Mies onko suihinotto sinulle alistamista??

Liltsu

Lievästi järkyttyneenä luin tällaisia ajatuksia muualta netistä... Että erityisesti suuhun laukeaminen on kivaa siksi kun se on alustavaa... Oon aina luullut et se vaan tuntuu fyysisesti hyvältä mutta onko siinä tällainen alistava psyykkinen ulottuvuus, ja se vieläpä tuntuu hyvältä?? Siis rakastatko naistasi jos noin koet... Ei kai naisellekaan pillun nuolenta mitään alistamista ole?...

16

963

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liltsu

      Siis alistavaa eikä alustavaa, kännyn nerokkaat korjaukset.

      Toisaalta kiinnostavaa ja kiihottavaakin, jos miehet tykkää naisen alistamisesta sängyssä, toki ei liian tosissaan, mutta kauhukseni löydän itsestäni vietin joka tykkää alistetuksi tulemisesta ja siitä että mies on kingi... En tajua tätä ja kuulostaa siltä että ei voi olla tervettä...

    • Hornyman

      Kyllähän se suuhun laukeaminen tuntuu jo fyysisestikin järkyttävän hyvältä. Jollain tavalla siinä perus suihinotossakin voi olla alistava, mutta tapa miten siihen ajaudutaan saattaa lisätä alistamisen astetta: Onko nainen halukas siihen vai suostuuko mieliksi vain hoitamaan tämän pyhän toimituksen? Asennollakin saa lisää alistamisastetta, nainen selälleen ja mies päällä on jo hyvin paljon sinnepäin, vai mitä? Mies seisaaltaan ja nainen polvillaan maassa luo alistamisasetelmaa myös kivasti tekemättä toimitusta vielä erityisen epämiellyttäväksi naiselle? Sitten jos nainen nauttii alistamisesta, päästä kiinni ja ei anna irtautua ennen kuin lastit on tulleet suuhun saakka? Lisää vielä alistamista, nainen kiinni naruilla sopivaan kohtaan ja nussimista suuhun? Syväkurkkutouhut? Suuhun suukapula joka pitää suun auki ja jossa reikä mulkkua varten keskellä? Kuten huomaat, suihinoton voi tehdä monella tavalla.

      Olisi kiva lukea lisää siitä, millaisin tavoin toivoisit tulevasi alistetuksi..

    • Hornyman

      Ja alistavaksi muuttuu pillunnuolentakin, kun mies laitetaan selälleen ja nainen istuu kasvoille, jolloin nainen halutessaan voi istumalla syvemmälle saa miehen olon hetkessä tukalammaksi.

    • Anonyymi

      Jaahas .. nainen tuskin saa mitään itselleen miehen alistamisesta. No, ehkä tavallaan hauska kuulla että mies voi saada, toki harva tätä varmaan myöntää mutta toiminnasta voi päätellä. Keskimääräiselle naiselle on kauhistava ajatus, että viehko mies meinaisi oksentaa hänen puuhilleen, mutta miestä ei ilmeisesti mitenkään välttämättä häiritse hulluna, että penis kurkussa aiheuttaa oksennusrefleksejä naisessa. En itse pitäisi mistään sairaasta sadomasoilusta mutta raiskausfantasiat ihan menettelee, ja mieheni dominoiva käytös sängyssä, mä jopa odotan sitä enkä itse mielelläni tee asentoehdotuksia, toivon vaan että mies huomaa itse mistä tykkään ja kyllä tuo onneksi sen verran terävä kaveri onkin... Hiuksista veto on kans jees, toki kovin ei saa sattua. Mutta jotenki se sitä miehisyyttä saattaa joskus lisätä, ja kiihkeyden ja intohimon tuntua.

    • Anonyymi

      Edellinen ao:ltä...

    • Anonyymi

      Siis ap:ltä.....

    • Anonyymi

      En ole koskaan ajatellut sitä alistamisena enkä pidä sinä edes sperman roiskimista naisen kasvoille. Se on vain seksiä aivan kuin miehen naiselle antama suuseksi. En mä ole koskaan kainostellut siinä vaan puole naamaa on sen jälkeen pillulimassa.

    • Anonyymi

      No mutta ainahan se on kahden kauppa, mitä seksiin sisältyy ja mistä kukin omat kiksinsä saa. Eipä muakaan huvittaisi väkisin ketään suuhun panna, vaan kyllä mä rajani siinä pidän, mikä naisellekin on ok (nämä rajat pitää keskustella tietysti ja sovittava turvasana tai - merkki, ennen kuin kokeillaan mitään rajumpaa). Kyse on siis tavallaan alistumisesta, jossa alistaja pysyy sovituissa rajoissa ja alistettava voi kokea olevansa kuitenkin rajojensa mukaan "aivot narikassa" . Varmaankin joku alistumisesta nautiskeleva nainen voisi kuvata tunnepuoltaan paremmin..

      Hornyman

    • Anonyymi

      Varmaankin mies alistaa ihan omassa mielessään eikä nainen edes tajua tulevansa alistetuksi, tekee vaan jotain rakkaudesta miestään kohtaan koska haluaa tämän nauttivan ja haluaa itse kiihottua miehensä nautinnosta. En tiedä tapahtuuko tuossa oikeasti mitään alistamista, jos nainen esim. itse on tehnyt aloitteen koko suihinottoon. Jännä että siinä mies voi kokea alistavansa.

      T. edelleen ap

    • Anonyymi

      Naiselle on ihana se kokemus, että mies pitää hänen ruumistaan ja häntä itseään sekapäisen himottavana ja kiihottavaa. Jos on sellanen mies että nainen on itse hänestä selkeän kiinnostunut. Ja se miehen himokkuus voi kiihkeyden olla ehkä ihan hiukan aggressiivista kun, "naisen ottamista".

    • Enpä ole ajatellut tuota minään alistamisena, se vaan tuntuu lähes taivaalliselta kun kulli on naisen suussa ja spermat lähtee liikkeelle ja häviävät naisen kurkusta alas.

      • Anonyymi

        Sullahan se on asennettu sinne sikaflexillä!


    • Anonyymi

      Pointti oli siinä, että jotkut saa kiksinsä siitä, että voi alistua toisen käytettäväksi vaikkapa edellä kuvatuilla tavoilla. Eli vaikka aiheuttaisi jopa kakomista (joka mullekin miehenä olisi sinänsä turnoff) ja kosteita silmiä, mutta samalla alistumisesta niin suuren nautinnon, että pillusta valuu kiimalimat reisille. En itse ole varsinaisesti alistajatyyppiä, mutta keskustellut syvästi tällaisesta nautintoa saavan naisen kanssa, liki järkytyin itsekin jutuistaan silloin, mutta osasi perustella niin hyvin, että silloiset ahtaammat näkemykseni avautuivat. Siihen sekoittui toki myös voimakas miellyttämisen halu, toisaalta hän oli ilmeisen taitava syväkurkkuhommissa, puhuen nieluhieronnan antamisesta. Harrasti myös fistattuna olemista ja kuvaustensa perusteella uskon hänen saaneen siitäkin todella suurta nautintoa. Harmittaa vieläkin, kun jäi vain keskustelun asteelle ja testaamatta aikanaan seksi hänen kanssaan.

      Meitä on moneen junaan ja osa ei uskalla junaan edes hypätä kyytiin..

      Hornyman

    • Kun imen en koe olevani mitenkään alistettu tai alistetussa asemassa. Näin pohjois-eurooppalaisesti se on miehelle tuotettua nautintoa .
      Arabi maissa se koetaan alistamiseksi. Kun imen tai minua naidaan suuhun tulen heidän mukaan alistetuksi. Siinä määritellään minun asema suhteessa heihin.Siksi monesti välimeren suunnalta tulevilla miehillä on halu joukko naida paikallista miestä joko suuhun tai peppuun. Tavallaan nostaa heidän arvostusta omissa silmissä. Imettäminen on yksi sotavankien alistamisen muoto. Siistimpi kuin peppu mutta nykyisin kumpikin aukko käy.
      ***
      Arabian Lawrence
      https:​//fi.​wikipedia.​org/wiki/T.​_E.​_Lawrence#Persoonallisuus​
      Lawrence kertoo sotamuistelmissaan jääneensä 1917 turkkilaisten vangiksi Daraassa, jossa hän joutui vangitsijoidensa kiduttamaksi ja seksuaalisen väkivallan kohteeksi,[27] kenties raiskatuksi.[27][66] Lawrencen on väitetty liioitelleen tapahtumia tai peräti keksineensä ne kokonaan itse.[67] Andersonin mukaan Lawrencen antamassa kuvauksessa on epäjohdonmukaisuuksia, minkä lisäksi hän esitti tapahtumista erilaisia versioita, mutta on kuitenkin viitteitä siitä, että Lawrencelle tapahtui Daraassa jotain traumatisoivaa.[27] Michael Kordan mukaan vastaavanlaiset julmuudet turkkilaisten sotavankeja kohtaan eivät olleet poikkeuksellisia. Lawrence kuvasi kokeneensa tilanteessa tahatonta seksuaalista tyydytystä,[67] minkä yhteyttä Lawrencen väitettyyn mielenkiintoon sadomasokismia kohtaan on spekuloitu.

      • Anonyymi

        Toisaalta,jos esim. 53v heteroukm vierailulla (jostain syystä) vanhemman miehen luona jäisi (sota-) vangiksi,ts, mies ei päästäisikään ulos asunnosta,vaan avaisi housunsa ja kaivaisi vehkeensä esiin,tai riisuisi kokonaan housunsa ja tulisi vaikka sohvalla istuvan vieraansa eteen vaatien tätä tarttumaan elimeensä ja ottamaan toiseen käteen pussit,runkkaamaan kulliaan ja kun se on jäykistynyt kovaksi, tarttuisi vierasta päästä,vaatisi avaamaan suun ja työntäisi kullinsa suuhun samalla määräten vieraan lutkuttamaan sitä samalla itse päästä edelleen kiinnipitäen tekisi edestakaista liikettä... tätä kun jatkuisi siemensyöksyyn asti vieraan kermoja nieleskellessä,kyllähän se varmasti olisi vieraalle alistava ja nöyryyttäväkin kokemus ; )

        Tosin jos itse olisin tuo vieras,tiedustelisi kyllä heti,että voinko tulla uudelleen kylään,ja kuinka pian : )

        Mutta ei ainakaan Hesasta tällaista haluavia/harrastavia setiä ole löytynyt : (


    • Koen tuon suihinoton kyllä ihan perus-seksiksi...
      Mielestäni ihmistä ei oikeastaan voi alistaa muutoin kuin raiskaamalla?
      Jotenkin hölmöä puhua alisteisesta ns. vapaaehtoisesta seksistä.. Ihiminen siis alistuu vapaaehtoisesti seksiin....ööö..Seksihän on normaalia. Mitä alistumista siinä on jos harrastaa vapaaehtoisesti jotain normaalia.
      Voit alistua ainoastaan siinä tapauksessa, et sinut otetaan väkisin.
      Et voi koskaan alistua, jos olet selkeästi itse suostunut seksiin.
      -Mielestäni ihmisillä on hieman väärä käsitys alistumisesta. Alistuminen ja antaminen...Kaksi eri asiaa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe