Persujen äänestäjät, TE tulette pettymään!

ei-ääntä-persulle

Ettekö kerrasta oppineet, että populistipuolue pettää aina.
Tämähän on nähty ympäri maailman ja joka kerta.
Brexitin varmaankin tiedätte, ellette ole kellarissa eläneet... Brexitiä ajaneet "persu"politikot pettivät äänestäjänsä!

On hölmöä äänestää populisteja kuten persuja!

120

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pinnistäjät

      Suvakilta, aloittajalta tuli viimeinen pinnistys. Aloituksellasi ei vaikutusta.

      • TäysinOikeassa

        Älä sitten valita, kun huomaatkin aloittajan olleen täysin oikeassa.


      • Vihreät-Tyrannit

        Jos Kuka Pettää, niin se on SDP, joka harjoittaa diktatuuria manipuloidessaan ainoan todellisen vaalivoittajan PerusSuomalaiset pois hallituksesta.

        PerusSuomalaiset ovat hallituspuolue.

        SDP, Kokoomus ja erityiseti akkainpuolue vihreät nauttivat sadismista, sekä siitä, että saavat syrjäyttää puolueen, joka on ehdoton voittaja puolue.

        Vihreä Sadistit nauttivat sairasta tempuista. Ovat meilensä sairastuttaneet mielikuvitteellisia syitä PerusSuomalaisista veistellen.


      • tasaasta

        Mikä vaalivoittaja paikkoja yksi lisää SDP sai kuusi paikka ja turha perustella sinisiin loikanneilla ja tehdä omia laskupäätelmiä, sillä noita eduskunnan vapaaehtoisesti jättäviä on muissa puolueissa..


      • Eisossujaikinä
        Vihreät-Tyrannit kirjoitti:

        Jos Kuka Pettää, niin se on SDP, joka harjoittaa diktatuuria manipuloidessaan ainoan todellisen vaalivoittajan PerusSuomalaiset pois hallituksesta.

        PerusSuomalaiset ovat hallituspuolue.

        SDP, Kokoomus ja erityiseti akkainpuolue vihreät nauttivat sadismista, sekä siitä, että saavat syrjäyttää puolueen, joka on ehdoton voittaja puolue.

        Vihreä Sadistit nauttivat sairasta tempuista. Ovat meilensä sairastuttaneet mielikuvitteellisia syitä PerusSuomalaisista veistellen.

        Sdp jos kukaan , on puolue joka eniten kusee äänestäjiään silmään . Lipposen aikana varsinkin kokoomuksella ja sossuilla ei ollut mitään eroa. Suomen sosiaaliala ei olisi näin kuralla jos sossut seisois sanojensa takana.


      • haidus

        kenestä tulee pääministeri kun rinne joutuu jättämään tehtävän mahdottomana,mulla on onneksi jo taskut ommeltu kiinni,ei sovi antin kourat taskuuni varastamaan rahaa


    • Äänestin siitä huolimatta. Ei ole rikos olla hölmö.

      • Hyvä.mieli

        Onpahan mielipide ilmaistu. Ei mitenkään hölmöä. 😙


      • Mursu-

        Mielipide se on norsullakin


    • FolioMulder

      Kuuleppas nuori ja maan nykyajan poliittisesta historiasta tietämätön aloittaja:
      Olemme joutuneet vuosikymmeniä pettymään hallituksiin toisensa perään !

      Satoja leikkauksia omalta kansalta pois samalla kun sosiaaliperäiseen maahanmuuttoon ja sen hyysäämisvirkoihin ja ohjelmiin on lapattu miljardeja toisensa perään !

      Olen pettynyt, että maassa on yhä tuollaisia tolvanoita, jotka ei tiedä mitään, mutta yrittää lässyttää jotain typerää !

      Suoranainen kansalaisten rahojen ryöstö ja maan myyminen kaivosyhtiöille, hyvien valtion yritysten myyminen alkoi 90-luvun hallituksista, joka tuli tunnetuksi myös eläkkeiden leikatuista indekseistään ja joka aloitti samalla myös vauhdikkasti lappamaan rahaa muiden maiden kansalaisille, sosiaaliturvapakolaisille.

      Älä sinä ipana sano että tullaan pettymään.
      Suomen kansasta, yli 30 vuotiaista on jo pettynyt politikkaan valtaenemmistö !

      • hullua

        Sanot että hörhöjä on valtaenemmistö


      • ei-pahalla
        hullua kirjoitti:

        Sanot että hörhöjä on valtaenemmistö

        mutta tosiasia on, kansa on ollut ja on edelleen tyhmää. entiset äänestystuloksen kertoo kaiken.

        on eletty valheissa ja siksi maan tila mätänee.
        ex-päättäjät olleet aina puolueiden kehtona, ei kansan toimintojen prhaaksi.


      • Täysin samaa mieltä kanssasi. Yhtenä esim. aikoinaan Lipposen johtamat demarit oli enemmän oikeustolaisenmpi, kuin kokoomus. Punavuorineuvokset kahmivat rahaa, sekä valtaa härskisti omilleen, kuin konsanaan porvarit.


      • elämäonlaiffii

        Juuri yli 30-vuotiailla ei mitään hajua todellisuudesta 90-luvulla, äänioikeuskin tullut vasta 2000-luvun lopulla, olette someuhreja ja sitä kautta äänestätte Teuvo Hakkaraisia, joka on viimeinen henkilö jonka tuolla eduskunnassa pitäisi olla!


    • pspspspspspsps

      Alottajalle tiedoksi että Kepu pettää ja Kokoomus kusettaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • puupäät

      Nää aivokuolleet tykkää "jytkyttää" ja hokea mestaria. Tuntevat olevansa osa jotakin suurta ja sitten pääsee parku kun olikin halla-aholla vaan hillotolppa. Sitten nää perusjuntit siirtyykin sujuvasti katselemaan jotain hömppäsarjaa X ja unohtavat koko virheensä. Seuraavissa vaaleissa taas uutta jytkytystä.

      • yhy yy yy hyy... kitinä kuuluu kun räyhiksen eturauhasta kirvelee.


    • Suomalaisetkuulkaa

      Soini petti äänestäjät törkeästi, Halla Aho tulee pitämään linjasta kiinni olen aivan varma siitä!!!

      • tutkia

        Soini ajatteli Vennamolaisittain, aivan oikein ajateltu.


    • Persurasistit ratsastaa ihmisvihalla kun ei pösilöt muuta osaa...

      • Ota.selvää

        Päätä jo. Vastahan kehuttiin miten persu äänestäjät "ihmisvihaajat" ja edustajat päästi pakolaisvyöryn suomeen. Etkö nyt ole tyytyväinen? Tätähän te haluatte. Tuskin siinä persutkaan mitään voi kun angela sanoo että teille on varattu 500000 tulijaa.


      • 3rw

        Hölmöläisiä tuolla persuissa


      • RÄKÄRYYSTÄJÄ

        Siellä kitisee. Ootko tehny paljonkin kamelinkauppoja.


      • Matu ratsastaa teinipillulla ja vihervassareitten hyväksynnällä, sekä tuealla.


      • Persu ja rasisti ei sovi samaan tilaan. Se on valhe, jolla antipersuaktvistit ovat yrittäneet aiheuttaa häiriötä.


    • xcvbxvc

      Hölmöt toistavat hölmöä käyttäytymistään äänestämällä kupla-persuja.

      • fugd

        Persut ovat kovia porvareita ja kannattavat Viron veromallia eli haluavat romuttaa pohjoismaisen hyvinvointivaltion.


      • Mikähän
        fugd kirjoitti:

        Persut ovat kovia porvareita ja kannattavat Viron veromallia eli haluavat romuttaa pohjoismaisen hyvinvointivaltion.

        sielä Virossa on mennyt hyvinvoinnin suhteen takapakille. Työtä piisaa kaikille ja talous kasvaa. Sehän on suomalaiselle vihervasurille taantumaa :).


    • röyhkeä

      Katohan...sinähän ET ole syntyperäinen SUOMALAINEN!!!Tänne vaan paperittomat 17-v raiskarit (n.40-v) elätiksi!!!

      • kerroppa

        Eikö persuissa ole raiskaajia?


      • ononononon
        kerroppa kirjoitti:

        Eikö persuissa ole raiskaajia?

        Matti Putkonen on yksi tuomionkin saanut!


      • röyhkeä
        kerroppa kirjoitti:

        Eikö persuissa ole raiskaajia?

        kerroppa!!!Löydätkö yhtään ns.puhdasta ihmistä? Olet varmasti itse sellainen,kun on varaa siellä huudella??? Se heittää ekan stemun,jolla on puhdas omatunto??KERROPPA!!!


    • kymenlaakso

      Suomi kärjessä monessa asiassa maailman valtioiden joukossa. Suomalaiset ovat varakkaampia kuin koskaan. Kyllä tämän elintason on mahdollistanut KOK. DEMARIT ja KESKUSTA.

      • rikkaatjaköyhät

        varakkaatkos ne leipäjonoissakin jonottaa ympäri maata, sitä kun ei näe ympärillä vallitsevaa kurjuutta norsunluu tornistaan, niin turha tulla pälättämään elintason mahdolistaneista porvareista, jotka mahdollistavat ,vain markkinatalous kikkailuillaan omien riisto tiliensä kasvun, ja kurjuuden jatkumisen työväestön keskuudessa.. 14.4 muutos. vasemmistoliitto.


      • Hukkaääni

        Persuilta ei sääliä eikä apua leipäjonolaisille.


    • fuov

      Persut vajoavat marginaalipuolueeksi ja sinipersut katoavat koko puoluekartalta.

    • Elina_K

      TÄRKEÄÄ Perussuomalaisia ei pidä äänestää Keski-Suomessa

      Kiinnostuin perussuomalaisten toiminnasta muutama vuosi sitten. Uskoin perussuomalaisuuteen ja puolueen muutokseen vuoden 2015 äänestäjien pettämisestä huolimatta sekä toivoin, että negatiiviset asiat mitä liitin perussuomalaisuuteen olisivat vääriä. Kuitenkin pian karu todellisuus ja pelkoni liittyen perussuomalaisten huonoihin puoliin iskivät lujasti päin kasvoja.

      Keski-Suomen PS:n toimintakulttuuri on todella huono ja se työntää juuri ne parhaat, sekä osaavimmat perussuomalaiset pois. Valtaa Keski-Suomessa pitävät vanhat soinilaiset, joidenka omaa etua tavoitteleva ja täysin moraaliton hyvä veli -verkosto on muodostunut pitkän ajan kuluessa. Vuodesta toiseen piirijohdossa on samat naamat ja vuodesta toiseen he ajavat vain toistensa etua käyttäen hyväkseen valta-asemaansa vääristelyyn, kieroiluun ja valehteluun.

      PS-aktiivi Merja Mikkola kirjoitti mielipidekirjoituksessaan ” Tapaus Teemu Torssonen ” osuvasti siitä, kuinka tämä hyvä veli -verkosto toimii puolueen ja äänestäjien etua vastaan: https://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitus/Tapaus-Teemu-Torssonen/1295587

      Soinilaiset kokivat nuoren ja kyvykkään sekä laajaa kannatusta nauttivan nousevan nimen uhkaksi itselleen. Torssonen on vaatinut Keski-Suomen PS:n sisällä avoimempaa, rehellisempää ja PS:n arvojen mukaista toimintakulttuuria. Näiden seurauksena halla-aholainen Torssonen yritetään tuhota.

      Tämä soinilaisten vainon kohteeksi joutunut kansallismielinen valtuutettu on joutunut tekemään rikosilmoituksen häntä kohtaan esitetyistä valheista: https://www.nykysuomi.com/2019/03/11/valheita-levitetty-ehdokkuuteni-estamiseksi-teemu-torssonen-jatti-rikosilmoituksen-kunnianloukkauksista/

      Torssonen ei ole ainoa PS-aktiivi, jonka kimppuun uuvatti soinilaiset ovat käyneet. Vuosien varrella usea aito aktiivi on sysätty pois toiminnasta. Aivan liian usea perussuomalainen antaa hiljaisen hyväksynnän tälle rumalle menettelylle, joka leimaa koko Keski-Suomen piiriä.

      On kuitenkin hyviä poikkeuksia, kuten Jani Oksanen, joka vetäytyi eduskuntavaaliehdokkuudestaan huonon toimintakulttuurin ja sen vuoksi mitä Torssoselle ja muille on tehty: https://www.ksml.fi/kotimaa/Niin-räikeää-toimintaa-ettei-voi-hyväksyä-–-Laukaan-perussuomalaisvaltuutettu-vetäytyy-eduskuntavaaleista/1295156

      Oksanen teki tässä juuri sen, mitä kaikkien muidenkin olisi pitänyt tehdä, eli toimia perussuomalaisuuden mukaisesti ja vastustaa vanhojen soinilaisten kieroa toimintaa.

      Mikäli joku kuvittelee saavansa sitä mitä perussuomalaisuus on, tai mitä Halla-aho edustaa, äänestämällä näissä vaaleissa Keski-Suomen PS-ehdokkaita, erehtyy todella pahasti. Keski-Suomessa ääni menee soinilaisten vääristelyllä ja valheilla luodulle ehdokaslistalle, josta ovat lähteneet tai jätetty pois kaikki ne suoraselkäisimmät ja aidon isänmaalliset ehdokkaat.

      Ääni Keski-Suomen PS-listalle on ääni vallan väärinkäyttäjille ja oman edun tavoittelijoille. Ääni tälle ehdokaslistalle on myös ääni pelkureille ja opportunisteille, jotka eivät uskalla tehdä sitä mitä on oikein, vaan hyväksyvät hiljaisesti huonon toimintakulttuurin ja puoluetovereiden sortamisen.

      Äänestämällä tätä listaa, pahin tappio tulee nimenomaan isänmaallisille, maahanmuuttokriittisille ja kansallismielisille äänestäjille. Näiden ääniä nämä tekoisänmaalliset oman edun tavoittelijat koettavat mitä lipevimmin heiltä huijata, samaan aikaan kun he ovat valtaan päästyään valmiita silmänräpäyksessä äänestäjät pettämään.

      Kuten kävi vuonna 2015, uuden petoksen siemen on kylvetty ja kasvamassa täällä Keski-Suomessa. Asiaa tuntevana ja vierestä seuranneena isänmaallisena perussuomalaisena sydämestäni pyydän, ettei kukaan äänestäjä tätä myrkyllistä petoksen kasvia äänillä kastelisi.

      • Surkea provo. Viha- ja valhekulttuurilla alkaa olla viimeiset hetket. Rääkykää kun vielä voitte.


      • Kjhg
        eur0kriittinen kirjoitti:

        Surkea provo. Viha- ja valhekulttuurilla alkaa olla viimeiset hetket. Rääkykää kun vielä voitte.

        Huutakaa natsia ja rasistia sydämenne kyllyydestä


    • 5267

      Ei ihmiset opi, näköjään. Mutta jos huonosti käy (taas) niin ehkä sitten,
      jos sittenkään!
      Työntekijät kuvittelevat, että perussuomalaiset ajavat heidän etujaan. Ajoivatko??

      • pgtux

        Persut ovat porvareita.


    • OikeaSuunta

      No eivät ole ainakaan minua koskaan pettäneet. Laittoivat jopa nuo äänestäjien pettäjät pois johdosta puoluekokouksessaan. Ainoa puolue, joka aidosti kuuntelee äänestäjiään. Soinin potkujen jälkeen linja muuttui takaisin äänestäjien haluamaan suuntaan ja tästä syystä kannatus lähti rakettimaiseen nousuun!

      • fgojd

        Persut ja sinipersut ovat molemmat porvaripuolueita eli kannattavat porvarillista talouspolitiikkaa.


      • TalousAasianTuntia
        fgojd kirjoitti:

        Persut ja sinipersut ovat molemmat porvaripuolueita eli kannattavat porvarillista talouspolitiikkaa.

        Onko porvarilliselle talouspolitiikalle muka olemassa joku vaihtoehtokin muka!?
        Itse ainakin miellän tuon markkinataloudeksi, jota kaikissa länsimaissa taidetaan noudattaa, ja onko länsimaat nyt yleensäottaen taloudellisesti huonossa jamassa talouspolitiikkansa takia?

        PS: Tai no juu! Olishan tolle oikeastaan vaihtoehtokin! Neuvostoaikuinen ja valtiojohtoinen suunnitelmatalous! Mut toisaalta kun muistellaan että miten *köh* ”onnistunut” kokeilu se oli, ja joka onneksi jo kaatuikin omaan mahdottomuuteensa, niin: Josko nyt sit kuitenkin käytettäis ennemminkin tätä ”porvarillista talouspolitiikkaa”? Passaako?


      • fgojd kirjoitti:

        Persut ja sinipersut ovat molemmat porvaripuolueita eli kannattavat porvarillista talouspolitiikkaa.

        Vihervassarit ovat arabisosialisteja. Arabisosialisti jakavat pikkupillutkin Iphone välityksellä.


      • OikeaSuunta
        fgojd kirjoitti:

        Persut ja sinipersut ovat molemmat porvaripuolueita eli kannattavat porvarillista talouspolitiikkaa.

        Tuohan on pelkästään positiivinen asia! Sanon "ei" tulonsiirtojen kasvattamiselle!


      • eriarvoisuus
        TalousAasianTuntia kirjoitti:

        Onko porvarilliselle talouspolitiikalle muka olemassa joku vaihtoehtokin muka!?
        Itse ainakin miellän tuon markkinataloudeksi, jota kaikissa länsimaissa taidetaan noudattaa, ja onko länsimaat nyt yleensäottaen taloudellisesti huonossa jamassa talouspolitiikkansa takia?

        PS: Tai no juu! Olishan tolle oikeastaan vaihtoehtokin! Neuvostoaikuinen ja valtiojohtoinen suunnitelmatalous! Mut toisaalta kun muistellaan että miten *köh* ”onnistunut” kokeilu se oli, ja joka onneksi jo kaatuikin omaan mahdottomuuteensa, niin: Josko nyt sit kuitenkin käytettäis ennemminkin tätä ”porvarillista talouspolitiikkaa”? Passaako?

        Porvari polittiikka, ei huomioi sitä ruohonjuuritason työntekijää, että sille kuuluisi myös leijonan osa voitoista edistämään hyvinvointia, eikä kurjistamalla työoloja kasvateta tuottoja.


      • VäärinpäinMeni
        eriarvoisuus kirjoitti:

        Porvari polittiikka, ei huomioi sitä ruohonjuuritason työntekijää, että sille kuuluisi myös leijonan osa voitoista edistämään hyvinvointia, eikä kurjistamalla työoloja kasvateta tuottoja.

        Höpöhöpö! Suomessa tuo asia on ihan päälaellaan. Suorittavan tason työtehtävistä maksetaan aivan liian kovia palkkoja. Eli yrittäjän voitot valuvat nykyisellään duunareiden taskuun. Se taas ei edistä pienyritysten kasvua tai suomen taloutta millään tavalla!

        Unohdat myös sen tosiseikan, että se ruohonjuuritason duunari voi milloin tahansa laittaa oman firman pystyyn ja alkaa rikastumaan, jos kokee olevansa niin erinomainen! Vasemmistolaiset nostavat keskinkertaisuuden jalustalle ja juhlivat sitä, kuin suurta jumalaa.


      • OikeaSuunta

        Ei muuten taaskaan Persut pettäneet! Meni juuri niinkuin pitikin!


    • qåaäzm

      Ei olla opittu mitään kun tekään ette opi mitään.

      • qåaäzm

        Te punikit sekä suvakit jotka kannatatte eurostoliittoa, ette ole oppineet historiasta mitään. Nyt ollaan tekemässä uutta neukkulaa, joka tulee romahtamaan kuten esikuvansa teki.


      • utgz
        qåaäzm kirjoitti:

        Te punikit sekä suvakit jotka kannatatte eurostoliittoa, ette ole oppineet historiasta mitään. Nyt ollaan tekemässä uutta neukkulaa, joka tulee romahtamaan kuten esikuvansa teki.

        EI persuporvari Halla-aho halua Suomen eroa EU:sta koska meinaa asettua ehdolle kevään EU vaaleissa koska meppinä saa parhaan tilin.


      • Toivo.H

        Toi onkin sitä ns.viisautta, kaikkien kannattaa pyrkiä samaan.


      • qåaäzm
        utgz kirjoitti:

        EI persuporvari Halla-aho halua Suomen eroa EU:sta koska meinaa asettua ehdolle kevään EU vaaleissa koska meppinä saa parhaan tilin.

        Näkee että ette tiedä mitä Jussi on mieltä eu:sta. Hän on sanonut että Persut eivät tällä hetkellä aja eroa eu:sta, mutta jos siitä tulevaisuudessa on haittaa Suomelle, niin sitten ajavat eroa. Lyhyen tähtäimen asia ei ole heillä ero, mutta pitemmällä aikavälillä se voi tulla kyseeseen. Hän ei siis millä tahansa hinnalla kuten te maamme vihaajat, halua Suomen olevan eu:ssa


      • EiMennäRetkuunEnää
        qåaäzm kirjoitti:

        Näkee että ette tiedä mitä Jussi on mieltä eu:sta. Hän on sanonut että Persut eivät tällä hetkellä aja eroa eu:sta, mutta jos siitä tulevaisuudessa on haittaa Suomelle, niin sitten ajavat eroa. Lyhyen tähtäimen asia ei ole heillä ero, mutta pitemmällä aikavälillä se voi tulla kyseeseen. Hän ei siis millä tahansa hinnalla kuten te maamme vihaajat, halua Suomen olevan eu:ssa

        Eihän oppositiosta aja yhtään mitään,kun räsyttävät taas!


    • ent.demari

      Minäkin ennen äänestin demareita, enää ei pysty, heidän arvomaailmansa on mennyt niin huonoksi, he eivät suvaitse toisten mielipiteitä, vain heidän arvonsa ovat olevinaan ne oikeat, on se sääli.

      • toynd

        Porvaripersut ne vasta on kaikkitietäviä viissatelijoita.


      • qåaäzm

        Niin. Ei sallita kuin yksi ”totuus” ja se on kaikkinainen maantuhoaminen ja mädätys. Kuin konsanaan neukkulassa. Nythän tehdään uutta neukkulaa.


    • Franken

      Persut hyötyvät Oulun raiskaustapauksesta niin että nettoavat lisää veronmaksajien kautta tulevaa puoluetukea yli 10 miljoonaa euroa enemmän kuin mitä muuten olisi tapahtunut.

      Harva rikollisjärjestö tienaa prostituutiolla tuollaisia rahasummia.

      • ugzy

        Totta.


      • Gyjgdy7oph

        Syyllistyvät nyt kunnianloukkaukseen ja osoitat samalla älykkyystasosi laadun. Mietipä asìaa käänteisesti tai loogisesti.


    • karjalatakaspullottain

      VIHERVASURI MIKKI KAUSTE .................................................KURAHAARA PENTU

    • otettu.lääke.auttaa

      olis taas sen lääkkeen oton aika

      • Säästäkäätten

        Ehkä kandeis kuitenkin tällä kertaa säästellä niitä lääkkeitä illemmaksi?
        Koska eiköhän noilla suvakeilla ala kulumaan niitä kourakaupalla tossa illemmalla kun aletaan ääniä laskemaan? :P :D


    • rtohd

      Totta.

    • oyud

      Muutaman tunnin päästä alkaa perujen vollotus ja hampaidenkiristys kun heidän rummuttamanasa "vaalivoitto" haihtuu kuin pieru Saharaan.

    • LH31

      Nimimerkki ei-ääntä-persuille.
      Ikävä kyllä nyt joudut pettymään.
      Klo 20.00 julkaistaan ennakkoäänestys tukokset.
      Jo silloin selviää että se on nyt kaikkien aikojen kovin Jytky.
      Persuille on nyt tulossa oikea super-jytky.
      Persut ja SDP suurimmat vaalivoittajat.

      • ifgtq

        Ei tule enää jytkyä persuille joten valmaistaudu pettymykseen.


    • Kallexy

      Veikkaus sd 46, kok 38,kesk 33,ps 27,vihr 23 vas 17,rkp 9,kd 6, muut 2

    • Itsenäisen Suomen poliittisen historian suurimmat pettäjät ja petturit ovat aina tulleet,sekä olleet vasemmistosta. Niin se on edelleenkin!!!

    • Oujbgfdx

      Sinä itsehän olet vähintäänkin populisti ja vihapuheiden levittäjä oikeusvaltio suomessa, kun herjaavat heti, jos työntekijöiden puolue pärjää. Älykķyystasosi on tosi kaukana esim. Hallaahosta.

    • ps_voittoon

      Epätoivoinen aloittaja!

      Tosipopulisteja ovat 1. kepu ja 2. sosdemoonit ja vas.liitto3. vihreät ilmastoahdistuskauppiaat. Siinä kvartetti, joka ajaa Suomea kilvan alas.

      Persut edustavat järjen ääntä tässä hullunmyllyssä.

    • fitgqw

      Hyvä aloitus.

    • RobertKinty

      Suvakki pieree verta ja kansallismieliset porskuttaa. Persuilija en kuitenkaan niin ole, mutta vaihtoehdot on vähissä täällä.

    • qåaäzm

      Demareiden äänestäjä tulevat pettymään. Demarit lupaa ummet ja lammet, mutta köyhä kansa saa maksaa heidän ilmastohörhöilystään sekä haittamaahanmuutostaan itsensä todella kipeäksi. Köyhältä kansalta ne rahat otetaan elätettävien elätykseen. En pidä minään ihmeenä että haittamaahanmuuton hinta nousee tuplaten nykyisestä kolmesta miljardista joka on vuotuinen kustannus.

      • figyd

        Persut olivat päästämässä noin 35 000 paperitonta ulkomaalaista Suomeen kesällä 2015 yhdessä kepun ja kokoomuksen kanssa ja kepu Sipilän hallitus vuorotellen persuineen ja sinipersuineen on makuuttanut mamuja vokiessa jneljä vuotta ja jokainen vuosi on maksanut yli 3 miljardia euroa vero ja velkarahaa.


    • kummatapaus

      Annetaanpa räyhiksille ja häiriköille oppitunti: Persut = PS kansa = kaikki yhtä. Tarvitaanko populismia? No ei niin. Sen sijaan vasemmisto, vihreät, keskusta, kokoomus yms. ovat turvautuneet populismiin sanan varsinaisessa merkityksessä pitääkseen kannattajakuntansa koossa. Yksi populismin tunnusmerkeistä on kansankiihotus. Tuntuuko siltä, että antipersuaktivistit ovat kovin rauhallista ja tyyntä porukkaa? No ei niin. Sen sijaan kiihkomielisyys on selkeä käytösmalli, joka on antipersuaktivismin kantavia voimia. Mistä tämä energia on tullut? No tietenkin populistipuolueilta. Kun tyhmä sanoo toiselle olet tyhmä, kun molemmat astuu samaan ulosteläjään... heh

      • rtutd

        Persut on populisteja joten vuodatuksesi on valetta.


      • kummatapaus
        rtutd kirjoitti:

        Persut on populisteja joten vuodatuksesi on valetta.

        Vaikka antipersuaktivistit yrittää sitkeästi Goebbelsin oppien mukaan luoda harhaanjohtavia mielikuvia, niin ei ne asiat muutu siitä, mitä ne on todellisuudessa. PS:n ulosannissa ja politiikassa ei ole ensinnäkään mitään kiihkomielistä tai yleensä populistista, vaan pelkästään jämäkkä viesti, mutta koska tietyistä asioista ei ole lupa puhua, ainakaan niiden oikeilla nimillä, niin saadaan sopivasti junailtua PS:lle kansankiihotussyytöksiä tai populismisyytöksiä yms. hevonpaskaa. Populistipuolueet ja heidän kannattajakuntansa ampuu vain omaan nilkkaansa lopulta. Kohta nähdään, onko antipersuaktivismi kääntynyt itseään vastaan.


      • jtyjd
        kummatapaus kirjoitti:

        Vaikka antipersuaktivistit yrittää sitkeästi Goebbelsin oppien mukaan luoda harhaanjohtavia mielikuvia, niin ei ne asiat muutu siitä, mitä ne on todellisuudessa. PS:n ulosannissa ja politiikassa ei ole ensinnäkään mitään kiihkomielistä tai yleensä populistista, vaan pelkästään jämäkkä viesti, mutta koska tietyistä asioista ei ole lupa puhua, ainakaan niiden oikeilla nimillä, niin saadaan sopivasti junailtua PS:lle kansankiihotussyytöksiä tai populismisyytöksiä yms. hevonpaskaa. Populistipuolueet ja heidän kannattajakuntansa ampuu vain omaan nilkkaansa lopulta. Kohta nähdään, onko antipersuaktivismi kääntynyt itseään vastaan.

        Persut ovat populisteja vaikka miten venkoilisit persutti.


    • kansa-kysyy

      Tajuaako persujen äänestäjät mitä ovat tekemässä, tajuavatko yhtään mitään?

      Onneksi kansan enemmistö äänestää järkeviä puolueita eikä petoksellisia persuja.

      • kansa-vastaa

        Jos ei tajuaisi, niin olisiko PS:llä äänestäjiä? Herääminen antipersuaktivismin luomasta psykoosikuplasta näyttää ainakin galluppien mukaan olevan tapahtumassa. Se on todella noloa suomalaisesta näkökulmasta, että demokratiaa sävyttää voimakkaasti tunkkainen ja ala-arvoinen antipersuaktivismiperseily. Kohta nähdään, mitä teikäläisten viha- ja valhekulttuuri on saanut aikaiseksi. Joko PS putoaa, mikä on liikkeenne olemassaolon tarkoituskin, tai sitten se on menettänyt tai menettämässä voimansa.


    • Soinin Persut petti suomalaiset. Menetti puolet kannattajistaan. Petturipersut pistettiin pihalle vuonna 2017. Halla-ahon Persuilla on kova työ korjata Soinin Persujen virheet ja saada aito suomalainen isänmaallinen politiikka ansaitsemalleen paikalle. Antipersuaktivistit ovat yrittäneet saada PS:n kannatusta laskemaan ja häiriköidä PS:n työskentelyä kiihkomielisesti räkimällä, rääkymällä, valehtelemalla yms. asiattomalla toiminnalle, mutta onko siitä ollut hyötyä?

      Millaisen puolueen agendaan kuuluu moinen populismi? Vai väittääkö palstoilla riehuvat antipersuaktivistit olevansa oikealla asialla, rauhallisina ja tyynenä? Kovin on kiihkomielistä ja yliampuvaa tuo rääkyminen. Kuulostaa ihan populismilta, mitä? heh....

    • Pysyvämielipide

      "Persut olivat päästämässä noin 35 000 paperitonta ulkomaalaista Suomeen kesällä 2015 yhdessä kepun ja kokoomuksen kanssa ja kepu Sipilän hallitus vuorotellen persuineen ja sinipersuineen on makuuttanut mamuja vokiessa jneljä vuotta ja jokainen vuosi on maksanut yli 3 miljardia euroa vero ja velkarahaa."

      Tämä! Plus aktiivimallisekoilut ja kaikki muutkin eriarvoisuutta lisäävät ratkaisut. Ja siltipä vaan kansa oli niin idiootti, että äänesti Sipilän ja persesuomalaiset uudestaankin. Hohhoijaa.

      • diibadaaba_

        Tä?


    • X-parooni

      Persujen kannatuksen pohja on heikko. Ei tarvita kuin raskas hallitusvastuu niin puolue hajoaa kuin korttitalo. Muut puolueet yleensä pahimmillaan menettävät 4-5% peruskannatuksestaan kuten nyt kävi Keskustalle. Mutta persut samassa vastuullisessa paikassa olisi täysin tuhoutunut.

    • soon-tosi

      Olkaa nyt aivan vakuuttuneita, jos jatketaan tätä samaa linjaa Suomalaisissa puolueissa ilmastonmuutos hössötystä.

      Suomalaisten osuus kasvihuonekaasuissa 0,14 % ja tätä häviävän pientä osuutta lähdetään supistamaan. Siirretään työpaikat ulkomaille, opetetaan pakolla kansaa veegaruualle, puita ei saa panna takkaan ja kiukaan alle, auto pitää vaihtaa sahköllä toimivaksi.

      Kaikenkaikkiaan Saksa, Ranska, Britit ja muumailma lisää kasvihuonekaasuja mutta suomalaisten edustajat kulkevat takki auki maailmalla luvaten suomalaisten poistavan ilmaston lämpenemisen.

      Mitä helkkaria pieni maa esiintyy tolla tavalla omaa kansaa kurittamalla. Pitää sanoa, että hoitakaa oma osuutenne ensin samalle, kuin suomalaiset.

    • tuttua

      Me ollaan totuttu pettymyksiin.Suurempaa pettymystä kuin 2017 ei voi politiikassa tulla.

    • realismi______

      Persuja tulen äänestämään niin kauan kuin tämä nykyinen hulluus jatkuu Suomessa?

      • Anonyymi

        Näin myös täällä.


    • Tyytyväinenasiakas

      Halla-Aho dominoi ja häviäjiä vituttaa aina. Te kommunistit tulette pettymään, eikö neuvostoliiton kaatuminen opettanut mitään?

      • klupsklup

        Halla-aho kääntelee jo takkiaan, siinä on nieleskelimistä muillakin kuin puh.johtajalla


    • vaalikarjakko

      Haluisin tietää yhdenkin puolueen, joka ei olisi populistinen. Ei ole väliä, ketkä hallituksessa ovat, aina takki kääntyy, enemmän tai vähemmän mutta kääntyy kuitenkin. Jos äänestäjä äänestää oman halunsa mukaisesti, ei sitä pidä kyseenalaistaa, muutenhan koko äänestäminen on tarpeetonta.

      • Arvopohjista

        Ihmiset ovat epätäydellisiä, jopa poliitikot. Sana populistit on väritykseltään kielteinen, jolla tahdotaan kertoa, että me emme kuulu noihin, vaan olemme heidän yläpuolellaan, koska se mitä puhumme, on niin arvokasta. Arvokkuus ei määräydy siitä, kuinka hoidamme vanhuksiamme, vaan siitä, kuinka toivoisimme heitä hoidettavan.

        Maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista ainoastaan perussuomalaiset ovat ennakkoon valittaneet, kun taas heistä itsestään rasisteina ovat paljon useammat valittaneet, viitaten juuri noihin epäilyihin maahanmuuttajista. Populistisia arvoja, vaikkakin valitettavan toteenkäyneitä.


    • Rajat_kiitos

      Annoin protesti äänen perussuomalaisille koska halusin näpäyttää SDP jota olen monesti äänestänyt. SDP ei ole tehnyt mitään haitta maahan muuton eteen.

      En halua Suomesta samanlaista maata kuin Ruotsi on

    • runoRabe

      mahtavaa kuulua eliittiin ja voittajiin eli PERUSSUOMALAISIIN !


      Voi tätä ilon ja onnen päivää

    • iliuylily

      Kaikilla kääntyy takki sitä se on kun tehdään yhteistyötä 200 muun kanssa toki jos ois diktaatori niin vois ýksin tehdä mitä lupaa mutta suomessa se ei onnistu kohta valitetaan kun antti käänsi heti takin näin se aina menee sama matra joka kerta. Oishan se toki hieno näky 200 ehdokasta ja jokainen saa toteutuaa kaikki lupauksensa.

    • kukaoikeastivoitti

      SUOMEN TALOUDEN TUHO:

      SDP VIHREÄT VASEMMISTOLIITTO

    • vcbncvb

      Takinkääntö alkoi jo.

    • Suomen.puolesta

      Mitä siis nyt tähän(kin) aloitukseen sanomme?
      JIHUUU JIPPIIII...........jihaijeeeeeeeeeeeeeee............
      Ylpeytenne, vihanne ja valheenne on lyöty maahan. Nöyryys, järki ja suomalaisuus on voittaneet.
      PS on voittajapuolue ja nousu jatkuu seuraaviin vaalehin.

      • historiatoistaaitseään

        Persujen tarina on toisinto SMP:n tarinasta, oman aikansa populistinen puolue sekin ja miten kävi. Lopulta ne SMP:n kovat jytkyt on vain pieniä tuhnuja.


      • qåaäzm

        Niin tekee. Mahtaa siinä olla suvakeilla ulina ja hammasten kiristys kun persut kolkuttelee kolmenkympin haamurajaa. Oppositio nääs on hyvä paikka ladata akkuja, varsinkin kun demarit sekä vihreät liihottaa haittamaahanmuuton hurmoksessa.


    • fdfdfsdfsdf

      On hölmöä esittää itseään älykkäämpää.
      Hyväky se, että persujen äänestäjät ovat sinua terveempiä ja älykkäämpiä, niin elämäsi tulee menemään ehkä hieman paremmin :)

    • qåaäzm

      Mikä puolue ei olisi populisti? Kaikki ovat. Jokainen puolue haluaa kansansuosiota jota sana tarkoittaa.

    • enäänestänytPersuja

      Persujen äänestäjät tosiaan tulevat pettymään. Junttikansaa vedettiin taas höplästä oikein kunnolla. Olisitte jo uskoneet, miten briteille kävi. Jos persut pääsee hallitukseen, takki kääntyy kummakseen, jo nyt oli varsin selkeästi Halla-ahon haastattelussa se illan tv-lähetyksessä.

      • HakkaaRaivollaNäppäimiä

        Ja voisitko vielä selittää, et miks olet noin huolestunut meidän persujen pettymyksestä?
        Koska:
        Jos persut on mukana hallituksessa = me petytään
        Jos persut EI ole mukana hallituksessa = me petytään

        Joten: Mä en näkis et meillä sit on mitään muuta vaihtoehtoa, kuin pettyä.
        Elikkä: Voisitkos sä nyt sit antaa meidän pettyä ihan rauhassa ja lopettaa ton jonninjoutavan shaibas hölöttämistä, jolla ei o sen pierun määrän saharassa vertaa asiasisältöä tän maailmankaikkeuden asioihin, muuta ku tyydyttää sun päänsisäistä rinkirunkkaus-fiksaatiotas meidän persujen mollaamisen suhteen!

        Me ymmärretään jo, et sä et pidä meistä.
        Millonhan sä ymmärtäisit sen, et yksikään persu paskat nakkaa sun mielipiteestäs meistä. Joten ihan turhaa kulutat näppäimistöäs.


    • Lestapettääaina

      Kepu pettää aina.

      • Muttaaina

        Vähemmän kun persu


    • JooVarmaan

      Ok.
      Ja mä oon varmaan siinä vaiheessa entisen isänmaamme AINOA pettynyt, ku Suomesta on tullu Ruotsin kaltanen matu-persläpi jossa kymmenittäin naisia raiskataan joka päivä, pommit paukkuu, machetet heiluu ja pyssyt laulaa yötä päivää? :)

    • jopelisjoopajuujeeniijoo

      En ole niin kartalla, mutta äänestin Piraatteja jotka ovat ihmisten vapauden asialla. Eivät he noin vain etenemään pääse, kun ei heitä edes mainosteta missään mediassa vaan isommat puoluteet ovat aina edellä.

    • kaatunut-suomi

      Oli myös hölmöä äänestää keskustaa 4 vuotta sitten ja tulokset näkyvät nyt.....pelkkää velkaa valtiolla ja ihmiset niin veloissa ettei koskaan...hyvin menee sanoi ulosottomieskin...

    • Anonyymi

      Eilisillan uutisissa ilmoitettiin että perussuomalaise t ovat nousseet Suomen suurimmaksi. Pohjoisessa Suomessa vaaleja ensin sabotoitiin estämällä viimeisen vaalipäivän iltana perussuomalaisia pääsemästä äänestämään, mutta koska se rikollista toimintaa , koska jokaisella äänioikeutetulla on oikeus päästä myös äänestämään, nekö äänet nostivat perussuomalaiset Suomen suurimmaksi puolueeksi? Silloinhan ANTTI Rinteellä ei voi olla oikeutta hallituksen muodostamiseksi!

    • Anonyymi

      Ai kun mä odotan sitä aikaa kun persuja pääsee metsästämään ja paljon teilanneelle tulee niin paljon tapporahaa että on varaa ostaa ihan mitä vaan.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      399
      2168
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      56
      1828
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      217
      1478
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      87
      1160
    5. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      73
      1092
    6. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      127
      1047
    7. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      55
      993
    8. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      978
    9. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      258
      861
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      59
      843
    Aihe