"On myöskin siviilitahoja, yksityisiä toimijoita, jotka osaavat olla vallan penteleen ilkeitä."

Penteleet

Sauli Niinistö puhui eduskunnan vaalikauden päättäjäiskahveilla.

MTV3 uutiset 10.4.2019
Vaalikauden päättäjäiskahveilla presidentti Niinistö täsmensi että muitakin kuin sotilaallisia uhkia on olemassa:
"On myöskin siviilitahoja, yksityisiä toimijoita, jotka osaavat olla vallan penteleen ilkeitä."

Kenestähän presidentti Sauli Niinistö puhui, oliko kohteena Ilja Janitskin ym. jotka kaivavat nykyisinä vallan vahtikoirina esiin valtatahojen ja eliitin väärinkäytökset nyt kun oikeisto-omisteinen valtamedia on enempi vallan Lennupuudelina? Onhan se vallan penteleen ilkeää kun vallan väärinkäytöksiä ja Suomen kansallisvaltiolle sekä kansalle haitallista poliittista päätöksentekoa tuodaan esiin.

17

<50

  Vastaukset

  • Penteleen ikävät yksityiset toimijat kritisoivat penteleen ikävästi penteleen kokpanssihallitusta.

  • "Kysymys kuuluukin; onko vaalikampanjat ja poliittiseen keskusteluun osallistuminen omien mielipiteiden pohjalta nyt tulkittavissa mahdolliseksi sodanjulistukseksi valtiovaltaa tai vaikkapa ehdolle asettuneita henkilöitä vastaan, vai normaaliksi tavaksi osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun? Etenkin kun valtiovallan suunnalta on myös pitkin vuotta kuulunut tuon tuostakin huolestuneen oloisia lausuntoja tyyliin; länsimainen demokratia on uhattuna tai muuta vastaavaa, kun kasvavat joukot kansalaisia, jotka ovat saaneet tarpeekseen valtiovallan ajamasta politiikasta Suomessa, ovat kritisoineet voimakkaasti valtiovallan poliittisia päätöksiä maassamme."
   https://www.extrauutiset.com/sananvapauden-vaarinkayttoa-vai-hybridi-vaikuttamisella-pelottelun-vaarinkayttoa-tapaukset-kaarisade-ja-valtioneuvosto/

   Presidentin ja hallituksen porvarihallinnon penteleen ilkeät kriitikot vai infovaikuttajat?

   Jos et ole meidän puolella poliittisideologisesti, olet penteleen ilkeä infotrolli, joiden aiheuttamia turvallisuusuhkia vastaan puolustusvalmiuksia on lisättävä ja perustulaillisia oikeuksia kavennettava.

   • Valtioneuvoston tuore opas:

    Tässä oppaassa informaatiovaikuttamisella tarkoitetaan toimintaa, jolla pyritään järjestelmällisesti vaikuttamaan yleiseen mielipiteeseen, ihmisten käyttäytymiseen ja päätöksentekijöihin sekä sitä kautta yhteiskunnan toimintakykyyn. Vaikuttamisen keinoja ovat esimerkiksi väärien tai harhaanjohtavien tietojen levittäminen ja painostaminen sekä sinänsä oikean tiedon tarkoitushakuinen käyttö. Kyse on strategisesta toiminnasta, jonka tavoitteena on saada kohde tekemään itselleen haitallisia päätöksiä ja toimimaan omaa etuaan vastaan.

    Hieman epäselvää käydäänkö tässä toisenlaisia poliittisia mielipiteitä vastaan ja tehdään niistä epäilyttäviä?


   • Eikös kokoomuksen pikaisena vaatima tiedustelulain massavalvonta ja perustuslain heikennykset tehty nimenomaan näitä "suomalaisia isänmaallisia penteleen ilkeitä yksityisiä toimijoita" vastaan, joita aiemmin on kutsuttu vain valtapolitiikan kriitikoiksi tai poliittisiksi vastavoimiksi esim. vasureiksi tai kansallismielisiksi? Terroristeja vastaan tiedustelulakeja ei runtattu läpi, ja "venäjätrollitkin" oli enemmän tekosyy saada hallituspolitiikan "vihapuhujat" 24/7/365 verkkoseurantaan sekä kansiin ja kirjoihin laillisesti, jotta heihin voi kohdistaa rankaisutoimia myöhemmin haluttaessa.


   • KriitikotKuriinJärjesty kirjoitti:

    Eikös kokoomuksen pikaisena vaatima tiedustelulain massavalvonta ja perustuslain heikennykset tehty nimenomaan näitä "suomalaisia isänmaallisia penteleen ilkeitä yksityisiä toimijoita" vastaan, joita aiemmin on kutsuttu vain valtapolitiikan kriitikoiksi tai poliittisiksi vastavoimiksi esim. vasureiksi tai kansallismielisiksi? Terroristeja vastaan tiedustelulakeja ei runtattu läpi, ja "venäjätrollitkin" oli enemmän tekosyy saada hallituspolitiikan "vihapuhujat" 24/7/365 verkkoseurantaan sekä kansiin ja kirjoihin laillisesti, jotta heihin voi kohdistaa rankaisutoimia myöhemmin haluttaessa.

    Airiston Helmi casen ajoitus samalle viikolle tiedustelulakien eduskuntakäsittelyn kanssa oli vallan penteleen ilkeä teko toimijoilta, varsinkin kun kokoomuslaisilla presidentti Sauli Niinistöllä ja sisäministeri Kai Mykkäsellä (eli siis tiedustelulakeja Suomeen kiireisenä ajaneella kokoomuksella) oli ollut jo kuukausia tiedossa ko. tapaustutkinta. Ajoitus mietittiin "sattumalta"(ja lehmät lentää) samalle viikolle pelottelukeinoksi saada eduskunta hankkeen taakse. Ja saatiinhan se. Ei ole vieläkään kuulunut vihreistä miehistä ja ruplarahoituksesta casessa.


  • Kummallista, että tuo Niinistön lausunto ei ole herättänyt enempää keskustelua vaan on vaiennettu hiljaiseksi. Hyvä, että täällä on yritystä. Kieltämättä erikoinen ulostulo ja suoranainen uhkaus suomalaisia kohtaan, huolestuttavaa kehitystä demoktatian kannalta.

   • No Suomi alkaa siirtyä pikkuhiljaa siihen Diktatuurin. Että silleen.


   • Itkupotkuraivarit kokpanssihallinnon kriitikoiden aiheuttamille vaikeuksille ja mielipahalle liittyen mm. kokoomuksen vaalikannatuksen laskuun.


  • Sauli koettaa näin omalta osaltaan padota kokoomusvallan murtumista. Tietäen ihan vallan hyvin että on itsekkin syyllinen kansan ahdinkoon. Hän on sallistunut laillistettuun, muttei täysin päivänvaloa kestävään kansakunnan kuppaukseen ja mädätykseen.

   • No sehän on vain huolissaan noista " Walttereista ", ei sitä kiinnosta mitä tapahtuu Suomen tytöille ja naisille. Että silleen.


   • Ja mitä ulkovaltoihin ja heidän kätyreihinsä tulee, niin he, valtaapitävät ovat ihan itse omalla toiminnallaan ja päätöksillään päästäneet ulkolaiset toimijat tänne maahamme huseeraamaan miten tykkäävät. Tähän ovat syyllistyneet vihreät, vasemmistoliitto, SDP, kokoomus kuin keskusta ja RKP:kin.


  • Paljonko on ruplarahoitteisia trolleja löytynyt?

  • Vaalikauden päättäjäiskahveilla presidentti Niinistö täsmensi että muitakin kuin sotilaallisia uhkia on olemassa:
   "On myöskin siviilitahoja, yksityisiä toimijoita, jotka osaavat olla vallan penteleen ilkeitä."

   Kokoomuksen ajamalla vihapuhelailla nämä "vallan penteleen ilkeät" kokoomuspolitiikan kriitikot saadaan kuriin, hiljaisiksi ja tuomiolle, eikö vaan Sauli, Petteri, Kai, Antti, Sanni, Ben..?
   http://www.magneettimedia.com/36343-2/
   https://www.kansalainen.fi/vihapuhetyoryhma-julkaisi-suosituksensa-vihapuheen-ja-nettikiusaamisen-kitkemiseksi-suomesta/
   https://oikeamedia.com/o1-109118

  • "Vaikuttamisen keinoja ovat esimerkiksi väärien tai harhaanjohtavien tietojen levittäminen"

   Tätähän tekevät jesuiittalaitokset ja muut valtaansa sekä asemaansa kohottamaan pyrkivät kiipijät. Ei uskoisi, mutta tätä tapahtuu jopa Suomen kielen ja muinaishistorian suhteen. Jurttaryssäläiset selittävät joka palstalla olevansa alkuperäisiä suomalaisia ja lainanneensa suurin piirtein koko suomenkielen sanoineen. Totuus on kuitenkin, että nämä jurttataustaiset N1c- kähmärit nssittiin populaatioon vasta isovihan aikaan, joka tapauksessa vasta rauta-ajan jälkeen.

   Mykkänen, Soini, Sipilä, Sampoterho, Lindström, Niinistö luultavasti, Lipponen, Koivisto, Kaikkonen, Ylenannon toimittelijat etc.etc....kaikki näitä N1c -jurttakiipijöitä. Nämä kähmärit eivät varasta vain julkisia varoja ja loisi muiden kustannuksella, puhumattakaan euroon liittymishuijauksista, vaan yrittävät varastaa jopa oikeiden suomalaisten eli arjalaisten kulttuuriperinnön ja historian. Museovirastoon ja yliopistovirkoihin nimitetään N1c- savolaisia, samojedinkalmukki-jaskoja selittämään lainasanoista ja jurttaryssä- arkeologeja "asiantuntijoiksi" arjalaisheimojen muinaisjäänteiden tunnistamiseen. Sitten selitellään "ei ole todisteita kuningaskunnista", vaikka todellisuudessa niihin lähes kompastuu, kun menee Hämeessä metsään tai katsoo lidarkarttaa paikannimineen.

  • Tottakai tällaiset kiipijät, toisen kansan historialla ja kielenhistorialla loisivat ja kutevat pyrkyrit, jurttaryssämatujen siittämät kuvatukset kokevat tosiasiat "epämiellyttävinä" omalle haisevalle vallalleen ja loisimiselleen.

  • On myöskin siviilitahoja, yksityisiä toimijoita, jotka osaavat olla vallan penteleen ilkeitä kommentoinneissaan ja varsinkin ex kokoomusedustajia kohtaan. Pitäs varmaan tehä jotai.. kommentointi ainoastaan rekisteröitynä ..pankkitunnistautumisella ..puoluekirjalla.

   Ex-kansanedustajalla 114 000 euron tienestit: Sopeutumisrahat muhkeiden tulojen päälle – yksi vastasi olennaiseen kysymykseen
   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006180740.html

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   339
   4452
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2658
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   334
   1268