Missä rekka kaatui eilen?

Radiossa ilmoitettiin raskaan ajoneuvon kaatumisesta. Kaatuiko se tällä "huippukuntoisella" asemantiellä vai Järvi-Suomen tiellä entisen pioneerivarikon tienhaaran kohdalla kaarteessa?
Ilmoita


37 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Kuuleppas Taakale, mitä se sulle kuuluu. Vai olisikko menny katteleen kun nostavat takasi tielle. Siinä hihitelly ja ollu tärkeen näkönen, että ei vaan mulla kävis näin.
Ilmoita
Mitä vittua kaatoko taakale kuorma-auton vaikka ajelevat keskellä tietä
Ilmoita
Miten rekka-mikolle kävi?
1 VASTAUS:
Mäen alta tuli vastaan auto pitkät valot päällä,
jolloin kuljettaja sokaistui
ja ajoi liian reunaan kapealla tiellä.
Wittumaisin valtatie Pirkanmaalla.
+Lisää kommentti
Ja taakale häikäistyi kun oli valot päällä. Mitenkä voi ajaa kuorma-autoa jos on niin herkkä valolle??? Ajelis vain päivänvalon aikaan niin vois pysyä tiellä. Hei vastuuta taakale ei aina ole toisten vika kun olet ojassa akselit päälläpäin.
Ilmoita
Silloin oli myös erittäin huono ajokeli, sekin saattoi vaikuttaa asiaan. Onni kuitenkin oli ettei kenellekään sattunut pahasti. Tänäänkin oli vielä paikka paikoin huono keli, varsinkin sivuteillä. Kuorma-autoilijat osaavat yleensä paremmin hallita autoja kuin me tavalliset autoilijat.
Ilmoita
Keli oli tosi paska, kyllä. Mutta Järvi-Suomen tiellä vai asemantielläkö tämä kävi? Eikö siellä asemantiellä ole ennenkin tapahtunut pahoja. Ei ihme, siinä kunnossa kun se tie on ollut vuosikaudet. tukkirekkaa lappaa mutta tietä ei kunnosteta yhtään.
Ilmoita
Ei kun kolmostiellä se tapahtu.
Ilmoita
Pitäisi olla koulutusta, autonkuljettajan pitäisi olla ylioppilas niin ei tapahtuisi tuollaisia osaisi kuljettaja ennakoida tien ja kelin.
1 VASTAUS:
Pitäisi olla turvapientareet valtatiessä kuten Ruotsissa ja
katuvalot koko pimeällä valtsikalla.
+Lisää kommentti
Juu ja kiskot, että puukenkä Taakale pysyis tiellä. Vi..u mitä pellejä nuo rekkamiehet. Ihan ku olisivat jotenki erikoisia, erinomasia ku osaavat ajaa autoa. No erikoisia kyllä Taakaleet on.
Ilmoita
Ei ehkä kannata yleistää, joukossa on törppöjä mutta myös herrasmiehiä jotka jopa auttavat muita tiellä pulaan joutuneita. Pari kertaa on meikääkin autettu, pakkasella auton sammuttua ja toisen kerran autoni hankeen jämähdettyä. Eli monenlaista porukkaa on siinäkin ammattikunnassa.
Ilmoita
Siinä yks Taakale lisää. Jumissa hangessa, missä maantiellä on hankea.??
Miten autto pakkasella sammunutta.??
Pysy kotona jos on pakkasta, ja lunta maassa. Aiheutat vielä isoja ongelmia puukenkäisille Taakaleille.
Ilmoita
Hollannukasille notta tienhaarassa johon maantien auraajat lykänneet helvetinmoisen paakkuuntuneen läjän lunta. Voi auttaa pakkasella esim. jos pulaan joutuneella ei kännykkää, rekkakuskin puhelimella voi soittaa apua. Esimerkiksi. Ja kaikki ihmiset eivät voi aina "pysyä kotona". On velvollisuuksia hoidettavana jolloin on pakko olla liikenteessä vaikka ei haluaisikaan. Vähän ymmärrystä, please.
Ilmoita
me pysyimme kuorma-autolla tiellä. vaikka satoi lunta ja oli liukasta. me otimme lihtari likkoja kyytiin ja meillä oli mukavaa mutta nämä nykyiset taakaleet rassaa puhelimia ja kyselee ämmältänsä että joko on jättänyt kun on kotoa poissa muutaman tunnin.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
on sullakin jutut kyllä tosimiehet pystyy ajamaan mutta rasvaniska bodadit ovat kellellään tien varressa.
Ilmoita
Ei ehkä aina ehdi jalat ajoissa polkimille jos varpaat kojelaudan päällä ja kännykkää räplätään...
Ilmoita
Aivan yliarvostettu ammattikunta. Voi hyvää päivää, Ammattina Sankarit.
Puukuski ,maitoauton kuski, ja .......
Siinä ne on meidän sankarit.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
kännykkää pitää räplätä kun pelkää että mussukka lähtee kävelemään naapurin maahan muuttaja miähen kanssa.
Ilmoita
Lakatkaa ny jo hokemasta sitä taakalettanne.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
"Taakale, taakale ja taakale". Häkämies selvitti jenkeille Suomen suurinta turvallisuusuhkaa. Hokemisesta tuli mieleen Pahkasian juttu jossa oli kirjoitettu suurin piirtein 100 kertaa sana "kikkeli". Tämä ei sitten minkäänlaisena vinkkinä.
Ilmoita
taakaleet ovat yleensä kuorma-autokuskeja ja rattori miehiä. Sellaisia lihavia housut kolme numeroa isot yleensä kytän vikaa ja kateita
2 VASTAUSTA:
Ovatko kaikki Parkanolaiset Taakaleita ?
Taakale on taakale. Kaikki taakaleet ovat Taakaleita, mutta kaikki taakaleet eivät olekaan Taakaleita.
+Lisää kommentti
Taakaleet myös periyttävät taakaleita. Periytetyt jatkavat taakaleitten sukua, tekemällä lisää taakaleita. Kohta koko kaupunki on taakaleita täynnä. Kolmoskeskus muuttaa nimensä taskalekeskukseksi. Rekkamiehen annos ruokalistassa on taakaleannos. Palvelutiskejä lasketaan kolmekymmentä sentyiä alemmas, että taakaleet yltävät.
Ilmoita
Taakaleisiin pätee siis sama kuin partureihin? Kaikki...ovat...mutta kaikki...eivät ole... Mutta taakale ei voi olla parturi koska hän ei ylety?
2 VASTAUSTA:
Rekka kaatuu tänää ja huomenna kapealla, pimeällä
Valtattiellä.
Miksi ei tehdä yhtään tielle mitään ?
Eikai se tien syy ole jos toinen kaatu pienen huolimattomuuden ja todella huonon ajokelin seurauksena suoralla tiellä, eikä ainakaan se toinen joka kaatoi hienolla auringonpaisteella hieman oikealle kaartavassa mutkassa oikealle puolen tietä ja vielä ilmeisesti oli humalassa. Nämä ei mielestäni voi johtua tiestä koska silloin kaatuisivat kaikki rekat.
+Lisää kommentti
Taakale ei oikein pysy tiellä, vaikka tie olisi kuinka leveä ja kuiva. Taakale ei mahdu rekkansa kanssa liikenneympyrästäkään, vaikka kunnon rahtarit kyllä mahtuu. Peruuttaminenkin on Taakaleelle mahdottomuus. Taakale yleensä viihtyy parhaiten shellillä muiden taakeleitten seurassa, jossa toisten asiat tiedetään paremmin kuin omat.
Ilmoita
Taakale elää koko elämänsä uskoen että maailma ei pyörisi ilman häntä. Taakaleella ei ole muuta elämää kuin autolla ajo. Vapaapäivinään taakale ratkoo paarilla , kuinka eiliset reissut meni. Huomista jo täytyy suunnitella, ja huolehtia myös muitten ajoista. Taakale myös kadehtii naapurifirman kuskeja, ja hakee vikoja heidän työtavoistaan. Taakale on mielestään täydellinen, hän ei näe vikoja itsessään. Taakale ajaa yleensä puhtaalla kiiltävällä liisatulla autolla. Kuormapelissä on hajukuusta ja kiiltäviä killuttimia. Takaseinässä loistaa volvo tai scania juliste, jouluaikaan pikkuinen kuusentaakale. Taakale on sankari, hän ylittää omat rajalliset kykynsä.
Ilmoita
kuljettajana keskikoulun ja lukion käyneet huonoilla papereilla olevat kuljettajat polttivat jos joku ajoi kuorma-autolla ja saivat varmaan orkasmin.
Ilmoita
Järjestetään pörötyskisoja, vaikka 99,9 % ajetaan eteenpäin. On nuppisarjaa, puolikasta ja täysperää.Naurettavaa .
Pöllipaarilla oli kolopöydässä vapaapäivän viisaat.
Ilmoita
Kukas tämä taakale on?
Ilmoita
Taakale on kuin kapitalisti, sillä ei ole kotimaata.
Ilmoita
Asuuko Parkanossa pelkkiä taakaleita?
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Nyt Taakaleet ajaa rattorilla nevalla. Turve on kuivaa ja löpyä menee hirveesti, kallistaki on. Yötä-päivää turvetta nostetaan, ei ehri nukkua. Vekselit lankee, ja aksilit katkee. Sellasta on Taakaleen elämä.
1 VASTAUS:
Helsingin ja Seinäjoen välinen liikennekäytävä muodostuu pääradasta ja valtatie kolmesta sekä niiden varrelle kehittyneestä nauhamaisesta kasvuvyöhykkeestä, Suomen kasvukäytävästä. Joka neljäs suomalainen asuu tällä alueella ja koko maan työpaikoista kaksi kolmesta on saavutettavissa kahden tunnin sisällä.

Alue tuottaa noin puolet maan bruttokansantuotteesta ja noin 60 prosenttia koulutus-, tutkimus- ja innovaatiotoiminnasta.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Missä rekka kaatui eilen?

Radiossa ilmoitettiin raskaan ajoneuvon kaatumisesta. Kaatuiko se tällä "huippukuntoisella" asemantiellä vai Järvi-Suomen tiellä entisen pioneerivarikon tienhaaran kohdalla kaarteessa?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta