En löydä sopivaa puoluetta jota äänestää

äänestäjätässä

Ajatusmaailmani on muuten vasemmiston kanssa aika samanlainen mutta en halua jakaa isänmaatani muualta tulleiden kanssa. Haluan samaa kuin vasemmisto mutta en jaksa nykyistä huonoa maahanmuuttopolitiikkaa jossa suomalaisten varat annetaan muualta tulleille. Mikä on sopiva puolue äänestää?

16

102

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • PERUSSUOMALAISIA

   maahan työperäistä maahan muuttoa. ei loisijoille.

   • Hallitusmuodostus

    No ei sitä oikein taida olla muita joita äänestää jos miettii hallitusyhteistyötä. Vihreät tuskin tekevät hallitusyhteistyötä Peruussuomalaisten kanssa jolloin istii Kokoomus tai Keskusta Hallitukseen ja jollei SDP ota Perussuomalaisia hallitukseen, kuten huhutaan tulee molemmat Keskusta ja Kokoomus hakllitukseen jatkuu samat hallitus linjat ja leikkaukset kuin ennenkin ja jos ei tukea tuolle anna ei jää muita äänestettäviä vastakkaiselle mielipiteelle kuin Perussuomalaiset.


  • KannattaaMuistaa

   Hei. Sanot, että "en halua jakaa isänmaatani muualta tulleiden kanssa." ja mietit mitä puoluetta äänestät, niin miksi rajaat vasemistopuolueet pois äänestysmahdollisuuksistasi?
   Jos tuo on todella suurin yksi kriteereistäsi, mutta ajatusmaailmasi on muuten vasemmalla, niin kannattaa muistaa, että viime vaalikaudella hallituksessa EI ollut yhtään vasemmistopuoluetta.
   Siellähän istuivat Keskusta, Kokoomus ja Perussuomalaiset jotka vaihtuivat loppupuolella tynkäsinisiksi. (Eikä yhtään vihervassaria, vaikka se tuntuu näissä keskusteluissa koko ajan unohtuvankin)

   Jos olet siis sitä mieltä, että tuo edellinen hallitus ei hoitanut hommaansa hyvin, niin valintasihan on selvä.
   :-)

  • Ymmyrkäinen

   Television vaalitentissä Halla-aho kertoi tahtovansa pitää yritykset Suomessa. tuo on tärkeä näkökanta. Halpatyövoiman maissa ne saastuttavat luontoa paljon enemmän kuin Suomessa toimiessaan.
   Lisäksi tilastot kertovat seuraavaa: "Kyselyn vastausten perusteella voidaan arvioida noin 4000 – 6500 työpaikan poistuneen ulkomaille ulkoistamisen seurauksena, vuosien 2015–2017 aikana. Tämä ei kuitenkaan tarkoita pelkästään suoria irtisanomisia, vaan arvioon sisältyvät myös esimerkiksi merkittävät työtehtävien vaihdokset ja eläkkeelle siirtymiset ulkoistusten seurauksena."

   Silti joku kommentaattori sanoi ettei yhtään työllisyyttä lisäävää seikkaa esitetty.

   http://www.stat.fi/tup/kokeelliset-tilastot/globaalit-arvoketjut-ja-toimintojen-ulkoistaminen/ulkomaille-ulkoistaminen-laskusuunnassa/index.html

   • faktojakaipaan

    Keitäs siellä hallituksessa istuikaan 2015-2017 aikana? Vihervassareita?


  • Äänestä piraattia, Muutos 2011 tai jotain TL:n tai Rauhan ja sosialismin puolesta kommunistinen työväenpuoluelaista, näissä löytyy sosiaaliasioissa vassaristi ajattelevia rasisteja, mikä on ainoa ja oikea linja , tuolle vaan ei ole ihme kumma puoluetta, PS , kun on piilokokkeri, työttömien ja eläkeläisten kurittaja mutta CIA:n hillotolpalla kuten esim. kok, kepu , sdp, vihr ja kannattaa EU:ssa oloa , jolloin suuret puheet rajan kiinnipidosta ja matujen estämisestä ovat kukkua kuten 2015-7 näit.

  • ovat.luvanneet

   Äänestä SDP, sieltä jakelevat miljardikaupalla rahaa heti vaalien jälkeen...

   • Niintaisviimekerralkäydä

    Niinhän siinä tais viimekerran kokoomuksen kelkassa käydä ,Jyttä ja Käteinen panivat rahahanat auki Kreikkaan ,ei parantunu työttömie asema ,ei åpoistunu leipäjonot ,mut muut teki hyvä tili kyllä Suomalaiste kustannuksel.


  • Järkeä.vasemmistolle

   Myös vasemmistopuolueissa on maahanmuuttokriittisiä ehdokkaita mutta kun näitä kyselee vaaliteltoilla niin vastausta ei tule vaan pelkkää paheksuntaa.
   Vasemmistoliitto voisi nousta suurimmaksi puolueeksi kun lopettaisi maahanmuuttohaihattelunsa.
   Vain porvarit hyötyvät maahanmuutosta mutta eivät joudu kärsimään lieve-ilmiöistä kuten normaaliduunarit.

   • näin.se-on

    Porvarit ajattelevat rahapussillaan. Heille halpatyövoima on hyvä asia koska palkkakustannukset saadaan pienemmäksi ja yrityksen voitot suuremmaksi. Yrityksen tehtävä ja velvollisuus on heidän mielestä tuottaa osakkeenomistajille voittoa, ei mitään muuta.


  • cuochlvjocyi

   Onneksi kohta ohi nuo vaalit...

  • Vanukka

   Ehdotan Persuja

  • arvonsakullakin

   Eihän turvapaikanhakijoiden vähentämiseen suostu muut kuin perussuomalaiset. Kaikki muut haluavat lisätä maahanmuutoa, joksi sitä sanovat, kun se kuuluu heidän arvomaailmaansa.

  • totuus.näkyy.videolla

   Vaikeaa on löytää sopivaa puoluetta. Lähes kaikki ovat korruptoituneita.

   Sulle valehdellaan!⎮Tätä puolueet ei haluu sun tietävän!
   https://youtu.be/E8Ah59SQxWo

  • Refloissa

   No Paten Tähtiliike. Jos persut eivät kelpaa.

  • sleepy-sleeper

   Aku Ankkaa voisin hyvinkin äänestää.
   Aku kun ei ole ehdokkaana jätän äänestämättä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3937
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   183
   3571
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   277
   2468
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   53
   1613
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   1612
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   71
   1592
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   205
   982
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   139
   868
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   813
  10. Rakastan sut

   pikkunallelle pikku suukko ja isommalle iso halaus ja tämä viesti. Se edellinen on jo täys. Nallestaan hehkuvalta.
   Ikävä
   142
   803
  Aihe