Ylöjärvi-mielipiteitä, kiitos!

Jonsua

Lapsiperheellä muutto Ylöjärvelle mielessä joten rehellisiä mielipiteitä siellä asuvilta tai asuneilta kaivataan, Niin hyviä kuin huonoja. Lähinnä kiinnostaa asuinalueet, koulut koska lasten ikähaarukka
3-13v, harrastusmahdollisuudet, palvelut, yleinen toimivuus. Onko paljon muualta muuttaneita vai enemmän syntyperäisiä? Pienestä sisäänpäin lämpenevästä paikasta ollaan muuttamassa ja samanlaiseen ei kaipuuta ole;)

6

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikkeasitäkysytäänkin

      Voikos täällä joku valittaa jostain? Työpaikka on tietenkin hyvä olla jo olemassa, kun muuttaa.

    • Jonsua

      Kiitos kaiken kattavasta vastauksesta. Työpaikat kyllä löytyvät kun siirtyvät mukana. Kysymys olikin millainen paikka se mahtaa olla kun ei kokemusta ole.

    • kaikkeasitäkeksitäänkin

      Tuo on mahdoton kysymys vastata monestakin syystä. Onneksi näin asianlaita onkin. On näet usein paljon ihmisestä kiinni, miten pystyy sopeutumaan, muuntumaan ja kehittymään mahdollisiin täysin uusiin vaatimuksiin. On hyvä olla sopeutumiskykyä ja rohkeutta luottaa omiin edellytyksiin. Joskus oma ammattikin voi rajoittaa elämää, jos ei löydy läheltä oman alan töitä, niin onhan se kova tilanne. Tampereen seudulla kun on yleensä tarjolla todella päteviä työnhakijoita moniin töihin, toisaalta on paljon avoimiakin työpaikkoja. Ehkä joku toinen osaa kertoa tarkemmin paikkana tästä kunnasta. Itse katson tätä asiaa näin omasta näkökulmastani.

    • Jonsua

      Aivan, eli ilmeisesti et pysty kertomaan kyseisestä paikkakunnasta mitään, et pienintäkään asiaa mikä olisi juuri sinun mielestäsi hyvin tai huonosti. Pientä mielikuvaa jolla vähän loisi kuvaa kunnasta joskaan se nyt ei loppupeleissä vaikuta muuttopäätökseen. Ja edelleen työpaikat löytyvät molemmilla ja siirtyvät siis mukana joten niitä ei tarvitse etsimään lähteä. Lähinnä jännitän lasten puolesta millaisia kouluja ja harrastusmahdollisuuksia siellä on, itsehän aikuisena nyt pärjää missä vain oikealla asenteella.

      • Teretulemastvaan

        Ylöjärvihän on pinta-alaltaan Tampere ja sen naapurikunnat mukaan lukien suurin, joten tietysti kommenttien antoa helpottaisi, jos tietäisi, että oletteko mahdollisesti muuttamassa ihan keskustan välittömään läheisyyteen, vai johonkin 40 km päähän linnunlaulua kuuntelemaan. Aika rauhallinen menohan täällä kaiken kaikkiaan on ja enemmän maalaiskunta, kuin varsinaisesti mikään metropoli.

        Ja mitähän harrastuksia lapsille haetaan? Jos urheiluharrastuksia tyyliin jalkapalloa, jääkiekkoa, taekwondoa ja vastaavaa kyllä löytyy omaltakin kylältä, ja jos jotain uupuu, niin Tampereelle on keskustasta 15 min ajomatka, joten tarjonta laajenee aika paljon.

        Kyllä täältä nyt kohtuu hyvin löytää palveluita omaltakin kylältä, mutta tosiaan kun nuo muutkin kylät, Nokia, Pirkkala, Tampere jne. tuossa ihan nurkilla, niin jos ei omalta kylältä löydy, niin sitten naapureista oletettavasti ainakin löytää. Ite tänne muuttanut Tampereelta n. 20v. sitten, eikä varsinaisesti ole mitään hinkua ollut poiskaan muuttaa, kun muukin perhe viihtyy ihan hyvin.


    • Tyytyväinen

      Mielestäni ihan hyvä pikkukaupunki Tampereen kyljessä. Valitukset kuulet kyllä myöskin, eli löytyy sekä kehuvia, että paikkakuntaa haukkuvia tällä palstalla.

      Mutta omasta mielestäni hyviä puolia ovat harrastusmahdollisuudet, monipuolista palvelua löytyy läheltä, myös Lielahdesta. Asumiskustannukset kohtuullisemmat Tampereen asuntoihin verrattuna. Tosin tiettyjä asuntoja on vaikea löytää kasvukeskuksen vuoksi (eli Tampereen ympäristö vetää asukkaita). Hyvä ulkoiluympäristö ja mukavat ihmiset. Terveyspalveluja saa nopeasti ja helposti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      26
      3948
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      298
      3509
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      29
      2391
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      37
      2249
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      138
      2051
    6. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      54
      1875
    7. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      120
      1781
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      8
      1505
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1373
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      19
      1280
    Aihe