s24 GALLUPPI !

TÄSSÄ OSIOSSA ON N 99 % PERUSSUOMALAISIA LOPUT 1 % on vasureita ja demareita puoliksi......

-Mielenrauhaa. !
1
Ilmoita


18 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


"Olen myöhempien aikojen köyhän miehen Kekkonen" Kehtaatkin moista nimitystä itsestäsi käyttää Kekkonen sanoi että kokoomuksen päästäminen hallitukseen on suomen tuho ja perussuomalaiset tekevät identtistä talouspolitiikkaa. "jos et kykene niin kuole pois" politiikkaa. Häpeäisit.
2 VASTAUSTA:
LadaKomuuniiin tiedoksi ,että ei Urkki luopunut Suomen puoluettomuudesta eikä tuhonnut eduskunnan valtaoikeuksia eikä luopunut maan elintarviketeollisuudesta... eikä itsenäisestä maataloudesta... - omasta kauppa-ja tullipolitiikasta,, omasta rahasta- ja rahapolitiiklasta.

Ei Urkki luopunut maan itsenäisyydestä tai itsenäisestä tuomiovallasta... Toiset pojat sen tekivät..Te Zetorimiehet ja isänmaanpetturit ja maankavaltajat,,jotka nyt syyttävät ja potkivat ruumista------------------- SINUN JA KALTAISTESI KURAHAAROJEN ON SYYTÄ VETÄÄ LAINAPEITE KORVIIN JA PITÄÄ TURPA KIINNI !
Minulta meni tämä sinun vuodatuksesi nyt aivan ohi, en ole varma onko tämä edes osoitettu kommentilleni. Minä tuomitsen waltterin (rekisteröity nimimerkki) profiiliesittelyn verrattuna hänen kannattamaansa puolueeseen.
+Lisää kommentti
Tämä aloittajan kommentti vain osittaa, että PS:ssa on nostetta ja kannatuksen kiito hurjassa nousussa.
1
Ilmoita
SUOMI NOUSUUN zetorit myyntiin ja Ladamiehet Siperian kalajauhotehtaalle.
1 VASTAUS:
Se että nimimerkkini on ladamies viittaa ensimmäiseen autooni. Nykyään alla on renault megane enkä sen perusteella ala kyllä nimimerkkiäni vaihtamaan. Ikää on 28 vuotta. Zetoria en ole eläessäni nähnytkään. Täällä selvästi nimimerkin perusteella luodaan joku oma fantasioitu kuva jostain perus kommunistiänkyrästä. Notta hv vaan itsellesi.
+Lisää kommentti
Meitä Perussuomalaisia on täällä ilahduttava määrä joka kielii siitä että sunnuntaina taivas repeää ja totuus tulee esiin !

Hyvä Jussi !

Jussista pääministeri !
1
Ilmoita
Aloittaja lienee Kateellinen Kommunisti.
Ilmoita
Ei pidä paikkaansa
1
Ilmoita
VIIKON REHELLISIN ALOITUS !
1
Ilmoita
jUURI NYT . Persut on historiallisen mahtavan vaalivoiton aattona parempia kuin koskaan !
1 VASTAUS:
Järkyttävä piilokommunisti olet kun nimimerkkisi sanoo notta lada.
+Lisää kommentti
Juntit punaniskat tuulettaa jo persujen voittoa. Hidasälyiset ei vaan tajua että "mestarinne" ei edes halua ministeriksi. Sitä kiinostaa tasan oma etu ja lyö sellaiset ehdot ettei taatusti joudu hallitukseen.
Sitten voi katsokaas arvostella että olisin mutta ei haluttu.

Teitä juntteja vedetään taas kerran kuin pässiä narussa. Se teidän "mestarinne" häipyy brysseliin puuteroimaan nenäänsä ja teille jää luu käteen. Tyyppi on vain keksinyt helpon ja te menette lankaan.
Itsekkin olen ihan tavis ja näen heti läpi mikä jussi halal on miehiään. Pelkkä oman edun tavoittelija joka haistoi hyvän tilaisuuden. Älkää sitten itkekö jos ja kun totuus paljastuu.
1
Ilmoita
Sampoa pikkasen käy sääliksi, Hänkin varmaan haluaisi nyt olla perussuomalaisten nosteessa olevassa joukossa.
Ilmoita
Rinne-Vero saatava,Perk.le! Kaikki rinteet verolle !
Ilmoita
tÄMÄ OSIO ONKIN MEIDÄN perusuomalaisten foorumi !
1 VASTAUS:
Se on huomattu ja siksi käyn välillä kommentoimassa. Se on kyllä luvattoman helppoa. Vähän kuin kalastaisi haavilla tynnyristä. Yksi merkki junttiudesta on tuo huutaminen isoilla kirjaimilla.

Mahtaa olla pettymys kun huomaatte että "mestarinne" häipyy brysseliin. Ei sillä ole aikomustakaan hallitukseen. No se on sitten vähän voi,voi vaikka varoitettiin.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

s24 GALLUPPI !

TÄSSÄ OSIOSSA ON N 99 % PERUSSUOMALAISIA LOPUT 1 % on vasureita ja demareita puoliksi......

-Mielenrauhaa. !

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta