Fantastinen vaalitentti tänään

Järkeilijä

Jussi the Mestari on ylivoimainen. KD myös hyvä. Muilla täysi paniikki. Veikkaan, että sunnuntain lopputulos on PS 19,7%, SDP 18,8%, KOK 16,5 %, Vihreät 13,0 %, Kepu 12,7 % ja muut lopuille. Meneekö näin?

6

<50

  Vastaukset

  • Halla-Aho on oikeassa. Tulevaisuudessa maahanmuuttajat ovat suurempi menoerä kuin työttömät.

  • Halla-Aho ja persut jää maahanmuuttoasioidensa kanssa yksin, eivätkä saa niitä hallituksessa läpi. Jatkossakin Suomeen otetaan turvapaikanhakijoita ja maahanmuuttajia. Halla-Aho pääsee toki Soinin tavoin hallitukseen, jos luopuu siitä yhdestä asiasta, ja tyytyy saamaansa ministerinpaikkaan, sekä mustan auton takapenkkiin. Toinen vaihtoehto on jäädä oppositioon, ja saada omien haukut sekä loka niskaansa. Pierupersut ovat sen verran kirjavaa porukkaa, ettei ilman eripuraa ja sisäistä riitelyä seuraavastakaan eduskuntakaudesta selvitä.

   Tyhmät pierupohjalaiset äänestää persuja. Viisas äänestää perinteisiä puolueita, joilla on persumaisen kritiikin sijasta oikeita ratkaisujakin asioihin.

   • Ne hallituksen perinteisten puolueiden tekoset ovat tuhonneet Suomen.

    On tyhmyyttä edes äänestää niitä,vaikka serkku on ehdolla.
    On ajateltava lasten etua.
    Persut kertoo miten valtion velat pitää pysäyttää,pois siivestelijät ja oma vanhushuolto kuntoon.
    Sehän oliskin ähtärille kova pala.
    Jo pressakin noita hölmöjä hallituksen päätöksiä nuhteli.Ei poijat velkaa lisää..
    Sipilä ja orpo ovat kuuroja olleet jo uransa ajan.
    Kummityttö raiskattiin, ja lisää halpatyövoimaa navetoihin.Niin ja raiskaamaan suomen kauniita naisia.. Pirilä saa nyt tunkkinsa ottaa ja lähtee...


  • Halla-Ahollahan on ylivoimaisesti paras ja asiantuntevin vaalimainonta kokonaisuudessaan, niin radiossa kuin muussakin mediassa. Varmasti vakuuttaa monia äänestäjiä yli puoluerajojen. Suurin ongelma persuilla on Vaasan vaalipiirissä aivan mitättömät ehdokkaat, joita ei kyllä hyvällä tahdollakaan voi äänestää.
   En tiedä, onko sitten viisautta äänestää perinteisiä puolueita, eipä sieltäkään ole tullut kuin kurjutta mm. Kiky-leikkauksin ym. Paikallisia pitäisi äänestää, että nämä periferian asiatkin olisi edes jollain lailla esillä, mutta nykyisten edustajien toimet ovat olleet kyllä niin olemattomia, että niillä ei kyllä jatkokautta ole näkyvissä. Sinänsä harmi, mutta aika paljon on munattu Ähtärinkin osalta ja maakuntakeskus on kiittänyt.
   Ääni jää tälläkertaa antamatta, ensimmäinen kerta, eikä kyllä harmita yhtään.

  • KD:lle povaan nostetta, mut PS toivoisin msx. kakkospaikkaa, kokoomus, kepu ja vihreät saisi laskea enemmän. Li Andersson puhunut järkeäviä, vaik maahanmuuttossa hölmöilevät, ääniä pkseudulta.

  • Saako Savola yli 8000 ääntä?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   1485