Ylöjärvi-mielipiteitä, kiitos!

Jonsua

Lapsiperheellä muutto Ylöjärvelle mielessä joten rehellisiä mielipiteitä siellä asuvilta tai asuneilta kaivataan, Niin hyviä kuin huonoja. Lähinnä kiinnostaa asuinalueet, koulut koska lasten ikähaarukka
3-13v, harrastusmahdollisuudet, palvelut, yleinen toimivuus. Onko paljon muualta muuttaneita vai enemmän syntyperäisiä? Pienestä sisäänpäin lämpenevästä paikasta ollaan muuttamassa ja samanlaiseen ei kaipuuta ole;)

6

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikkeasitäkysytäänkin

      Voikos täällä joku valittaa jostain? Työpaikka on tietenkin hyvä olla jo olemassa, kun muuttaa.

    • Jonsua

      Kiitos kaiken kattavasta vastauksesta. Työpaikat kyllä löytyvät kun siirtyvät mukana. Kysymys olikin millainen paikka se mahtaa olla kun ei kokemusta ole.

    • kaikkeasitäkeksitäänkin

      Tuo on mahdoton kysymys vastata monestakin syystä. Onneksi näin asianlaita onkin. On näet usein paljon ihmisestä kiinni, miten pystyy sopeutumaan, muuntumaan ja kehittymään mahdollisiin täysin uusiin vaatimuksiin. On hyvä olla sopeutumiskykyä ja rohkeutta luottaa omiin edellytyksiin. Joskus oma ammattikin voi rajoittaa elämää, jos ei löydy läheltä oman alan töitä, niin onhan se kova tilanne. Tampereen seudulla kun on yleensä tarjolla todella päteviä työnhakijoita moniin töihin, toisaalta on paljon avoimiakin työpaikkoja. Ehkä joku toinen osaa kertoa tarkemmin paikkana tästä kunnasta. Itse katson tätä asiaa näin omasta näkökulmastani.

    • Jonsua

      Aivan, eli ilmeisesti et pysty kertomaan kyseisestä paikkakunnasta mitään, et pienintäkään asiaa mikä olisi juuri sinun mielestäsi hyvin tai huonosti. Pientä mielikuvaa jolla vähän loisi kuvaa kunnasta joskaan se nyt ei loppupeleissä vaikuta muuttopäätökseen. Ja edelleen työpaikat löytyvät molemmilla ja siirtyvät siis mukana joten niitä ei tarvitse etsimään lähteä. Lähinnä jännitän lasten puolesta millaisia kouluja ja harrastusmahdollisuuksia siellä on, itsehän aikuisena nyt pärjää missä vain oikealla asenteella.

      • Teretulemastvaan

        Ylöjärvihän on pinta-alaltaan Tampere ja sen naapurikunnat mukaan lukien suurin, joten tietysti kommenttien antoa helpottaisi, jos tietäisi, että oletteko mahdollisesti muuttamassa ihan keskustan välittömään läheisyyteen, vai johonkin 40 km päähän linnunlaulua kuuntelemaan. Aika rauhallinen menohan täällä kaiken kaikkiaan on ja enemmän maalaiskunta, kuin varsinaisesti mikään metropoli.

        Ja mitähän harrastuksia lapsille haetaan? Jos urheiluharrastuksia tyyliin jalkapalloa, jääkiekkoa, taekwondoa ja vastaavaa kyllä löytyy omaltakin kylältä, ja jos jotain uupuu, niin Tampereelle on keskustasta 15 min ajomatka, joten tarjonta laajenee aika paljon.

        Kyllä täältä nyt kohtuu hyvin löytää palveluita omaltakin kylältä, mutta tosiaan kun nuo muutkin kylät, Nokia, Pirkkala, Tampere jne. tuossa ihan nurkilla, niin jos ei omalta kylältä löydy, niin sitten naapureista oletettavasti ainakin löytää. Ite tänne muuttanut Tampereelta n. 20v. sitten, eikä varsinaisesti ole mitään hinkua ollut poiskaan muuttaa, kun muukin perhe viihtyy ihan hyvin.


    • Tyytyväinen

      Mielestäni ihan hyvä pikkukaupunki Tampereen kyljessä. Valitukset kuulet kyllä myöskin, eli löytyy sekä kehuvia, että paikkakuntaa haukkuvia tällä palstalla.

      Mutta omasta mielestäni hyviä puolia ovat harrastusmahdollisuudet, monipuolista palvelua löytyy läheltä, myös Lielahdesta. Asumiskustannukset kohtuullisemmat Tampereen asuntoihin verrattuna. Tosin tiettyjä asuntoja on vaikea löytää kasvukeskuksen vuoksi (eli Tampereen ympäristö vetää asukkaita). Hyvä ulkoiluympäristö ja mukavat ihmiset. Terveyspalveluja saa nopeasti ja helposti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2082
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      168
      1618
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1547
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1302
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      286
      1168
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      134
      1048
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1013
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      882
    Aihe