Sampo Terhon eilinen selittely ja naamanvääntely pursui vi*usta ja usvaisia visioita.

https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/95dc3f9f-d198-48bb-a6b6-d9456bd79f86

Oli kertakaikkisen nautinnollista katseltavaa, kuinka kaiken menettänyttä takinkääntäjää vi...ketutti. Lisää tätä ja toki myös muilta sinisiltä. 2015, 2017 kääntyi tuon joukkion takki, vaan nyt kääntyi onni ja uskottavuus meni lopullisesti. Upeaa Suomalaiset! Poijjaanpallerot maistoivat demokratian mukanaan tuomaa oikeutta. Kansa hylkäsi heidät totaalisesti.
Ilmoita


30 Vastausta

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.


Puolue vielä jatkaa, koska on ne n 50 valtuutettua. Eiköhän ne tee omat ratkaisunsa hyvinkin pian. Siinä tuo Tiina Ahva sanoi, että perhe ja turvallisuuspolitiikalle on tarvetta. Kuinka tyhmää puhetta. Kaikilla puolueilla on perhe-ja turvallisuuspolitiikka. Ja perhe on meillä kaikilla se ensisijainen asia elämässä. Tämä Tiina puhui markkaan siirtymisestä.Olisivat Torviselta kysyneet, siellä takana näytti seisoskelevan.
Jonkinlaista järkipuhetta tuolla sinisten keskustelupalstalla. joku sanoi, että Soini olisi tuonut puolueelle kansanedustajia. Siihen vastattiin, että ei. Puolue on tärkein valinta ja sieltä valikoituu se,jota äänestetään. Eivät muuten osallistu eurovaaleihin.
1 VASTAUS:
Joulupukkiin uskon paljon enemmän kuin tonttu torviseen... :)
+Lisää kommentti
Milloin siniset julkisesti myöntävät että yritys saada polittisia virkoja ns varjo ps roolissa oli selkeä virhe ja petos ,ja polittisen vaiston puutetta,Eikö se ole sama jos yrittäisi saada paljon joululahjoja pikkujoulussa,eivät ehkä koskaan,ilmeisesti puolue kuihtuu pikkuhiljaa selittelyjen saattelemana.
Ilmoita
Kettunaama Terho on onneksi pois huutelemasta eduskunnan kyselytunnilta. On aivan käsittämättömän hienoa kun yhtään sinistä ei ole eduskunnassa, täydellustä.
Ilmoita
Sampon pettyneen ja kireän vaivautuneen vaalien jälkeisen naaman katseluun ei kyllästy koskaan. Etenkin kun nyt tiedämme vaalien lopputuloksen. Nautinto on taattu, ja se on 100 prosenttista realitya. Autenttista matskua niinsanotusti.
Ilmoita
Poikkeuksellisen tyhmää porukkaa nuo siniset. Ei ihan kaikki, mutta suurin osa. Joku sininen opasti, että ei kannattaisi loikata, jos haluaa jatkaa politiikassa. Tästä on historiassa esimerkkejä. Nyt näyttää siltä, että oppi ei ole vieläkään mennyt perille. Eurovaaleihin ei ole kukaan lähdössä käsittääkseni, mutta eteenpäin, seuraavat vaalit 4 vuoden kuluttua ja kuntavaalit 2 vuoden kuluttua. Sinne kuuleman ovat menossa. taitaa käydä niin, että heillä viimeinen tapaaminen 8.6. Lapissa joku syyttää rottia ja käärmeitä, kun eivät tehneet vaalityötä. Että silleen...
Ilmoita
Sinisen tulevaisuuden kuolinkamppailu on nautinnollista katseltavaa. Ihan jokaisena päivänä. Hetkeäkään en vaihtaisi pois. Muistan vielä elävästi Soinijohtoisen PS:n vaalityön ja lupaukset v 2015 vaaleissa, ja muistan hyvin kuinka homma kusahteli täysillä heti kun salkut oli jaettu. Vuoden 2017 takinkääntö oli viimeinen virhe, minkä nuo uuvatit koskaan enää pääsisivät tekemään äänestäjiään kohtaan. Ja näinhän siinä onneksi kävi. Henkilökohtaisesti inhoan jokaista noista loikkareista, ja myös muutamaa muuta ex.PS kansanedustajaa, jotka arvelivat pesevänsä kasvonsa loikkaamalla muihin puolueisiin, kuten vaikkapa ex.edustaja Veera Ruoho. Ulos lensi hänkin, siitä kiitos valveutuneille äänestäjillemme. Loikkari ei tarvitse armoa.
Ilmoita
Sääli että ylioppilas Tiina antoi kusettaa itseään. Olis menny persujen listalta läpi että heilahtaa.
2 VASTAUSTA:
Ylen puolella on luettavissa huolella laadittu nyyhkytarina Tiinan kovasta lapsuudesta. Sitä se varmaan on ollutkin, mutta sillä ei selitetä oikeutusta valheellisiin vaalilupauksiin puolueen nimissä, ja massaloikkausta oman edun ja aseman säilyttämisessä. Tuossa artikkelissa Elovaara pesi koko sinistä puoluetta mustasta valkoiseksi. Liekö osa Ylen harjoittamaa PS vastaista kestopropagandaa? Mainittakoon vielä, että itse äänestin Kokoomusta 2015 vaaleissa, mutta 2017 Orpon, Sipilän, Soinin, sekä presidentti Niinistön hallituskoplausten ja todella törkeän parlamentarismin halventamisen jälkeen, aloin aivan aidosti inhota kyseisiä valtionjohtajia. Suurin pettymys oli Presidentti Niinistön sekaantuminen sisäpolitiikkaan ja yhden suomalaisen puolueen sisäisiin asioihin. Näitä tapahtumia Elovaara nyt yritti valkaista.
Tuo kova lapsuus on erittäin suuresti liioiteltu. Jotain kertoo sekin, että Tiinan ja hänen siskonsa välit menivät totaalisesti poikki, kun Tiina ryhtyi kalastelemaan sympatiaa liioittelemalla suuresti nuoruuden kokemuksiaan. Olin siellä toki ongelmia, mutta ei läheskään niin paljon kuin Tiina antaa ymmärtää. Isänsä mustamaalaus oli vain keino päästä eduskuntaan. Tätä mieltä ovat useat Elovaaran perheen tuntevat. t.Muinaishaudankadulta
+Lisää kommentti
Ei tiedä itkeäkö vai nauraa. Eniten säälittää tuon porukan politiikan ulkopuolla olevat sinisten läheiset joille varmasti tämä on rankkaa kun koko Suomi pilkkaa. Eilen vetätyi koko kansan rakastama työministeri EU ehdokkuudestaan, tänään sitten tapaus Soini. Eikä mene kovin pitkään kun sinisten suuri ja ihannoima kaiken heille maksanut suuri johtajansa Sipilä jättää eduskunnan ja etsii uusia rahanteko keinoja.
Ilmoita
Sinisille käy kuin kauan sitten muodostetulle loikkariryhmälle, - siis entiselle SKYP:lle - kuihtuu pois ja niin kuuluukin kuihtua. Soini ja koko takinkääntäjäklaani sai saman kohtalon. Persuina ja PS:n arvopohjalla tulivat vuonna 2015 valituksi Eduskuntaan, mutta kun Soinin epäonnistuneen puhjeenjohtajapelin seurauksena PS:n jäsenistö antoi pakit koko takinkääntäjäkoplalle (mm. Sipilän ja Orpon saneleman, PS:n vaalilupausten 2015 vastaisen, täysin päälaelleen käännetyn maahanmuuttopolitiikan vuoksi), niin johan loikkasi. Muutama ministerinsalkku ja asema äänettömänä juoksupoikina oli tärkeämpää noille, kuin äänestäjät, oma puolue ja sen ideologian säilyttäminen. Hyi h**vetti!
Ilmoita
Nyt mulla arvostelukyky petti. Olin melko varma, että siniset eivät lähde eurovaaleihin.Heillä on se käsitys, että ovat oikeassa. Eikös se Soini sanonut, että vaaleissa mitataan kannatusta, ei sitä kuka on oikeassa.
2 kansanedustajaa, tämä kokoomusloikkari Jalonen ja se yks poliisi. Kuuleman ei ole listoilla sellaisia, joilla on rikostuomio kontollaan. Kuulkaapa siniset! Homma menee niin, että jos tuomio on kärsitty niin se on poispyyhitty. Siniset ovat ylimielisiä, omahyväisiä ja pitävät itseään muita parempina.
Nollatulos on selvä tässä eurovaalissa. Ehkä haluavat mitata valtakunnan tason kannatusta. Sanoisin, että mennään nyt 0,1% kannatukseen. Ehkäpä hakevat arviota puolueen lakkauttamista varten 8.6.
Ilmoita
Kattelin entisiä eurovaaleja. Pitää saada n 100000 ääntä ennenkuin 1 MEP paikka irtoaa. Siniset saivat eduskuntavaaleissa n 29000 ääntä. Eurovaaleissa matalampi äänestysprosentti. Veikkaisin, että siniset saavat ääniä piraattien ja kommunistien tasoa. Osa äänistä menee Väyryselle.
Ilmoita
Pitääpä veikata sinisten äänisaalis eurovaaleissa, sanoisin n, 3000, siinä on sinisten kaverit ja sukulaiset.
Ilmoita
Kyllä olen surullinen osan kansamme henkisestä tasosta.

Osalle pilkka, iva, ja vastoinkäymiselle naureskelu tuottaa jonkunlaista iloa.
MIksi?
Empatia myötäelämisen, lohduttamisen ja tsemppaamisen kyky puuttuu.

Sinine liekki leimahtaa roihuun tulevissa vaaleissa, koska ihmisyys on arvo,
joka Sinisistä löytyy.
2 VASTAUSTA:
Saahan poliittista tyhmyyttä ja kovapäisyyttä pilkata. Siitähän tässä vain on kysymys. Sinäkin kuvittelet joutavia. Kaikilla puolueilla ihmisyys on arvo. Mutta valitettavasti sinisiltä puuttuu poliittinen ohjelma ja sen vuoksi hei eivät voi menestyä, vaikka kuinka takoisivat päätään kiviseinään. Pelkkä hillotolpan ja henkilökohtainen edun tavoittelu osoittaa lähinnä lapsellista tyhmyyttä.
Kyllä Sinistä tulevaisuutta saa ja kuuluukin pilkata.Loikkari ei ansaitse sääliä. Persuina nuo aikanaan valittiin eduskuntaan, - PS:n arvoilla, PS:n politiikalla, PS:n sitoutuneina jäseninä. Mikäli kyseessä olisivat olleet henkilövaalit, niin mikä selittää aivat totaalisen surkean äänisaaliin näille v. 2019 eduskuntavaaleissa? Ei yhtään mikään muu, kuin että äänestäjät maksoivat petturi-luopioille korkoineen, sillä äänestäjät eivät todellakaan hyväksyneet loikkausta. Nyt on palautteen aika....ainakin seuraavat kaksi vuotta. Pitkä päätyyn ja perään!
+Lisää kommentti
Jokaisen, joka on sitä mieltä että saa naureskella pilkata ja ivata, kannattas miettiä millaisessa mailmassa hänen lapsensa ja lapsenlapsensa tulevat elämään.
Tällainen malli on lapsien kehitykselle haitallista. Jokainen voi tykönänsä miettiä, millaiset mahdollisuudet lapsella on selvitä, kun muut naureskelee.
Koulukiusaaminen jatkuu niinkauan kuin aikuisten maailmassa käyttäydytään näin.
Ilmoita
Mitä sillä sinisille, tai muillekkaan mauramisesta hyötyy.
1 VASTAUS:
Tulee hieman tasoitusta vuoden 2017 jälkeisiin satamääräisiin maahantulijoiden suorittamiin seksuaalirikoksiin, lastenraiskauksiin, haittamaahanmuutosta ja sen kustannuksista johtuneisiin leikkauksiin huonompiosaisilta ja ennen kaikkea siihen, ettei itseensä läpityytyväinen ja ylimielinen poliitikko voi selvitä kusettamalla äänestäjiään. ex.persuedustajien loikkaus oli totaalista äänestäjien-, parlamentarismin-, demokratian- ja Suomalaisen moraalikäsityksen halventamista. Se oli huolella ennakkoon valmisteltu, umpikiero ja likainen ryhmäpetos. Mikäli tuollainen menettely hyväksytään, tai annetaan anteeksi/unohdetaan hyvin kevyin perustein, on varsin todennäköistä että se uusiutuu. Siitä tulee ns. maan tapa. Silloin Suomi lähenee mitä tahansa kehitysmaata poliittiselta kulttuuriltaan. Mikäli näin käy, niin yksi kysymys on jäljellä: - Kuka sammuttaa valot?
+Lisää kommentti
Siniset ovat itse vihanneet perussuomalaisia, jotka äänestäjät heidät valitsivat alunperin v. 2015. Huomaan, että siniset eivät ole mitään oppineet. Edelleen ääni kellossa, että menestys on tulossa, koska ovat niin hyveellisiä"oikeassa". Ei tule menestystä, ei eurovaaleissa eikä koskaan myöhemminkään. Tämä on historian opetus.
2 VASTAUSTA:
Sinisten kääntyminen äänestäjiänsä eli persuja äänestäneitä vastaan sai tietysti aikaan vastalauseita. Suomen vaalijärjestelmähän on osin henkilövaali ja osin puoluevaali. Vaalien ollessa näin myös yhtä paljon puoluevaali, tuntuu kyseenalaiselta että tietyn puolueen edustajina valitut kansanedustajat voivat kesken vaalikauden vaihtaa puoluetta tai perustaa itselleen uuden puolueen ja jatkaa tehtäviään vaikka he näin hylkäävät noin puolet tehtäväänsä vaadittavista perusteista.
Anonyymi kirjoitti:
Sinisten kääntyminen äänestäjiänsä eli persuja äänestäneitä vastaan sai tietysti aikaan vastalauseita. Suomen vaalijärjestelmähän on osin henkilövaali ja osin puoluevaali. Vaalien ollessa näin myös yhtä paljon puoluevaali, tuntuu kyseenalaiselta että tietyn puolueen edustajina valitut kansanedustajat voivat kesken vaalikauden vaihtaa puoluetta tai perustaa itselleen uuden puolueen ja jatkaa tehtäviään vaikka he näin hylkäävät noin puolet tehtäväänsä vaadittavista perusteista.
Korjaan, toivottavasti täsmällisemmin ilmaistuna; täten toimien he hylkäävät noin puolet kansanedustajana toimimisen oikeutuksestaan.
+Lisää kommentti
Hyvää yötä Siniset. Joko Sampo sammutti valot?
Ilmoita
Ihan luihu tyyppi on ollut alun alkaenkin, jos minulta kysytään. Vastasin vaikka ei kysytty, anteeksi kaueheasti.
Ilmoita
Kyllä on hyvä, kun ei tarvitse katsoa sitä naaman vääntelyä enään .
Ilmoita
Lopetetaan suomi24:n kokonaan. Suomen kansalaiset osaavat olla julmia ja tuhoavat ihmisten elämän. On surullinen ja vakava juttu! Vieläpä he haukkuvat edelleen Sinisiä vaikka heistä osat eivät ollut perussuomalaisten jäseneitä aiemmin . Itse en ollut sen jäsen ja en ollut äänestänyt perussuomalaista. Olette epäkohteliaita ja annan leiman teille vihreän lipun. Olette mitättömiä ja arvottomia ihmisiä. Opetelkaa kunnioittaa arvokkaampia ihmisiä! Suomessa on erilaisia persoonia ihmisiä.Kiitos paljon kun jatkoitte haukkua sinisiä! Katsotaan mitä tapahtuu!
1 VASTAUS:
Yritätkö kertoa kaikille, että siniset on arvokkaampia ihmisiä kuin muut, minusta arvokkuus lähtee omasta rehellisyydestä ja uskottavuuden luomisesta niitä kohtaan, jotka ovat luottaneet sinuun itseesi.
+Lisää kommentti
Selkään puukottavat paskat ei ansaitse sääliä. Tosin Soini oli koko jutun aivot ja kuljetti näin ollen hölmömpiään. Elovaara, Elo ja muut rivisiniset oli Soinille vain hyödyllisiä idiootteja.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sampo Terhon eilinen selittely ja naamanvääntely pursui vi*usta ja usvaisia visioita.

https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/95dc3f9f-d198-48bb-a6b6-d9456bd79f86

Oli kertakaikkisen nautinnollista katseltavaa, kuinka kaiken menettänyttä takinkääntäjää vi...ketutti. Lisää tätä ja toki myös muilta sinisiltä. 2015, 2017 kääntyi tuon joukkion takki, vaan nyt kääntyi onni ja uskottavuus meni lopullisesti. Upeaa Suomalaiset! Poijjaanpallerot maistoivat demokratian mukanaan tuomaa oikeutta. Kansa hylkäsi heidät totaalisesti.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta