Rasistit jättivät Ozan Yanarin ulkopuolelle

Pettymys

Rasistisesti ajattelevat Vihreiden äänestäjät jättivät Ozan Yanarin Eduskunnan ulkopuolelle!

Aion ensi kerralla äänestää Feminististä puoluetta, joka on ainoa aidosti suvaitsevainen puolue Suomessa.

43

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rasistitko hänet slunperin äänestivät läpi?

      • EiköTotta

        Kyllä samat viherkommari rasistit jotka nyt hylkäsivät rasistisesti tämän viherkommareiden kiintiökehitysmaamuslimin.....


      • Euroopan.neuvostoon--
        EiköTotta kirjoitti:

        Kyllä samat viherkommari rasistit jotka nyt hylkäsivät rasistisesti tämän viherkommareiden kiintiökehitysmaamuslimin.....

        Äänestäjien taholta rasismin kohteeksi joutuneen ötzaleen pitää tehdä valitus Euroopan neuvostoon äänestäjien harjoittamasta rasismista


      • Euroopan.neuvostoon-- kirjoitti:

        Äänestäjien taholta rasismin kohteeksi joutuneen ötzaleen pitää tehdä valitus Euroopan neuvostoon äänestäjien harjoittamasta rasismista

        Turkkiin voi tehdä myös ihmisoikeusulinan.


    • oikein

      Hienosti meni suomen mollaajaräkyttäjällä menköön korjaamaan demokratiavajetta sinne mistä tullu.

      • Anonyymi

        Ötzi käyttäytyi erittäin rasistisesti mm. erästä parlamentaarikkoa kohtaan näissä sannikka paskaohjelmissa


    • Eivoikunauraa

      Hahhaa

    • Isopersemerjajaaggg

      Tämä turkkilainen karvakämmen joka tippui eduskunnasta voi maanmiestä lailla alkaa paistaa pitzoja,on yksi vastenmielinen politikko jonka olen koskaan tavannut

    • KoskaAllahillaOnSuuri

      Ylimielinen kehitysmaamuslimi siis ei ylitä uutiskynnystä. Ei jatkoon......

    • bvbvbvbvbvbvbvhfhf

      Tämä ylioppilas önar on tyypillinen vihree. Puhuu koulutuksesta, mutta sillä itsellään ei ole mitään koulutusta. Pelkkä saastainen matutaja ja Suomen päällepaskoja.

    • Aikamoinen.Janari

      Janari voisi työllistyä esim. Homo-Pekan kotiapulaiseksi/sisäköksi! Tiedä sitten jos vielä otona siihen liittyisi Pekan katamiitin pökkiminen?

    • Harha-Ahonsisko

      Vihreät on rasisteja. Rasismi vaan leviää.

    • TerroristWellcome

      Parasta näissä vaaleissa oli se että tämä Suomalaisia rasisteiksi haukkuva uhriutuva kehitysmaamuslimi putosi SUOMEN eduskunnasta, tosin tilalle tuli Hussein Al-Taee..... katsotaan osaako käyttäytyä kuten ihmiset vai lähteekö myös tälle kehitysmaamuslimi linjalle.... Ensi vaaleissa näitä holtittomasti lisääntyviä kehitysmaamuslimi äänestäjiä alkaa olemaan jo huomattavasti enemmän, saas nähdä alkaako Islamisoituminen jo silloin.....

    • hyväjuttuon

      Ozan Yanar valitteli pitkin talvea kovasti sitä, ettei kukaan Eduskunnassa halua hyödyntää hänen talousosaamistaan (kandin paperit?). Nyt Ozan saa hyödyntää osaamistaan vapailla markkinoilla. Win-win - tilanne siis.

      • Anonyymi

        Mitä jos noin fiksu mies lähtisi kotimaanhansa parantamaan oman maan asioita. me pärjätään paljon paremmin ilman maahantunkeutujien neuvoja.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä jos noin fiksu mies lähtisi kotimaanhansa parantamaan oman maan asioita. me pärjätään paljon paremmin ilman maahantunkeutujien neuvoja.

        Husu"ei-homoille"Hussein ei lähde kulumallakaan, sillä hän tietää että kaikki muut paitsi hän itse ovat natseja.


    • muistanjuu

      En tiedä miten paljon Ozab Yanar käytti rahaa vaalimainontaan tällä kerralla, mutta 4 vuotta sitten Helsingin ylioppilaskunnan lehti antoi Ozan Yanarille hyvin paljon palstatilaa, ilmaista mainosta enemmän kuin kenellekään toiselle ehdokkaalle.

    • kummatapaus

      Ole suvakki hiljaa. Onhan teillä kaarnavene ja Sephora N'gulugulu vaimikäsenytoli. Eikö mikään riitä?

    • Harha-Ahonsisko

      Eduskuntaan tuli paljon uusia maahanmuuttajia ja jopa islamin uskoa tunnustavia. Se on reppana rasisteille ihan oikein. Ovat muuten tulevan hallituspuolueen edustajia, hhe....

      • HarhaRasistiMatusisko

        Milloin aloitatte kristittyjen vainot Suomessa?????


      • Harha-Ahonsisko

        Kristityt ovat yhtä sekaisin kuin islamistit. Kaikki uskonnot ulos yhteiskunnasta.


      • kummatapaus

        Mikä on rasisti?


      • Harha-Ahonsisko

        Monet persut ja muut heikkolahjaiset..


    • oikeusäänes

      Demokratiassa kaikilla on oikeus äänestää ketä tahansa laillista ehdokasta.

    • Vihreä.MiesVihaaja

      Vihreät huutavat tasa-arvoa, mutta ovat itse kaikkein rasistisimpia.

      Katsokaapa vihreiden kansanedustajien jakaumaa, monta miestä??

      Vihreät ovat hiljaa tästä, MIKSI ????

      • vaikea.maailma

        Puolue voi vaikuttaa asiaan ehdokasasettelun jakauman kautta.

        Sen jälkeen vastuu on sattuman. Nimittäin eihän äänestäjäkään tiedä, millä painotuksella muut äänestävät. Voi tulla 100% nais- tai miesvalinta.

        Tuo viimeisin pointti on täysin oikea. Vaalivalvojaisissahan he jopa ILOITSIVAT epätasa-arvoisesta tuloksesta. Hihkuivat suorastaan. Siitä olen taas samaa mieltä, että on erittäin hienoa, että koko eduskunnan tasolla lähestytään 50-50 -suhdetta.

        Näissä tasa-arvoasioissa näkee hyvin sen, että miesten tasa-arvon puolesta synty vain puhetta, ei tekoja. Asevelvollisuus on edelleen vinoutunut. Viimeisimpänä kehitystrendinä poikien oppimisvaikeuksiin ei puuttuta. Ilmeisesti heidän sukupuolensa vuoksi, oletan.


      • voesikoolla

        Olisko se suututtanut lesbot jossakin vaiheessa ja nyt lesbot kostivat ja eivät äänestäneet ?


    • VERONMAKSAJAarabianranta

      Yhtään huivipäätä ei suomi tarvitse..........................

    • Jänkhä-joonas.PPP

      Vihreät näyttivät hienosti että Rasistikin pääsee eduskuntaan.

    • Vastaatko

      Tekikö hän jotakin Suomen hyväksi, tai kenen hyväksi hänet äänestettiin edustamaan?Talousosaamista on Suomen kaltaisessa maassa riittämiin ilman häntäkin. Kuinka hän olisi ollut suomalaista osaamistasoa parempi henkilö? Suomen koulutus on korkeatasoista.
      Puhutaanko nyt samasta henkilöstä joka naureskeli suomalaisten politiikkojen puheenvuoroille eduskunnassa sanomatta itse sanaakaan? (Huom! Eduskunnan istuntoja on seurattu).
      Käänteisesti näin että rasisteja ovatkin valitettavan usein he, jotka halveksuu järkimaahanmuuttoa. He jotka pyrkivät käännyttämään toisen maan sääntöjä omien sääntöjensä mukaisiksi menee syteen tai saveen. Säännöt turvaa kaaokselta.
      Olisiko Suomen kansalaisia vieraiden maiden edustajat parempia neuvomaan?
      Otatko vastaan vieraasi neuvon kotonasi mieluummin kuin päätät asioistasi itse?
      Rasismista on tehty haukkumasana suomalaisia ja suomalaisuutta kohtaan. Eikö se ole mielestäsi rasismia? Kuinka he eivät ole rasisteja kerro se? Oletko aloittaja rasisti kun haukut suomalaisia?
      Kaikki silmänsä auki pitäneet tietää että nämä tulleet ovat haukkuneet suomalaisia rasisteiksi.
      Miten luulet menevän jos suomalainen menee vieraaseen maahan haukkumaan sen maan kansalaisia rasistiksi?
      Suvaitsevaisuus ei ole sitä että maahanmuuttajille ei ole mitään rajaa. Yltiöpäinen suvaitsevaisuus ilman rajoja on silkkaa tyhmyyttä. Jokaisella maalla on oltava rajat ja maassa on elettävä maan tavalla, ei vieraan tavalla. Väänsinkö riittävästi rautalangasta?

      • Harha-Ahonsisko

        Hhe, rasisteilla alkaa keittämään ja syynä on omat harhat..


      • kummatapaus
        Harha-Ahonsisko kirjoitti:

        Hhe, rasisteilla alkaa keittämään ja syynä on omat harhat..

        Ihmisillä alkoi keittämään jo vuosia sitten ja syynä suvakkien teennäinen öyhötys, ihan kuin kehitysmaalaiset olisi lemmikkieläimiä. Myötähäpeä on edelleenkin julma.


      • Anonyymi

        Rasistit on juuri niitä lemmikeitä joita kukaan ei halua. Suomen heikointa ainesta..


    • kummatapaus

      Ozan Yanar, Nazima "The Mouth" Razmyar, Suldaan Said Ahmed, Paska-Husu jne. ovat kaikki suvakkikuplan tuotteita. Heidän poliittinen osaaminen on sivuseikka, mutta teennäisen suvaitsevaisuuden ja maailmansyleilyn pyhän sanoman levittäminen se tärkein. Minkään muun motiivin takia näitä juuri tiettyä etnisyyttä edustavia ei politiikkaan otettu. Tämä on fakta. Yanarin putoaminen kertoo kuplan puhkeamisesta. Mitä teki Nazima SDP:ssä? Kävi vaatimassa entistä vapaampaa maahantuloa, kaikenlaisen kritiikin vaientamista, muslimien jättämistä rauhaan yms. ja rakentamassa Suomesta laitonta maahanmuuttoa houkuttelevaa kehitysmaapopulaatiota. Helsingin pormestarina hän panostaa Suur-Helsingin alueen etnistämiseen. Itäkeskus on jo muuttunut Lähi-Itäkeskukseksi. Eikä ole epäilystäkään, että Kelly Kalonji ja Sephora Ikabala sijoitettiin Miss Helsinki -kisaan antirasismin ja suvaitsevaisuuden lähettiläiksi, jo ennalta päätetyn "voiton" merkeissä (koska häviö olisi johtunut "rasismista").

      Kyse, ja ongelma, tässä etnisessä kuplassa on "kansainvälistämisen" yms. toiminnan teennäisyys, keinotekoisuus ja liioiteltu suvaitsevaisuuden esittäminen. Täysin odotettua, että Yanarin putoaminen eduskunnasta aiheuttaa taas rasistikortin nypyttämistä.

      Luonnollinen väestön etnisyyden kehitys (lakeja noudattaen) on ihan eri asia, kuin se keinotekoinen ja osittain laiton, sekä poliittisesti virheellinen toiminta, mitä on jo vuosia harjoitettu. Se maksaa. Miljardeja!

      • SompanssitKelassa

        Niin nimenomaa se maksaa MILJARDEJA, puhumattakaan yhteisuntarauhasta....... Eikä näitä kukaan Islamilla aivopesty yltiöliberaali suvakki pysty kumoamaan, pystyvät vain öyhöttämään rasismista jne.......


    • Anonyymi

      Onneksi Ozanilla on toimittajaystäviä jotka pitävät nimeä esillä luttanoilla jutuilla joten päässee tämäkin takaisin hetken päästä. Tämänpäivän Iltalehden jutusta tosin kommentointi mahdollisuus poistettiin kun natsirasistifastistiänkyrät eivät jakaneet toimittajan käsitystä Ozanasta. Hyväveli verkostoa parhaimmillaan näillä vihreillä =)
      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/aba817c3-0614-44b6-8a83-8e8eb09cbbea

    • Anonyymi

      Voisi palata omaan kotimaahansa, silloin molempien maiden keskimääräiinen älykkyys nousisi hetkessä.

      • Anonyymi

        Hyvin sanottu!

        Vihreät on muutenkin täysin janaripuolue. Ilmastohömppä jonka maksaa suomalaiset ja idioottimaiset pride-kulkueet ovat ainoita asioita mitkä viherpiipertäjien päähän mahtuu. Myös ihmiset joilla on aikaa haaskattavaksi moisiin marsseihin osallistumisiin, voisivat alkaa marssia vaikka vanhusten ala-arvoisten (epätasa-arvoisten) olojen korjaamisen puolesta.


    • Anonyymi

      Tämä Ozan voisi viedä synnyinmaahansa vihreiden suosiman homosuvaitsevuuden ja olla esimerkkinä siellä siitä, miten homous, huumeiden käyttö ja yhteiskunnassa loisiminen on ihannevaltion peruspilari.

    • Anonyymi

      Yanarilla lähti mopo keulimaan, kun pääsi eduskuntaan. Suurin osa vuoden 2015 äänestäjistä oli kuitenkin kantasuomalaisia vihreitä, joten suomalaisten haukkuminen rasisteiksi ei ollutkaan sitä parasta politiikantekoa jatkokautta silmälläpitäen. Eli liika on liikaa jopa cityvihreille, ja vihreiden johdossa ollaan myös iloisia, kun siitä riidankylväjästä päästiin. Bella Forsgren on aivan toista maata ja tulee toimeen kaikkien kanssa.

      Vuonna 2015 Yanarin kampanjointi perustui pelkkään vastakkainasetteluun (Yanar vs. Halla-aho), mutta nyt vaan meni homma överiksi...

    • Anonyymi

      Me perussuomalaiset ollaan realisteja!

    • Anonyymi

      Moni kansanedustaja pitää itssselvyytenä että uudelleen valinta on vain muodollisuus eli läpimeno on varmaa, koska he ovat omasta mielestään korvaamattompia.Muutaman pudonneen ehdokkaan olisin halunnut jatkavan, toivottavasti tälle turkkilaiselle karvakämmenelle voidaan antaa ikuiset läähyväiset maamme politiikasta.

    • Anonyymi

      Ylimielinen pelle !! Tyypillinen rannekarva

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe