Halla-ahon varma esiintyminen Ylen tentissä

hyvänäin

Halla-aho esiintyi taas rauhallisena ja asiallisena Ylen tentissä. Ominaista oli entiseen tapaan keskittyminen faktoihin. Terhon provosointiin hän ei lähtenyt ollenkaan mukaan. Eikä muiden puheenjohtajien tavoin huomioinut Terhoa millään tavalla. Tentin perusteella perussuomalaisten nousu jatkuu.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.jatkoon

      Halla-aho vaati 700 miljoonan lisämenoja maahanmuuttoon.

      • jhghjfghd

        Jos paperittomien säilöönotto maksaa 700 milj, niin silloin se sen maksaa. Tosin nettokulut ovat huomattavasti pienemmät. Ja jos ei tarjota aivan hotellitasoista majoitusta, niin kulut ovat vieläkin pienemmät. Lisäksi säilöönotto lisää mahdollisuuksia palautuksiin sekä halukkuutta vapaaehtoiseen paluuseen.


      • Siinä vaiheessa 700milj.€ tuntuu pieneltä summalta,jos tälläinen henkilö jonka paikka olisi kuulunut olla säilössä, tekee terroriteon missä kuolee ja vammautuu useita ihmisiä.Siinä vaiheessa aletaan etsimään syyllistä ja ollaan niin jälkiviisaita, ja kysytään miksi viranomaiset eivät ennakoineet, sekä estääneet tekijää/tekijöitä.


      • eihyvänenaikat
        jhghjfghd kirjoitti:

        Jos paperittomien säilöönotto maksaa 700 milj, niin silloin se sen maksaa. Tosin nettokulut ovat huomattavasti pienemmät. Ja jos ei tarjota aivan hotellitasoista majoitusta, niin kulut ovat vieläkin pienemmät. Lisäksi säilöönotto lisää mahdollisuuksia palautuksiin sekä halukkuutta vapaaehtoiseen paluuseen.

        Ei takuulla. Kukaan ei siellä pitkään viihdy, emme halua elää terroristit naapureina.

        https://www.youtube.com/watch?v=M7iA3ueOSdE

        Nuoret arabit suuntaavat uusille apajille.
        kotimaan kautta.

        Eurooppa on EU takia tyhmin maanosa.


    • varmaesiintyminenmömmöil

      brysselistä saa rauhoittavia ym mömmöjä , pitävät rauhallisena ja.. #klunk# ..skarppina. mitenhän testikone reagoisi. sireenit soisi ja punaista vilkkuisi kokoajan.

    • SDP.rahaa.kaikille

      SDP vaatii käytännössä oleskelulupaa kaikille paperittomille (eli laittomasti maassa oleville), siis jatkossa voisi tänne tulla kuka vain oleskelemaan ja yhteiskunta maksaa viulut...

      Tässä ollaan luomassa uskomatonta vetovoimatekijää Suomeen. Mutta SDP jakaa muutenkin miljardeja, varmaan rahoittaa kaiken liha- ja maitoverolla...

      • uutta.verta.kepuli

        Toisin kuin orpo ja sipilä, jotka eivät rahoita miljardilupauksiaan millään. Kun tietävät, että mummot imetty kuiviin, niin myyntiin loppukin neste, terrafame :), finngrid, ym. tai tajuttomasti uutta velkaa, joka näille harjaantuneille piece of cake. Tosin sipilä tuskin cakettaa oikeen missään ens kesän jälkeen, eduskunnassakin voi olla ett "huppu päässä", lestavähemmistössä.


    • Tyypillistä

      Autistiset ovat yleensä uppoutuneita omaan suppeaan maailmaansa, ei heitä kiinnosta yhtään se mitä muuta ympärillä tapahtuu.

      • suppoutunuthemomaanikko

        Jos tuota näkemystä lähetään tulkitsemaan, niin mitenköhän mahtaa olla, kun kyseiseen "häiriökäyttäytymiseen" tuli diagnoosiuudistus 2018 ja onko kuitenkin kyseessä monomaanikko, vai perinteinen mieskäyttäytyminen, johon kuuluu tarve vetäytyä luolaansa. Pitäisiköhän jättää pieni varaus sille, että nyt esitettiin paskapuheita väittämänä.


    • Kahdeksantoistavuotta

      Eiran elitisti oli ylimielinen. Elitistisen tapaan poistaisi persujen lapsilta armovitoset. Joutuvat nyt käymään kouluja kaksi vuotta per luokka. Kyllä siinä pitäisi jo lukemaan oppia. Pojilta armeijaan meno lykkääntyisi kun persuskoulu kestäisi 18 vuotta.

    • mietin.vaan

      Kuulemma kokaiinin käyttö saa niiskuttamaan?

    • Menimaku

      Ihmeteltiin kyllä että tämä Halla-Aho ei sanonut mitään oikeastaan mihinkään muuhun kuin maahanmuutto asioihin. Olisi odotettu näkemyksiä pienituloisten asioihin ja varsinkin eläkeläisten tuloihin. Ei tällaisella pelkällä ulkomaalaisista höpöttäminen joka väliin kerro tarpeeksi puheenjohtajan poliittisia aikeita suomalaisten tulopolitiikkaan tai sosiaaliturviin.

      • puhuessa.sanaton

        Minä ihmettelin, ettei vaivautunut edes pyytämään (käsi ojossa) puheenvuoroa. Mutta sitten kun sai(pyytämättä, kun haluttiin mielipide), sai käytettyä aikaa lähes eniten sanomatta oikeastaan mitään.


    • EmmanuelMacron

      Lausuu hitaasti ulkoa opettelemiaan lauseita. Niitä samoja lauseita, joita hän on toistanut blogissaan viimeiset 20 vuotta...

      Tuijottaa jäykästi eteensä, kevyt ivallinen hymy kasvoillaan.

      Ainoa reaktio toisten puheisiin on ”ei pidä paikkaansa”.

      Vain Suomessa tuollaisilla väittelytaidoilla voi saada kunnioitusta. Ranskassa häntä pidettäisiin kommunikaatiokyvyttömänä pökkelönä.

      • Vain pellet räksyttää ja huutaa toistensa räksytyksen päälle ja lomaan.Ei sillä tyylillä Brysselissä pisteitä saa eikä pärjää isojenpoikien kanssa huonolla ralli-englannilla. Saa hyvät naurut vain seläntakana.No Anttihan voi käyttää tulkkia, se ei ole huono vaihtoehto.


    • markku.lievonen

      Niin, tutkikaa vaikka. Mitä Halla-aho sai vähäisesti ja lyhyesti puhua, niin hän ajattelee asioista juuri siten, miten maassamme on asiat. Esim. muut väittivät, miten rikoksiin syyllistyneet palolaiset karkotetaan maasata. No milloin on näin toteutettu.
      Tai miten maahamme saa jäädä kielteisen pätöksen saanut pakolainen, joka on etsinyt parempaa elinympäristöä. Tai miten maamme pakolaispolitiikka suosii juuri Suomeen tulemista.

      Jos median tietoihin on uskomista - vuosien saatossa ja on totta, niin Halla-aho on oikeassa.

      Täysin unohduksiin ja täysin ilman keskustelua on jäänyt alue. Miten ja mihin suuntaan pakolaisten mielenlaatu ja koko käyttäytyminen muuttuu kun ovat tulleet ja jääneet tyhjän päälle. Uusi elinympäristö viehättää alussa ja erikosiesti kun "elatus ja vaatteet" on kunnossa Kelan avustuksella. Mitä tapahtuu ku turhaudutaan tähän tasoon.

      Tilanne olisi kokonaan aivan toinen, jos pakolaisen sopeutuessa elinympärisöön omaisi ammattipätevyyden ja sijoittuisi työelämään saaden yli 2000 euron ansion.

      Niin, pakolaisten / ihmisten toiveiden täyttäminen olisi tietenkin hyvä asia. Sotien ja sorron keskellä kasvaneiden ihmisten. Erioisesti nuorten miesten muuttaessa parempaan elinympäristöön kuten Suomeen. Paljon haaveita tulevausuudesta.

      Mutta. Onko Suomella realistista mahdollisuutta toteuttaa pakolaisten haaveita. Miten paljon haaveiden täyttäminen / toteuttaminen kuuluu ihmiselle itselleen ja miten paljon elinympäristölle - maalle , johon muutetaan.

      Aivan sama asia, jos sinä muutaisit Afrikkaan tiedostaessasi siellä olevan paremmat olot kuin missä nyt asut. Kuuluuko Afrikan maalle kustantaa sinun haaveesi toteuttainen, vaiko sinulle. Niin, onko Suomen valtiolla realistista mahdollisuutta edes kustanataa tämä kaikki - kuvitellen aikanaan saada takaisin laiteut verovarat.

      Ajatelllen ihmisen kehitystä, niin todellisesti - arjen tasolla- hyvä rahallinen avustaminen / Kelan tuet - passivoittaa ihmisen. Tämä todellisuus on nähtävissä kantaväestön keskuudessa. Työpaikkoja on tarjolla, mutta alan ammttikouutus ja siten työ ei kiinnosta.

      Ihminen totuuttuu ja sopeutuu yllättävän nopeasti tilanteeseen, jossa on verovaroin turvattu ravinto ja asuninen. Elämän perusasiat ja siten elämän jatkuminen. Mutta,- valitettavasti velkavaroin.
      Kyse ei enää ole hädässä olevan ihmisen auttamisesta,- vaan passiivisen ihmisen,- josta Raamattu käyttää ilmaisua ,- laiska ja laiskuus. Passivoutuminen lapsen asteelle.

    • TilaanHeti

      Saako noita Halla-aho peruukkeja jo jostakin?
      Tykkään tollasesta tuuheesta tukasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      384
      2009
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      53
      1710
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      209
      1364
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1086
    5. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      69
      1005
    6. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      948
    7. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      110
      861
    8. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      48
      832
    9. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      259
      782
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      46
      690
    Aihe