Saitteko Sipilältä, mitä halusitte?

EtelänNaine

Mitä te pohjoispohjanmaalaiset Sipilältä halusitte? Saitteko haluamanne?

18

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuuma_jälki

      Maa polttaa Sipilän jalkojen alla. Syyt hallituksen kaatamiseen ja puheenjohtaja eroon saattavatkin olla tässä.
      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8877bd0a-7dd5-4dca-b751-785dbc1426c5
      Onko huippujohtajan omaisuus saatu huijaamalla ja kusettamalla valtiota. Voiko samaan aikaan olla toimitusjohtajana ja haalia yritys itselleen valehtelemalla omistajalle sen arvo.
      Valtakunnansyyttäjän pitää nyt ottaa tutkintaan tämä kupru ja löytyykö vielä muitakin kupruja.

    • takaisinpalautus

      Kyllä ne siellä sai ja oikein urakalla. Isot miehet vollottaa kempeleen kirkolla samanlailla, kun Suomi häviää lätkässä Ruotsille,illalla ne kuuntelee ranteetauki musiikkia ja soittelee toisilleen myötätunto puheluja. Auttaskohan joku poloisia!

    • sainminä

      Minä ainakin sain Sipulilta pers reikää, eli sitä mitä halusin.

    • Juha on paras päämies, sitten Kekkosen. Hävetkää senkin nurisiat ja panettelijat.

      • Anonyymi

        Ainakin laittoi maan taloutta kuntoon että vihervasemmisto pääsee nyt tuhlaamaan ja kurittamaan omakotiasujia ja autoilijoita puhumattakaan tupakkamiehistä.


    • Anonyymi

      Mitä Ruotsissa tapahtuu? Perjantaina palkittu ruotsalaiskirjailija totesi "Ruotsin olevan sodassa" ja naapurimaan poliisijohtaja kehottaa samaan aikaan ruotsalaisia "tottumaan ammuskeluun".

      PT-Median toimittamista tapahtumaraporteista on laadittu vaikuttava uutiskooste: ”Kuukauden ”helmet” Ruotsista”, jonka on julkaissut Facebookissa Mario Argenta.

      6.6. Malmö: Arabien valtaamalla Pyhän Johanneksen kirkon viereisen parkkihallin edustalla ammutaan usealla luodilla hengiltä arabirikollinen. Ei kiinniottoja.

      7.6. Linköping: Aamulla räjähtää kerrostalossa, 25 asukasta sairaalaan. Ei kiinniottoja. Tutkitaan rikoksena.

      10.6. Malmö: Keskusta eristetty, poliisi ampuu pommilla uhannutta ja etsii pommia. Ei tietoa pommin olemassaolosta.

      10.6. Malmö: Bellevuegårdenin sosiaalitoimiston luona tulitaistelu. Kuollut uhri ulkomaalainen rikollinen ja kiinniotetut myös ulkomaalaisia.

      10.6. Tukholma, Fagersjö: Puskasta löydetään ammuttu mies henkitoreissaan. Ei kiinniottoja.

      10.6. Uppsala, Gottsunda: Kahden jengin aseellinen yhteenotto keskellä päivää sivullisia kuhisevalla kadulla. Ei tietoa loukkaantuneista. Ei kiinniottoja.

      10.6. Norrtälje: Puukotus, uhrin henki säästyy nipinnapin. Yksi pidätetty murhan yrityksestä.

      11.6. Malmö: Kaksi yöllistä räjähdystä, yksi Rosengårdissa, kerrostalon eteisaulassa ja toinen keskustassa, kohteena pizzeria, jota on pommitettu aiemminkin. Myös pakoauto löytyy poltettuna. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja.

      11.6. Poliisi tiedottaa, että tilanne Malmössä paha, mutta ”ei syytä pelkoon”.

      12.6. Malmö, Rosengård: Kerrostalon eteinen räjäytetään tuusannuuskaksi. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja. Huomioitavaa, että koko talo on ulkomaalaisten asuttama, tekijät palestiinalaisia, vaikkei poliisi sitä ”tiedäkään”.

      13.6. Malmö: Poliisilaitosten turvatasoa lisätään, 24/7 vartiointi. Syytä ei kerrota, kunhan nyt varaudutaan.

      16.6. Tukholma, Östberga: Noin 20 auton tuhopoltto. Ei ainut tapaus alueella kesäkuussa. Ei kiinniottoja.

      17.6. Tukholma, Huddinge: Pommi ravintolan edessä vie julkisivun mennessään. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja.

      17.6. Mellakkaa johtanutta arabialaista arabialaiseksi kutsunutta poliisia kiitetään tekemästään hengenvaarallisesta työstä rasismisyytteillä, sakoilla ja väliaikaisella virastapidättämisellä.

      23.6. Linköping, Skäggetorp: Pistooli-iloittelua, kaksi loukkaantunutta, kaksi kiinniotettua. Tutkitaan murhan yrityksinä.

      23.6. Kramforss: Aseellinen yhteenotto asuinhuoneistossa, yksi loukkaantunut, kuusi kiinniotettua.

      23.6. Göteborg, Angered: Virkavalta hälyytetään tutkimaan naisen pahoinpitelyä. Ruotsalainen mies puukottaa poliisia, toinen poliisi ampuu ruotsalaismiestä. Kukaan ei kuole. Miestä epäillään murhan yrityksestä.

      23.6. Tukholma, Tensta: Perheväkivalta yksityisasunnossa johtaa naisen kuolemaan. Yksi kiinniotto. Tutkitaan murhana.

      24.6. Västerås: Kaupungin keskustassa iltakahdeksan aikaan, vilkkaalla kadulla mieheen tyhjennetään käsiaseellinen. Uhri haavoittuu vakavasti. Useista silminnäkijöistä huolimatta ei kiinniottoja.

      24.6. Ängenholm: Puolilta öin pommi lennättää katutasoparvekkeen taivaan tuuliin. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja.

      24.6. Göteborg: Parkissa ollut auto räjäytetään ilmaan. Ei loukkaantuneita, ei kiinniottoja.

      24.6. Skoone, Perstorp: Kymmeniltä lampailta viilletty kurkut auki. Sen lisäksi tiineinä olleilta lampailta viilletty vatsat auki ja revitty karitsat ulos. Epäselvyyttä tekijöistä, mutta ulkomaalaiset uhkailleet kauhistuneita paikallisia tapauksen johdosta.

      25.6. Kööpenhamina: Katutaistelussa kaksi Ruotsissa (Rinkeby/Järva/Tensta-akselilla) asuvaa afrikkalaista gansteria ammutaan hengiltä. Tapahtumapaikalla myös seulaksi ammuttu auto. Rinkebyn islamilaisen keskuksen imaami toimittaa suruviestin omaisille samalla kun Rinkebyssä juhlitaan näitä teloitustyyppisiä murhia viinalla, huumeilla ja ilotulitteilla valvottamalla paikallisia koko yö. Murhat ovat osa isompaa gangsterien murha- ja kostokierrettä. Yksi kiinniotto.

      26.6. Örebro: Yökerhoon viritetty pommi aiheuttaa massiiviset vauriot ja aiheuttaa myös tulipalon. Räjähdyshetkellä kiinteistössä väkeä, mutta henkilövahingoilta ilmeisesti vältytään, sillä kukaan ei hakeudu sairaalaan eikä raatoja löydy. Ei kiinniottoja. Viranomaiset luokittelevat tapauksen ”erikoiseksi”. Tapa, jolla myös mm. terrori-iskut luokitellaan.

      26.6. Uppsala, Stenhagen: Aseellisen katuyhteenoton luoteja harhautuu ikkunoitten läpi myös täysin ulkopuolisten asuntoihin. Kukaan ei loukkaannu. Vain hylsyt ja luodinreiät kertovat tapahtuneesta. Ei kiinniottoja.

      26.6. Uppsala, Kvarngärdet: Alueen asukkaitten lukuisia ilmoituksia ammuskelusta. Ei konkreettisia löytöjä eli ei vahvistusta tapahtuneelle.

      26.6. Autojen tuhopolttoja niin Malmön Oxiessa, Sorgenfrivägenillä ja Båstadissa. Ei kiinniottoja. Tutkitaan tuhotöinä.

      27.6. Tukholma, Vällingby: Koraanikoulun johtoa tuomitaan törkeistä talousrikoksista. Taloudellinen hyöty yli miljoona euroa.

      30.6. Sollentuna: Rauhatonta, poliisia työllistäny

    • Anonyymi

      Sipulastä tulisi natsileirin AUTWITSIN leirin vartija syntynyt vaan väärään aikaan

    • Anonyymi

      Pitsaa ja kebaa tulee ovista ja aukoista, kaiken lisäksi.

    • Anonyymi

      Kun saisi vielä sen vekottimen seisomaan?

    • Anonyymi

      Sivari halla-aho hanki vieraita 2015 hallitusohjelmallaan.

    • Anonyymi

      Sipilän luottomies ja uskottu,valtiovarainministeri Lintilä nostaa ensi vuoden budjetissaan bensan ja dieselin hintaa verolla 6,5snt litralta,jotta oman auton käytöstä tulee entistä kalliimpaa pitkien välimatkojen pohjois-Suomessa.Kiitos Vasemmistopuolue Keskustalle.

    • Anonyymi

      Emme saaneet, mutta Sipuli sai sen meiltä. Pumppasi meidät kuiviin ja vei rahamme.

    • Anonyymi

      Kepu on kuilun partaalla, Sipilä siitä
      syytettäköön, ketä muuta?

    • Anonyymi

      Joulukuusta 2015 lähtien Yle on esittänyt myös selkokieliset televisiouutiset Yle TV1 -kanavalla joka arkipäivä. Televisiouutisissa on mukana suomenkielinen tekstitys, joka vastaa kuultua puhetta.

      Siis ;matuja varten on tullut tuollainen "venytys"!
      Ja minä maksan,sinä maksat,mutta "matu" ei maksa!

    • Anonyymi

      Hölmöt maalaisliittolaiset äänestivät poroporvari sipilän puolueen johtoon ja saivat turpiinsa. Onnea vaan kepulit. Kohta ei ole koko puoluetta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jokaisen tulisi katsoa seuraava video löytyy googlesta

      Näin työttömillä tienataan | MOT | TV | Areena | yle.fi

      Tuo selittää sen miten yksi työtön työllistää 5 loisvirkailijaa, jotka eivät auta yhtään työtöntä saamaan työtä. Tarkoitus on pitää työttömät työttöminä, jotta loisvirkailijoilla riittää työ. Eikä sekään riitä vaan tarkoitus on saada lisää työttömiä tekemään töitä ilmaiseksi. Tästä alkaa kierre yhä useampi työtön tekee töitä ilmaiseksi, jolloin he korvaavat enemmän ja enemmän palkallista työvoimaa, joka joutuu työttömäksi. Tästä seuraa se, että yhä useampi joutuu tekemään töitä ilmaiseksi, josta seuraa se, että valtio ja kunnat menettävät miljardeja euroja verotuloja vuodessa. Työttömien määrä kasvaa jatkuvasti mutta tilastokikkailun avulla saadaan näyttämään 3-4 kertaa todellisuutta pienemmältä.

      Suomessa on yli 600 000 työtöntä, joista yli puolet on kursseilla, kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa tai muussa. Näissä toimissa olevia ei lasketa työttömiksi.

    • Anonyymi

      Erityisesti vuoden 2015 suuren turvapaikanhakija-aallon yhteydessä on läntiseen Eurooppaan päästetty valtava määrä epämääräistä muslimiporukkaa, josta merkittävä osa voidaan luokitella terroristeiksi tai rikollisiksi. Nämä sitten ovatkin käyneet systemaattiseen taisteluun oman oppinsa levittämiseksi ja eurooppalaisen elämäntavan tuhoamiseksi, mikä on näkynyt lukuisina terrori-iskuina ja väkivallantekoina. Näissä on saanut surmansa useita satoja eurooppalaisia, ja loukkaantuneiden ja raiskattujen määrä lasketaan useissa tuhansissa.

      Sande Parkkonen: ”Suuri EU-huijaus – mitä meille valehdeltiin kansanäänestyksessä 1995”
      "Nyt, kun olemme olleet Euroopan Unionissa 25 vuotta ja meillä on käytössämme absoluuttista dataa jäsenyyden tuomista eduista, voimme käydä läpi kaikki ne päälupaukset, joilla suomalaiset huijattiin äänestämään jäsenyyden puolesta," kirjoittaa Sami "Sande" Parkkonen blogillaan.

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe