En löydä sopivaa puoluetta jota äänestää

äänestäjätässä

Ajatusmaailmani on muuten vasemmiston kanssa aika samanlainen mutta en halua jakaa isänmaatani muualta tulleiden kanssa. Haluan samaa kuin vasemmisto mutta en jaksa nykyistä huonoa maahanmuuttopolitiikkaa jossa suomalaisten varat annetaan muualta tulleille. Mikä on sopiva puolue äänestää?

16

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • PERUSSUOMALAISIA

   maahan työperäistä maahan muuttoa. ei loisijoille.

   • Hallitusmuodostus

    No ei sitä oikein taida olla muita joita äänestää jos miettii hallitusyhteistyötä. Vihreät tuskin tekevät hallitusyhteistyötä Peruussuomalaisten kanssa jolloin istii Kokoomus tai Keskusta Hallitukseen ja jollei SDP ota Perussuomalaisia hallitukseen, kuten huhutaan tulee molemmat Keskusta ja Kokoomus hakllitukseen jatkuu samat hallitus linjat ja leikkaukset kuin ennenkin ja jos ei tukea tuolle anna ei jää muita äänestettäviä vastakkaiselle mielipiteelle kuin Perussuomalaiset.


  • KannattaaMuistaa

   Hei. Sanot, että "en halua jakaa isänmaatani muualta tulleiden kanssa." ja mietit mitä puoluetta äänestät, niin miksi rajaat vasemistopuolueet pois äänestysmahdollisuuksistasi?
   Jos tuo on todella suurin yksi kriteereistäsi, mutta ajatusmaailmasi on muuten vasemmalla, niin kannattaa muistaa, että viime vaalikaudella hallituksessa EI ollut yhtään vasemmistopuoluetta.
   Siellähän istuivat Keskusta, Kokoomus ja Perussuomalaiset jotka vaihtuivat loppupuolella tynkäsinisiksi. (Eikä yhtään vihervassaria, vaikka se tuntuu näissä keskusteluissa koko ajan unohtuvankin)

   Jos olet siis sitä mieltä, että tuo edellinen hallitus ei hoitanut hommaansa hyvin, niin valintasihan on selvä.
   :-)

  • Ymmyrkäinen

   Television vaalitentissä Halla-aho kertoi tahtovansa pitää yritykset Suomessa. tuo on tärkeä näkökanta. Halpatyövoiman maissa ne saastuttavat luontoa paljon enemmän kuin Suomessa toimiessaan.
   Lisäksi tilastot kertovat seuraavaa: "Kyselyn vastausten perusteella voidaan arvioida noin 4000 – 6500 työpaikan poistuneen ulkomaille ulkoistamisen seurauksena, vuosien 2015–2017 aikana. Tämä ei kuitenkaan tarkoita pelkästään suoria irtisanomisia, vaan arvioon sisältyvät myös esimerkiksi merkittävät työtehtävien vaihdokset ja eläkkeelle siirtymiset ulkoistusten seurauksena."

   Silti joku kommentaattori sanoi ettei yhtään työllisyyttä lisäävää seikkaa esitetty.

   http://www.stat.fi/tup/kokeelliset-tilastot/globaalit-arvoketjut-ja-toimintojen-ulkoistaminen/ulkomaille-ulkoistaminen-laskusuunnassa/index.html

   • faktojakaipaan

    Keitäs siellä hallituksessa istuikaan 2015-2017 aikana? Vihervassareita?


  • Äänestä piraattia, Muutos 2011 tai jotain TL:n tai Rauhan ja sosialismin puolesta kommunistinen työväenpuoluelaista, näissä löytyy sosiaaliasioissa vassaristi ajattelevia rasisteja, mikä on ainoa ja oikea linja , tuolle vaan ei ole ihme kumma puoluetta, PS , kun on piilokokkeri, työttömien ja eläkeläisten kurittaja mutta CIA:n hillotolpalla kuten esim. kok, kepu , sdp, vihr ja kannattaa EU:ssa oloa , jolloin suuret puheet rajan kiinnipidosta ja matujen estämisestä ovat kukkua kuten 2015-7 näit.

  • ovat.luvanneet

   Äänestä SDP, sieltä jakelevat miljardikaupalla rahaa heti vaalien jälkeen...

   • Niintaisviimekerralkäydä

    Niinhän siinä tais viimekerran kokoomuksen kelkassa käydä ,Jyttä ja Käteinen panivat rahahanat auki Kreikkaan ,ei parantunu työttömie asema ,ei åpoistunu leipäjonot ,mut muut teki hyvä tili kyllä Suomalaiste kustannuksel.


  • Järkeä.vasemmistolle

   Myös vasemmistopuolueissa on maahanmuuttokriittisiä ehdokkaita mutta kun näitä kyselee vaaliteltoilla niin vastausta ei tule vaan pelkkää paheksuntaa.
   Vasemmistoliitto voisi nousta suurimmaksi puolueeksi kun lopettaisi maahanmuuttohaihattelunsa.
   Vain porvarit hyötyvät maahanmuutosta mutta eivät joudu kärsimään lieve-ilmiöistä kuten normaaliduunarit.

   • näin.se-on

    Porvarit ajattelevat rahapussillaan. Heille halpatyövoima on hyvä asia koska palkkakustannukset saadaan pienemmäksi ja yrityksen voitot suuremmaksi. Yrityksen tehtävä ja velvollisuus on heidän mielestä tuottaa osakkeenomistajille voittoa, ei mitään muuta.


  • cuochlvjocyi

   Onneksi kohta ohi nuo vaalit...

  • Vanukka

   Ehdotan Persuja

  • arvonsakullakin

   Eihän turvapaikanhakijoiden vähentämiseen suostu muut kuin perussuomalaiset. Kaikki muut haluavat lisätä maahanmuutoa, joksi sitä sanovat, kun se kuuluu heidän arvomaailmaansa.

  • totuus.näkyy.videolla

   Vaikeaa on löytää sopivaa puoluetta. Lähes kaikki ovat korruptoituneita.

   Sulle valehdellaan!⎮Tätä puolueet ei haluu sun tietävän!
   https://youtu.be/E8Ah59SQxWo

  • Refloissa

   No Paten Tähtiliike. Jos persut eivät kelpaa.

  • sleepy-sleeper

   Aku Ankkaa voisin hyvinkin äänestää.
   Aku kun ei ole ehdokkaana jätän äänestämättä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   6895
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   429
   4631
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   2592
  4. Sofian suurin järkytys

   On se kun hänet kerta toisensa jälkeen knepataan ulos parisuhteista kuin käytetty kondomi. Hän luulee olevansa täydellinen saalis. Hän kuvittelee olev
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   2044
  5. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1748
  Aihe