Miksi Liike Nyt ei ole paneeleissa?

totuudentorvisoi

Helsingin Sanomat mainostaa suurta vaalikeskustelua. Missä on Liike Nytin edustajat? Miksi heitä ei ole kutsuttu paneeliin? Liike Nyt saattaa tulla kolmanneksi suurimmaksi ryhmittymäksi vaaleissa! Joka tapauksessa jytky on tulossa ja on suurempi kuin RKP tai KD tai Vasemmistoliitto.

Puoluepolitiikka on jo nähty. Puolueiden ryhmäpäätökset ovat demokratian häpäisy. Vapaat voimat tulevat ja ajavat ohi - ennemmin tai myöhemmin.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puoluejohdon-oma-valinta

      Kyllähän tuo Liike Nyt olisi 2 kansanedustajansa vuoksi päässyt mukaan kaikkiin YLE:n, Maikkarin, Hesarin jne. vaalitentteihin. Olisi saanut sitä kautta omaa Nyt-ohjelmaansa ja toimintatapaansa ja omia mielipiteitään levitettyä kaikkien tietoisuuteen.

      Jostakin ääliömäisestä syystä Liike Nyt on kieltäytynyt osallistumasta ainoaankaan noista. Ainoa riittävän tunnettu kasvo useimpiin vaalitentteihin olisi ollut Hjallis itse. Ilmeisesti hän jostakin syystä epäröi ettei pärjäisi siellä riittävän hyvin, tai jotakin muuta luultua tai keksittyä kynnystä oli edessä.

      Olisivat laittaneet kakkostason edustajia edes, jos Hjallis itse ei halunnut. Mutta linjana näköjään on että ei mennä mukaan. En käsitä tuollaista.

      Väyrysen YLE ja MTV saivat blokattua ulos, kun ne määrittelivät että vaalipeneeleihin kelpuutetaan vain vähintään 2 kansanedustajaa omaavat puolueet. Väyrysellä on 1 kansanedustaja ja Hjalliksella on 2. Siksi Hjallis olisi mukaan päässyt, jos olisi mennyt.

    • Viikko-vaaleihin

      Tuoreen, Länsiväylässäkin olevan gallupun mukaan Perussuomalaisten puheenjohtaja on toiseksi suosituin. Tai siis nykyisessä puheenjohtajatehtävässään toiseksi parhaiten onnistunut kaikista puolueista. Jonkinalinen käänne suuren yleisön mielipiteissä, se on nyt täysin selvää. https://imgur.com/a/cdOjt0o

    • Vähän-suppeaksi-jää

      Harkimolla tai pojalla kummallakaan ei ole edes omaa netin vaalisivua. Noiden ajatuksia pitää etsiä Twitteristä ja Youtubesta. Twitterissä videota kohti on ollut katsojia noin 2.000 henkeä, suosituimmalla Tube-videolla noin 35 tuhatta.

      Harkimo tavoittelee videoillaan Trumpin esiintymistyyliä. Silmiinpistävänä erona on että Trump oli kuitenkin aina hyväntuulinen ja myhäilevä, ja tietyllä tavalla positiivvinen. Myös silloinkin kun samalla tinttasi Clintonia todella kovallakin sanallisella tykityksellä.

      Harkimo on valinnut esiintymislajikseen tuohtuneen kiihtymyksen. Hymynkarettakaan ei pilkahda milään videolla. Katsoja kuitenkin tunnistaa, että Harkimo ei ole spontaanisti tuohtunut. Videot ovat harjoiteltuja, ja moneen kertaan otokset purkitettu.

      Enemmän näkyvyyttä Nyt-liikkeeltä odotti, kun sitä vuosi sitten alettiin lanseerata. TV-tenteistä täydellinen poisjäänti vaikuttaa edelleenkin oudolta ratkaisulta.

      Täydellisen suuri arvoitus ja kysymysmerkki on LiikeNytin menestyminen vaaleissa. Kykeneekö Hjallis imuroimaan Uudeltamaalta 10.000 ääntä, ja poika Jolle 3000...4000 ääntä, että ainakin Isä Hjallis pääsisi niillä eduskuntaan saakka.

    • persuille-ääni

      Perussuomalaisilla on nyt sellainen puheenjohtaja, jonka takki ei käänny! Soini oli tuulen vietävissä ja takki kääntyi, mutta Persuista paskat potkittiin Sinisiin.

    • isänmaapuolesta

      Suomen hyvinvointi taataan, kun ihmisillä on innokkuutta työntekemiseen ja uskoa tulevaisuuteen. Silloin perustetaan perheitä ja panostetaan omaan hyvinvoinitiin. Ihminen on tärkein. Asenne on tärkein.

      Veronkorotukset on myrkkyä. Yritysten kyykyttäminen on myrkkyä. Terkkarijonoissa seisotetaan ihmisiä, se on myrkkyä. Vihapuhe ja moittiminen Eduskunnan kyselytunnilla, toisten haukkuminen ja mollaaminen eivät lisää uskoa tulevaan. Soten ja muiden uudistusten jarruttaminen eivät lisänneet uskoa tulevaan. Ajatelkaa kuinka korkealla meidän työllisyysaste olisi jo nyt, jos kaikki olisivat soutaneet samaan suuntaan!!!

      Antti Rinne ajaa kalliissa TV-mainoksessa bussia väärällä kaistalla ja sanoo, että "meillä taitaa olla sama suunta". Ei taida olla. Minulla ei ainakaan ole tarkoitus ajaa vastakarvaan!!!

    • kurjaltanäyttää

      Nyt vaaleissa tulee sellainen asetelma, että toimivan hallituksen muodostaminen on lievästi sanottuna vaikeaa. Sellainen ei lupaa hyvin toimivaa hallitusyhteistyötä, pahimmillaan saadaan Kataisen sixpackin tyyppinen hallitus, joka ei tule saamaan mitään aikaiseksi.
      Totta se on nykyistä eurooppalaista tyyliä, kun kaikki puolueet ovat alle 20% kannatuksella, niin niitä on sitten niputettava jotta saadaan enemmistöhallitus.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe