Hävetkää Juha Sipilän mustamaalaajat!

kiitosjuhasipilä

Sipilä on ollut yksi parhaista pääministereistä ikinä. Uskon mies, insinööri, joka tekee eikä vain puhu ja sorru populismiin eli valehteluun. Neljä viidestä hallituksen tavoitteesta saavutettiin. Viides kaatui SDP:n tahalliseen jarruttamiseen. Hävetkää haukkujat. Ette ole itse saaneet aikaan mitään! Keskustalaisten omaa syytä, kun vaalitulos oli niin heikko. Pitäkää tunkkinne!!!

Juha oli sanojensa mittainen mies. Moni muukin on samaa mieltä. Multamunien savijalat vain sulavat.

https://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/493499/d860894b3e&utm_source=Suomenmaa - päivän uutisotsikot&utm_medium=email

47

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiitosjuhasipilä

      heh heh .tosi asiassa täys mulkku koko äijä kehtaa leikata eläkeläisten ja vähä osaisten etuja kun samalla avustaa vero eduilla firmoja.muuta saanut aikaiseksi kuin 100 vuoteen suurimman vaali tappion.

      • Anonyymi

        Sipilän kutsuhuuto kaikui maailmaalla.. Ja 35 000 tuhatta tuli, Ja heidän teot kyllä tiedetään. Ps, MV lehti on edelleen paras.


    • KeskustaVanhus

      Ainut hyvä teko oli kun kaasi hallituksen.Siitä sitten tuli Suomesta maailman Onnellisinmaa

    • virpunen

      Minkä lempinimen aikanaan edustajatoverit antoivat Tytille,minun muisti pätkii sen verran etten jaksa muistaa. Muistelisin että se oli jokin lintu.

    • Olipakerraan

      Kepulaisten poliittinen yhdistys Suomen niemellä jolla ei ole ollut tulevaisuutta.......

    • eikaipuuta

      Ketku mikä ketku koko ukko ei saanut muutajo Huonoa aikaan tällekin seudulle.!

    • rehellistäpuhetta

      Sipilä on aivan liian rehellinen politiikkaan piti kaikkki lupauksensa, pitäisi varmaan olla niiku nää punavihreät ja persut jotka heti vaalien jälkeen alkaa syömään vaalilupauksiaan!

    • potkut

      kiky-lintu,

    • hyrrrr

      hävetkää ihmiset jotka äänestitte keskustalaisia,olette nyt sitä alhaista 13 rosentin kastia

    • Tekopyhä

      Sipilä oli täyspaska, uskonveljien käsikassara. KEPUA ei näissä vaaleissa äänestänyt kuin lestat, maajussit ja typerät. Se näkyy tuloksessa, jossa on ainakin 10 prossaa liikaa.

    • Anonyymi

      "Uskon mies"

      Tämäkö on muka hyvä ominaisuus yhteiskunnallisessa päättäjässä? Todellisuudessa mitä uskovaisempia poliitikkoja, sitä typerämpää ja vahingollisempaa on päätöksenteko.

    • Anonyymi

      Eiköhän nyt viimein tyhmemmätkin ymmärrä, ja sillä tarkoitan Keskustan ja Kokoomuksen äänestäjiä. Sipilä oli alusta asti ohjattu vain ja ainoastaan yhteen tehtävään jonka hoiti mallikkaasti. Viimeisen neljän vuoden aikana Sipilän ja Kokoomuksen taustajoukot kuten Sipilä itsekin tehnyt melkoisen tilin. Häviäjiä ja maksajia tuolle tilin teolle on paljon. Se lista on pitkä ja jopa härski mitä Sipilän hallitus on vienyt kansalaisilta, etenkin se kirpaisee vähävaraisia laidasta laitaan, ja kaikki tehtiin "säästöjen" nimissä. Kuitenkin valtionvelka kasvanut ennätysmäisesti. Ihmisten kulutus vähentynyt radikaalisti ja saanut yrittäjiä ahtaalle eikä ole enää pystynyt palkkaamaan työntekijöitä. Työttömyystilastoilla kikkailtu ja saatu työttömiä pois tilastoista tietyin tunnetuin keinoin, kuitenkin Kelan luukulle mennyt ennätysmäärä uusia asiakkaita. Paljon kertoo sekin asioiden kulusta kun ihan muilla ajatuksilla mitä heillä lopulta oli tämä Soinin porukka haki itselleen paikat eduskuntaan Persujen listoilla ja heti kuitenkin paljastivat itsensä Sipilän osto porukaksi. Heitä siis oli äänestänyt tämä kansan järkevämpi osa joka lopulta asian ymmärsi ja nyt eivät tietysti enää samoja äänestäneet ja kukaan käpykaartista ei enää tietysti päässyt eduskuntaan. Kuinka moni edes huomasi kun Sipilä omien edessä ilmoitti jopa leveästi nauraen että nyt tuli sitten tälllainen vaalitappio. Tuokin jo kertoi että homma tuli kuitenkin hoidettua, ja tämä tämän päiväinen oli enää muodollisuus. Esimerkiksi Sipilän luotettavampia luottomiehiä ollut työministeri Lindström heti Sipilän ero ilmoituksen jälkeen ilmoitti ettei lähdekään EU vaaleihin ja jotain että oli muka tehnyt päätöksen jo aikoja sitten.

    • Anonyymi

      Subjektiivista päivähoito-oikeutta rajattu
      Vuorotteluvapaan ehtoja kiristetty
      Vanhempainvapaan päivärahoja leikattu
      Sairausajan vuosilomaa leikattu
      palauttamalla siihen omavastuupäivät
      Vuosiloman kertymistä vähennetty
      äitiys-, isyys- ja vanhempainvapaan ajalta
      Ansiosidonnaisen kestoa leikattu 100 päivällä
      Kiky leikkasi julkisen sektorin lomarahoja 30 %
      Vuosittaista työaikaa pidennetty 24 tunnilla
      Työsuhdeturvaa heikennetty (mm. koeaikaa
      pidennetty, takaisinottovelvollisuutta
      lyhennetty ja pitkäaikaistyöttömän
      määräaikaisuuksia helpotettu)
      Aikuiskoulutustuen kestoa lyhennetty
      (19 kk -> 15 kk) ja perusosaa leikattu 15 %
      Ammatillisen koulutuksen määrärahoja
      leikattu 190 miljoonaa euroa
      Korotetusta työttömyyspäivärahasta luovuttu
      Lähes kaikkia Kelan etuuksia leikattu
      (mm. lapsilisää, äitiys-, isyys- ja
      vanhempainpäivärahaa, peruspäivärahaa
      ja kansaneläkettä)
      Yleisen asumistuen perusomavastuuta
      suurennettu
      Opiskelijoiden opintorahan osuutta
      pienennetty ja lainaosuutta kasvatettu
      Palkkatuella tehdystä työstä kertyvää
      työssäoloehtoa kiristetty
      Aktiivimalli leikkasi työttömyysturvaa

      Suunnitteilla oli myös:
      „ Irtisanomissuojan heikentäminen
      „ Aktiivimalli 2

      Samaan aikaan kuitenkin
      Pörssiyhtiöt voittoja ovat tehneet koko Sipilän hallituskauden. Tänä keväänä yritysten omistajat tulevat nostamaan yhtiöistään rahaa noin 14 miljardia euroa osinkoina, Viime keväänä nostivat 12, 4 miljardia, vuoden 2017 keväällä 11,3 ja vuoden 2016 keväällä nostivat 10,2 miljardia euroa. Yritykset ovat siis tehneet reippaita voittoja joka vuosi, mutta kilpailukykyä ja kasvua eivät vain halunneet luoda.
      Sipilän hallitus valtaan päästyään ryhtyi kurjistamaan kansaa ja kikyttämään. Kasvua ei vain syntynyt. Hallituksen järjestämät varat ja muut rahan arvoiset helpotukset yrityksille valuivat vain osinkoina yritysten omistajien taskuihin.
      Valtaosa sijoittajista investoi yrityksiin olettaen, että yritysjohto keksii liikeideoita. Mutta onko nyt niin, että suursijoittajat eivät luota yritysten kasvuun, vaikka rahaa on? Jos näin on, kyllä silloin suursijoittajien pitää ryhdistäytyä ja aloittaa kasvuhankkeiden luominen. Paljon puhutaan yrittämisen urheudesta ja kasvun luomisesta riskeistä huolimatta, mutta kun sille luodaan aina vain parantuvia edellytyksiä niin yritysten omistajat nostavat rahat ja pistävät päänsä pensaaseen. Työtä odottavat ne lukuisat yhden hengen yrityksetkin, jotka ovat syntyneet, kun työnantajat ovat ulkoistaneet palkkatyötä.

      • Anonyymi

        Jokohan yön sudet tai joku muu mp-jegi hoitaisi homman


    • Anonyymi

      Onko Sipilä vetäytynyt Kempeleeseen maakellariin ja vetänyt muuripadan päälleen.Olisi nyt hoitanut hommat loppuun vaikka onkin vt. pääministeri.

    • Anonyymi

      Eiköhän Sipilä itekki hokannu mollata ihtiään kun kaasi hallituksen ja ymmärsi ettei hänestä ole kepunjohtoon.

    • Anonyymi

      Sipilää ei tarvitse mustamaalata, koska hän on maalannut itsensä ihan itse. Kieroilulla ja öykkärmäisyydellä ei politiikassa pitkälle pötkitä! Jokohan siihen Sipilän kalloon viimeinkin upposi, että suomalaisia ja Suomea ei johdeta käskytyspolitiikalla ja kansalaisia eriarvoistamalla!?! Oululaiset pitäkööt äänestämänsä oikeistolaisen öykkärin hyvänään ... kunhan Sipilä ei ole määräämässä ja sotkemassa muiden kansalaisten asioita ja elämää.

    • Anonyymi

      Kaikki järkevästi ajattelevat varmaan tietää millanen ihminen Herra Sipilä on. Tästä ei enää ehkä kannata huolestua, mutta miettikää jos se on "periytyvää" niin ne ketkä taablaa jälkipolvessa kultalusikka kädessä ,niistä saattaa tulla samanlaisia, sit siitä eteenpäin sama juttu, ni "pojasta polvi paranee" TAI sit ei?

    • Anonyymi

      Kelalta rahat loppu ja eletään vasta toukokuun alkua

      "Varsinkin vaalipuheissa Sipilän hallituksen poliitikot puhuivat kilpaa siitä, miten Suomi on nyt laitettu kuntoon ja uusia työpaikkoja on syntynyt runsaasti. Taloudessakin on taustalla nousukausi. Mistä tämä yllättävä viimesijaiseen sosiaaliturvaan turvautuminen nyt johtuu, Anne Neimala?

      – Viimeisen neljän vuoden aikana perusturvaan on tehty aika suuriakin leikkauksia, indeksien jäädytys, etuustasojen laskua ja omavastuun kasvua. Se saattaa vaikuttaa, vaikka taloustilanne on parantunut. On paljon ihmisiä, jotka eivät vielä ole töitä saaneet. Heidän tilanteensa näkyy. Työttömyysturvaan on tehty heikennyksiä ja myös aktiivimalli saattaa näkyä meillä."

      Se on sitä viisasta taloudenpitoa. Leikataan niiltä, joilla ei ennestäänkään ole.

    • Anonyymi

      Aktiivimallin leikkuri vie tuhkatkin pesästä. leikkaisivat asumistuet. silloin vuokrataso alentuisi kun yhteiskunta ei syytäisi rahaa asumiseen. olisi pakko laskea vuokratason

      • Anonyymi

        Se leikkuri vie vain niiltä, jotka eivät tosissaan halua töihin ja/tai ota osaa aktiivitoimiin. Peruspäivärahan leikkaus on n. 1€ (yksi euro)/päivä, ja sekin otetaan pois saajalleen ilmaisesta, työssäkäyvien maksamasta rahasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se leikkuri vie vain niiltä, jotka eivät tosissaan halua töihin ja/tai ota osaa aktiivitoimiin. Peruspäivärahan leikkaus on n. 1€ (yksi euro)/päivä, ja sekin otetaan pois saajalleen ilmaisesta, työssäkäyvien maksamasta rahasta.

        Älä jauha paskaa, kaikille ei ole samoja työllisyyspalveluja edes tarjolla. Yhteiskunta ei tee omaa osaansa aktiivimallin suhteen, tästä kuitenkin rangaistaan työtöntä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä jauha paskaa, kaikille ei ole samoja työllisyyspalveluja edes tarjolla. Yhteiskunta ei tee omaa osaansa aktiivimallin suhteen, tästä kuitenkin rangaistaan työtöntä.

        - Uudessakaupungissa on tuhat työpaikkaa auki, painu sinne valittamasta.
        - No mutku sossusta ja kelasta saa rahhaa, niin en viitti. Ja äitiltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        - Uudessakaupungissa on tuhat työpaikkaa auki, painu sinne valittamasta.
        - No mutku sossusta ja kelasta saa rahhaa, niin en viitti. Ja äitiltä.

        Paskan jauhanta sen kuin vaan jatkuu. Itsehän tuota valitat jos joku on työtön.
        Olen kyllä vakituisessa työsuhteessa, joten ei ole tarvetta lähteä minnekkään. Tosissaan töihin tulijoita on minunkin työmaalla käynyt, ei otettu töihin, justiinsa riittää omiin tarpeisiin hommia.


    • Anonyymi

      Isompi lie sairausomavastuut, lääkkeistä, sairaalan hoitokäynneistä yms.
      Ne riipaisee ja pahasti.

    • Anonyymi

      Jos köyhyysrajan alle vajoaa kymmeniä tuhansia uusia ihmisiä, niin eiköhän toimeentulohakemusten määrät kasva. Keskustan laskuopillakin.

      • Anonyymi

        Noku rahat mennee kaljaan ja tupakkaan, ni jostain pitää ruokaraha saaha


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noku rahat mennee kaljaan ja tupakkaan, ni jostain pitää ruokaraha saaha

        Elä kittaa sitä kaljaa, tupakankin voit heittää pois kokonaan.


    • Anonyymi

      Ei mollata hyvä mieshän sipilä on kun ajoi keput 4jänneksi,

    • Anonyymi

      Politiikka on myös ihmisistä huolehtimista. Sipilä hoiti vain maan taloutta. Oliko suoritus kehumisen arvoinen. Jokainen osaa tuon yksinkertaisen tempun. Ottaa köyhiltä ja antaa rikkaille.

      • Anonyymi

        Jostain se raha aina tulee. Jos valtio on kuralla, on köyhäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jostain se raha aina tulee. Jos valtio on kuralla, on köyhäkin.

        Mutta rikkaat vain porskuttaa ja rikastuu entisestään, usein vielä yhteiskunnan tuella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta rikkaat vain porskuttaa ja rikastuu entisestään, usein vielä yhteiskunnan tuella.

        Siitä vaan yrittäjäriskiä ottamaan ja rikastumaan. Lainapapereihin vaan sukulaisten nimet poikittain ja aloittamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä vaan yrittäjäriskiä ottamaan ja rikastumaan. Lainapapereihin vaan sukulaisten nimet poikittain ja aloittamaan.

        Ainoastaan idiootit tekevät bisnestä suomessa omalla rahalla, sitä varten on ely-tuet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainoastaan idiootit tekevät bisnestä suomessa omalla rahalla, sitä varten on ely-tuet.

        Käypä sieltä hakemassa. Ensimmäiseksi kysyvät omaa rahoitusosuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käypä sieltä hakemassa. Ensimmäiseksi kysyvät omaa rahoitusosuutta.

        Totta kai kysyvät, jos et osaa myydä ideaasi oikein. Ei ne niin tyhmiä siellä ole, että antavat noin vaan rahaa kenelle vain, pitää olla bisnesvainua. Rahaa kyllä riittää, jos on hyvä idea.


    • Anonyymi

      taasko se kepu valitaan hallitukseen,vaikka rökäletappionsai,eikö siitä sipilän naamasta päästä millän irti hallitusneuvotteluissa,

      • Anonyymi

        Olisikin hyvä valtionvarainministeri, pitäisi Rinteen haihattelut ojennuksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisikin hyvä valtionvarainministeri, pitäisi Rinteen haihattelut ojennuksessa.

        Kepu-koijjari hamuaa valtaa ja mammonaa.


    • Anonyymi

      Lähdevesialueelle teollisuutta myöskään tuulimyllyteollisuutta ei voi rakentaa.

      Jos Ely-keskus väittää muuta, on henkilöstö maksettu hiljaiseksi. :-(

    • Anonyymi

      kaupanhyllyiltä löytyy nykyään lähdevettä,oisko kiiskilänkirkasta

    • Anonyymi

      Kalajokilaaksoon rakennetaan 600 teollisuustuulivoimalaa pelloille, metsiin ja pihoille ensi kesän aikana!!

      Elämänedellytykset on viety. Myllyt ovat 2 kertaa niin isoja kuin Keski-Euroopassa käytetyt!

      Massamuutto stadiin alkaa!

    • Anonyymi

      Persut Stadiin - ihan jokaisessa keskustelussa ilmoitettu! Milloinkas aloittatte sen massamuuton?!! Kertokaahan sekin sitten jokaisessa Suomi24-keskustelussa, että osataan varautua Helsingissä!

    • Anonyymi

      Mitäpä tuota häpiää,hyvän työn teki sai kepun putoaan rökäletappioon asti.Hyvän työn teki.Kiitos Juha.

      • Anonyymi

        Ennustan, että seuraavissa eduskuntavaaleissa keskusta saa äänivyöryn ja nettoaa keskustalle kokonaista 4 eduskuntapaikkaa Oulun vaalipiirissä.


    • Anonyymi

      Sipilä on huonoista huonoin inssi ikinä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe