Rinteen pääministeriys voi olla kuin naisleijonien mm-kulta

todellakinnäin

On aivan mahdollista, että kukaan ei halua lähteä Rinteen johtaman hallituksen matkaan, paitsi Li Andersson.

SDP:n voitto alle 18% äänimäärällä ja vain yhden edustajan keulalla on erittäin pieni. SDP:n kannatus pysyi suunnilleen samanlaisena kuin neljä vuotta sitten. Rinne itse sai vain muutamia tuhansia ääniä, kaukana muiden puoluejohtajien äänistä. Sanna Marin osaa puhua ympäristöstä ja perheiden hyvinvoinnista, Perhepolitiikka ja ympäristöasiat eivät ole kuitenkaan SDP:n yksinoikeus. Ne on osattu hoitaa neljän vuoden aikana ilman Rinnettä ja Marinia. Suomi on maailman onnellisin maa. Tuloerot ovat kaventuneet ja verotus pienentynyt, erityisesti pieni- ja keskituloisilta.

Voi olla, että Marin saa odottaa ministeripaikkaa vielä neljä vuotta. Silloin myös osaaminen ja yhteistyökyky ovat parantuneet. Totuus on, että ideologia ei elätä. Pitää olla realismia ja tekemisen meininkiä. Jarrumiehet ja -naiset eivät kehitä.

18

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuudentorvisoi

      17,7% siis vaivaiset 17,7% !!!

      SDP:n yhden paikan suuruinen voitto on hataralla pohjalla muutenkin. Voitto perustui oppositiopuolueen kolmeen hätääntyneeseen väitteeseen:

      1) Kiky-populismi
      Oikeasti kiky toi 40.000 - 60.000 työpaikkaa ja ay-liike päätti itse pienentää lomarahoja työajan pidennyksen sijaan.

      2) Soten markkinamalli
      Yli puolet on jo ulkoistettu, SDP on ollut sitä tekemässä kunnissa ilman sotea.

      3) Ympäristökoheltaminen
      Ympäristöstä kohkaaminen on verrattavissa siihen, että vaadittaisiin Suomessa kaikkia aloittamaan kolmen kuukauden dieetti painon pudottamiseksi viidellä kilolla, että saadaan USA:n ylipaino-ongelma kuriin!

      SDP:n osaaminen ja niin kovin mainostettu arvomaailma perusti kampanjansa näille kolmelle valheelle. SDP:n markkinoima täyskäännös tarkoittaa veronkorotuksia, työttömyyden kääntymistä nousuun. Vielä saatetaan joutua dieetillekin! Miten sitä jaksaa pienellä energialla jonottaa terkkarijonoissa 30-40 päivää?

      Ideologia ei elätä, eikä varsinkaan valheet. Toivottavasti joku realistisempi puolue ottaa vetovastuun.

    • ssitsevoiollajoo

      Himoverottajat Li ja Antti voivat tuhota Suomen talouden jos heille annetaan vähänkin valtaa. Mutta uusi hallitus tulee vissiin olemaan per kok vih ruot kris.

    • saksdponsylttytehdas

      Rinne/Halla-Aho/Orpo 17,7/17,5/17,0.

      Rinne on ylioptimistinen sille, että joku haluaisi leikkiä hänen kanssaan, kun hän on neljä vuotta haukkunut ja jarruttanut kaikkia uudistuksia. Sehän oli vain "poliittista retoriikkaa". Siis valehtelua! Rinteen arvot ovat kaukana kaukana muiden arvoista.

      Voi olla, että EU-puheenjohtajakausi vedetään nykyhallituksen eli Sipilän komennuksessa. Siinä on sentään luotettava, suoraselkäinen, sanojensa mittainen mies, joka on saanut paljon aikaan. Neljä viidestä tavoitteesta onnistui. Viides eli sote epäonnistui SDP:n tahallisen mustamaalaamisen ja jarruttamisen takia. Tavoitteiden määrätietoisesta toteuttamisesta jäi mieleen elävästi se, kun Sipilä selitti, että hänelle oli suuri yllätys, että kaikki eivät olekaan työllisyyden parantamisen asialla. Hänen piti neuvotella kokonainen vuosi SAK-laisten kanssa, että kiky saatiin aikaiseksi. Akava ja STTK ymmärsivät asian heti.

      Hullua väittää esimerkiksi, että asioita ei olisi käsitelty kolmikannassa. On käsitelty. Eihän se niin voi olla, että SAK:lla on joku veto-oikeus maan asioihin! Sehän on putinismia ja diktatuuria! Jos joku harrastaa sanelupolitiikkaa, niin se on SAK-lainen ay-liike. Mitä ovat lakot ja kiristys ja uhkailu tehtaan portilla, kun "liivijengi" yrittää estää, kun jotkut haluavat mennä töihin? Työt eivät ole koskaan lakossa! SAK käytti uhkailua ja poistui kolmikannasta kun yritettiin lapsiperheiden vanhemmille saada joustavampia työaikoja pienyrityksiin. SAK sanoi EI. Eloranta, Aalto ja heidän johtama punakaarti SAK:n halituksessa on syypää monen hätään ja syrjäytymiseen. Se on pahin este myös hyvinvointi-Suomen säilyttämisessä. Siihen tarvitaan täyskäännös, jos mihin. Voitaisiin aloittaa poistamalla ay-jäsenmaksun verovähennysoikeus, mikä on 200 miljoonaa euroa. Sen joutuu jokainen veronmaksaja maksamaan omasta kukkarostaan, vaikka ei kuulu liittoon. Toinen asia mikä pitää kieltää on poliittiset lakot. Se on terrorisoijien käsikassara, joka ei kuulu demokratiaan. Se nähtiin viime syksynä, kun SAK osallistui toveri Rinteen Eduskuntakampanjaan. Kolmas asia on ay-liikkeen nauttima verovapaat osingot. SAK liittoineen ei todellakaan ole yleishyödyllinen järjestö. Se toimii pörssissä asuntomarkkinoilla ja hyödyllisyys on kyseenalaista.

      Onneksi Suomessa on liittymisen vapaus. Ansiosidonnaisen saa YTKsta, ei ole pakko kuulua liittoon.

      Hyvinvoinnin varmistamiseksi, johon liittyy koulutus ja lyhyemmät jonot lääkäriin pääsyyn, tarvitaan työllisyysasteen nosto yli 75%:n. Siihen ei Rinteen johdolla päästä. Se on selvä.

    • vaihtakaajolevyä

      Huhuu, vaalit on jo käyty.
      Seuraavaksi on vuorossa EU-vaalit.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hitlerin, Stalinin, Mussolinin jatkoksi. Oikeassa olet että diktaattori ihan pahimmasta päästä.


    • Anonyymi

      Siitä on olemassa kaunis kuva ja ruma kuva. Tavoitellessa vain tyyli repii ja vahingoittaa.

    • Anonyymi

      Oppositiopolitiikka on ollut rumaa. Erityisesti valiokunnissa kielenkäyttö on ollut törkeää ja henkilökohtaisuuksiin menevää. Yhteisten parannusten tekemistä on kampitettu. Rinne yrittää silitellä tätä asiaa, vaikka SDP-läiset ovat olleet pahimmat alatyylin viljelijät. Huonon häviäjän politiikkaa.

      Rinne puhui, että kansa äänesti muutoksen puolesta. No se ei ainakaan tarkoita sitä, että SDP olisi saanut suuren mandaatin. Tulos 17,7/17,5/17, 0 ei ole SDP-tä mairitteleva. Voittajaoppositiopuolue olisi saanut 25% äänistä. Sitä mandaattia ei SDP:lle annettu.

      SDP tuskin pääsee hallitukseen. Jos työllisyyttä ei päästä nostamaan yli 75%:n, niin on turha miettiä mitään muutakaan asiaa. Se on turhaa, koska rahaa ei ole. SDP ei ole kykenevä SAK-sidonnaisuuden takia korjaamaan työllisyyttä. Sen takia SDP:lle ei ole myöskään muuta tehtävää.

      Rinne korosti oikein, että Eduskunnalle on annettu demokratian avaimet hoidettavakseen. Sitä ei kukaan, ei edes SAK saa rajoittaa!!! Sen takia poliittiset lakot ja tukilakot on kiellettävä. Enemmistö suomalaisista on tuoreen kyselyn mukaan samaa mieltä.

    • Anonyymi

      Antit toitottavat, että kansa äänesti muutoksen puolesta. Mikä muutos? Sekö, että pääoppositiopuolue ei saanutkaan 25% äänistä vaan alle 1% erolla niukan voiton. Se oli suuri muutos entiseen. Se on myös suuri muutos entiseen, että Ruotsin ja Viron tavoin saattaa voittajapuolue jäädä kakkoseksi hallituksen muodostuksessa!

    • Anonyymi

      Antti Rinne oli eilisessä tv-tentissä todella valju. Vieläkin päästeli suustaan ennen vaaleja esitettyjä sloganeista, tyhjiä ajatuksia. Hallitukseen tarvitaan tekijämiehiä, eikä mitään marjanpomijoita. Sipilä tulee olemaan historian valossa yksi parhaista pääministereistä. Sipilän hallitus laittoi Suomen kuntoon. Vahinko, että hänen toimensa mustamaalattiin. Hävetkää panettelijat! Juha Sipilä on kingi! Se on totuus.

      Keskusta etsii tietään. Mitä vielä, ei ole mitään etsittävää, Kerrallaan on yksi agenda. Nyt kun Suomi on saatu kuntoon, niin kaikki puolueet, myös keskusta voivat keskittyä pienen ihmisen asioihin.

      Ympäristöasiat ovat ylimitoitettuina esillä. Suomessa ei ratkaista maailman lämpenemistä vaikka mitä tehtäisiin. Hulluja juttuja. Jos työllisyyttä ei saada nostettua yli 75%:in niin jokainen puolue joutuu leikkaamaan hyvinvointimenoista!!!

    • Anonyymi

      On hienoa saada hyvä pääministeri suomeen. Antti kääntää suomen nousuun entisten tunareiden jäljiltä.
      Vielä kun persut saatais pois sotkemasta päätöksiä niin suomesta tulee tasapuolinen paikka kaikille.

    • Anonyymi

      Hallitukseen vain kykeneviä. Puhetta riittää, mutta teot ratkaisevat.
      Ympäristöjargonia on kuultu riittäviin.
      Jos työllisyysastetta ei saada nostettua yli 75%:n niin kenelläkään ei ole kivaa!!!

    • Anonyymi

      Vaalijargon on unohdettava ja keskityttävä Suomen rakentamiseen. Pääministeri, ministerit ja kansanedustajat ovat koko kansan edustajia!

      • Anonyymi

        Samoilla linjoilla. Nyt alkaa se oikea työ eduskunnassa, millä saamme suomen takaisin jaloilleen. Edellisen hallituksen tunarointia ei ole helppo korjata, mutta Rinteen johdolla saamme ainakin osan pelastettua.


    • Anonyymi

      Rinteellä vaihtoehtoina korottaa veroja tai ottaa lisää lainaa. Verojen korottaminen on kylmää kyytiä vähäosaisille. Se vie voita ja leipää pois perheen ja eläkeläisten pöydästä, kun netto pienenee. Lainan otto on kuin kusisi pakkasella housuihin: ensin tuntuu lämpimältä, mutta kohta on entistä kylmempi.

      Ei taida tulla mittään Rinteen johdolla!!!

    • Anonyymi

      Rinne saa suksia verolumikolansa kanssa suolle.
      Suomi on muutenkin upoksissa nimenomaan järisyttävän verotaakkansa takia ja ei kun näköjään päätä seinään lisää aina vaan.
      Turha kuvitella, että kansa kuluttaa kun käteen jää vain rupia ja hattaroita.

    • Anonyymi

      On se kyllä naurettavaa, että SAK on mukana hallitusneuvotteluissa!! Ja veroja pitäisi korottaa, sekä työnantajia kurittaa entistä enemmän! Toivon todella hartaasti, että hallitusneuvottelut kaatuvat tuolla kokoonpanolla ja Rinne joutuu ulos! Pidä Sipilä nyt muistissa, mitä olet luvannut ennen neuvotteluihin lähtöä, tai se on keskustan lopullinen niitti, jos annat periksi!

    • Anonyymi

      Hallitusneuvotteluissa on 700 miljoonan euron vaje. Mistä se pitäisi ottaa? Velkaa ei saa ottaa. Se olisi ongelman siirtämistä meidän lapsille. Yksityisen ihmisen, siis myös yrittäjän verotusta ei saa nostaa, koska...

      Hei, verologiikka!
      Kun nostetaan haittaveroa, niin haitta vähenee.
      - Jos nostetaan tupakkaveroa, tupakointi vähenee.
      - Nostetaan alkoholiveroa, alkoholin kulutus vähenee.
      - Perustetaan lihalle vero, jolloin lihan syönti vähenee ja maailma pelastuu! Right?

      Siis yhtälailla,
      - jos nostetaan tuloveroa, niin innostus työntekoon vähenee.
      - jos nostetaan yrittäjän veroa, niin innostus yritystoimintaan vähenee.
      - jos nostetaan sukupolvenvaihdosveroja, niin innostus sukupolvenvaihdoksiin vähenee, jolloin työpaikkoja häviää.

      Näin se on. Ei pidä yrittää selittää veron vaikutuksia toisin!!!

      Mistä 700 miljoonaa euroa?
      1. Ay-jäsenmaksun verovähennys pois, 200 miljoonaa. (verovähennyksen joutuu kaikki veronmaksajat, koululaiset kesätöissä, eläkeläiset ja tyttömät myös kompensoimaan eli oli epätasa-arvoinen ja vastoin perustuslakia, koska meillä on liittymisen vapaus)
      2. Ammattiliitot eivät ole enää yleishyödyllisiä. Pelaavat pörssissä ja ovat suuria kiinteistömoguleja, sotkeentuvat jopa hallitusneuvotteluihin kertomalla omia vaatimuksiaan. Ei yleishyödyllisiä. Niinpä liittojen verovapaat osingot pitää laittaa verolle. Tulo ehkä luokkaa 100 miljoonaa.
      3. Antti Rinteen vappusatanen voidaan hoitaa paremmin ja halvemmalla. Se voidaan kohdistaa suurempana ja juurikin niille, joilla on suurempi tarve. Eli ei kaikille eläkeläisille vaan takuueläkkeen saajille siten, että takuueläkkeitä nostetaan 150 euroa. Tämä ratkaisu on paljon parempi ja tulee halvemmaksi. Se on 200 miljoonaa halvempi.

      Kohdat 1-3 yhteensä 500 miljoonaa. Se riittäköön, rahanjakoa pitää karsia 200 miljoonaa!

      Muistakaa, että työllisyyden nosto 75%:iin on kaikkein tärkein asia. Jokainen työllisyys-% vastaa 1 miljardia euroa. Jos tavoite saavutetaan, niin on taas enemmän jaettavaa. Jos jää jälkeen, pitää leikata. Velan otto on ongelman siirtämistä lapsillemme. Veronkorotuksen maksaa lopulta aina ihminen. Siis eläkeläinen ja työtön ja työläinen, perheellinen ja perheetön. Se on totuus Li Andersson.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe