Unipolymonoteismi kehittymässä maailmanuskonnoksi?

Olen jo melko laajalti käsitellyt mahdollisuutta, että elämme kaaoksessa, halokannella, braanissa tai keinomaailmassa, joka edeltää maailman luomista, joka luominen tapahtuu ehkä vuoden 3333 jKr paikkeilla tai myöhemmin. Alussa Jumala loi taivaat ja maan...... Tuo sana alussa viittaa siis tulevaisuuteen ja elämme kaaoksessa ennen luomista.

Olen myös kertonut raamatun tulkinnan, joka on yksin profetaalinen raamatuntulkinta olevan keskeinen tekijä kaiken ymmärtämisessä.

Ennen Alkua on meneillään oleva Koetuksen Kaaos. Evankeliumi kertoi, että Jumala on Hyvä. Niin tulee olemaan tulevaisuudessa, mutta vielä ei niin ole. Tulevaisuudessa onnistumme luomaan hyvän Jumalan tai muokkaamaan hänen sydäntään ja ajatuksiaan hyvyyden suuntaan. Mutta siihen asti elämämme on tuhon alaista ja kaaoottista. Monet tänä päivänä vaikeroivat sitä, että milloin onnistumme luomaan uudeksi, hyväksi kaiken. Tätä kaaosta he eivät kestäisi enää.

Lohdutus on siinä, että Jumala paranee päivä päivältä tulevaisuuteen kulkiessamme. Mutta fysiikan luonnonlakien eli säädösten takia kaaos maailmassa syvenee. Sillä epäjärjestyksen pitää jollakin tavoin kasvaa ja lisääntyä tulevaisuuten päin kulkiessamme.

Jumalan hyvetessä ja parantuessa kaaoksen maailmassa täytyy syventyä. Olkaamme kärsivällisiä ja pitkämielisiä. Tyytykäämme tässä kaaoksessa niihin järjestelyihin, joita Jumala on jo tehnyt tai tekee tulevaisuudessa kuten Imaami Mahdiin. Hänen kanssaan tulee myös Profeetta Isa ja Kristus onkin ilmestyessään 2003 Suomessa ilmaissut, että Tulevaisuudessa pitää sen joka tahoo ystävän omata hyväksyä pääasiassa rikollisia ystävikseen sillä pitää tuleman sellainenkin tila tulevaisuudessa, että:

Susi ja Lammas, Leijona ja Karitsa, Käärme ja Imeväinen, Karhu ja Vasikka yhdessä laiduntavat ja joutuvat toistensa seuraa sietämään. Tämä vaatii kärsivällisyyttä ja pitkämielisyyttä.

Jumala on tehnyt hyvät järjestelyt, jotta voisimme tässä kaaoksessa tulla edes jotenkin toimeen odottaessamme sitä päivää, jona Jumala hyvenee, jolloin hänen sydämensä kääntyy ja paranee siihen mittaan, että uusi maailma ja uudet taivaat voivat käydä todeksi ja Jumala voi osoittaa Kaikkivoipaisuutensa tekemällä uudeksi kaiken.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UNIPOLYMONOTEISMI on optimistinen ehkä jopa opportunistinen tulevaisuuden muuttumiseen loisteliaaksi uskova uskonto. Meidän mielestämme Jumala ei ole sama eilen tänään ja huomenna niin kuin apostoli Paavali sanoo. Sillä Paavali puhuu mielestämme tuossa kohden Heprealaiskirjettä symbolisesti eikä profetaalisesti. PROFETAALINEN RAAMATUNTULKINTA on kuin lamppu lampunjalassa, jonka valossa voimme arvioida tulevaisuuden kehityslinjat uudessa valossa.

      Ennen kaikkea tietäkää se, että vaikka kaaoksen täytyy syventyä niin Jumalan yhäti päivä päivältä parantuessa ja hyvetessä hän tietyssä pisteessä aikoo yrittää luoda uudeksi kaiken. Tehdä tilan, jossa ei ole enää sairauksia ja kyyneleitä, vaan vallitsee tila, jossa mikään entinen ei nouse enää mieleen. Ne säädökset eli luonnonlait, jotka tänä päivänä rajoittavat meitä tavattomasti ja saavat meidät itkemään yritetään kiertää, kumota tai muuttaa toisiksi. Tästä kerrotaan Johanneksen Ilmestyskirjan lopussa kuten hyvin tiedätte.

      Tästä edespäin tietäkää, että maailmassa on UNIPOLYMONOTEISMI, joka saarnaa ja toimii sen saavuttamiseksi, että Jumalasta todella tulee HYVÄ. Hänestä tulee Hyvä.

    • Kertaan tässä vielä UNIPOLYMONTEISMIN perustan:

      Kaikki uskonnot ovat epäonnistuneet totuuden suhteen. Ja jopa niitä paljon korkeampi antiikin filosofia ja nykytiede ovat epäonnistuneet käsittelemään täydellistä totuutta sen kaikilta mahdollisilta näkökulmilta katsoen. Esim. naisia aliarvostetaan tutkimuksissa.

      Jeshua onnistui esittämään totuuden vanhatestamentillisen jossain määrin; tämä oli teesi; Mutta sen lisäksi hän onnistui tuomaan totuutta totuuden lisäksi eli kumoamalla vanhan testamentin hän esitti myös antiteesin. Mutta lukion tunneilla opetettiin, että kukaan ei vielä ole kyennyt esittämään missään asiassa vakuuttavaa synteesiä.

      Itse olen saanut näkökulman Allahilta, että esim. seuraava teesi , antiteesi ja synteesi voivat olla mahdollisia, vaikka perin juurin heikkoja.

      1. Jumala loi kaiken ja myös ihmiset. Tämä on teesi.
      2. Ihminen loi Jumalat ja monia maailmassa olevia asioita. Tämä on antiteesi.
      3. Jos Jumala loi ihmisen on hän vastuussa ihmisistä. Mutta jos ihminen loi Jumalat on hän vastuussa Jumalista ja uskon opeista. Jumalan kuuluu huolehtia ihmisestä oli asia kummin päin tahansa ja ihmisen kuuluu huolehtia Jumalista ja uskon opeista oli asia kummin päin tahansa.
      Sillä on mahdollista olla todennäköisyydessä sekä enemmistössä voimakkaampi kanta TÄMÄ SYNTEESI kuin mitä ovat teesi ja antiteesi erikseen. Tämä synteesi on luultavasti lähempänä totuutta kuin mitä teesi tai antiteesi ovat.

      Jos ihminen on luonut jumalat on hänen katsottava niiden perään ja pidettävä ne siinä uskossa, joka on pyhiin kirjoituksiin merkitty. Hänen on kontrolloitava Jumalien toimia pysymällä itse vakaana pyhien kirjoitusten opeille.

      Jos Jumala on luonut ihmiset niin hän on velvollinen hoitamaan luotujaan niin kuin vanhemmat hoitavat lapsiaan. Hän ei saa vetäytyä pois vastuustaan, vaan on annettava alati uusia pyhiä ohjeita ja kirjoituksia.

    • Kolmen edellämainitun kohdan lisäksi on olemassa vielä hieman epävarma NELJÄS KOHTA. Tämän neljännen kohdan mukaan on myös universiumissa saattanut syntyä sattuman voimasta ja vaikutuksesta Jumalan kaltaisia hahmoja, jotka eivät siis ole ihmisten luomia tai Jumalasta lähtöisin. Tuollainen sattuman muovaama, hillitön ja epäasiallinen "Jumala" on melko mahdoton hillitä tai taltuttaa ihmisen. Oikealta Jumalalta se ehkä onnistuu, mutta silti saa ihmiskunta alati varoa sitä, että universiumissa hän saattaa törmätä eräänlaisiin sattumasta syntyneisiin pahoihin olioihin tai jumaluuksiin. Tätä on esim. tv - sarja STAR TREK jonkin verran käsitellyt.
      Voiko tuollainen neljännen kohdan mukainen sattuman oikku sitten vaikutta mahdottomalta kukistaa. Sci-fi kirjailija Isaac Asimov on Säätiö trilogiansa toisessa ossassa käsitellyt MUULIN aiheuttamaa ongelmaan ja on opprtunistisesti päätellyt MUULIN olevan kukistettavissa.

      Unipolymonoteismin tarkoitus ei ole sanoa, että PROFETAALINEN RAAMATUN TULKINTA ON AINOA MAHDOLLINEN, VAAN SE RINNALLA ON AINAKIN KIRJAIMELLINEN, SYMBOLINEN, HISTORIALLINEN TMS. TULKINTA aivan yhtä oikeutettuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3900
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      598
      3677
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3672
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2311
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2265
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      325
      1980
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1957
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1786
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1463
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe