Perussuomalaiset 1 lisäpaikka. (yht.39 paikkaa)

Ja kepuli keput menettivät 18 paikkaa, ihanaa, ihanaa !! Suurtappio kepulle, nam nam.
1
Ilmoita


26 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Juudas-juha luikkii pakoon.. Onneksi tajusi viimeinkin erota. Mutta PS on paras !!
1
Ilmoita
kyllä!
Juudasta kaikkiaan, että Juudas pääsi rokottaan meitä rehellisiä Ps- v-maksajia..
1
Ilmoita
Kepun aikakausi on historiaa, paluu entiseen ei ole mahdollista kyllä kansa osaa kun sille paasataan tarpeeksi
1 VASTAUS:
Totta!
Kepun linja ollut hukassa kun Kokoomuksen juoksupojaksi ja hännystelijäksi alkoi. Menettivät suuren määrän äänestäjiä, kannattajia, jäseniä ja erityisesti rahaa jolla koneistoa pyöritetään. Sekään ei auta asiaa että niin moni oikea ns. alkiolainen ent. Maalaisliittolainen edustaja jäi pois. Ehkä näkivät nyky Kepun toiminnan ja motivaation.
Nyt kun Kepu tullut persmäkeä alas ja lujaa, sieltä nouseminen tosiaan hankalaa. Kuinka saada kansalaisten, entisten kannattajien luottamus? Se ei tule Sipiläläisellä talouspolitiikalla, Berneriläisellä liikennepolitiikalla, Rehulalais-Saarikkolaisella sosiaali ja terveyspolitiikalla. Eli kun sinne maa-, syrjäseudulle on pyllistetty niin...
Kepun ahdingon huomaa myös siitä että nyt kun puheenjohtajan paikka auki, ei ole oikein innostuneita tulijoita. Kukapa suossa olevaa kivirekeä haluaisi lähteä vetämään ja siinä samalla tehdä itse ns. "poliittisen itsemurhan".
Nyky maailma muuttunut ja muitakin poliittisia vaihtoehtopuolueita on. Jos syrjäseutuja ajattelee niin silloin kannatus Perussuomalaisille, Vasemmistoliitolle ja ehkä Kristillisdemokraateille.
Kepu voi osaltaan sulautua Kokoomukseen ja mitä rippeitä siitä jää niin viljelijät voi perustaa kepulaisen perinneyhdistyksen ja alkaa julkaisemaan lehteä Maaseudun Menneisyys.
+Lisää kommentti
Kukahan se seuraavaksi rokottaa,Halla-ahoko Brysselistä?Persun vahingonilo paras ilo..Mikä lie populistilauman kohtalo 4 vuoden päästä?Harmillista sinisten kohtalo sinänsä,oli persujen valioainesta.Politiikka on ihmeellistä ,on laulajia urheilijoita,pappeja homoja rikollisia ,Melkein läpipäässyt ransu värillisiä ja romaaneja?Kaikki on lupaajia ja huonomuistisia oman edun tavottelijoita
Ilmoita
Buahhhaaa haa. Persujytkyt tuli takapuolesta. BUAHHHAAA. 0,2%VAALITAPPIO PER SAUKOILLE.
Ilmoita
ryömihän sinne pekan aukolle..
1
Ilmoita
tuleva hallinto tuskin maaseudun elinkeinoja edistää, tosin Keskustakaan ei edistänyt!
1 VASTAUS:
ensimmäinen reaktio, Vapolta
+Lisää kommentti
Vihreitten hallituksessa ollessa, heidän on pakko aattensa ja kannatuksensa säilyttääkseen tyssätä turvetuotanto ilmasto pointillaan, se korvaa aiemmat telaketju sitomiset kaivureihin.
1 VASTAUS:
Persut ei tyssää turvetta, mutta mitäpä virkaa persujen mielpiteellä opposiittiossa ja toiseksee, kärsämäkistä turvetta ei tee persun mieli, mitäpä persu sillä turpeella, saahan site sitten haudassa.
+Lisää kommentti
Aikoinaan Urpo Leppänen oli ministeri,sai tienkunnostus rahoja yhdelle kunnalle. Sitten oli tanssitaiteilija Anan managerina ympäri suomen. Lomakylän rakentaminen jäi yhteen sokkelin valuun...
1 VASTAUS:
Katotaahan nyt miten tyyriiksi Sipilän Talvivaaran monttu tulee..
+Lisää kommentti
Keskustan lasku ei johdu Sipilästä, vaan se on peruuttamaton tosiasia, että se tulee painumaan pienpuolueeksi yleisen trendin mukaan kaikkialla Euroopassa, on muutoksen aikakausi siltä osin.
3 VASTAUSTA:
..riittää kun laskee Suomessa..
Anonyymi kirjoitti:
..riittää kun laskee Suomessa..
.. vaikka Keskustan kannatus laskee nolille, niin se ei merkitse etteikö vastaavaa maaseudun puolestapuhujaa tarvittais, tyhjiö täyttyisi uusilla johtajilla ja koruptoitunneet tuulella käyvät tuulimyllyjen hoitoon.
Aamu-tv tänään kärsin Rinteen plsta myötähäpeää, en sdano, että yläpään hapetus on minimissään, selvää on että on epäselvää kuinka uittopomo lautalla kestää..
+Lisää kommentti
paljoo k-jakomäki saa tuvetuotannosta veroja, nafting..
4 VASTAUSTA:
Kateuden kalsteeni
Anonyymi kirjoitti:
Kateuden kalsteeni
eiko kärsi kärsältä edes kysyä, eikö se yht kunta veroilla pyöri,pienipalkkaiset- tavikset joutuu maat.tukia maksaan ja vielä verovähenykset sen lisäksi, ei siis kärsällä kestä veroista puhua
edl. lisäksi turpeenurakoijat maat. tukiaisilla maksetuilla traktoreilla repii rahaa, milloin ajaen tyhjillä kärryillä milloin puolityhjillä (ei nyt aumamitalla) varastivat turpeen polttajilta milijoonia, että tsemmotta!
onko vastaan ankkyttajia?
+Lisää kommentti
Mikä on näiden raiskarimatujen arvopohja ?
Ilmoita
Ei ole kepulilla arvopohjaa, ei ole. Sinne vain jokeen ja pellonojiin kaiken maailman paska, mutta loppuu se leikki kunhan ihmiset saavat lisää valistusta.
1 VASTAUS:
hyvä seon paskaa syytää kun me tukia maksamme!
+Lisää kommentti
EU:ssa vaaliliito eri maiden populisteilla?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Perussuomalaiset 1 lisäpaikka. (yht.39 paikkaa)

Ja kepuli keput menettivät 18 paikkaa, ihanaa, ihanaa !! Suurtappio kepulle, nam nam.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta