Lähtö IPU:sta tie parempaan

määtääpää

Niin se vain on, että lähtipä politiikasta kokonaan tai vaihtaisi puoluetta, aina se on järkiteko joka kannataa jos lähtöpiste on ipu. Ipuun syvälle juurtunut näivetystauti on parantumatonta plaatua ja siitä ei päästä irti, koska muutamat nihilistit saavat tuosta henkilökontaista tyydytystä. Herätys Aitakari ja palaa vihreille juurillesi, sekin olisi nyt ajattelevan ja vastuuta aidosti kantavan miehen teko. Jätät tonttulauma hiipumaan omaan mahdottomuuteensa, äläkä ole vitsi!

11

<50

  Vastaukset

  • Kun vaalikrapulasta pikkuhiljaa selvitään, alkaa typerinkin seniili pikku hiljaa laskeskella ipu:n äänestämisen merkitystä, kirkkovenekin taitaa vuyoden 2023 vaaleissa olla varmempi protesti ja huomattavasti vähemmällä vaivalla.

  • Näissäkin vaaleissa akuankan ja kirkkoveneen puoluetta äänesti liki kymmenkertainen määrä kansalaisia, kun ipua, jonka prosenttuaalinen kannatuksen menetys oli huomattavasti muita puolueita suurempi. Ipu nahistuikin millimetripuolueesta nanopartikkeliksi ja ainoa pelastus edes tuohon tulokseen olivat kaiken maailman kommari- ja joogavaaliliitot jotka keräsivät yli puolet ipu:lle lasketuista äänistä.

   Ipu on menettänyt täysin uskottavuutensa !

   Lappua luukulle vaan!

  • Tuhatkunta ääntä oli varsinaisten ipun omien jäsenien yhteenlaskettu äänisaalis. Nyt ei oikein taida teesit vakuuttaa, Moni muu lafka paljon lyhyemmällä historialla ja budjetilla ylsi ilman hyyryläisiä huomattavasti korkeampaan kannatuslukemaan. Ipu:n show on vääjäämättä ohi, osaavammat ja motivoituneemmat vievät kentän.

  • Seitsemän tähden Paavo Väyrysen hyyryläiseksi ryhtyneet xipulitkin tempoivat ihan mukavia äänituloksia, jopa öjan jörömörö entinen ipu.n varapuheenjohtaja jolla on kuulemma edelleen myös ipu:n jäsenkirja elosteleva partamauri tempaisi 122, mutta ei ipulle. Entinen ipu:n hallituksen jäsen Akseli Erkkilä jyräsi jopa Aitakarin äänimäärällään 181 paljon pienemmästä äänestäjävaalipiiristä huolimatta stl:lle.

   Sheikin saavuttama äänimäärä PS:lle taas hakkaa miltei koko ipu:n äänimäärän, vaikka mukaan laskettaisiin sen sitoutumattomat ja vaaliliiokuvioilla kyljessä ipua äänillään ruokkineen titityy porukan äänet.

   Otetaanko vielä mukaan parit entiset puoluesihteerit ja vs /ipu lehden toimittajat ja saadaankin näillä kuudella irtioton tehneellä / haukutulla jo ipu:n koko äänimäärän ylittävä tulos.

   On tämä varsinainen tunarien itsekehukerho koko ipu, kuinka kauan nykyjohto kehuu itseään ja valehtelee itselleen, saadakseen kuplan jatkumaan?

   • Olisipa hauskaa jos joku laskisi kaikkien ipu.sta lähteneiden yhteenlasketun äänimäärän. Ainakin poliittisen vaikuttamisen mahdollisuudet ovat tuolla eronnella porukalla huomattavasti suuremmat, kuin ipu:n järjettömyyksiin sitouttavassa ehtoehdokas asettelujärjestelmässä jossa ehdokkaan on pidettävä suu supussa tai vaihtoehtoisesti ölistävä jotain täysin pehmoisia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olisipa hauskaa jos joku laskisi kaikkien ipu.sta lähteneiden yhteenlasketun äänimäärän. Ainakin poliittisen vaikuttamisen mahdollisuudet ovat tuolla eronnella porukalla huomattavasti suuremmat, kuin ipu:n järjettömyyksiin sitouttavassa ehtoehdokas asettelujärjestelmässä jossa ehdokkaan on pidettävä suu supussa tai vaihtoehtoisesti ölistävä jotain täysin pehmoisia.

    Niin olisi ja tuo lista ei olisi mikään ihan lyhyt jos muistellaan kaikkia IPUssa vuosien varrella vaikuttaneita ihmisiä. Osa heistä toki niitäkin jotka ovat jättäneet edustuksellisen politiikan taakseen, siirtyneet kansalaisliikkeisiin ja jotkut eläkkeellekin.


  • Irtiotto ja vierottuminen ipuilusta on aina järkevä ratkaisu, mutta näiden jäljellä olevien kanssa se alkaa olla jo vähän niin ja näin. Ei heitä voi kukaan enää ottaaa vakavasti.

   Mitä on vasemmassa lahkeessa???

  • Kovasti huudellaan, mutta mitään ei sanota paitsi että pieni äänestystulos. Tärkeämpää on mitä puolue ajaa eikä paljonko sitä äänestetään, koska jos se ajaa huonoja asioita niin silloin ei ole mitään juhlimista vaikka se voittaisi.

   Mutta tosiaan kun ihmisen älykkyys on mitä on (https://www.fi.iqtester.eu/aeo-ta-koskevat-artikkelit/aeo-arvojen-tasot.html) niin ei ihme että vaalien tulos on mitä on. Äänestetään ehdokkaita jotka nostavat omaa korkeaa palkkaansa tai pitävät sen entisellään, ensimmäinen virhe.

  • Oliko jotkut vaalit? Vanhana ipulaisena en sitä huomannutkaan. IPUn johto nyt on niin ulalla ettei se edes tiedota mitään asioista. Tarvitaan sellainen johto joka tottelee kannattajien mielipiteitä. Jo Pesosen aikana puolue hajosi jatkuvien onnettomien puheiden takia. Lopuksi kukaan ei tietänyt puolueen kannoista mitään. Luulen että pian tulee muutos ja IPU tekee sellaisen ohjelman kuin on kannattajien kanta asiosta.Tätä on odotettu jo vuosikymmeniä ja siksi monet ovat lähteneet kuka mihinkin. IPUn kannatus olisi n 50% jos johto olisi toiminut oikein. Puolet suomalaisista ei halunnut EU-jäsenyyttä. Ei ne ihmiset mihinkään ole kadonneet.Puolue vain on sössinyt kannatuksensa täydellisesti. Nyt tilanne on muuttunut IPUlle otolliseksi kun EU ja EKP ovat pilanneet useimpien suomalaisten talouden .Nämä hötöpuheet ilmastonmuutuksesta ja uusiutuvista energioista tulevat niin kalliiksi ettei kukaan kohta usko niitä puolueita jotka tätä pulputtavat .Maailma muuttuu mutta köyhemmäksi .Puolue joka muuta puhuu ,häviää omaan mahdottomuuteensa. Toiminta PSn hyväksi pitää lopettaa lailla. Sinne IPUn äänet meni.

  • EUROPARLAMENTTIIN PÄÄSEE enintään/juuri ja juuri VAIN SELLAINEN PUOLUE, JOLLA ON VÄHINTÄÄN 5 PAIKKAA EDUSKUNNASSA

   Noin satatuhatta ääntä tarvitaan yhteen euromepin paikkaan eli ei sitten kannata hajottaa jos vastustaa eu-liittovaltiota ja junckerismia jossa aiotaan rakentaa vaalien jälkeen yhtenäisjoukko komissioon kansalaisten kurissapitämiseen https://www.suomenuutiset.fi/jussi-halla-aho-eurovaaleissa-kyse-kotimaan-politiikasta/

   Katsomme eduskuntavaaleja 2019 (äänet)
   Seuraavilla on vielä pieni mahdollisuus saada euromeppi-paikka RKP (139 640), Kristillisdemokraatit (120 144 joka sai 5 paikkaa eduskuntavaaleissa)

   Näiden alle jäävillä ei ole mitään mahdollisuutta, esim. Liike Nyt sai yhden paikan (Harkimo) eduskuntaan, mutta euromep-paikkaa se ei saa tietenkään

   Eu-vaalit ovat tärkeät vaikka parlamentti ei olekaan määrävässä asemassa komission suhteen. Kansallismielisyys on voima, joka pystyy pitämään suomalaisten asioita esillä

   KANSALLISMIELISIÄ TARVITAAN JUNCKERISMI-MACRONISMIN PYSÄYTTÄMISEEN
   https://www.suomenuutiset.fi/tutkijan-havainto-yksikaan-euroopan-maa-onnistunut-muslimeiden-kotouttamisessa/

   Paitsi juutalaisvastainen SDP on myös musliminhyysäri ja on selvää että SDP:n alaisuudessa maahanmuutto ja maksut lisääntyvät suomalaisille EU:n keskittyessä Välimeren katolisen liiton Liga Catolica Mediterranean puuhiin pohjoisen rahastamiseksi
   https://www.iltalehti.fi/talous/a/49a2972e-1431-45f3-aa9b-b3da8eb71efc
   EU on lisäämässä tulonsiirtoja - Suomi joutumassa muiden maiden uudistusten maksajien joukkoon: ”Miinukselle jäädään"

  • Totta ipusta irtioton tehneistä, kukaan ei ole valittanut jälkikäteen lähtöään!

   Useampi kuitenkin salaa visusti edes koskaan ipua äänestäneensä tai tukeneensa, häpeävät näes liikaa ja syystä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   139
   7109
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   43
   1426
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1229
  4. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   111
   1220