Väyrysen ja Janitskinin läpimeno estettiin

2346rtedfgwert

Eilisissä eduskuntavaaleissa katosi kahden 7 tähden liikkeen ääniharavan äänet, kun Paavo Väyrysen ja Ilja Janitskinin reilun yli 20 000 ääntä katosivat kokonaan.

Googlella oli vielä muutama päivä sitten oma galluppinsa netissä, joka näytti että Väyrysen 7 tähden liikkeellä olisi hyvät mahdollisuudet näissä eduskuntavaaleissa.

Mutta äänet kadotettiin, koska Väyrysen 7 tähden liike on liian Nato-vastainen ja muodostaa näiden eräiden vieraan vallan tahojen mukaan liian suuren poliittisen uhkan Suomen eduskunalle.

Tämän vuoksi Väyrysen 7 tähden liikettä kohdeltiin näiden vaalien alla Suomen valtamediassa kuin ilmaa... Eli aivan kuin koko tähtiliikettä ei olisi olemassakaan.

Paavon väitettiin nyt saaneen vain 1235 ääntä ja Ilja Janitskinin vain 384 ääntä.

Kun jos tässä korostaa sitä, että kuinka MV-lehdellä on ollut parhaimpina aikoina yli puolen miljoonan kävijät päivässä ja siihen kun vielä lisää tuon Suomen valtamedian Janitskiniin kohdistaman vuosien mustamaalauskampanjan, niin he tekivät jo tämän Janitskinin vaalityön.

Väyrynen kun sai viime vuoden presidentinvaaleissa vielä yli 185 000 ääntä. Niin on suorastaan uskomatonta, että miten röyhkeään vaalivilppiin nämä eräät äänenlaskua manipuloivat tahot sortuivat tämän 7 tähden liikkeen osalta.

Tämä vaalirikos tulisi nyt tutkia välittömästi.

Väyrynen bloggasi muutama päivä sitten siitä jos Suomi olisi oikeusvaltio, niin sille pitäisi antaa mahdollisuus saattaa tuomiolaitoksen tutkittavaksi näiden eduskuntavaalien lainmukaisuus ja vaatia niiden tulosten mitätöimistä.

Koska vaalilaki tarjoaa mahdollisuuden moittia vaalitulosta vain vaalipiirikohtaisesti. Koko vaalituloksen lainmukaisuutta ei voida saattaa tuomioistuinlaitoksen käsiteltäväksi.

Ilja Janitskinin Facebook-profiilin poisto ajoitettiin sopivasti tähän

Tähtiliikkeen ehdokkaan Ilja Janitskinin henkilökohtainen Facebook-profiili katosi bittiavaruuteen vain muutama päivä sitten. Tämä oli selvästi ajoitettu tämän vaalivilpin kanssa, ettei hän voisi siihen ottaa enää kantaa omalla Facebook seinällään.

Mutta jotkut harvat myös tietävät sen, että Iljalla on myös profiili VK.com sosiaalisessa mediassa.

Tässähän ei toki tarvitse olla mikään ennustaja, että miten tulee käymään seuraavassa kuussa järjestettävissä eurovaaleissa, koska 7 Tähden liikkeen vaaliharavien äänet tullaan polttamaan uudestaan ja tätä tekee ainoastaan vieraan vallan (USA, Viro) tahot, jotka pyrkivät vaikuttamaan Suomen vaaleihin.

Mutta sen sijaan jos Väyrynen ja Janitskin oltaisiin päästetty läpi eduskuntaan, niin aivan varmasti nämä muutamat tahot Suomessa olisivat alkaneet itkemään, että nyt on Venäjä kohdistanut Suomeen laitonta vaalivaikuttamista.

Väyrynen totesi jo aiemmin, että kuinka Viro on kohdistanut näiden vaalien aikana Suomeen vaalivaikuttamista ja pyrkinyt edistämään Suomen mahdollista Nato-jäsenyyttä.

7 tähden liikkeen ääniä hävitettiin myös muistakin vaalipiireistä

Mutta Väyrysen 7 tähden liikkeeltä hävitettiin myös ääniä muistakin vaalipiireistä.

Eräs kommentoi juuri Facebookissa, kuinka oli äänestänyt yhtä ehdokasta omassa vaalipiirissään Kuusankoskella ja huomasi tuloslaskennassa, ettei kyseiselle ehdokkaalle kirjattu yhtään ääniä.

Näin käy vain silloin kun Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lle annetaan valta sekaantua vieraan valtion vaaleihin.

Vaalivilppi kohdistettiin näissä vaaleissa NATO-vastaisiin ehdokkaisiin, joilla oli vielä liian voimakkaat mielipiteet Suomen eroamiseksi EU:sta.

Väyrysen 7 tähden liike nähtiin tämän vuoksi niin suureksi poliittiseksi uhkaksi, että kyseiselle porukalle kerätyt äänet täytyi tuhota keinolla millä hyvänsä.

Lähde: http://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/04/7-tahden-liikkeen-kahdelta.html

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hyvämieli

   Onneksi ei kyseinen "paska" menestynyt.

  • MistäNäitäTulee

   Olisi taas psykiatrille hommia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   12945
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   85
   2326
  3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1500
  4. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1238
  5. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   55
   1088
  Aihe