Mitä haetaan todella

jdeio

Postiluukuista on alkanut tulla ehdokkaisen esitteitä.
Suomessa on ilmeisesti toistakymmentä puoletta, joilla on omia aatteitaan ja pyrkimyksiään. En itse oikein näe näitä puolueiden ajamia asioita tämän hetken tilanteessa järkeviksi. Niillä yritetään saada puolueille kannattajia ja tätä kautta suurempaa menestystä vaaleissa.

Olisikin mielenkiintoista saada joku tutkija keräämään jokaisen ehdokkaan esitteet ja sitä kautta katsomaan, ovatko ne jo aatteen mukaan laadittuja.

Olemme nähneet jo tämän, miten asiat eivät koskaan edisty eduskunnassa, vastarannan kiisket ajavat eri asioita ja suurista rahasummista kiistellään. No mikä unohtuu jatkuvasti, mistä se raha saadaan näihin tahtoihin, kun se raha ei vieläkään kasva puissa.
Nyt on jo nyhdetty kansan varat täysin, ei ole asiaa, mihin ihmisten tuloista maksettu jos jonkinlaista veroa jo niin, että osa ihmisistä jatkuvasti joutuu sinne sosiaalihuollon piiriin, ei ole auttanut yli neljänkymmenen vuoden yhtenäinen työn teko ja siitä saatu eläke mihinkään, kun se ryöstetään nyt jatkuvasti nousevilla elannon kuluilla ja verotuksen nostoilla ja ei enää riitä elämiseen.
Lastensairaala ja moni muu on järjestänyt keräyksiä, joihin niihinkin tarvitaan yksityisten ihmisten varoja, ei ole oikein tällainen.
Puolueiden tulisikin nähdä asiat hieman toisin, eikä riidellä jatkuvasti (solvata hirvein sanoisin toisinaan istunnoissa eduskunnassa) josta yksityinen ihminen joutuisi jo raastupaan. Olisi aika nähdä mihin varat riittävät ja millä niitä saataisiin lisää, eli täytyy saada elinvoimaa kuntiin, teollisuutta, isoja virastoja, jolloin saadaan työpaikkoja ja ihmiset työn kautta saamaan tulonsa elämään .

Kun ensin saadaan varoja, vasta sitten voidaan lähteä miettimään , miten niitä jaetaan, sillä on paljon sellaisia asioita, jotka on pakollisia rahoittaa ja niistä on sääntönsä, on kansainvälisiä, kotimaisia.
Eli kyllä eduskunnassa toiminen pitää olla järjen kautta toimintaa, jossa hoidetaan yhdessä järkevästi tarvittavat asiat ja vasta sitten katsellaan näiden puolueiden tahtoja, jotka ovat monesti aika järjettömiäkin.
Elää täytyy tulojen mukaan , ihmisiltä ei saa enempää enää riistää pois eikä elämisen kulut saa nousta tippaakaan, vanhan sanonnan mukaan "perälauta vuottaa valtavasti" se pitäisi saada kiinni, jotta ei olla kohta koko maa konkurssissa tai vielä pahemmassa tilassa.

Nythän on viety jo ulkomaille liian paljon, yrityksiä siirtyy jatkuvasti ja suurimmat tulojen saajat kuljettavat tulonsa ulkomaille, verotusta karkuun, siinä menee työpaikat ja siinä menee verotulot jonnekin muulla, tämä loppumaan ja heti ja ensiksi kotimaan ihmisille työtä, ei tänne tarvita ulkomaista työvoimaa. Maksamme jo eri maihin tarpeeksi verotuloista, jotta saisivat omassa maassaan käytäntöön paremmat olot, sinne tarvitaan valvontaa, että ne rahat menevät heidän kansana hyväksi, eikä välistä rahastavien pusseihin, sitä samaahan se osin on täälläkin, kun ne joille on valtaa nostavat tällaisista tuloista, omia palkkojaan järjestävät eläkkeitään ja maksavat bonuksia pomoille. Vielä kovin usein on käyty yt-neuvottelut, jossa väkeä on laitettu kortistoon, jotta saaddan tuo tulos sellaiseksi, että voidaan näyttää hyvää tulosta.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

        Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
        Maailman menoa
        270
        2973
      2. 201
        2856
      3. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        69
        2436
      4. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        214
        1916
      5. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        42
        1371
      6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

        "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
        Suhteet
        13
        1368
      7. Nukkumisiin sitten

        Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
        Ikävä
        4
        1317
      8. Syö kohtuudella niin et liho.

        Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
        Laihdutus
        24
        1298
      9. Muistatko komeroinnin?

        Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
        Suhteet
        51
        1267
      10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

        Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
        Maailman menoa
        159
        1192
      Aihe