaa ja väestökehitystä eli suomalaisen Suomen tuhoutumista. Siitä vaan laskukone kouraan ja laskemaan, koska tässä Euvostoliiton osavaltiossa me olemme vähemmistönä."

      Lopeta jo valehtelu.

      "Nimenomaan EU on tämän järkyttävän kehityksen pääsyy, koska Brysselin paneurooppalaisen eliitin päätavoite on tuhota eurooppalaiset alkuperäiskansat ja niiden kulttuurit massiivisten väestönsiirtojen avulla muista maanosista."

      Hölynpölyä!

    • Nimenomaan EU ei ole tämän järkyttävän kehityksen pääsyy, koska Suomi on täysin itsenäinen valtio jonka päätösvalta on täysin suomalaisten omissa käsissä. Se että suomalaiset ovat suostuneet mielistelemään jotakin EU:ta, on siis täysin suomalaisten oma vika. Ei EU:n!

      • kummatapaus

        EU-politiikalla on kyllä osuutensa asiaan. Kehitysmaalaiset pitäisi pysäyttää ensimmäiseen turvalliseen maahan, eikä vaeltaa esim. Sipilän lupausten innoittamina pohjolan perukoille asti. Toinen EU-poliittinen asia on taakanjako, jossa kolmansien maiden vaeltajia jaetaan eri maihin. Suomen vika on se, ettei irtisanouduttu pakolaissopimuksista tai pyydetty niihin muutoksia, tai asetettu sellaisia rajoja, jotta maan kantokyky ei ylittyisi. Nythän se on ylitetty "miljoona"kertaisesti. Meillä ei ole varaa siihen.


      • Suomi ei ole täysin itsenäinen valtio, sillä olemme osittain alisteisia EU-pseudovaltiolle. Emme siis voi päättää kaikista asioista itsenäisesti, vaan osa päätetään EU:ssa, jossa sovitaan yhteiset pelisäännöt, joita emme voi yliajaa.


      • Taas-naurattaa

        Suomi on EU:n jäsenmaa ja sitoutunut sen sääntöihin, perussopimukseen ja lainsäädänöön,kuten muutki jäsenvaltio.

        EU:ssa tehdään päätökset yhdessä,mieluummin yksimielisesti ja yhteiseen etuun pyrkien.

        Se on kaikkien jäsenmaiden etu.


    • kummatapaus

      Työperäinen ja sivistynyt aito maahanmuutto on syytä erottaa humanitaarisesta maahantulosta. Työperäinen maahanmuutto aiheuttaa vain vähän kuluja verrattuna pakolaisleiritoimintaan, joka sitoo miljardeja euroja suomalaisten hyvinvoinnista, ja harvemmin heidän mukanaan tulee yhteiskuntaan sopimattomia asioita. Maahanmuutto ja populaatioiden hidas sekoittuminen on luonnollinen ilmiö globalisaatiossa, jota tietenkin pyritään järkevällä politiikalla pitämään ruodussa. Ulkomaiset duunarit sopeutuu ja sulautuu suomalaisten joukkoon nopeasti, eivätkä muodosta erillisiä populaatioita populaatioiden sisään. Se on ihan ok asia, joka on oikeasti hyödyllisiä, eikä rakennella kaarnaveneitä, eikä pohdita vääräuskoisten tuhoamista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      180
      1345
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1050
    3. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1014
    4. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      23
      997
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      882
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      848
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      835
    8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      818
    9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

      Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
      Ikävä
      51
      768
    10. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      122
      762
    Aihe