Miksi köyhä äänestää Persuja?

Eivaantajuu

En ymmärrä miksi köyhä tai duunari haluaa sahata omaa oksaansa äänestämällä Perussuomalaisia?
He eivät olleet suomalaisen duunarin asiaslla viime hallituskaudella, eivätkä he ole sitä nytkään.
He ovat kokoomuksen kanssa ainoat jotka haluaa jatkaa leikkauslinjalla ja heikentää työttömyysturvaa ja palveluita.

Tämä tarkoittaa pienituloisellle duunarille vanhuksille, vammaisille, opiskelijoille ja työttömille lisää keppiä, pakkolakeja ja kyykytysta sekä työehtojen polkemista.
Jos persut saa riittävästi ääniä, he hyppäävät hallitukseen helposti uudestaan kokoomuksen ja keskustsn kanssa. Ja se onkin nähty, miten siinä käy.
Kyyti on kylmää..

19

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eeeetuuuu

      Näinpä. Fiksuutta löytyy näköjään Suomi24:stäkin.

    • jotainrajaa

      Minä ymmärrän. Persut vastustaa tuhlailua. Sossut pistää Suomen konkurssiin. Tästä on näyttöä 80-luvulta. Katsooko muuten kukaan ruotsinkielistä vaaliväittelyä. Tämä "sorrettu" vähemmistö uhriutuu siellä kilpaa, kun kaikkien puolueiden puheenjohtajat eivät ole sielä paikalla. Ruotsinkieliset äänestää kuitenkin RKP:tä joten kalastelu muualla kannattavampaa

    • älääänestäsokkona

      Koska jotkut ovat tyhmiä ja laiskoja, anteeksi nyt vaan arvon työttömät toverit. Uskotaan retoriikkaan, joka ei kerro mitä ohjelmassa lukee, eikä lueta ohjelmia.
      Sinällään en sano, etteikö persuillakin ole hyviä asioita ohjelmassaan, kuten asunnottomuuden poistaminen. Mutta samaan aikaan sieltä on luettavissa se, että tuet ovat liian suuria ja niissä on jopa joku elintasoelementti, joka ainakin itselleni on aivan tuntematon.
      Vasemmistoliitto on se, joka aidoimmin ajaa köyhän ja duunarin asiaa, näin se vaan on.

    • kyykyssä-olija

      Jaaa.... Miksikö ????? Syy on selvä:

      kokoomus, kepu, ja demarit lyö köyhää kyykkyyn sen ku kerkiää.

      Lisäksi nämä kolme köyhän kyykyttäjää, hävittää kansallis-omaisuutta
      myymällä jopa INFRAA monopoli-asemaa yksityisbisnekselle ja näin
      köyhdyttää kansaa.

      • Eivaantajuu

        Oletko lukenut Halla-Ahon ulostuloja?
        Oletko lukenut persujen vaaliohjelmaa?

        Paljonkos sitä omaisuutta myytiin viime hallituksen toimesta kun persut ja niiden jämät siellä istui?

        Jos olet huolissasi kansallisomaisuuden myynnistä, niin ainoa puolue joka järjestelmällisesti,toistuvasti ja ainoana on vastustanut niin carunakauppoja kuin muitakin myyntiyrityksiä on Vasemmistoliitto. Ei siis persut.


    • Loikka-Ministeri

      Ota selvää. Ei nyky persut ole istunut hallituksessa päivääkään.
      Siellä istui joku sininen tulevaisuus, jolla on 1 % kannatus,
      siitä huolimatta siellä istui 5 MINISTERIÄ, joita sanotaan myös
      LOIKKAREIKSI

      • Eivaantajuu

        Voi tsiisus..
        Kyllä oli ihan samoja tyyppejä ensimmäiset kaksi vuotta jotka olivat hyväksymässä historiallisen suuret leikkaukset, kikyn ja muuta kuraa.
        Se että he sen jälkeen siirtyivät oppositioon ei muuta päätösiä joita olivat tekemässä. Ja heidän puolueohjelmansa ja puheenjohtajansa ovat edelleen leikkausten ja työttömyysturvan alas-ajon kannalla.

        Mutta voihan sitä toki omaa antaa oksaa sahata jos siltä tuntuu. Kunhan muistaa väittää ettei se ole saha, mikä siinä kädessä heiluu...

        Kannattaisi ottaa asioista selvää ennenkun tippuu rytinällä todellisuuteen..


      • tapa-ajattelija
        Eivaantajuu kirjoitti:

        Voi tsiisus..
        Kyllä oli ihan samoja tyyppejä ensimmäiset kaksi vuotta jotka olivat hyväksymässä historiallisen suuret leikkaukset, kikyn ja muuta kuraa.
        Se että he sen jälkeen siirtyivät oppositioon ei muuta päätösiä joita olivat tekemässä. Ja heidän puolueohjelmansa ja puheenjohtajansa ovat edelleen leikkausten ja työttömyysturvan alas-ajon kannalla.

        Mutta voihan sitä toki omaa antaa oksaa sahata jos siltä tuntuu. Kunhan muistaa väittää ettei se ole saha, mikä siinä kädessä heiluu...

        Kannattaisi ottaa asioista selvää ennenkun tippuu rytinällä todellisuuteen..

        Orpo itse tunnusti 2017, että hän ei tunnista Halla-ahon johtamaa perussuomalaisia niiksi, jotka olivat olleet hänen kanssaan hallituksessa. Perussuomalaisten puolue ei myöskään tuntenut heitä omikseen ja äänesti heidät ulos puoleen johdosta.

        Siis turha syyttää perussuomalaisia tästä likaisesta viiskosta. Pettureita on aina ollut, mutta tämä oli omaa luokkaansa ja jo vuosia haudottu juoni, mihin oli sekaantunut jopa Sauli Niinistö, joka ylitti valtuutensa sekaantumalla sisäpolitiikaan. Hän ei ole jälkeenpäinkään pyytänyt anteeksi tekoaan.
        Näin Kokoomus, Keskusta, SDP:n herrat toimii, että saisivat dominoida kansaa ja käyttää mielivaltaansa. Niistä yksi on vuodollaan leikkimässä oppositiota.

        Tämä ei lopu, jos eivät demarit tee siitä loppua ja äänestä protestimielessä perussuomalaisia.

        Toisaalta on pakko äänestää perussuomalaisia, sillä muuten ei ole mitään Suomea enää neljän vuoden päästä, sillä SDP:n pakolaispolitiikka tekee maastamme yhden suuren pakoliakeskuksen ja islamilaisgeton.


    • Vertailu

      1. Vain Perussuomalaiset vastustaa maan islamisoitumista
      2. Vain Perussuomalaiset vaatii rahojen käyttämistä suomalaisiin eikä kehitysapuun
      3. Vain Perussuomalaiset vaativat tolkkua ilmastopöhinään
      4. Perussuomalaiset eivät ole sosialisteja

      SDP
      1. Kannattaa sosialismia ja maksimaalisia veroja
      2. Kannattaa velaksi elämistä
      3. Kannattaa maan islamisoimista
      4, Kannattaa kehitysavun lisäämistä
      5. Kannattaa ilmastohörhötystä ja köyhän kansan rankaisemista
      6. Asettaa kaiken muun edelle SAK:n herrojen etuoikeuksien turvaamiset

      • Tuutelissentään

        Tämä on yhteinen maailmamme jossa on parempi elää, jos meri ei nouse 10 metriä. Oletko ollut kauppatorilla Helsingissä ?
        Siitäkö pitäisi kiittää että ei ole jotakin, mutta syyttää toisten olevan sitä jotakin ?
        kuten "sosialismi" "islamisoiminen"
        Valtion velka poistuisi esim. maksukykyisten veroposenttia nostamalla.

        Tosiasioiden tietäminen ei olisi hassumpi juttu sekään.


      • VähänOikeaakinTietoa

        1. Suomen islamisoituminen on propagandaa, jonka alakoululainen tajuaa propagannaksi.
        5 500000 vs 55 000. Suomalaisista 1 % jos ninkään paljon tunnustaa islaminuskoa.

        2. Kehitysapuun käytetty raha vähentää pakolaistulvaa Eurooppaan.

        3. Ilmastopöhinä on pahin ihmiskunnan hyvinvointia uhkaava tekijä. Toimet sitä vastaan ovat toistaiseksi täysin riittämättömiä.

        4. Eivät ole sosialisteja, mutta mitä se tähän kuuluu? Demokratiassa saa kannattaa kaikkia laillisia ismejä sosialismista ateismiin.


      • GazanUutiset

        1. Tulossa isl uskoisia on kymmeniä tuhansia vuosittain, lisäksi perheenyhdistämiset jne. Nuo syövät, paskovat, raiskaavat ja lisääntyvät aivan valtavasti meidän piikkiimme.

        2. Kehitysavusta ei ole ollut mitään hyötyä. Esim. Sambia, jossa maan päämies vei koko avustuspotin itselleen ja sukulaisilleen.
        https://yle.fi/uutiset/3-10647752

        3. Ilmaston lämpenemiselle ei voi mitään, kun sen syystä ei olla varmoja. Kuulin, että ihmisten aiheuttama hiilidioksidimäärä on vain 4% kaikesta CO2:sta. Suomen ei hyvin pienenä ja eräänä maailman kylmimmistä maista lähteä tekemään täällä asumisestaan helvettiä. Usein Suomi on saavuttanut kirkkaasti päästöjen alentamistavoitteensa, mutta seuraavaksi on siitä huolimatta asetettu erittäin epärealistisen korkeat tavoitteet. Tälle hulluudelle on tehtävä loppu!

        4. Sosialistit yrittävät luoda maahamme anarkian. Se on nykyisten asioiden/järjestelmien täydellistä alasajoa, joka johtaa kaaokseen. Maahanmuutto ja pakolaisten otto auttaa tässä, sossurahat loppuvat, rikollisuus lisääntyy, ensin raiskaukset.
        Siksi vasemmistoa on vaikea äänestää. He menettävät kannattajia.


    • pertza.hki

      Onko vihervasemmisto, siis myös demarit, enää lainkaan kantaväestön asialla?
      Härskisi he kannattavat pakolaisten ja valepakolaistenkin ottoa, vaikka työpaikoista ei ole tietoakaan.
      Vaikka työpaikkoja olisikin, niiden palkkataso on niin surkea, että muut veronmaksajat jotuvat maksamaan näiden asumimistuet ja muut sossukulut. Ainoastaan noita ulkomaalaisia palkkaavat yritykset hyötyvät.

      Suomen kantaväestön, kielen ja kulttuurin säilyminen edellyttää, että olemme erittäin vahva enemmistö omassa maassamme.
      Siksi on äänestettävä puoluetta, joka on ajattelultaan turvallinen ja vanhanaikainen, omaa kansaa puolustava. Näitä puolueita ei ole kuin yksi.

      Tulkaa nyt lpulta prle järkiinne! Vielä ehtii pelastamaan maamme ja kansamme.

    • aanestysonturhaa

      Nyt jää äänestämättä,ainoa oikeita asioita ajava puolue.Kun suomal.sairastuu kela kyykyttää,tms byrokraatti,Työelämään ei oteta, eläkkeille ei päästetä.Pitäkää kuule tunkkinne,joku nauttii tänkin terveydenhuollon/hammashuollon jne,kun suomal.on jää ilman.Toiset saa kuin manulle-illallisen,asunnon päänpäälle,kännykät,monikohan ei voi hakea edes sairaudenhoitoon kuuluvia lääkkeitä.Voiko töihin mennä rollaattorilla,pyörätuolilla kun vammasetkin ei heitä oteta aina töihin vaikka he kuinka pystyisi.Työkokeilut 9€,entä jos terveysvaarannetaan kuten tänkin te-kesk.lääkäri sanoi.Ethän sä tiedä ennenkuin kokeilet.Työhistoriaa työper.sairastuminen eli kokeillaan vielä kerran jospa kuolisit.Pitäs lopettaa koko edeskunta tai vähentää järkeviin päättäjiin 100 riittäs.Omanedun tavoittelu ,istutaan hiljaa sitten seuraavat 4v.Nostetaan omaa palkkaa ja kansa säästää.Kansa äänestää ..En tarkoita persuja edelläolevassa tekstissä,työ tärkeä sen luominen suomeen.En ymmärrä kuka haluaa kurjistaa heidän elämää keillä enää mitään annettavaa,eläkel.lapsiperh..työttömät,vajaakuntoiset,vammaiset..työ on ihmisoikeus,siitä saatava palkka sillä pitäisi elää.sdp.Vasemmistoliiton vaalimainos myös täyttä asiaa.Topakka . Vaalilupauksia ??,katainenkin hoitajille aikoinaan lisää palkkaa,sai lakon..

    • Tuotapas

      Ilmastonmuutos on ymmärretty jo kauan.
      Itse muistan sen vuodesta 1974, jolloin luin sen perusteista, hiilidioksidin lisääntymisestä ja uhkasta, jäätiköiden sulamisesta. Juttu jäi muuten mieleen sen vitsin kautta, kun muuan sanoi harkitsevansa vuorihuippujen ostamista, niin olisi sitten saaria, sanoi hän.
      Vastahan jokunen viikko sitten uutisoitiin Grönlannissa nyt satavan vettä, talvella, ja jos sen jää sulaa, nousee meri 7 metriä.

      Islamilaisia ei kai erityisesti ole tulossa sen jälkeen kun Syyrian ja Irakin mellakat on sodittu loppuun ?

      Kehitysapu on ollut kansainvälinen yhteisymmärrys, jopa sopimus. Anastus sitten on rikos, joita ei Suomessa tosiaan tehdä.
      Aihetta kyllä olisi suurempaan huolellisuuteen.

      Ethän sekoita joitakin kommunistien "rettelöintilakkoja" kaukana menneisyydessä sosiaalidemokratiaan, joka ei enää edes sosialismia tavoittele.

      Kyllä heikko-osaisten asemaa on tietty muu puolue kuin sos. dem kaventamassa, sen edustajilta kuulee esim. ehdotuksia kirjastojen käytön laskuttamisesta. ...

      Persut tekivät 200 milj. laskun hukkaan SOTE:llaan, toki kaikki hall.puolueet siitä vastaavat.
      Ajattele, sairaala virkoja, vähäosaisten sairaanhoitokustannuksien korvauksia, mitä kaikkea tuolla olisi voinut aikaansaada ?

    • Ymmärrysohoi

      Jotkut köyhät haluaa sahata omaa oksaansa. Olisiko syy ymmärryksen puutteesta! En ole koskaan ymmärtänyt persujen äänestäjiä!

    • Tuuras

      Äänestän vihreitä.
      Ilmasto ja luonto, mannerjäätiköt arvoonsa. Ei luonnontuho.

      Halu Yhteistoimintaan, talous kuntoon, töitä löytyy maahanmuuttajillekin, useimmat heistä onkin jo veronmaksajia.

      • järkihoi

        Suomessa urputetaan puulla lämmittämisestä, lihan syönnistä ja muusta kun monien maiden isot tehtaat syöksevät saasteita tonnikaupalla ilmakehään. Se on fakta että Suomen toimet ilmastonmuutoksen hyväksi on vain promilleluokkaa jos vertaa isoihin saastuttajamaihin.

        Sanoohan järkikin sen, ettei suomen kannata tehdä kalliita toimenpiteitä niin kauan kuin isot saastuttajat saavat jatkaa entiseen malliin. Kiinan ja USAn päästöt ovat satakertaiset pieneen Suomeen verrattuna. Niiden rinnalla Suomen päästöt ovat tälläkin hetkellä kuin tippa meressä.

        Kannattaa olla edelläkävijä ilmastonmuutoksen torjunnassa vain jos se ei ole haitaksi Suomen taloudelle eikä tule yhteiskunnalle kalliiksi.


    • erottelukyvytön

      Järjestelmä ei osaa erottaa vapaa-matkustajia niistä jotka oikeasti tarvitsevat tukea. Suomessa on liikaa näitä jotka eivät halua töihin, vaan ovat suosiolla vapaa-matkustajia. He aiheuttavat kaikille nyt sen, että linjaa yritetään tiukentaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe