Vihreä vedätys

suomenhöperyys

Maailmalla on noteerattu suomalaisten vaalihysteria ilmastonmuutoksesta, johon sortuivat lähes kaikkien puolueiden puheenjohtajat ja media. Vihreätkin leveilivät jo vaalivoitolla ja pääministeripuolueeksi pääsyä, mutta toisin näyttää käyvän, sillä kannatus laskee ja maailmalla nauretaan suomalaisten touhuilla. Näinhän yleensä vedätykselle ja hysterialle käy.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hehhehhuhuhaa

      Emma Kari petasi esiintymisellään Vihreiden tuhon, lisää Emmaa televisioon, niin tuho on varma.

      • "Maailmalla on noteerattu suomalaisten vaalihysteria ilmastonmuutoksesta, johon sortuivat lähes kaikkien puolueiden puheenjohtajat ja media. "

        Kyllä jopa Uudesn seelannin takakylän viikkolehti on asiasta kovin kiinnostunut.


        "Emma Kari petasi esiintymisellään Vihreiden tuhon, lisää Emmaa televisioon, niin tuho on varma. "

        Pohjois-Korea yrittää kaapata Karin ja räjäyttää G5-maiden eco-kokouksessa.


    • jgws

      Maaseudulla serkun kanssa, siinä mielessä valinta oli helppo!

    • tarkkanäköinen

      Kun uskottavuus on nolla pitäisi kannatusprosentin olla samalla tasolla. Kun vihervasemmistolainen homo puhuu väestön kasvusta ja perhepolitiikasta. ja verorahjen syytäminen afriikkaan on ykkösjuttu, niin voiko tälläistä ihan oikeasti olla,,,,,,,,,,,,,,voi jeesus ja herra armahda Suomalaista veronmaksajaa, niille rahoille on käyttöä Suomessa.

      • näitä.jotku.äänestää

        Juu, kyllähän tuosta perhepolitiikasta on uskottavuus kaukana. Nyt valitulla uudellakin kansanedustajalla yksi pääaiheista saada läpi "trans laki" ? Joku muunsukupuolisten promille vähemmistö saa hyvin äänensä kuuluviin vihreiden joukossa. Marssille vaan - voi unohtaa toimeentulostaan kamppailevat vähävaraiset - kunhan homot saa oikeutensa


    • onkopakkojoseitahominä

      Homppeli Pekan vaalimainos radiossa,peipponen sirkuttelee siinä lopuksi,voiko olla tekopyhempää mainosta,lapsellista.Kuka menee tuohon ansaan,joku demontoitunut muori saattaa sortua.

    • Harha-Ahonsisko

      Persut puhuvat kuin Trump ja kaikki tietää minä Trumpia pidetään. Hän on poikkeuksellisen tyhmä ja tietämätön ihminen aivan kuten meidän persuissa kuin paljon on..

      • hutu

        Trumppi kas kuin ei joulupukki, jumankekka sä oot idiootti


      • Mietteitä

        Nimimerkki Harha-Ahonsisko muuten kirjoittaa itse kovin samanlaisella tyylillä kuin halveksimansa Trump kirjoittaa tviittejä.
        Mutta asiaan: en tiedä mihin perustaa arvionsa "persujen" tyhmyydestä. Yleensä tällaisissa "ne on ihan tyhmiä" -kategoriaan kuuluvissa viesteissä ei esitetä mitään perusteluja. Omasta mielestäni Perussuomalaisissa on poikkeuksellisen paljon järkeviä ihmisiä, jotka ovat olleet jo kaukaa viisaita varoittaessaan haittamaahanmuuton kielteisistä vaikutuksista jo silloin, kun monikulttuurihuuman keskellä eläneet herkkäuskoiset kieltäytyivät näkemästä haittoja. Nyt nähdään, kuinka joissakin puolueissa on alettu lähestyä Perussuomalaisia (liian myöhään ja liian vähän) ja mediakin suostuu jo kertomaan edes jotain haittamaahanmuuton vaikutuksia kuitenkin väittäen edelleen usein Perussuomalaisten vastustavan kaikkea maahanmuuttoa, vaikka puolue vastustaa nimenomaan haitta- eikä hyötymaahanmuuttoa. Kaava on sama kuin monessa muussakin maassa. Aluksi on iso kansallismielisyyden vastustus, sitten tullaan varovasti lähemmäs, sen jälkeen vielä lähemmäs. Suomi tulee kehityksessä vähän jäljessä. Italiassa ja Itävallassa maahanmuutokriittiset puolueet ovat jo hallituksessa ja ovat myös hyvin suosittuja.


    • tarkkanäköinen

      Mietteitä lisää, olen huommannut, että tuo vihervasemmisto on hyvin pitkälti "ilman aseita" näin vaalien alla, koska se on tällä haavaa heidän kohdallaan näin. MITÄ HILJAISEMMIN ja HUOMAAMATTOMAMPIA he tässä hetkessä ovat, se on heidän etunsa , mitä tulee vaalitulokseen. Heidän kirjoittelunsa on pelkkää syyttelyä, juurikin trump,putin, venäjätrolli, kommunisti, eu-vihaaja, rasisti, populisti, kaikkea tätä on PERUSSUOMALAINEN, Sehän sopii, kun näin sovitetaan, Mutta HERÄÄKIN KYSYMYS mistä ON KYSYMYS. Siis mikä on viherpiipertäjä, kun kaikki tittelit on luovutettu Perussuomalaisille.

    • Raikkulindeman

      Pekka korjasi tyhmiltä naaperoilta äänet talteen. Metsäteollisuuden etupuolueiden SDP:n ja Kokoomuksen kanssa löytyy varmasti aina yhteinen sävel paikasta ilmastoa pilaavan Audin takapenkillä. Omaa ahneuttaan ja periaatteettomuuttaan voi aina vaikkapa perustella persuilla tai 'kansainvälisellä tilanteella'.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      647
      4966
    2. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      127
      3828
    3. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3720
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3091
    5. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      14
      2894
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2484
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2361
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2240
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      30
      2147
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      51
      2134
    Aihe