"On myöskin siviilitahoja, yksityisiä toimijoita, jotka osaavat olla vallan penteleen ilkeitä."

Penteleet

Sauli Niinistö puhui eduskunnan vaalikauden päättäjäiskahveilla.

MTV3 uutiset 10.4.2019
Vaalikauden päättäjäiskahveilla presidentti Niinistö täsmensi että muitakin kuin sotilaallisia uhkia on olemassa:
"On myöskin siviilitahoja, yksityisiä toimijoita, jotka osaavat olla vallan penteleen ilkeitä."

Kenestähän presidentti Sauli Niinistö puhui, oliko kohteena Ilja Janitskin ym. jotka kaivavat nykyisinä vallan vahtikoirina esiin valtatahojen ja eliitin väärinkäytökset nyt kun oikeisto-omisteinen valtamedia on enempi vallan Lennupuudelina? Onhan se vallan penteleen ilkeää kun vallan väärinkäytöksiä ja Suomen kansallisvaltiolle sekä kansalle haitallista poliittista päätöksentekoa tuodaan esiin.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PenteleenPentele

      Penteleen ikävät yksityiset toimijat kritisoivat penteleen ikävästi penteleen kokpanssihallitusta.

    • Mietittävää

      "Kysymys kuuluukin; onko vaalikampanjat ja poliittiseen keskusteluun osallistuminen omien mielipiteiden pohjalta nyt tulkittavissa mahdolliseksi sodanjulistukseksi valtiovaltaa tai vaikkapa ehdolle asettuneita henkilöitä vastaan, vai normaaliksi tavaksi osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun? Etenkin kun valtiovallan suunnalta on myös pitkin vuotta kuulunut tuon tuostakin huolestuneen oloisia lausuntoja tyyliin; länsimainen demokratia on uhattuna tai muuta vastaavaa, kun kasvavat joukot kansalaisia, jotka ovat saaneet tarpeekseen valtiovallan ajamasta politiikasta Suomessa, ovat kritisoineet voimakkaasti valtiovallan poliittisia päätöksiä maassamme."
      https://www.extrauutiset.com/sananvapauden-vaarinkayttoa-vai-hybridi-vaikuttamisella-pelottelun-vaarinkayttoa-tapaukset-kaarisade-ja-valtioneuvosto/

      Presidentin ja hallituksen porvarihallinnon penteleen ilkeät kriitikot vai infovaikuttajat?

      Jos et ole meidän puolella poliittisideologisesti, olet penteleen ilkeä infotrolli, joiden aiheuttamia turvallisuusuhkia vastaan puolustusvalmiuksia on lisättävä ja perustulaillisia oikeuksia kavennettava.

      • YhdenTotuudenMinisteriö

        Valtioneuvoston tuore opas:

        Tässä oppaassa informaatiovaikuttamisella tarkoitetaan toimintaa, jolla pyritään järjestelmällisesti vaikuttamaan yleiseen mielipiteeseen, ihmisten käyttäytymiseen ja päätöksentekijöihin sekä sitä kautta yhteiskunnan toimintakykyyn. Vaikuttamisen keinoja ovat esimerkiksi väärien tai harhaanjohtavien tietojen levittäminen ja painostaminen sekä sinänsä oikean tiedon tarkoitushakuinen käyttö. Kyse on strategisesta toiminnasta, jonka tavoitteena on saada kohde tekemään itselleen haitallisia päätöksiä ja toimimaan omaa etuaan vastaan.

        Hieman epäselvää käydäänkö tässä toisenlaisia poliittisia mielipiteitä vastaan ja tehdään niistä epäilyttäviä?


      • KriitikotKuriinJärjesty

        Eikös kokoomuksen pikaisena vaatima tiedustelulain massavalvonta ja perustuslain heikennykset tehty nimenomaan näitä "suomalaisia isänmaallisia penteleen ilkeitä yksityisiä toimijoita" vastaan, joita aiemmin on kutsuttu vain valtapolitiikan kriitikoiksi tai poliittisiksi vastavoimiksi esim. vasureiksi tai kansallismielisiksi? Terroristeja vastaan tiedustelulakeja ei runtattu läpi, ja "venäjätrollitkin" oli enemmän tekosyy saada hallituspolitiikan "vihapuhujat" 24/7/365 verkkoseurantaan sekä kansiin ja kirjoihin laillisesti, jotta heihin voi kohdistaa rankaisutoimia myöhemmin haluttaessa.


      • ilkeidentekojendeepstate
        KriitikotKuriinJärjesty kirjoitti:

        Eikös kokoomuksen pikaisena vaatima tiedustelulain massavalvonta ja perustuslain heikennykset tehty nimenomaan näitä "suomalaisia isänmaallisia penteleen ilkeitä yksityisiä toimijoita" vastaan, joita aiemmin on kutsuttu vain valtapolitiikan kriitikoiksi tai poliittisiksi vastavoimiksi esim. vasureiksi tai kansallismielisiksi? Terroristeja vastaan tiedustelulakeja ei runtattu läpi, ja "venäjätrollitkin" oli enemmän tekosyy saada hallituspolitiikan "vihapuhujat" 24/7/365 verkkoseurantaan sekä kansiin ja kirjoihin laillisesti, jotta heihin voi kohdistaa rankaisutoimia myöhemmin haluttaessa.

        Airiston Helmi casen ajoitus samalle viikolle tiedustelulakien eduskuntakäsittelyn kanssa oli vallan penteleen ilkeä teko toimijoilta, varsinkin kun kokoomuslaisilla presidentti Sauli Niinistöllä ja sisäministeri Kai Mykkäsellä (eli siis tiedustelulakeja Suomeen kiireisenä ajaneella kokoomuksella) oli ollut jo kuukausia tiedossa ko. tapaustutkinta. Ajoitus mietittiin "sattumalta"(ja lehmät lentää) samalle viikolle pelottelukeinoksi saada eduskunta hankkeen taakse. Ja saatiinhan se. Ei ole vieläkään kuulunut vihreistä miehistä ja ruplarahoituksesta casessa.


    • Gjjhhvcx

      Kummallista, että tuo Niinistön lausunto ei ole herättänyt enempää keskustelua vaan on vaiennettu hiljaiseksi. Hyvä, että täällä on yritystä. Kieltämättä erikoinen ulostulo ja suoranainen uhkaus suomalaisia kohtaan, huolestuttavaa kehitystä demoktatian kannalta.

      • No Suomi alkaa siirtyä pikkuhiljaa siihen Diktatuurin. Että silleen.


      • fhjkxxdd

        Itkupotkuraivarit kokpanssihallinnon kriitikoiden aiheuttamille vaikeuksille ja mielipahalle liittyen mm. kokoomuksen vaalikannatuksen laskuun.


    • Kamreeri

      Sauli koettaa näin omalta osaltaan padota kokoomusvallan murtumista. Tietäen ihan vallan hyvin että on itsekkin syyllinen kansan ahdinkoon. Hän on sallistunut laillistettuun, muttei täysin päivänvaloa kestävään kansakunnan kuppaukseen ja mädätykseen.

      • No sehän on vain huolissaan noista " Walttereista ", ei sitä kiinnosta mitä tapahtuu Suomen tytöille ja naisille. Että silleen.


      • Kaiken.nähnyt

        Ja mitä ulkovaltoihin ja heidän kätyreihinsä tulee, niin he, valtaapitävät ovat ihan itse omalla toiminnallaan ja päätöksillään päästäneet ulkolaiset toimijat tänne maahamme huseeraamaan miten tykkäävät. Tähän ovat syyllistyneet vihreät, vasemmistoliitto, SDP, kokoomus kuin keskusta ja RKP:kin.


    • fgdhdndnd

      Paljonko on ruplarahoitteisia trolleja löytynyt?

    • Anonyymi

      Vaalikauden päättäjäiskahveilla presidentti Niinistö täsmensi että muitakin kuin sotilaallisia uhkia on olemassa:
      "On myöskin siviilitahoja, yksityisiä toimijoita, jotka osaavat olla vallan penteleen ilkeitä."

      Kokoomuksen ajamalla vihapuhelailla nämä "vallan penteleen ilkeät" kokoomuspolitiikan kriitikot saadaan kuriin, hiljaisiksi ja tuomiolle, eikö vaan Sauli, Petteri, Kai, Antti, Sanni, Ben..?
      http://www.magneettimedia.com/36343-2/
      https://www.kansalainen.fi/vihapuhetyoryhma-julkaisi-suosituksensa-vihapuheen-ja-nettikiusaamisen-kitkemiseksi-suomesta/
      https://oikeamedia.com/o1-109118

    • Anonyymi

      "Vaikuttamisen keinoja ovat esimerkiksi väärien tai harhaanjohtavien tietojen levittäminen"

      Tätähän tekevät jesuiittalaitokset ja muut valtaansa sekä asemaansa kohottamaan pyrkivät kiipijät. Ei uskoisi, mutta tätä tapahtuu jopa Suomen kielen ja muinaishistorian suhteen. Jurttaryssäläiset selittävät joka palstalla olevansa alkuperäisiä suomalaisia ja lainanneensa suurin piirtein koko suomenkielen sanoineen. Totuus on kuitenkin, että nämä jurttataustaiset N1c- kähmärit nssittiin populaatioon vasta isovihan aikaan, joka tapauksessa vasta rauta-ajan jälkeen.

      Mykkänen, Soini, Sipilä, Sampoterho, Lindström, Niinistö luultavasti, Lipponen, Koivisto, Kaikkonen, Ylenannon toimittelijat etc.etc....kaikki näitä N1c -jurttakiipijöitä. Nämä kähmärit eivät varasta vain julkisia varoja ja loisi muiden kustannuksella, puhumattakaan euroon liittymishuijauksista, vaan yrittävät varastaa jopa oikeiden suomalaisten eli arjalaisten kulttuuriperinnön ja historian. Museovirastoon ja yliopistovirkoihin nimitetään N1c- savolaisia, samojedinkalmukki-jaskoja selittämään lainasanoista ja jurttaryssä- arkeologeja "asiantuntijoiksi" arjalaisheimojen muinaisjäänteiden tunnistamiseen. Sitten selitellään "ei ole todisteita kuningaskunnista", vaikka todellisuudessa niihin lähes kompastuu, kun menee Hämeessä metsään tai katsoo lidarkarttaa paikannimineen.

    • Anonyymi

      Tottakai tällaiset kiipijät, toisen kansan historialla ja kielenhistorialla loisivat ja kutevat pyrkyrit, jurttaryssämatujen siittämät kuvatukset kokevat tosiasiat "epämiellyttävinä" omalle haisevalle vallalleen ja loisimiselleen.

    • Anonyymi

      On myöskin siviilitahoja, yksityisiä toimijoita, jotka osaavat olla vallan penteleen ilkeitä kommentoinneissaan ja varsinkin ex kokoomusedustajia kohtaan. Pitäs varmaan tehä jotai.. kommentointi ainoastaan rekisteröitynä ..pankkitunnistautumisella ..puoluekirjalla.

      Ex-kansanedustajalla 114 000 euron tienestit: Sopeutumisrahat muhkeiden tulojen päälle – yksi vastasi olennaiseen kysymykseen
      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006180740.html

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe