Kun Allah saapui kaupunkiin

Uhka_vai_mahdollisuus

"Rakastettu suomalainen lauluntekijä osoitti hämmästyttävää selvänäköisyyttä vuonna 2002 sanoittamassaan ja säveltämässään laulussaan:

"Kun Allah saapuu kaupunkiin, hän ensin soluttautuu Vihreisiin. Ja pariin demariin, he tunkee päänsä turbaaniin: näin yhtä päätä rukoillaan..."

Pari vuotta sitten kirjoitin, kuinka islamistit tuhosivat Hollannin ennen niin mahtavan demaripuolueen vain neljässä vuodessa. Kun puolueen luut oli kaluttu vereslihalle kaksi muslimiveljeskunnan infiltraattoria ja demaripuolueen kansanedustajaa sanoivat heippa ja tulivat ulos kaapista perustivat uuden islamistisen puolueen. https://www.oikeamedia.com/o1-15414 ".

https://www.youtube.com/watch?v=hex3fzgWZu4

Ruotsissa Mehmet Kaplan niminen vihreä poliitikko nousi aina asuntoministeriksi asti, kunnes hänen yhteytensä Muslimiveljeskuntaan paljastuivat ja hän joutui eroamaan. Melkein kaikissa Länsi-Euroopan maissa käydään tästä keskustelua nyt ja aivan erityinen ongelma Englannin Työväenpuolueessa on islamistien antisemitistinen kiihkoilu. USA:ssa kaksi uutta radikaalia ilmeistä islamistia somalitaustainen Ilham Omar ja palestinalaistaustainen Rashida Tlaib ovat lyhyessä ajassa onnistuneet antisemitistisillä ja vihaa pursuavilla kommenteillaan aiheuttamaan kaaosta ja eripuraa demokraattipuolueessa. Tämä epäjärjestys ja kaaos on niin hurjaa, että republikaanit ennustavat sen tuovan Donald Trumpille toisen kauden 2020.

Sosialidemokraattisen puolueen 32 vuotta jäsenmaksut maksaneena jäsenenä olen hyvin huolestuneena seurannut islamistien soluttautumista SDP:hen. Vihaimaami Abdul Mannan oli vielä 2012 SDP:n varavaltuutettu Oulun valtuustossa. Hänen vävynsä ja tyttärensä menivät ISIS:n riveihin, mutta Mannan ei tuntenut YLE:n MOT:n haastattelussa ketään, joka olisi radikalisoitunut Oulussa.

Mannan ohjasi rahaa Lelumiehelle eli Rami Adhamille, jonka huikeita edesottamuksia olemme saaneet seurata päämedioista. Anter Yasa niminen turhautunut sekulaari maahanmuuttaja yritti SDP:ssä lyhyen aikaa toimittuaan ilmiantaa Lelumiehen SDP:n johdolle, mutta se ei ollut valmis ottamaan tietoa vastaan. Sen sijaan, että olisivat kuunnelleet Anteria, SDP:n kärkipoliitikot valitsivat yhteiselfiet Lelumiehen kanssa ja tervetulotoivotukset puolueeseen. Lopulta asia eteni - kiitos Anterin kielitaidon - Helsingin Sanomien etusivulle.

Abdirahim Husu Hussein päätti loikata Keskustapuolueesta muutama vuosi sitten SDP:hen ja vaaliristeilyllä itse Antti Rinne toivotti Husun tervetulleeksi podiumilla, jonne myös Husu kutsuttiin.

https://oikeamedia.com/o1-104603

Juttu jatkuu kaupunkiin saapumisesta...

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiKiitos

      Husu loikkasi Keskustan kireän ulkomaanapu politiikan takia.

      Huomaa mitä asioita mies alkaisi ajamaan. Lisää suomalaisten rahoja Afrikkaan ja vielä parempia oloja somalialaisille Suomessa! Kuka vielä äänestää...muslimi mikä muslimi.

    • jskjdksjd

      Outoa, että he samalla tuhoavat puolueen, josta yrittivät levittää islamilaisuuden ilosanomaa. Oikeistohan siinä vahvistuu.
      Usassa tämä antisemitistinen somaliedustaja on muuten tutkinnassa vaalirahaepävelvyyden takia, hän on käyttänyt vaalirahoja mm avioeroonsa. Katsoin muutamaa hänen puhettaan, jossa jankkasi ihmisoikeuksia ja lässytti kuin 12-vuotias esitelmää pitäessään. Se hyvä puoli näissä on, että he ovat tyhmiä.

    • Hege Storhaugin kirja "Islam, yhdestoista vitsaus" kannattaa lukea ja miettiä minne ollaan menossa. Maahan tulijoiden matkan maksaneilla on omat halunsa kuten uskonto tai huumeet.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe