Uusi kunnanjohtaja

Jotainrotia

Hohhoijaa kun taas niin läpinäkyvää suhmurointia kunnanjohtajan valinnassa!
Silmänlumeeksi jatkettiin kunnanjohtajan hakuaikaa. Nyt kun katsoo tämänpäivän uutisia niin tuleekohan minun ja ison joukon mudenkin painajainen toteen. Kyllä nyt pitäisi Lappajärvelle valita johtaja jostain muualtapäin eikä näitä hyväveli systeemejä enään saisi jatkaa. Yksi maahantunkeentuja hässäkässä ryvettynyt henkilö jos valitaan niin ei hyvää seuraa taaskaan Lappajärvelle. Minkälainen työura Hänellä on, kysyn vain. Pätkätöitä tehnyt. Herra varjele meitä nyt!

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylläpelottaa

      Hyvä kirjoitus!!!!!
      Valitkaa nyt hyvänenaika Lappajärven ulkopuolelta tuleva johtajaksi niin saahaan laajenpaa näkemystä asioiden hoitoon!!!!!

    • toiwe

      Ei paikallista sukua olevaa eikä ainakaan insinööriä.

    • Eerikkig

      Ei Ahvenniemeä ei Savolaa ei Lehtiniemeä enää. Nyt uutta verta ja uusia ideoita. Nämä suvut on jo nähty.

      • Vfg

        Kujala on huonoila papereilla mtkassa.Puutuu tenttejä Ei jatkoon miksi se siellä vielä pullikoi seassa


    • LappajärviTheSexTown

      Toivottavasti valittaisiin joku nuori ja seksikäs nainen, antaisi kauniin kuvan Lappajärvestä

    • Hok

      Kellä koulutus paras Siitä leivomme kunnanjohtajan.
      👍🏽🐥

      • näintehdäänmuualla

        Kaikki haastateltavat psykologisiin soveltuvuustesteihin, missä mitataan älyä, tietoa ja psykologiset ominaisuudet.


    • narinatpois

      Hassua, mutta totta. Tarvitsemme JOHTAJAN. Ennakkoluulottoman. Vieraan. Tuttu ei meidän kanssa pärjää, tai, me emme pärjää tutun kanssa. Kamala virka, kamala kansa. Jännittää, portaat kunnantalon vintille narisee.

      • Tulivuoreen

        Eikös Vimpelissä ole aika komea johtaja? Yritetään vikitellä häntä. Toisaalta, valittiin kuka tahansa, miksi loppuiäkseen? Esim. kolmen vuoden määräaikainen pesti voisi olla ihan hyvä.


      • Tulosta

        Hyvä niin ja ulos jos ei tulos


    • Jjjk5

      Ĺiisa auta saria

    • Heppaheippa

      Tehkää niinkuin Rooman keisari Caligula joka valitsi hevosen senaattoriksi.

      • Caligulaa

        Eikös se suurin piirtein näin ole ollutkin Lappajärvellä.


    • Kunjoht

      Pätevä, elinkeinoja ymmärtävä, jo tuloksia tehnyt, ulkopuolinen henkilö tarvitaan ehdottomasti kunnan johtoon. Täytyy panostaa elinkeinojen edellytysten luomiseen ja teollisuuden houkutteluun kuntaan. Matkailu voi olla osana mutta tulokset ja riskit olemme nähneet. Nyt tarvitaan vihdoinkin eteenpäin menoa. Yllättävä mamu-aalto tuhosi matkailun pitkäksi aikaa ja päätöksiä tehneet saavat jatkaa ilman vastuuta. On aika luopua hyvävelijärjestelmästä, täysin ulkopuolinen pätevä kunnanjohtaja tarvitaan nyt.

    • Kustujokaikki

      Eivät valitse ketään joka sais tänne teollisia yrityksiä. Koska raukat pelkäävät keskustapuolueen kannatuksen kunnallisvaaleissa romahtavan. " asiat tärkeisjärjestykseen" ... no kepu on jo ajanut tämän kunnan niin syvälle kuseen saamattomuudellaan..

      • Kylläsesiitä

        Mitä siinä ihmettelet ja viisastelet. Perusta yritys ja palkkaa aluksi vaikka viisi työntekijää.


    • Jarkikateen

      Valitkaa kokenut ulkopuolinen henkilö, ei mitään aloittelijoita. Kuntalaiset haluavat pätevän henkilön kunnanjohtajaksi. Jätetään kerrankin perhedynastiat ja hyvät veljet sivuun ja järki käteen. Soten kaatumisen jälkeen näyttää, että kunnalla riittää tehtäviä jatkossakin. Näin ollen tarvitaan laaja-alaista näkemystä ja yhteistyökykyistä johtajaa. Emme halua enää nähdä kunnan näivettyvän vaan uusia avauksia kunnan lähtökohdista. Vanhat ajatukset ja golf eivät todellakaan riitä tulevaisuudessa.

    • Parasvalittakoon

      Hienoa, että haastatteluun kutsutaan korkeasti yliopistoissa kouluttautuneita eikä mitään merkonoomeja tai opistoninssejä.

      • Päkinmaisteri

        Olen pähkäillyt kunnanjohtaja asiaa . Meillähän on ollut sekä ulkopuolisia (jos sillä tarkoitetaan ei Lappajärveläissyntyisiä) että paikkakunnalla syntyneitä henkilöjä johtajina. Kaikki ovat leiviskänsä hoitaneet. Koulutus on ollut mikä kelläkin. Vietin viikon alun metspälstojen mahdollisia tuhoja tarkastamassa. Siinä keitellessä nokipannukahveja mielipide uudesta johtajasta alkoi pikkuhiljaa muotoutua. Maisteri on työuransa aikana perehtynyt mm. Saksan kunnallishallintoon, jossa on käytössä yleensä pormestarimalli. Pienemmissä kunnissa juoksevia asioita hoitaa ns. puhemies, jota voisi kutsua kuntalaisten luottohenkilöksi. Puhemiehellä on moninaisia tehtäviä kunnan koosta ja järjestyksestä riippuen. Valittava johtaja pitäisi olla puhemiehen tyyppinen. Puhemiehen luottamus edellyttää valittavalta henkilöltä, että hänellä on työuraa ja ikää riittävästi. Myös muualta kuin Pohjanmaalta. Etenkin ihmisten kohtaamisesta ts. asiakaspalvelutehtävistä. Työuran ja elämänkokemuksen mukanaan tuomaa taitoa muulta alalta kuin kunnallishallinosta ei pidä missään mielessä aliarvostaa. Jokin yhteys Lappajärvelle on kuitenkin hyvä olla. Sille kuka kenellekin on sukua, ei saa antaa painoarvoa. Jos perinteisistä kunnallishallintoon osalistuneista järviseutulaisista suvuista on ehdokkaita, se on hyvä. Kiinnostus yhteisten asioiden hoitoon ja oman elinpiirin kehittämiseen voi toki olla veren perintöä, mutta uskon sen olevan pääosin omalähtöistä. Kotiseuturakkaus on positiivinen voimavara. Näillä perusteilla uusi kunnanjohtaja löytyy haastatteluun valittujen joukosta. MENNÄÄN ETEENPÄIN


    • jeppeniilonpoikanen

      Ei siinä auta vaikka olis kuinka pätevä ja edistyksellinen kunnanjohtaja jos hallitus ja valtuusto elää sitä menneitten vuosikymmenten aikana vallinnutta eristäytymisen ja taantumuksen aikaa.En tunne nykyisiä vallanpitäjiä mutta ainakaan mitään suuria riitoja ei ole mediassa näkynyt naapureihin päin että trendi on positiivinen.Toivottavasti uuden johtajan valinnassa onnistutaan ja kunta kehittyy sillä se on myös seutukunnan etu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe