Olipa kerran natsipellejä, jotka kutsuivat itsekin itseään natsipelleiksi

UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

... mutta ne eivät halunneet, että ketkään muut, kuten demokratian kansalaiset, tai toimittajat, saisivat kutsua heitä, niillä nimityksillä, joita he itsekin käyttivät itsestään.

Natsipellet olivat, äärioikeiston, järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, käytännön väkivaltajoukkoja. Niiden varsinaiset johtajat, olivat isoja SOTA-VÄKIVALTA-IHMISKAUPPA-KORRUPTIO-TALOUS-VEROPARATIISIRIKOLLISIA, joita kutsuttiin veroparatiisisijoittajiksi ja jotka tienasivat valtavia summia rahaa ja omaisuuksia, mm. varastamalla ELÄKEYHTIÖITTEN VAROJA, eli kansalaisten hyvinvointiin tarkoitettuja, rahoja ja valtavia omaisuuksia, omiin nimiinsä veroparatiiseihin, näyttävästi mainostamiensa ja sponsoroimiensa, äärioikeistolaisten porvaripuolueitten välityksellä:

https://www.theguardian.com/world/2019/jan/11/new-far-right-german-party-adopts-former-secret-nazi-symbol

Natsipellejen johtajat veroparatiiseissa, käyttivät valtiolta, kansalaisilta ja mm. ELÄKEYHTIÖILTÄ VARASTAMIAAN RAHOJA, mm. lomalentoyhtiöitten, ökyhotellien, maanpetoshävittäjien, gryndereiden, ym omien ja lähipiiriensä luksuselämien rahoittamisiin mm. New Yorkissa ja Dubaissa, minne värikkäiden tienvarsimainosten välkkyessä, lennättivät, äärioikeiston käytännön väkivaltajoukkojaan, pienempiä veroparatiisirikollisia, ym verojenkiertäjiä, vastikkeettomilla yritys- ja maataloustuilla keinottelevia, osakekuorikollisia ym hämäräväkeä, lomailemaan, kokonaisen kansakunnan ja valtion rahoilla.

Natsipellejen johtajat veroparatiiseissa, olivat onnistuneet ulottamaan, syvästi korruptoivat lonkeronsa, mm. laittomiin hallituksiin, ministeriöihin, ym valtionjohtoon, ym rahan ja vallan päättäviin elimiin ja ytimiin. Kansalaisten keskuudessa, alkoi herätä epäilys, että isojen talourikostutkintojen puuttumiseenkin, saattoi, ainakin tuloksista päätellen, olla syynä, natsipellejen johtajien, korruptoimat päälliköt ja johtajat, jopa supon ja poliisijohdon, sota-väkivalta-ihmiskauppa-korruptio-talous-veroparatiisirikostutkinnoissa.

Kansalaiset köyhtyivät ja alkoivat olla peloissaan, sensuroivat itse itseään ja panikoivat, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, nauraessa ilkeästi, kun köyhyyteen pahoinpidellyt kansalaiset, kärvistelivät peloissaan, teippiä suiden edessä, ilman aitoa perusturvaa, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiaan, ilman sanan- ja mielipiteiden, sekä jo lehdistönvapauksiaan.

VIELÄ NÄISSÄ EDUSKUNTAVAALEISSA, TÄMÄN SADUN/veroparatiisiterrorismi-painajaisen, VOI MUUTTAA, DEMOKRATIAN JUHLAPÄIVÄKSI JA IHMISOIKEUKSIEN ARVOJEN VOITOKSI. Menkää äänestämään järjellä ja sydän rinnassa.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VALTAKUNNANOIKEUS
      • Anonyymi

        Eli: Mikähän ton artikkelin punanen lanka mahtoikaan sit olla? Koska multa se ainakin meni vähän ohi. Sekö, ettei ihmiset - ja varsinkaan rikkaat ihmiset - sais sijoittaa rahojaan olleenkaan? Ainakaan mitenkään laillisesti? Vai mikä?


    • Kokoomus4ever

      Huh...onneksi vihavassari purit paineesi tänne, etkä väkivallalla tai ilkivallalla kadulla perinteiseen tapaanne. Parempi näin.

      • Anonyymi

        Huh...onneksi trolli huusit pääsi tyhjyyden tänne etkä perinteiseen tapaan tehnyt kaikkea mistä syytät huterin todistein toista puolta. Parempi näin.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Äärivasemmisto on väkivaltaisin järjestö Suomessa. Miksi sen toimintaa ei kielletä? Ei kai pystytä, koska se on Li Anderssoninkin mielestä sitä "parempaa väkivaltaa". Aivan...jos hakkaat suomalaisia sivullisia kannattaen vasemmistoa, on se aina luvallista.


    • monimonimoni

      Elokuvissa on näkynyt, miten runsaspigmenttiset ihmset nimittelevät itsensä kaltaisia nekruiksi. Siitä saa kuitenkin valkoihinen ihminen syytteen, jos menee sanomaan niin.
      Nekru ja natsipelle ovat haukkumanimityksiä. Olisi pitänyt puhua kansallissosialistisesta sirkustaitelijasta, niin ehkä olisi selvinnyt ilman syytteitä?

    • STOPFASISMINFINLAND

      Rasismikortilla H-ahot ja PetosPersKokoomusinKepuln, ovat MONINKERTAISTAMASSA ulkomaisen halpatyövoiman tuontia.

      H-aholla on AKTIIVILEIKKURIT ja natotus mielessä ja selän takana piilossa.

      Yhtä luihuja populistiporvarit, kuin korruptoidut ministeriöitten virkamiehet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15621903/olipa-kerran-natsipelleja-jotka-kutsuivat-itsekin-itseaan-natsipelleiksi#comment-97239592

      Ainoat jotka Suomessa kaduilla riehuvat, ovat edellä mainittuja, veroparatiisirikollisten äärioikeiston käytännön väkivaltajoukkoja, joita sivistysvaltioissa ja demokratioissa, kutsutaan natsipelleiksi.

    • OikeaTuomio

      Itke suvakki krokotiilin kyyneleitä!!! Luuletko tosissasi, ettei samat lait koske teitä "itsenne ylentäjiä" ?

      Koko keissi oli selvä jo lähtöjään. Ei ketään voi kutsua julkisesti natsipelleksi ilman rangaistusta! Vehkoolle potkut kaikista toimittajanhommista! Ei tuollainen rikollinen ansaitse tuollaista asemaa!

      • Anonyymi

        Mitä sä elämöit? Eikö natsisyytteet olleetkaan niin kumottavissa?


    • HÄVITTÄJÄKAUPATESTETTÄVÄ

      H-ahoKatainenSoiniSipilä neuvottelevat jo, Irakin, Turkin, Puolan, Romanian, Latvian ja Liettuan "rakennusmiesten" tuomisesta Suomeen,
      syrjäyttämään oman kansamme työttömät, syvemmälle työttömyyteen, köyhyyteen ja osattomuuteen.

      AKTIIVILEIKKURI VITONEN NAPSAHTAA HETI - Eduskuntavaalien jälkeen, jos nöyristelette ja tottelette peloissanne, mitä äärioikeiston järjestäytynyt veroparatiisirikollisuus, teitä käskeen ja nöyryyttää.

      Vain juopot päihdeongelmaiset, ovat enää vedätettävissa, PersKokoomuksen, valheisiin ja petoksiin,

      ISO, HOITAMATON KÖYHYYSONGELMA, niiden jäljiltä Suomessa, SUURTYÖTTÖMYYS ei ole kadonnut mihinkään.

      Lapsilla on nälkä ja vanhukset heitteillä - ihmiset kärvistelevät nälissään.

      Menkää äänestämään Suomen Vasemmistoa, uuteen hallitukseen, jos haluatte syödä ruokaa ja käydä edes julkisessa terveyden- ja hammashoidossa.

      H-ahot ovat leikkaamassa teiltä lisää - ellei nyt se järki palaa päihinne ja SUOMEN VASEMMISTO SAA ÄÄNIVYÖRYÄ EDUSKUNTAVAALEISSA.

      • Anonyymi

        Eli sanoppas nyt että MITÄ sä oikein haluat?
        Sä ET siis halua Suomeen mamuja, jotka tulee tänne työn perässä.
        Mutta sä HALUAT tänne mamuja jotka tulee vaan loisimaan!
        Niinkö?
        Vai etkö sä halua tänne mamuja ollenkaan?
        Vai haluutko sä et tänne tuo työperäisiä mamuja VAIN oikeat tahot, kuten demut ja vihervasemmisto, joilla pitäis sit olla ilmeisesti joku monopoli mamutukseen?

        Vai MITÄ ihmettä sä oikein haluat!? Tutin takas suuhus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli sanoppas nyt että MITÄ sä oikein haluat?
        Sä ET siis halua Suomeen mamuja, jotka tulee tänne työn perässä.
        Mutta sä HALUAT tänne mamuja jotka tulee vaan loisimaan!
        Niinkö?
        Vai etkö sä halua tänne mamuja ollenkaan?
        Vai haluutko sä et tänne tuo työperäisiä mamuja VAIN oikeat tahot, kuten demut ja vihervasemmisto, joilla pitäis sit olla ilmeisesti joku monopoli mamutukseen?

        Vai MITÄ ihmettä sä oikein haluat!? Tutin takas suuhus?

        Ei se tiedä itsekään mitä se haluu, aika ristiriitaista ja järjetöntä on teksti.


    • Anonyymi

      Ai kuunatsit on perustanu jo ihan oman kirjankustantamonkin!?

      Kiva kiva!

    • Anonyymi

      Vasemmisto ja muut ottavat Suomen köyhiltä ja antavat sen maailman köyhille.. Eivätkä edes huomaa sitä..

      Rinne ulottaa ottamisen myös seuraaviin kerroksiin, koska hänen maahanmuttopolitiikkaansa on anteliaampi ja maksaa enemmän, jostakin raha on otettava.. Rinne lupasi poistaa aktiivimallin, ehkä poistaa sen, mutta tuokin tilalle enemmän työttömiä sakottavan ja pakottavan mallin..

      Rinne ei todellakaan välitä demokratiasta, kun ei kuuntele missään kansan ääntä.. Rinne halveksii Suomen kansaa. Hänelle on tärkeää vain ulkomaalaisten ihmisarvo ja perusoikeudet, hän ei arvosta tippaakaan suomalaisia ja vielä vähemmän suomalaisia ja länsimaisia rauhaan ja ihmisen kunnioittamiseen liittyviä perusarvoja..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe