Raiskauksesta karkoitettu Suomessa

Irakilainen mies oli karkoitettu Tanskasta raiskauksen takia ja nyt epäillään kahdesta raiskauksesta Suomessa?

https://www.aamulehti.fi/a/4f7947ae-692f-43f7-9e73-a2f95fac1323
4
Ilmoita


45 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Päivi nerg tietää kaiken suomeen tulleista pakolaisista
2 VASTAUSTA:
Harvinaisen älykäs ja viisas nainen tämä nergeri. Yliluonnollinen tapaus.
ja harvinaisen ruma...päivin ei tarvia päivännäöllä pelätä raiskaajia.
+Lisää kommentti
Mutta kun Irak ei ota rikollista vastaan, niin Suomi näyttää mallia, kuinka kaikkia pitää rakastaa. Ei jumalata, mun pää räjähtää, kun ajatteleekin tätä porukkaa, joka tämän mahdollistaa.
5 VASTAUSTA:
Suomen syli on avoinna jo muista maistakin karkoitetuille rikollisille ja murhaajille. Tänne vaan tekemään murhia, puukotuksia, bussikaappauksia, murhapolttoja, raiskauksia sekä tienaamaan rahaa Isikselle. Kuinka kauan tämän annetaan jatkua? Tuo porukka nauttii Hölmölän vieraanvaraisuudesta, vaikka ei piirun vertaa kunnioita sen maan kansalaisia jotka heitä hyysää.
Älä vielä räjähdä, koeta kestää ja äänestä ps! Ainut puolue, joka on suomalaisten puolella. Ainut puolue, joka vastustaa maamme tuhoamista kehitysmaamuslimien ja näiden islamin avulla!
Demarit vihreät siniset kepulit kokkarit rkp vasemmistoliitto. Nämä tämän mahdollistavat. Ei munkaan pää meinaa kestää, mutta pakko on kestää.
qåaäzm kirjoitti:
Demarit vihreät siniset kepulit kokkarit rkp vasemmistoliitto. Nämä tämän mahdollistavat. Ei munkaan pää meinaa kestää, mutta pakko on kestää.
Siksipä aion äänestää ainoaa kansamme toivoa eli persuja.
qåaäzm kirjoitti:
Demarit vihreät siniset kepulit kokkarit rkp vasemmistoliitto. Nämä tämän mahdollistavat. Ei munkaan pää meinaa kestää, mutta pakko on kestää.
eikös keskusta kokoomus ja Persut olleet ne jotka tämän sallivat 4v.? ei oppositio tätä järjestänyt!
+Lisää kommentti
Suomi on ihmisjätteen loppusijoituspaikka, kiitos päättäjillemme.
6
Ilmoita
Ei kannata räjäyttää päätään itse sen tekevät tänne tulleet terroristit ja Isisin ammattilaiset.
5
Ilmoita
on huolella tarkastettu.
Heiltä itseltään on asiasta kysytty.
6
Ilmoita
Kyllä sipilää nyt ilettää kun kutsuvieraista kirjoitellaan tälläiaiä
5
Ilmoita
Mitähän sipilä tähän ilmeisesti toivottaa tervetulleeksi suomeen täältä kun ei karkoiteta vaikka raiskaisi kuinka
1 VASTAUS:
"Mitähän sipilä tähän ilmeisesti"

Mitä ilmeisimmin soittaa jollekin pääministerikollegalleen ja pyytää vihervassarien kuoron säestämänä lähettämään lisää raiskaajia Suomeen.
+Lisää kommentti
Sipilä uskoo vielä kun paskaa lentää ja peräsuolen pätkiä leviää maisemiin.
1 VASTAUS:
Ei nämä lessut mistään välitä,
kunhan vaan rahaa tulee ovista ja ikkunoista!
+Lisää kommentti
Älkääpäs nyt flirttailko tällaisilla ikävillä aiheilla
2
Ilmoita
Yksittäistapaus.....
2
Ilmoita
Pelkkä epäily siitä että tämä irakilainen rikastaja ei olisi paennut hengenhädässä kotimaastaan on orpo-urpon mielestä rasistista ja sellaiset rasistit pitää poistaa tästä maasta.
3
Ilmoita
Oli jo 2013 raiskannut nuoren naisen ja vielä vapalla 2019, uskomatonta.

Raiskasi uudelleen 2014: Hänet tuomittiin vuonna 2014 vuoden ja kolmen kuukauden vankeusrangaistukseen ja maksamaan uhrilleen 50 000 kruunun (noin 6 700 euron) korvaukset.

Vain 3kk vankeutta kahden raiskauksen jälkeen.

Nyt kaksi raiskausta lisää, mutta millainen tuomio mahtaa tulla, kai se pitää vapaalle päästää ettei hyvin alkanut kotoutuminen hankaloidu tarpeettomasti?
6
Ilmoita
Suomalainen ei reagoi mihinkään. Jos putler nyt toisi armeijansa Suomeen, niin täällä vaan höpötettäisiin ja etsittäisiin näkökulmia loputtomiin.
Aravit varmaan itsekin ihmettelevät tätä menoa. Mistään ei seuraa mitään. Papereita vain kirjoitellaan, niistä valitetaan ja kirjoitellaan uusia, joista taas valitellaan.
Suomen kansan uusi uskonto on byrokratia.
5
Ilmoita
Eikö Suomessa otettu sormenjälkiä turvapaikanhakijoiksi vai miten voi olla mahdollista olla täällä turvapaokanhakijana vaikka Tanskassa vankeustuomio päällä ja karkoitus shengen alueen ulkopuolelle. Sipilä orpo vastakkoon.
4
Ilmoita
Just. Muut karkoittaa ja Suomi vaan ottaa ja ottaa ja ottaa vastaan. Kaikki. Ei mitään väliä millanen massamurhaaja tänne tulee, niin tervetuloa vaan. Avosylin kaikki tänne ja kaikki materia mitä ikinä tarvitsevatkin.
Välähtäisikö nyt joku merkki vihdoin aivoissa. Ja äänestettäisiin oikein. - Kuka vastustaa haittamaahanmuuttoa? Ja kuka näitä on pilvin pimein ottanut tänne vastaan??? Vertailkaahan vähän.
4
Ilmoita
Onko nämä suomalaiset poikien raiskaajat ja Kirkon miehetjo karkotettu pois suomesta.

Miten pedofiilit,uskovaiset bi-ukm ja perheenisät,jotka makaavat lapsia.

Mikä heidän tuomionsa on j akoska n eastuvat lain eteen ja tuomiot voimana vai saako hekin vain ehdonalaista ja saavat jatkaa hommiaan.

Teuvokin pakeni Espanjaan ja kuinka paljon heitä onkaan ympäri suomea.

Miten ihmismieli voikaan olla sairas ja etenkin monen uskovaisen,papin, kirkon miehen ja perheeisän,heteron.

Usein leimataan homoiksi,mutta pedofiili on hyvin usein heteroisä, kikronmies, uskova. Hyi.
1 VASTAUS:
Suomi raiskaaja kun ei pysty hakemaan turvapaikkaa valehenkilöllisyyksillä kuten nämä mamut
+Lisää kommentti
Kuinka on mahdollista, että tuollainen rikollishyypiö raiskaaja on päässyt tai otettu vastaan Tanskasta Suomeen???
Saaks se Suomessakin kolmen kuikauden tuomion? Mutta ei karkoitusta.
2 VASTAUSTA:
Eihän sitä tanska edes ota kun jo karkoitusta sieltä......mustapekka jäi Suomi
Ja kukas maksaa sen vankilassa olon, me suomalaiset. Meitä syytetään rasismista. Eikö ja miksei näitä irakilaisraiskaajia syytetä rasismista. Raiskaavat suomalaisia naisia, ei omia hengenheimolaisiaan? Mielestäni he ovat rasisteja.
+Lisää kommentti
Juu, ei muuta kuin lisää näitä irakilaisraukkoja Suomeen. Niillä on niin huonot oltavat omassa kotimaassaan. Onhanhan se meidän eettinen velvollisuus auttaa näitä vainottuja raukkoja. Ainakin mitä on uskominen vihreitä ja vasemmistoa.
3
Ilmoita
Nautin kun luen näitä juttuja kameli-insinööreistä. Tällaista vaan lisää, siihen tappiin asti, että meillä hölmöillä suomalaisilla maailmaahyväilevillä äänestäjillä keittää yli ja ajamme tuon kulttuuria rikastavan parasiitti joukon "helvettiin". Tosin kestää vielä pari vuosikymmentä, mutta odotan kansannousua tyhmiä omaa etuaan ajavia päättäjiä vastaan.
Allah agbar
1 VASTAUS:
Minä odotan, että nämä maailmanhalaajat tajuavat siinä vaiheessa missä mennään, kun heidän etuuksiaan leikataan ja verojaan korotetaan, jotta voimme elättää kaikki tänne haluavat ja jo täällä olevat. Eräs tähän joukkoon kuuluvat tuttuni sanoi v. 2015, ettei rahalla on väliä, kun ihmiset tänne haluavat ja tulevat "hädästä". Hädästäpä joo. Yhteiskunnan elätti hän on itsekin, vaikka on suomalainen. Omissa piireissä enimmät maailmanhalaajat ovat just tätä porukkaa. Rahaa on helppo jakaa työssäkäyvien taskuista.
+Lisää kommentti
Politiikkojen on kyettävä turvaamaan etusijassa maan kansalaisten turvallisuus ja toimeentulo .Kumpaisessakin on epäonnistuttu. Mitä teemme sellaisilla päättäjilä jotka eivät kykene perusasioista huolehtimaan. Pyrkikäämme vaalein valitsemaan sellaiset päättjäy jotka siihen pyrkivät ja potentiaalisesti kykenevät Noista raiskaus tapauksista ja asiattomuuksista jossa Suomea käytetään selkeästi hyväksi on saatu tarpeeksi.

https://areena.yle.fi/1-4530612
2
Ilmoita
Näitä tapauksiahan näyttää riittävän. Eilen uutisoi SVT, että Suomen poliisin kiinni ottama ja Ruotsiin palauttama mies, (haki Suomesta turvapaikkaa!) tuomittiin Ruotisissa 2,5 vuoden vankeuteen ja karkotettavaksi maasta 10:ksi vuodeksi.
2 VASTAUSTA:
Tällä kävi huono säkä....tämä iralilaismiehen onnistui piilottelevat Suomessa 3v. Ja paljastui vain siksi kun.jäi täällä raiskauksistata kiinni..
Fghjjklllkkl kirjoitti:
Tällä kävi huono säkä....tämä iralilaismiehen onnistui piilottelevat Suomessa 3v. Ja paljastui vain siksi kun.jäi täällä raiskauksistata kiinni..
Ei taida kirjallinen ilmaisu olla vahvuuslajisi?
+Lisää kommentti
Aihe on erittäin ajankohtainen ja valitettavasti eduskuntaan on taas pyrkimässä näitä lasten raiskaajien ymmärtäjiä ja monikulttuurisuuden edistäjiä.

Mietin vaan, että kenen edunvalvojana nämä kansanedustajat toimivat jotka eivät halua kitkeä pedofilia ja lasten seksuaalista hyväksikäyttöä Suomesta.
1 VASTAUS:
Äänestäkää näitä vihervasemmistolaisia niin
varmaan saatte lastenne raiskaajia lisää!!!
+Lisää kommentti
Onko hän tullut Euroopasta vai uudelleen Irakin kautta Suomeen?
Näitä rikollisia voisi lähettää Grönlantiin elämään luontaistaloudella jos eivät voi palata kotimaansa vaaroihin.
Grönlannissa on uhkana vain jääkarhut, siellä on tilaa ja rauhaa.
Tanska tuskin vastustaa.
1
Ilmoita
Kyllä suomalaisten hyväuskoisuudelle nauretaan maailmalla, myös Suomessa.
1
Ilmoita
Rikoksen uusijat joita ei voi palauttaa, elämään inuiittien lailla Pohjoisnavalle tai Gröönlantiin, jos Tanska suo.
1
Ilmoita
"Mikäli henkilö on karkotettu Schengen-alueelta, se ei automaattisesti tarkoita, että hänen turvapaikkahakemuksensa hylättäisiin. "

Ei toimi karkotukset EU-alueella.
Ilmoita
Vastaavia surullisia tapauksia saamme lukea jatkossakin, jollei persut pääse hallitukseen laittamaan maahanmuutto asioita kuntoon.

Muista puolueista ei siihen ole - se on jo nähty.

Suomen kansalaiset uhrataan monikultin alttarilla.
Ilmoita
Minua kummastuttaa ettei henkilö otettu säilöön tai vankilaan Suomessa koska Schengen karkoitusta rikoksista ja turvapaikka hakemusta hylätty pikavauhtia....

Irakilaisten ollut Suomessa reilu 3 vuotta vapaalla.
Ilmoita
Eilisistä uutisista, että nuo muutaman vuoden takaiset runsaat maahanpyrkijät saivat ministerin mukaan tulla Suomeen, koska EU velvoittaa päästämään jos anoo turvapaikkaa. Onko tosiaan näin?, että pääosin Irakista asti ja Suomeen! Kumma tyyli kiittää vierainvaraisuudesta uutisten perusteella. Viidakkorumpu ilmeisesti kertonut "hotellista".

Uutta päivitettyä lakia nyt kehitteille. Turvapaikkaa anovien odotettava päätöstään Suomen rajojen ulkopuolella Tanskan tavoin. Päättäjien myös herättävä, pelkkä äänestäminen ei auta ja kun on näitä takinkääntäjiä.
Uusin MOT-ohjelma katsomisen arvoinen.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Raiskauksesta karkoitettu Suomessa

Irakilainen mies oli karkoitettu Tanskasta raiskauksen takia ja nyt epäillään kahdesta raiskauksesta Suomessa?

https://www.aamulehti.fi/a/4f7947ae-692f-43f7-9e73-a2f95fac1323

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta