Mitä haetaan todella

jdeio

Postiluukuista on alkanut tulla ehdokkaisen esitteitä.
Suomessa on ilmeisesti toistakymmentä puoletta, joilla on omia aatteitaan ja pyrkimyksiään. En itse oikein näe näitä puolueiden ajamia asioita tämän hetken tilanteessa järkeviksi. Niillä yritetään saada puolueille kannattajia ja tätä kautta suurempaa menestystä vaaleissa.

Olisikin mielenkiintoista saada joku tutkija keräämään jokaisen ehdokkaan esitteet ja sitä kautta katsomaan, ovatko ne jo aatteen mukaan laadittuja.

Olemme nähneet jo tämän, miten asiat eivät koskaan edisty eduskunnassa, vastarannan kiisket ajavat eri asioita ja suurista rahasummista kiistellään. No mikä unohtuu jatkuvasti, mistä se raha saadaan näihin tahtoihin, kun se raha ei vieläkään kasva puissa.
Nyt on jo nyhdetty kansan varat täysin, ei ole asiaa, mihin ihmisten tuloista maksettu jos jonkinlaista veroa jo niin, että osa ihmisistä jatkuvasti joutuu sinne sosiaalihuollon piiriin, ei ole auttanut yli neljänkymmenen vuoden yhtenäinen työn teko ja siitä saatu eläke mihinkään, kun se ryöstetään nyt jatkuvasti nousevilla elannon kuluilla ja verotuksen nostoilla ja ei enää riitä elämiseen.
Lastensairaala ja moni muu on järjestänyt keräyksiä, joihin niihinkin tarvitaan yksityisten ihmisten varoja, ei ole oikein tällainen.
Puolueiden tulisikin nähdä asiat hieman toisin, eikä riidellä jatkuvasti (solvata hirvein sanoisin toisinaan istunnoissa eduskunnassa) josta yksityinen ihminen joutuisi jo raastupaan. Olisi aika nähdä mihin varat riittävät ja millä niitä saataisiin lisää, eli täytyy saada elinvoimaa kuntiin, teollisuutta, isoja virastoja, jolloin saadaan työpaikkoja ja ihmiset työn kautta saamaan tulonsa elämään .

Kun ensin saadaan varoja, vasta sitten voidaan lähteä miettimään , miten niitä jaetaan, sillä on paljon sellaisia asioita, jotka on pakollisia rahoittaa ja niistä on sääntönsä, on kansainvälisiä, kotimaisia.
Eli kyllä eduskunnassa toiminen pitää olla järjen kautta toimintaa, jossa hoidetaan yhdessä järkevästi tarvittavat asiat ja vasta sitten katsellaan näiden puolueiden tahtoja, jotka ovat monesti aika järjettömiäkin.
Elää täytyy tulojen mukaan , ihmisiltä ei saa enempää enää riistää pois eikä elämisen kulut saa nousta tippaakaan, vanhan sanonnan mukaan "perälauta vuottaa valtavasti" se pitäisi saada kiinni, jotta ei olla kohta koko maa konkurssissa tai vielä pahemmassa tilassa.

Nythän on viety jo ulkomaille liian paljon, yrityksiä siirtyy jatkuvasti ja suurimmat tulojen saajat kuljettavat tulonsa ulkomaille, verotusta karkuun, siinä menee työpaikat ja siinä menee verotulot jonnekin muulla, tämä loppumaan ja heti ja ensiksi kotimaan ihmisille työtä, ei tänne tarvita ulkomaista työvoimaa. Maksamme jo eri maihin tarpeeksi verotuloista, jotta saisivat omassa maassaan käytäntöön paremmat olot, sinne tarvitaan valvontaa, että ne rahat menevät heidän kansana hyväksi, eikä välistä rahastavien pusseihin, sitä samaahan se osin on täälläkin, kun ne joille on valtaa nostavat tällaisista tuloista, omia palkkojaan järjestävät eläkkeitään ja maksavat bonuksia pomoille. Vielä kovin usein on käyty yt-neuvottelut, jossa väkeä on laitettu kortistoon, jotta saaddan tuo tulos sellaiseksi, että voidaan näyttää hyvää tulosta.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Kela valvoo lasten tilejä.

        Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
        Yhteiskunta
        267
        2927
      2. Nainen, tervetuloa

        Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
        Ikävä
        23
        2334
      3. Mitä haluaisit sanoa hänelle

        Nyt tällä hetkellä?
        Ikävä
        127
        1765
      4. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

        Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
        Maailman menoa
        20
        1683
      5. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

        Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
        Maailman menoa
        99
        1475
      6. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

        Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
        Suomalaiset julkkikset
        7
        1300
      7. Olisit ollut varovaisempi

        Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
        Ikävä
        23
        1210
      8. Väliämme on noin 6 km

        Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
        Ikävä
        9
        1053
      9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

        Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
        Ensitreffit alttarilla
        2
        1043
      10. Odotatko vielä

        Häntä?????
        Ikävä
        61
        1008
      Aihe