Ei sitten eduskuntaan päässyt?

persereikäheikki

Ei sitten päässyt ari aikoinaan eduskuntaan vaikka viisi kertaa luuli olevansa seksikäs.
Ei päässyt koko kansan kaukokaan maali sutinsa kanssa vaikka luuli yrittävänsä.
akipoika vain tallusteli somreero hattunsa kanssa et ei vaan joudu ottaan minkään moista riskiä. Onkohan väärässä puolueessa ???

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En tiedä. En todellakaan tiedä.

    • Anonyymi

      Lamminmäen tarkoitus ei ollutkaan auttaa Turusta todellisuudessa eduskuntaan, vaan varmistaa ettei Parkanosta kukaan näissä olleissa eduskuntavaaleissa pääse läpi. Lamminmäki tähtää seuraaviin eduskuntavaaleihin ja sinne Keskusta kannatuksen noustessa (heidän toive) asettaa valovoimaisen ehdokkaan. Nyt Lamminmäki haali Turuselle Parkanosta kaikkien puolueiden liittoumaa ja muut puolueet Parkanosta ei asettaneet omaa ehdokasta eduskuntavaaleihin. Äänten keskittäminen Turuselle yli puoluerajojen oli se tarkoituskin millä varmistettiin se, että kansanedustajaa ei Parkanosta tullut. Kristillisdemokraattien nähdessä Pirkanmaalla, että Parkanossa on keskitys meneillään ja sekaannutaan KD:n sisäisiin asioihin, niin kristilliset keskitti äänet Tanukselle. Tämän Lamminmäki tiesi poliittisella kokemuksellaan ja näin ei parkanosta tullut kansanedustajaa ja tie jäi auki seuraaviin vaaleihin Keskustalle saada mahdollisuus parkanolaisesta kansanedustajasta.

      On ihmeellistä, että parkanolaiset perussuomalaiset meni tähän Lamminmäen ansaan ja jättivät laittamatta perussuomalaisen kansanedustajaehdokkaan Parkanosta. Ainut mahdollinen läpimenijä Parkanosta olisi ollut prussuomalainen ehdokas. Tämän Lamminmäki taitavasti esti poliittisella juonittelullaan. Parkanon sisäpoliittisilla kunnallisilla lupausasioilla vedetään/vedettiin parkanolaisia perussuomalaisia retkuun ja pysymään poissa eduskuntavaalikuvioista.

      Säälittää nuo essolla istuneet "tietäjät" jotka hööpötti tätä Lamminmäen agendaa ja äänten keskitystä Turuselle (lukekaa iltasanomien juttu). Heitä vedettiin raskaasti nenästä ja käytettiin hyväksi.

      Toivottavasti seuraavalla kerralla ollaan viisaampia ja tämä poliittinen juonittelu ei onnistu.

      Tämän kirjoitti Kauko Kallioniemi

      • Anonyymi

        Parkano jäi vaille kansanedustajaa lähinnä siksi , että Ikaalilainen Festelan yhtiö järjesteli asian näin. Yhtiö pitää tärkeenä että seuraava kansanedustaja tulee Ikaalisista.


    • Anonyymi

      Kyllä Parkanon ja Kihniön äänestäjien mahdollisuudet saada enää mistään puoleesta eduskuntaan. Tampereelta ja sen lähikunnista menee läpi- Pirkanmaan köyhät reunakunnat näivettyy niin taloudellisesti kuin poliittisesti.
      Hyvä esim oli tämä Soini-loikkareiden sählääminen jolla tehtii todella pahaa jälkeä Parkanon ja Kihnöön. Suunta on samaa maakunnissa pienistä kunnista ei tule edustajia enää pääsemään eduskuntaan.

    • Anonyymi

      Mitä tehdään jollain paikallisella edustajalla?? Nyppiin napanöyhtää navastaan ja toiset taputtaa käsiään. Minulla on rahat riittänyt ilman napanöyhtäilijöitäkin . Osamaksu onnit niitä tarvii

    • Anonyymi

      Kauko, eihän PS::llä olisi ollut laittaa ketään ehdokasta Parkanosta!!! Kuka olisi ollut sellainen, joka olisi saanut tarpeeksi ääniä ja tarpeeksi charmi tyyppi? Voi voi Kauko sinun ajatusmaailmaasi...

    • Anonyymi

      Aiemmin kirjoitin, että eihän PS halunnutkaan laittaa ehdokasta Parkanosta. Siis salaliittokompus (kaikki parkanon puolueet) oli hiljaisuudessa liittoutuneet Turusen taakse. Sinällään täysin toivoton yritys, kun tiedetään kristillisdemokraattien saavan vain yhden kansanedustajan läpi Pirkanmaalla ja istuvaa kansanedustajaa (Tanus) on vaikea suurellakaan rahalla ohittaa!
      Käsittämätöntä toimintaa äänestäjiltä.
      Nyt kaiken lisäksi on tullut vaalirahoitus esiin. Turusen kampanja maksoi 112392 euroa. Siis osan parkanolaisten äänistä sai ostaa suurella rahalla. Syvästi ihmettelen tällaisia äänestäjiä ja kannattajia! Turunen sai Parkanosta 1660 äänen kieppeille.
      Kyllä demokratia on kuollutta, kun äänen saa ostettua suurella rahalla näyttävällä kampanjalla ja tämä ei koske yksin Turusta, vaan koko Suomessa on demokratian alennustila äänestäjien mennessä suurella rahalla mainostettujen perässä äänestämään.
      Kyllä äänestäjät saa hävetä tällaista käyttäytymistä ja leuhkimista "kyllä minäkin häntä äänestin".
      Äänestäjät hakkuu eduskuntaan menneitä, että sinne ne menee hoitelemaan omia asioitaan ja äänestäjät kuiten antavat ostaa äänensä suurella rahalla ja makkara, ruokatarjoilu, ilmaiset tilaisuudet jäähalliin yms viihteen keralla.
      Äänestäjät ei edes yhtään häpeä äänensä myymistä näyttäville raharikaskampanjoille ja makkara yms sirkushuville!
      Itse olen ollut jo 1984 vuodesta lähtien vaaleissa laittaen oman "takkini likoon" ja arvosteltavaksi (lue haukkumiseksi) ja nyt näinä aikoina vaalit on jo irvokas näytelmä kansanvallasta.
      Nämä vaalit on nykyään jo voimakkaasti manipuloitu ja omalla terveellä järjellä äänestäneitä on enää hyvin vähän. Asiakysymykset ei äänestäjiä kiinnosta.
      Äänestäjät on nykyään sopulilauma joka kirkuu ilmastonmuutosta, haluavat lisää maahanmuuttajia, suosivat veronkiertoa, suosivat sateenkaariväkeä jne.
      Kaikki yhteiskunnan terveet arvot ja asiat millä Suomi sodan jälkeen nostettiin hyvinvointivaltioksi on poljettu lokaan ja niitä irvaillaan.
      Kuten sanoin, niin demokratia on menetetty.

      Tämän kirjoitti Kauko Kallioniemi

      • Kauko, miksei sateenkaariväkeä saisi suosia ?


    • Anonyymi

      Sateenkaariväki on jo saanut kaikki mahdolliset etuisuudet ja heitä on alle 10 000 koko kansasta, mutta käyttävät kokoonsa nähden huomattavaa valtaa.

      • Sateenkaariväki on kunnollista ja kelpoa porukkaa. Valtaväestöstä on paljon enemmän harmia kuin meistä.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe