Mediapeli pilas Tähtiliikkeen nousun! Pöyristyttävää!

Neljävuodenpäähän

Aivan pöyristyttävää tämä Suomen meno, jossa meillä on verorahoitteinen punavihermedia, joka huolehtii siitä, ketkä saa äänensä kuuluviin. Paavoa ei päästetty mihinkään merkittävään tilaisuuteen puhumaan, joka on aivan pöyristyttävää. Jos Paavo ja sitä kautta myös koko Tähtiliike olisi saanut valtakunnallista huomiota mediassa, olisi Seitsemäntähden liike aivan varmasti suurimpia, ellei jopa suurin puolue nyt! Paavo väyrysessä olisi ollut todellista pääministeriainesta. Muita ministerisalkkuja oltaisiin voitu jakaa Iljalle, Jösselle ja monille muille luotettaville suomalaisille, jotka olisivat yhdessä Paavon kanssa laittaneet Suomen asiat oikealle tolalle. Punavihermedia törkeällä tavalla vaimensi koko Tähtiliikkeen, ettei meidän tunnettavuus vain pääsisi nousemaan, emmekä saisi ääntä kuulumaan. Siinä se kyllä valitettavasti onnistui. Uskokaa tai älkää, kun kansa pettyy pahemman kerran nyt valittuun hallitukseen (ihan varmasti pettyy), niin Tähtiliike tulee korjaamaan potin, vaimennettiin meidät tai ei. Tähtiliikkeen taru ei loppunut tähän! Me tulemme vielä nousemaan!

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Töymeis

      "Jos Paavo ja sitä kautta myös koko Tähtiliike olisi saanut valtakunnallista huomiota mediassa olisi Seitsemäntähden liike aivan varmasti suurimpia, ellei jopa suurin puolue nyt!"

      Voi kun se olisikin noin helppoa!

      • Vedson

        Aivan varmasti, jos Paavo ja Ilja oltaisiin saatu kunnolla ääneen, niin kansa olisi herännyt ajattelemaan järjellä ja ääniä olisi satavarmasti ropissut tähtiliikkeelle. Nyt moni etenkin vanhus eli täysin väyryspimennossa. Netin kauttakin täytyi ihan erikseen etsiä Väyrysen blogit, kun lehtien palstoilla ei Väyrysestä juuri kirjoiteltu.
        Kuulimpa tässä eräältä vanhemmalta ihmiseltä täällä Uudellamaalla, että HÄ? Oliko Väyrynenkin ehdolla? Väyrynen olisi saanut ihan heittämällä ääniä etenkin vanhemmalta väeltä, mutta ei. Heidän äänet menivät nyt niille, jotka saivat eniten ääniä. Persut ja Demarit olivat voittajia.

        Iljaa pidetään syyttä turhana jäbänä. Oikeesti silläkin on painavaa asiaa ja sekään ei päässyt nyt kunnolla kuuluviin, joka on harmillinen asia. Mediapoolin syytä, miksi Tähtiliike koki murskaavan häviön.... Ei todellakaan Väyrysen syytä: Suomen eittämättä paras poliitikko ikinä!


    • Huijaustako

      Odottelin kanssa noin 150 edustajaa Paavolaisille älyköille.

    • Zimmerko

      Tähtiliikkeellä oli sentään 175 tähtiehdokasta ympäri maan. Täydet mahdollisuudet olisi ollut saada heistä 50 eduskuntaan ja sillä edustajamäärällä Tähtiliike olisi ollut ehdoton ykönen ja Väyrysestä olisi tullut Suomen pääministeri. Valtamedia onnistui täysin torpedoimaan kovassa nosteessa olevan Tähtiliikkeen jopa kokonaan eduskunnan ulkopuolelle! Tämä on aivan pöyristyttävää länsimaisessa hyvinvointivaltiossa, kuinka tämän kaltaista järkkyttävää sensurointia ja syrjintää valtamedian taholta toteutetaan. Aivan käsittämätöntä! Tähtiliikkeellä oli paljon selkeämpi sanoma, kuin PerusSuomalaisilla ja Tähtiliikkeellä on myös eittämättä Suomen ylivoimaisesti kokenein ja etevin puheenjohtaja. Väyrysen avulla oltaisiin saatu Suomi kuntoon.

      • Anonyymi

        "Täydet mahdollisuudet olisi ollut saada heistä 50 eduskuntaan ja sillä edustajamäärällä Tähtiliike olisi ollut ehdoton ykönen ja Väyrysestä olisi tullut Suomen pääministeri. "

        Juuri näin. Suunnitelma oli lähes aukoton - vain äänestäjät puuttuivat. Kaikenlaista se mielikuvitus keksii. Väyrynen on niin tunnettu poliitikko, että häntä kannattavat osaavat äänestää Väyrystä ilman näyttävää kamppanjointiakin. Mutta tosiasia on, että viime vuosien jatkuva poukkoilu sinne sun tänne on ollut liikaa monelle väyrysläiselle.


    • enemmistöpäätti

      Puolue täynnä vajakkeja ja pitäisi päästä hallitukseen?

      Väyrynen on menettänyt otteet todella pahasti, kun katsoo liikkeen ehdokkaina olleita, ymmärtää mistä ihmiset puhuvat. Väyrysen tavalla ei saada kuin Väyrysen asiat kuntoon, ei mitään muuta. Onneksi noin 99% äänestäjistä oli samaa mieltä.

      • TähtiliikeNousuun

        Millä mittarilla sinä Tähtiehdokkaita väität vajakeiksi?
        Minun mielestä Tähtiehdokkailla oli todella loistavia mielipiteitä ja varsin rehtiä porukkaa!
        Kyllä Väyrynen on tarkoin katsonut, keitä se päästää riveihinsä. Juha Sipilän ja Petteri Orvon ynnä muiden roistojen Väyrynen olisi osannut jättää sivuun. Ei Tähtiehdokkaaksi ihan kuka tahansa kelpaa!


      • Olen samaa mieltä. Paavo eroaa sieltä ja riitelee ja käyttää rahojakin miten sattuu. Nämä kaikki lehdistä luettua.

        Ainoa järkevä asia mitä Paavo nyt voisi lopettaa tämän kaiken sanoisinko surkuhupaisan kuvaelman ja jäädä eläkkeelle. Olisi vaimollakin ehkä jotain seuraa miehestään hiukka enemmän.


      • Anonyymi
        TähtiliikeNousuun kirjoitti:

        Millä mittarilla sinä Tähtiehdokkaita väität vajakeiksi?
        Minun mielestä Tähtiehdokkailla oli todella loistavia mielipiteitä ja varsin rehtiä porukkaa!
        Kyllä Väyrynen on tarkoin katsonut, keitä se päästää riveihinsä. Juha Sipilän ja Petteri Orvon ynnä muiden roistojen Väyrynen olisi osannut jättää sivuun. Ei Tähtiehdokkaaksi ihan kuka tahansa kelpaa!

        "Kyllä Väyrynen on tarkoin katsonut, keitä se päästää riveihinsä."
        Ennätysmäärä tuomittuja rikollisia. Katsottu pakaroiden välissä olevalla silmällä.


    • Kaskassss

      Sen verran ne Pave ja Nilja kieltämättä saivat julkisuutta että kansa älysi olla äänestämättä.

    • duuma

      Paavolle 99 edustajaa ja loput duumasta.

    • YlejaCIA

      Ylen lisäksi asialla oli CIA:
      Eilisissä eduskuntavaaleissa katosi kahden 7 tähden liikkeen ääniharavan äänet, kun Paavo Väyrysen ja Ilja Janitskinin reilun yli 20 000 ääntä katosivat kokonaan.

      Googlella oli vielä muutama päivä sitten oma galluppinsa netissä, joka näytti että Väyrysen 7 tähden liikkeellä olisi hyvät mahdollisuudet näissä eduskuntavaaleissa.

      Mutta äänet kadotettiin, koska Väyrysen 7 tähden liike on liian Nato-vastainen ja muodostaa näiden eräiden vieraan vallan tahojen mukaan liian suuren poliittisen uhkan Suomen eduskunalle.

      Tämän vuoksi Väyrysen 7 tähden liikettä kohdeltiin näiden vaalien alla Suomen valtamediassa kuin ilmaa... Eli aivan kuin koko tähtiliikettä ei olisi olemassakaan.

      Paavon väitettiin nyt saaneen vain 1235 ääntä ja Ilja Janitskinin vain 384 ääntä.

      Kun jos tässä korostaa sitä, että kuinka MV-lehdellä on ollut parhaimpina aikoina yli puolen miljoonan kävijät päivässä ja siihen kun vielä lisää tuon Suomen valtamedian Janitskiniin kohdistaman vuosien mustamaalauskampanjan, niin he tekivät jo tämän Janitskinin vaalityön.

      Väyrynen kun sai viime vuoden presidentinvaaleissa vielä yli 185 000 ääntä. Niin on suorastaan uskomatonta, että miten röyhkeään vaalivilppiin nämä eräät äänenlaskua manipuloivat tahot sortuivat tämän 7 tähden liikkeen osalta.

      Tämä vaalirikos tulisi nyt tutkia välittömästi.

      Väyrynen bloggasi muutama päivä sitten siitä jos Suomi olisi oikeusvaltio, niin sille pitäisi antaa mahdollisuus saattaa tuomiolaitoksen tutkittavaksi näiden eduskuntavaalien lainmukaisuus ja vaatia niiden tulosten mitätöimistä.

      Koska vaalilaki tarjoaa mahdollisuuden moittia vaalitulosta vain vaalipiirikohtaisesti. Koko vaalituloksen lainmukaisuutta ei voida saattaa tuomioistuinlaitoksen käsiteltäväksi.

      Ilja Janitskinin Facebook-profiilin poisto ajoitettiin sopivasti tähän

      Tähtiliikkeen ehdokkaan Ilja Janitskinin henkilökohtainen Facebook-profiili katosi bittiavaruuteen vain muutama päivä sitten. Tämä oli selvästi ajoitettu tämän vaalivilpin kanssa, ettei hän voisi siihen ottaa enää kantaa omalla Facebook seinällään.

      Mutta jotkut harvat myös tietävät sen, että Iljalla on myös profiili VK.com sosiaalisessa mediassa.

      Tässähän ei toki tarvitse olla mikään ennustaja, että miten tulee käymään seuraavassa kuussa järjestettävissä eurovaaleissa, koska 7 Tähden liikkeen vaaliharavien äänet tullaan polttamaan uudestaan ja tätä tekee ainoastaan vieraan vallan (USA, Viro) tahot, jotka pyrkivät vaikuttamaan Suomen vaaleihin.

      Mutta sen sijaan jos Väyrynen ja Janitskin oltaisiin päästetty läpi eduskuntaan, niin aivan varmasti nämä muutamat tahot Suomessa olisivat alkaneet itkemään, että nyt on Venäjä kohdistanut Suomeen laitonta vaalivaikuttamista.

      Väyrynen totesi jo aiemmin, että kuinka Viro on kohdistanut näiden vaalien aikana Suomeen vaalivaikuttamista ja pyrkinyt edistämään Suomen mahdollista Nato-jäsenyyttä.

      7 tähden liikkeen ääniä hävitettiin myös muistakin vaalipiireistä

      Mutta Väyrysen 7 tähden liikkeeltä hävitettiin myös ääniä muistakin vaalipiireistä.

      Eräs kommentoi juuri Facebookissa, kuinka oli äänestänyt yhtä ehdokasta omassa vaalipiirissään Kuusankoskella ja huomasi tuloslaskennassa, ettei kyseiselle ehdokkaalle kirjattu yhtään ääniä.

      Näin käy vain silloin kun Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lle annetaan valta sekaantua vieraan valtion vaaleihin.

      Vaalivilppi kohdistettiin näissä vaaleissa NATO-vastaisiin ehdokkaisiin, joilla oli vielä liian voimakkaat mielipiteet Suomen eroamiseksi EU:sta.

      Väyrysen 7 tähden liike nähtiin tämän vuoksi niin suureksi poliittiseksi uhkaksi, että kyseiselle porukalle kerätyt äänet täytyi tuhota keinolla millä hyvänsä.

      Lähde: http://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/04/7-tahden-liikkeen-kahdelta.html

      • Anonyymi

        Samaa epäilin myös minä, että Tähtiliikkeen ääniä on systemaattisesti tuhottu joka vaalipiirissä. Paavo Väyrystä äänesti aivan taatusti tuhannet ja jälleen tuhannet kansalaiset pitkin Uuttamaata. Itsekin annoin ääneni Väyryselle. Oli aivan pöyristyttävää ääntenlaskennassa, kun huomasin, että ääniä onkin taatusti ”kadotettu” ja mahdollisesti myös mun ääneni on heitetty jonnekin kankkulan kaivoon. Tämäkö on reilua???!!!

        Mitä kiertelin pitkin Uuttamaata toreilla, niin yllättävän moni aikoi antaa äänensä Väyryselle. Väyryselle löytyi kannatusta erityisesti Nurmijärvellä, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Sipoossa ja monissa muissa Uudenmaan kunnissa ja kylissä. Jopa Vantaalla oli paljon ihmisiä, jotka aikoivat äänestää Väyrystä. Jössellekin oli oma kannattajakunta, joskin paljon pienempi.
        Olen aivan varma, että jos Tähtiliikkeen ääniä ei olisi systemaattisestsi tuhottu, olisi Väyrynen vienyt tuosta vain mukanaan Uudeltamaalta myös muita ehdokkaita Jösse mukaan lukien.

        Tähtiliike oli aivan liian suuri uhka ja siksi äänet kadotettiin??!!


    • Paavo Väyrynen saa ääneni eurovaaleissa v. 2019.

      • Anonyymi

        Samoin minun ääneni. Asia on jo varma.


    • Anonyymi

      Jospa äänien varastamisen takana olikin Venäjän FSB. Sehän pyrkii aiheuttamaan poliittista sekasortoa länsimaissa. Laskivat, että kansa nousee kapinaan, kun Väyrystä ja Janitskinia ei valita.
      Vaaalimaan tullin läpi meni äänestysiltana viisi venäläistä jumalattomien, mutta kevyiden hamppusäkkien kanssa. Ilmoittivät, että säkeissä on jätepaperia , jota tarvitaan uusiopaperin raaka-aineeksi, kun metsät ovat Venäjällä vähissä. Luultavasi kadonneet äänet menivät sinne.
      * I Spy

    • Anonyymi

      Mystisiä roskalaatikko tulipaloja tapahtui useampia Uudellamaalla ja ja muualla vaaliyönä. Poliisi koittaa selvitellä mutta oompa satavarma että juuri Tähtiliikkeen tuhansia lippuja siellä poltettiin.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe