Totuus perussuomalaisista

7TL

Väyrynen kertoi tänään totuuden persuista:

"Yleisradion ja MTV:n päätös sulkea Tähtiliike eduskuntapuolueiden vaalikeskustelujen ulkopuolelle suosii voimakkaasti Perussuomalaisia.

Perussuomalaiset saavat mahdollisuuden esiintyä ainoana Suomen itsenäisyyttä puolustavana EU- ja eurokriittisenä puolueena, vaikka se on ollut ja on politiikassaan hyvin epäjohdonmukainen.

Marraskuussa 2016 perustuslakivaliokunta Perussuomalaisten jäsenten johdolla hautasi tekaistuin perustein minun kesällä 2015 tekemäni kansalaisaloitteen kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa. Tätä päätöstä oli tekemässä mm. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän nykyinen puheenjohtaja Leena Meri. Euroalueen jäsenenä Suomella ei ole taloudellista itsenäisyyttä.

Perussuomalaiset väittävät puolustavansa Suomen itsenäisyyttä, mutta kannattavat Euroopan unionin kehittämistä sotilasliitoksi, jonka osana Suomi menettäisi turvallisuus- ja puolustuspoliittisen itsenäisyytensä.

Kun Tähtiliike ei ole mukana vaalikeskusteluissa, kukaan ei vaadi Perussuomalaisia tilille Sipilän hallituksen holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta kesäkuuhun 2017 saakka, jolloin puolue siirtyi oppositioon. Muut eduskuntapuolueet vaikenevat, kun ne kantavat samaa vastuuta.

Syksyllä 2015 Perussuomalaisten eduskuntaryhmä siunasi yksimielisesti sen, että Sipilän hallitus torjui minun vaatimukseni rajatarkastusten palauttamisesta. Suomeen pääsi tulemaan yli kolmekymmentätuhatta turvapaikanhakijaa, pääasiassa nuorta miestä, joista suurimmalla osalla ei ollut oikeutta turvapaikkaan. Perussuomalaiset yhtyivät hallituksen selityksiin, ettei tarkastusten palauttaminen ollut mahdollista.

Kuitenkin Saksa ja Itävalta olivat tuolloin jo ottaneet käyttöön osittaiset rajatarkastukset. Myöhemmin syksyllä myös Tanska, Ruotsi ja Norja palauttivat tarkastukset. Suomi olisi voinut ja Suomen olisi pitänyt palauttaa ne alkusyksystä. Jälkikäteen Euroopan tuomioistuin on vahvistanut, että jäsenmailla ei ole velvollisuutta päästää rajansa yli turvapaikanhakijoita toisesta jäsenmaasta.

Muille eduskuntapuolueille sopii hyvin, että Tähtiliike on sivussa keskusteluista ja Perussuomalaiset porskuttaa kohti vaalivoittoa.

Perussuomalaiset eivät vastusta Sipilän hallituksen keskittävää metropolipolitiikkaa. Helsingin valtuustossakin he ovat Jussi Halla-ahon johdolla sitä kannattaneet.

Perussuomalaiset eivät arvostele Sipilän hallituksen toteuttamia perusturvan leikkauksia, kun he olivat itse niistä päättämässä.

Perussuomalaiset eivät aseta kyseenalaiseksi Suomen jäsenyyttä Euroopan unionissa eivätkä edes euroalueessa.

Ja mikä tärkeintä: Perussuomalaiset eivät vastusta hallituksen politiikkaa, jolla Suomea viedään kohti Nato-jäsenyyttä. Jussi Halla-aho sitä henkilökohtaisesti tukee.

Tähtiliike on ainoa vastavoima tälle politiikalle. Siksi se pidetään sivussa vaalikeskusteluista ja pyritään vaientamaan."

http://www.pohjantahtilehti.fi/fi/Pääkirjoitus/Pääkirjoitus 30.3.2019.html

14

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minun_katiska

      Väyrynen kalastaa samalla apajalla hallapersujen ja sinituhnujen kanssa kansan tyhmälistön äänistä. Ja sen huomaa.

    • torsontekijä

      Tampereen vaalikopin takana kohtasin puolueenne edustajan.
      Ihmettelinkin mistä tämä fanaattisuus persuja vastaan on peräisin.

      • PersutVoittaa

        Kerro minullekin mistä se on peräisin?


    • pelkkää.shaibaaa

      Perussuomalaiset kannattivat myös poliisilakipakettia (= poliisivaltion luomista) ja hallintarekisterilaki raharötkyjä varten meni heittäen läpi.

      Persut ovat joko
      a) tyhmiä ja ahneita tai
      b) kansanpettureita ja korruptoituneita, itsekkään ahneita porsastelijoita.

      Molempia taitaa löytyä. Niin, ja Halla-aho kannatti TTIP-sopimusta, joka olisi kuolonisku eurooppalaisille pienyrittäjille. Eli Halla-aho pelaa globalistien pussiin. Että se siitä isänmaallisuudesta.

      Ei tässä maassa ole mitään asiallista ehdokasta jota äänestäisi. Ja naurettava puoluekuri pitää huolen, että päätökset tehdään ihan jossain muualla kuin eduskunnassa. Kansanedustajat ovat vain kalliita napinpainallusautomaatteja. Silmänlumeeksi, jotta illuusio edustuksellisesta demokratiasta säilyisi.

      • Ökönömisti

        "... kannatti TTIP-sopimusta, joka olisi kuolonisku eurooppalaisille pienyrittäjille. ".
        Et näköjään yiedä TTIP-sopimuksesta yhtään mitään. Tosin TTIP on Trumpin pöhköilyn vuoksi täysin jäissä, mutta tuollaisesta pienyrittäjien kuoliniskusta puhuminen on tuulesta temmattua. Keksi nyt jotain perusteita heitollesi!

        Tuossa hyviä ohjeita TTIP:n sekä vastustajille että puolustajille:

        https://blogit.apu.fi/avemaria/ohjeita-ttipn-vastustajille-ja-kannattajille/


    • lopettaisijo

      Väyrynen on jäänne Kekkoslandista, voisi jo lopettaa vänkyröinnin kun ei ole mitään annettavaa.

      • Kalastaja-Eemeli

        Joo, reliikki vähän kuin Saimaan norppa. Tosin norpan suojelua kannatan.


    • PerusNatolaiset

      Halla-aho on äänestänyt Brysselissä ihan Kokoomuksen linjan mukaisesti useissa tärkeissä kysymyksissä, joten kyllä Väyrynen on oikeassa siinä mitää sanoo Persuista.

      • Luru_Kiljunen

        Kyllä Väyry aina persut pesee. Tuomittuja rikollisiakin on saanut enemmän ehdokkaiksi kuin persut. Se on kyllä melkoinen saavutus.


    • 7 tähteä ei puolusta itsenäisyyttämme, kun se on jo mennyt EU kritiikki ei riitä kuten ei PS:lläkään itsenäisyyttä puolustaa vain EU-vastaiset IPU, SKE, Muutos2011 ja KTP.

    • IdänPikajuna

      Väyrynen on EU kriittinen koska tietää että ero Eu:sta on tällä hetkellä erittäin vaikeaa ja sille ei ole enää kannatusta PERSUJEN pettämisen vuoksi..... Pitikin silloin uskoa niihin, toista kertaa en enää ikinä.
      Mutta eurosta ero on täysin mahdollinen ja sitä tukee moni tutkijakin mutta eihän sitä vaalikeskusteluihin tuoda kun tämä Väyrynen ei ole siellä ja siksi ei päästetä, kun on AINOA joka sitä asiaa tuo esille uudestaan ja uudestaan nyt vaaleissakin ja samaten Nato vastaisuus.

      Persut on täysin porvari puolue joka tekee kyllä pettymyksen monelle äänestäjälleen.

      • Minä-vaan-kysyn

        Kysymys: miksi EU:sta ja eurosta pitäisi hankkiutua eroon?


    • väsovnew

      Suomi ei ole enää Neuvostoliitto josta joidenkin on kai vaikea luopua ainakin ajatustensa tasolla eikä meillä harjoiteta enää Keekoslaista politiikkaa.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      288
      704
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe