Halla-aho on tietämätön, kielteinen kyynikko

ArkiEiHallussa

Osaa vain kritisoida, ei osaa rakentaa uutta ja hyvää. Muita arvostelemalla ei luoda muuta kuin sekasortoa. Halla-ahon tietämättömyys aivan yksinkertaisistakin asioista oli yllättävää, kun kovasti on korostettu tämän tohtorin tutkintoa. Ehkäpä yksi selitys on se, että tohtorin erityisala on kirkkoslaavi, jolla on käytännön merkitystä lähinnä tutkijakammion tiimoilla.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voikepuloiset

      Vaikuttaa fiksuimmalle puoluejohtajalke. Kepuloista vitutra9a kepun tappoio ja syystä..

      • Jopa Jari Sarasvuo sanoi Halla-ahoa älykkääksi.


    • ParasEiAinaVoita

      Halla-aho osaa analysoida ja kikkailla, mutta ei osaa rakentaa (suomennos: osaa purkaa, ei korjata tai rakentaa uuutta. Pelkällä negatiivisuudella ei rakenneta parempaa Suomea. Nykyisistä ppuoluejohtajista Sinisten Sampo Terho on laaja-alaisin ja fiksuin. Osaa kehittää käytännön ratkaisuja.
      Harmi, että galluppien kärjessä on nyt kaksi täysin pääministeriksi sopimatonta henkilöä - Rinne ja Halla-aho. Halla-aho on ollut viime eduskuntakauden piilossa Brysselissä, ja piilossa läppärin takana. Rinne on ensimmäisen kauden kansanedustaja, härski oppositiopoliitikko ja lakkokenraali. Lisäksi yli kaksi kuukautta piilossa sairaspedillä. Rinteen sammakot ja ongelmallinen ajatuksenjuoksu ovat tulleet näkyville vasta 2 - 3 viikkoa ennen vaaleja.
      Halla-ahon ja Rinteen hyvät gallup-tulokset perustuvat mielikuviin, ei todellisuuteen. Rinne on laskenut nopeasti, mutta kansa ehkä havahtui liian myöhään.

      • "Halla-aho osaa analysoida ja kikkailla, mutta ei osaa rakentaa (suomennos: osaa purkaa, ei korjata tai rakentaa uuutta. "

        Sulla on paljon tietotaitoa ja kokemusta Halla-ahon kyvyistä?

        Vai huudatko vaan kun pelottaa???


    • faktaakehiin

      Mitä osaa Antti Rinne? Änkyttää vaan! Jos hänestä tulee pääministeri, niin vuoden kuluttua Sanna Marin taas joutuu tuuraamaan. Siksi heikossa kunnossa mies on..............

      • liksanenjakeisari

        Sdp ja kokoraha tuolla mellastaneet vuosikymmeniä, mitä hyvää saaneet aikaiseksi, rahat ahneille velka kansalle ja hyvävelivirat itselleen kuten liksanen ja käteiset.
        https://yle.fi/uutiset/3-10668595


    • Vammainen-vasuri

      Ahkera tämä aloittaja-vasuri kyllä on, kun jaksaa joka päivä tehdä uuden aloituksen, jossa hän toistaa sairaalloisen rasistista viha-teemaansa persuja kohtaan.

      Tuolla ahkeruudella voisi mennä töihinkin, vaikka siivoojan harjankantajan osa-aikaiseksi apulaiseksi Itikseen.

      Ja jaksaa vieläpä noin ahkerasti jutella itselleen!!
      Pikaista paranemista sinne äärivasenlaidalle :))

      Vasemmistoliiton kannattaisi nyt huolestua enemmän Rinteen mielipiteestä, koska hänhän on jo ilmoittanut ettei kaipaa vasemmistoliiton räksyttäjiä ja riidanhaastajia vaivoikseen.

    • Ei.se.tyttö.vaan.osaa

      Vasurit vajonneet alle 9%, mikä kertoo todella paljon anderssonin osaamattomuudesta.

    • Hämmennystila

      Parhaat eivät aina pääse esille puolueiden sisäisen politikoinnin ja junttauksen johdosta tai se kestää kauan, rahoituksen riittämättömyys. Hyviä esimerkkejä: Vihreiden Outi Kahiluoto- , SDPn Jutta Urpilainen sai AY-Rinteen puukosta selkään, Vasemmistoliitossa Anna-Kaisa Pekonen. Sama koskee Sinisiä, koska puolue on uusi ja rahaa ei riitä näkyvään kampanjointiin.
      Nyt tulee vaikeat hallitusneuvottelut ja katastrofi uhkaa.

    • Sjoomi

      Noista Halla-Ahon ilmastopuheista. Hän väittää että Suomen ajoneuvojen pakokaasupäästöillä ei ole mitään merkitystä, koska Kiinassa on niin ja niin paljon enemmän autoja. Tämä väite osoittaa Halla-Ahon tietämättömyyden.

      Kiina on maailman johtava sähköautomaa, ja Kiinan kunnianhimoinen tavoite on saada johonkin vuoteen mennessä kaikki autoliikenne sähköautoiksi. Eli korvata polttomoottorit täysin sähköllä. Toki pistorasiasta tuleva sähkö ei ole Kiinassa kovin vihreää, koska se tuotetaan hiilivoimalla, toistaiseksi. Mutta ensiaskel on päästöjen siirtäminen kaupungeista jonnekin kauas periferiaan, jossa hiilivoimalat sijaitsee. Kuitenkin hiilivoimaloita on jo alettu korvata ydinvoimalla ja muilla kehittyneemmillä energiantuotantoratkaisuilla, mm aurinko- ja vesivoima.

      Eli kyllä Kiinalla on ihan selvä tavoite vähentää päästöjä, ja Kiina jos kuka siihen pystyy, koska päätöksenteko siinä maassa on hyvin tehokasta, jos vain löytyy halua, ja sitähän löytyy. Jos jonnekin päätetään tehdä vesivoimala, niin sehän tehdään, eikä siinä turhia vitkutella.

      Kiina on mielestäni maailman suurin esimerkin näyttäjä, ja Kiinan väestömäärällä siinä on myös vaikutusta. Kyllä Suomen pitää olla tässä mukana, koska kun kaikki lähtee Kiinan esimerkkiin mukaan, niin kyllä maailman päästöt vaan vähenee kummasti. Turha Halla-Ahon siis haukkua Kiinaa, joka vähentää päästöjään eniten koko maailmassa, nyt ja tulevaisuudesssa.

    • KiinaTulee

      Kiinassa on tosiaan havahduttu ilmasto-ongelmiin. Monissa suurkaupungeissa täytyy pitää ainakin silloin tällöin hengityssuojaimia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      629
      4564
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      49
      3570
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      103
      3461
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3011
    5. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      13
      2429
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2364
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2271
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2120
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      2045
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      48
      2013
    Aihe