Helvettiä ei ole olemassa!

hyvä-ihminen

Huh mikä helpotus: nyt voin rauhassa ja pelkäämättä juopotella ja huorata ja tehdä kaikenlaista pahaa, mitä rakastan ja tahdon tehdä!

Ateisteilla on sellainen käsitys meisät uskovaisista, että me teemme hyvää ja kartamme pahaa vain sen vuoksi, että pelkäämme rangaistusta tai tavoittelemme palkintoa. Se ei pidä paikkaansa. Me teemme hyvää ja kartamme pahaa sen vuoksi, että olemme hyviä ihmisiä.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wertyh

      99,9 % Kristinusko-foorumilla kirjoitetuista kirjoituksista kumpuaa hyvän- ja pahantiedon puun pällistelemisestä ja palvomisesta ("Me teemme hyvää ja kartamme pahaa ..."). Paljonpa sen puun hedelmän syömisestä ihmiskunta kostui. Kovin harva tuntuu tajunneen sitä, että Kristus on Elämän puu.

      • ex-uskova

        Sananlaskut:
        11:30 Vanhurskaan hedelmä on elämän puu, ja viisas voittaa sieluja.

        Ilmestyskirja:
        22:14 Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!

        Veikkaan, että 98 % uudestisyntyneistä kristityistä tietää Jeesuksen olevan se "elämän puu" ja "Herra", jota "syömällä" voi pelastua ja olla autuas ikuisesti. Kiitos Jumalalle!


    • Aloittaja on perkeleen lapsi ja valhettelija.

      Ikuinen helvetti on olemassa, ja se odottaa kaikkia jotka kuolevat synneissään.

      Tehkää siis parannus ja kääntykää, ottakaa uskossa vastaan Jeesus Herraksenne ja Vapahtajaksenne niin teistä tulee Jumalan lapsia ja saatte ikuisen elämän.

    • Kaikki ihmiset ovat ainakin jossakin määrin hyviä. Ja jokaisesta löytyy heikkous, kun riittävän tiukka tilanne tulee. Eikka totesi, että paha ei ole kenkään, vaan toinen on heikompi toista.

      Mutta mikä merkitys tässä on sillä uskovaisuudella? Onko uskovainen enemmän vaiko vähemmän hyvä ihminen kuin ei-uskovainen? Perustuuko hyvän tekeminen jotenkin eri asiaan?

      Ehdotan, että uskovaisuudella ei ole tuon taivaallisen tekemistä hyvän ja pahan tekemisen kanssa.

      Uskovaisuuteen kuuluu vain ahdistuminen ja siitä vapautumisen ostaminen samalta kauppiaalta, joka sen ahdistuksen aiheuttikin.

      Ainoa konsti, jolla ei-uskovainen voidaan leimata pahantekijäksi, on tietyn tunnustuksen mukaisen uskon puutteen määrittely pahan tekemiseksi.

      • pyhpyhjapyh5616

        Valheesi ei meitä hetkauta.


      • uskova-veli
        pyhpyhjapyh5616 kirjoitti:

        Valheesi ei meitä hetkauta.

        No nyt kyllä hetkautti! Puhui niin paljon hyvää asiaa, että luovuin heti uskosta!


      • pyhpyh8923749823847
        uskova-veli kirjoitti:

        No nyt kyllä hetkautti! Puhui niin paljon hyvää asiaa, että luovuin heti uskosta!

        Provoilusi ja valheesi ei hetkauta.


      • Anonyymi

        Adolf Hitler rakasti ainakin koiraansa.


    • LippuHelvettiinKiitos

      Voi elämän kevät sentään. Mitä mä nyt lipulla teen? Kuka huijas mua?

      • heräävä-karju

        Anna se lippu jonossa seuraavalle! Helvettiin menijöitä piisaa: jahka ei liput ja kulkuneuvot lopu kesken? No ei pelkoa: syntiä piisaa ja ihmiset eivät lakkaa ajattelemasta tai tekemästä pahaa niin kauan kuin elävät. Ainoan poikkeuksen tähän tekevät ne aivopestyt hihhulit, jotka luulevat olevansa synnittömiä ja elävänsä niin kuin kertomusten Jeesus: tekemättä koskaan syntiä ja tehden valtavia ihmeitä, niin että vuoretkin siirtyvät ja myrskyt tyyntyvät. Kuolleetkin heräävät kuullessaan näiden Jumalan Poikien äänen ja sairaat tulevat terveiksi. Sellaisia supersankareita Suomi ja maailma kaipaa: todellisen isänmaan kansalaisia, joiden koti on avaruuden tuolla puolen Jumalan taivaassa, paratiisissa! Siellä 70 neitsyttä odottaa... eläessään eivät itseään naisen kanssa saastuttaneet ja olivat absolutisteja, mutta kuoleman jälkeen saavat juoda viiniä yltäkylläisesti ja nauttia neitsyiden ihanista suloista ikuisesti.


    • voirikkoasapatinkin

      Jos helvetti on Jerusalemin kaatopaikka, niin ei silloin tarvitse sapattia pitää, koska vaikka sitä ei pidä, niin ei joudu helvettiin. Käy juuri siten kuten ateistit uskovat, että ihminen vain kuoltuaan häviää. Ei ole mitään syytä kilvoitella lakihenkisesti, koska siinä pelastuminen on epävarma, jos jäänytkin jokin lain noudattaminen vajaaksi, niin ei silti joudu helvettiin, kun sitä ei ole olemassakaan. Kyllä se Jumala vain on rakastava. Me vain tyhmillä laillamme teemme hänestä tyrannin, joka vaatii meiltä aivan turhaan sapatin viettämistä.

      • pyhpyh2398479237489234

        Gehenna ei ole Jerusalemin kaatopaikka.

        Sapatti on PYHÄ.

        Ilm. 20:15 "Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen."


    • sapatillakerskaajille

      Adventistit uskovat tyhjiinrauennesseen helvettiin.
      Miten adventistit läpäisevät tutkivan tuomion?

      Kristityillä ei ole v. 1844 tutkivan tuomion oppia.

      • pyhpy9238749823

        Sinä et ole kristitty.


    • Ellenionhuijari

      Kerran tulevat advaritkin huomaamaan että helevetti oli sittenkin olemassa. Mutta silloin se on liian myöhäistä. Se on kuulkaa niin, että kun vellit on jo housuissa on myöhäistä pyllistää.

      • pyhpyh23948792834

        Päivä tulee, jolloin huomaat itse olevasi valheen kannattaja Babylonissa. Silloin SE on myöhäistä.


    • Anonyymi

      Helvetti on täynnä kilttejä ja viisaita ihmisiä. He eivät enää halua lisätä tuskaansa ja siksi kukaan ei edes harkitse mitään synnin tekemistä. Jos pääsisit haastattelemaan heitä, he kertoisivat rehellisesti kaiken elämästään. Kukaan ei halua puhua siellä eikä olla tekemisissä toisten kanssa sillä heitä hävettää oma tilansa niin paljon. He tietävät, että he olisivat päässeet pois helvetistä pyytämällä ajoissa anteeksi syntejään ja uskomalla Jeesukseen. Ne synnit, joita he ovat tehneet, kulkevat jatkuvasti heidän mielensä läpi ja he tuntevat kovaa tuskaa niiden takia. Välillä he puraisevat kieltään saadakseen edes pienen helpotuksen olotilaansa. Kyyneleitä valuu heidän poskelleen mutta ne kuivuvat ennenkuin ne ehtivät suun kohdalle.

    • Anonyymi

      Taivaaseen joutuvat saavat ylistää Herra Sebaottia ijankaikkisesti muiden Pyhien kera.
      Mutta jos joku kuitenkin havaitsee jotuneensa ihan väärään seuraan, ja haluaakin sinne Gehenneen / Helvettiin, niin onko mahdollista korjata syntynyt virhe?
      On saattanut tapahtua kvanttiheilahelujen vuoksi virhe - jota ei voi kuitenkaan virheeksi laskea. Ei ole absluuttista 1 tai 0 tilaa, on laskematon määrä välitiloja, jonka kvanttilaskenta sallii.
      Taivas on lähellä Pohjos- Korealaista vankeinhoitolaitosta. Sillä erotuksella, että vankilassa kuolee, mutta Taivaassa on ylistettävä Jahvea hamaan taivaan tappiin.
      Siispä Helvetti on olemassa.

    • Anonyymi

      Jos olisit kokenut Pyhän Hengen läsnäolon niin ymmärtäisit miten pieleen menee kirjoituksesi.
      Missään/koskaan ei ole parempi olla kuin Jeesuksen läheisyydessä. Siihen ihminen on luotu ja se on evankeliumin päämäärä, palauttaa välitön yhteys Isään ja kaiken luojaan.

      Voit sanoa, että kokemusta ei voi jakaa tai se on jokin aivokemian tuote hurmoksen keskellä.
      Ensimmäinen ja voimakkain kohtaaminen Pyhän Hengen kanssa tapahtui yksin ollessani ilman välikäsiä, ylistystä jne.

      Jos tuntisit mut niin tietäisit, että olen tolkun ihminen ja pyrin välttämään osaltani kaikenlaista tunteiden pumppausta.
      Se mua jaksaa aina ihmetyttää, että kun aikuinen ihminen laittaa päänsä "maineensa" peliin ja sanoo kohdanneensa Jumalan ja päässeensä osalliseksi ikuisesta ilosta, niin suorilta käsin monet ohittavat tämän todistuksen. Ymmärrän toki, että evankeliumi voi tuntua hullutukselta, jos lapsesta asti on syötetty alkuräjähdystä ja evoluutiopuppua.

      ON Jumala, joka etsii ihmistä. Mä olin viimeinen ihminen jonka olisi arvannut tulevan uskoon, mutta vaikka haluaisin, en voi kieltää kohtaamistani Hänen kanssaan. Jumala ei paljasta itseään niin, että jokainen voisi Häntä tutkia oman mielensä mukaan vaan Hän ilmestyy (pääasiassa) henkilökohtaisesti ja niin meistä uskovista tulee evankeliumien kaltaisia todistuksia oman elämämme/uskoontulomme kautta.

      Mä en etsinyt Jumalaa ja nauroin räkäisesti harmaalle mummouskonnolle jota joskus kadulla joku tyrkytti. Miten voikaan ihminen olla väärässä. Olin täynnä nuoruuden uhmaa ja "minä päätän mitä tapahtuu" asennetta.
      Se, että Isä päätti vetää mut evankeliumin kautta ristin juurelle on aivan käsittämätöntä armoa. Suoraan sanottuna, en tänä päivänä ymmärrä miksi Hän halusi mut lapsekseen. Sen tiedän, että Hänen tahtonsa on, että kaikki pelastuisivat.

      Ikuinen elämä on kuin valtameri täynnä Jumalan ihmeitä ja läsnäoloa. Nyt olemme vasta rantaviivalla, jossa tehdään päätös lähteäkö tutkimaan Jumalan loputonta luomakuntaa Hänen kanssaan vai jäädäänkö rannalle nykyiseen olotilaamme "päättämään omat asiamme".

      Ja tuo pilkkaamasi ylistys ei tule pakosta vaan vapaasta tahdosta, se nousee siitä rakkaudesta jolla Jumala alunperin rakasti meitä. Rakkaus ei koskaan pakota, eikä Jumala ole kiinnostunut roboteista. Se, että ihmisen todellinen paikka on polvillaan Jumalan edessä , ei tarkoita, että siinä ollaan Jumalan käsi niskassa työntämässä päätä polviimme. Kun ymmärrät (ja rukoilen että ymmärrät) mitä Jeesus teki sun puolestasi ja valitsi sinut, niin luonnollinen vastaus siihen on valita Jeesus. Minä olen Hänen omansa ja Hän on minun Jumalani. Siinä on Jumalan tarkoittamana tila ja elämän päämäärä. Ja sanon tämän vielä kerran, missään ei ole niin hyvä olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe