Muutuin maahanmuuton kannattajaksi

Jehkimä

Kolme yrittäjätuttuani sanoivat suoraan että nuoren polven suomalaisista ei saada mitenkään riittävästi työvoimaa suurelta osin siksi että kasvava osa on niin heikkotasoista. Yksi heistä sanoi että heikon aineksen osuus on melkein puolet.

Tämä sama suunta näkyy myös asevelvollisissa joissa 20-30% on fyysisesti ja psyykkisesti kelvotonta ainesta.

67

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kaikki nuoret ole persuja ja uudineita. Kunnollisia on suurin osa.

      • Anonyymi

        Vihreät nousi Helsingissä suurimmaksi puolueeksi. Katukuvassa se näkyy paitsi maahanmuuttajien valtavana paljoutena niin myös työelämään kykenemättömistä suomalaisten nuorten suuresta määrästä


      • Anonyymi

        400 000 Kelan tilastojen aktivointimallin aktivoitua työtöntä työnhakijaa / työttömyysturvan saajaa ei siis riitä, eikä 500 miljoonan ihmisen EU:n työvoiman vapaan liikkuvuuden alueen eurooppalaiset? Eikä asiantuntijat tai ammattilaiset jotka pääsevät jo mistä päin tahansa maailmaa Suomeen töihin. Ei vaan pitää saada ulkomaisen työvoiman tarveharkinta pois, jotta Suomeen saadaan aasialaista halpatyövoimaa ulosliputtamaan suomalainen TES-palkattu työvoima.
        Mikä on hyvä palkkataso Suomessa joka kelpaa. 3€ tunnilta, 2€ tunnilta???


    • Anonyymi

      Paskanluontiinko nämä kantasuomalaiset eivät kyenneet?

      • Anonyymi

        Eivät meinaa suostua töihin työttömyyskorvauksella tai sosiaaliturvalla, kokoomus ja kepuhan ovat sosialisoimassa yritysten palkanmaksun kulut yhteiskunnalle ja veronmaksajille tällä tuetulla työvoimalla.


    • Anonyymi

      vihervasureitten kakaroita.

    • Anonyymi

      Ei ku maajusseille rengiksi. Niitähän ne hinkuu aina. Itse makaavat pankolla ja vetävät tukiaisia.

    • Syksyllä 2015 tolkuttomaan maahanmuuttoon suutuin. Mutta, noin parin vuoden jälkeen, persuöyhötyksen ”ansiosta” , maahanmuuton kannattajaksi muutuin...!

      • Anonyymi

        Tuulella käypää argumentointia. Ne tulijat eivät ainakaan ole sitä hyvää ainesta jota muka haetaan. Vielä mukavuudenhaluisempaa ahneempaa sakkia kuin vihervassarin kasvatit koskaan.


      • Anonyymi

        Jos olisit vähänkään fiksu, niin alakaisit hävetä, ja tukkisit ällöttävän ja naamastasi sontaa hönkivän suolenpätkän, sehän näyttääkin petolinnun persreiältä.


    • Anonyymi

      Tutut taitaa pyörittää pizza paikkkoja.

      • Anonyymi

        Ja hakivat Kupittaan lintupuistosta sen lihaisimmat linnut, joita pakastimista kaivaen myydään nyt Suomen lihaisimman rullakebabin muodossa.


      • Pizza tutut vai pizza hutsit?


    • Anonyymi

      Yrittäjät eivät näytä tietävän itsekkään millaista työvoimaa hakevat. Eivät edes osaa kouluttaa omaan käytöön väkeä, vaan odottavat että joka työhön yhteiskunta kouluttaa viimeisen päälle ammattitaitoisia tekijöitä. Tarveharkinnan poisto ei auta mitenkään yrittäjiä löytämään työvoimaa, sillä niiden on koulutettava ne tulijat vielä paremmin kuin aidot suomalaiset.

      Täyttä huuhaata

      • Anonyymi

        No onneksi kokoomus pian Ilkka Kanervan esiintuoman idean mukaan ottaa jonkun Afrikan maan koko koulujärjestelmän suomalaisten maksettavaksi esim. Somalian tai Nigerian, ja kokoomusopeilla kouluttaa sen väen hyväksi siirtotyövomaksi Suomen työmarkkinoille. 1,5€/tunnissa on varmaan sopiva palkkataso tälle moniosaajaväelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No onneksi kokoomus pian Ilkka Kanervan esiintuoman idean mukaan ottaa jonkun Afrikan maan koko koulujärjestelmän suomalaisten maksettavaksi esim. Somalian tai Nigerian, ja kokoomusopeilla kouluttaa sen väen hyväksi siirtotyövomaksi Suomen työmarkkinoille. 1,5€/tunnissa on varmaan sopiva palkkataso tälle moniosaajaväelle.

        Ensin suomalaiset tietenkin laitetaan kykypuolueen johdolla maksamaan oma koulutuksensa, niin jää resursseja kouluttaa somalit ja nigerialaiset Suomen uudeksi työvoimaksi.


    • Anonyymi

      "Kolme yrittäjätuttuani sanoivat suoraan että nuoren polven suomalaisista ei saada mitenkään riittävästi työvoimaa"

      Eivätkö nuo yrittäjä saastat voi itse tehdä töitänsä?

    • Anonyymi

      No eipä tietenkään kun työntekijät pitäisi saada ILMAISEKSI .
      Siis että veronmaksajat maksavat tukien kautta halpatyöntekijän elämisen ja nihilisti-yrittäjä korjaisi potin.
      Juuri sentakia matuja hingutaan Euroopan ulkopuolelta.

    • Anonyymi

      Yksi pussittaa huumeita yksi jakelee niitä ja yksi tilaa ne kolmelle yrittäjälle töitä.

    • Anonyymi

      Ahneet yrittäjät kaipaavat halpatyövoimaa joka tulee kalliiksi yhteiskunnalle?

      • Anonyymi

        juuri noin on tosiasia, mutta nyt maksut 2-kertaistuu...omat ongelmaiset ja ikiongelmaiset mamut, ne vasta kalliiksi tulee. omien kulut tiedetään, mamujen kuluja ei edes todellisina julkaista,koska ne alkaa syntymästä jatkuen kuolemaan asti. ilman lähtömaan työkulttuuria olevia hlöä ei saa tulla yhtään kpl, heistä ei juuri kukaan ole eikä tule koskaan ok.

        on hyvin paljon syytä ammattien pilkkomisessa kerrassaan typeriksi, normaali järkinen ei saa nykytöistä mitään sisältöä, puhumattakaan kehityksestä "ammatissa".
        järjettömät orjapalkat,joilla ei kertakaikkiaan voi elää, ei todella innosta ketään. ei ole--ei saa asuntoa, ei perhettä, ei kulkupeliä, ei harrasteita, ei juuri mitään.
        ihminen poljetaan kerralla maahan hyvin monella "laillistetulla" tavalla, joten en ihmettele,vaikka työt ei kiinnosta.
        kun noin on, ketään ei voi tappaa ja muut työtä tekevät ja veroja maksavat kuitenkin joutuu kaiken em. maksamaan erittäin monilla ja jopa huonoilla tavoilla.

        on 100% selvää, yhteiskunta MÄTÄNEE, se on TOSIASIA. syynä päättäjien sairas idioottimaisuus.
        kauheinta on, he vielä kehtaa itse itseään julkisesti kehua toimistaan,vaikka yhteiskunnan todellisuus on ja kertoo aivan muuta. päättäjät ja virkaloiset ovat nyt todella sairaassa tilassa.kun kauemmas katsotaan.


    • Anonyymi

      Ottakaahan yrittäjät kovasti muslimimaahanmuuttajia töihin. Heidän joukossaan voi olla sellaisia, jotka rahoittavat palkallaan ISIS:tä. Jos et usko, katso MOT aiheesta.

    • Anonyymi

      Satuin kuulemaan, että yrittäjätutuillasi on tosi huono palkanmaksuhalu,
      joten onkohan tekemisissä työvoiman saatavuuden kanssa?

    • Anonyymi

      Eikös pääkaupunkiseudun rakennusalalla jo yli kolmasosa ole ulkomaalaisia kun samaan aikaan kantasuomalaisia on työttämänä juuri pääasiassa huonon työkokemuksen tai huonon työmotivaation takia. Osalla myös näitä fyysisiä ja psyykkisiä rajoitteita.

    • Olisi mukava, että ei käytetä ympäripyöreää harhaanjohdatustermiä "maahanmuutto", vaan täsmennetään sitä kertomalla, millaista maahanmuuttoa tarkoittaa. Esim: "Olen maahanmuuton kannalla, joka koskee sivistysmaista tulevaa työperäistä maahanmuuttoa." Tai, "Olen haittamaahanmuuton kannalla, koska...". Tai, "haluan, että kehitysmaista tuodaan halpatyövoimaa, koska...." Isänmaattomien suvakkiäpärien provot on oma lukunsa.

      • Anonyymi

        Hyvä on.

        Olen haittamaahanmuuton kannalla, koska siitä aiheutuu haittaa tavalliselle kansalaiselle. Siitä on taas se hyöty, että... no ei siitä taidakaan olla mitään hyötyä.


    • Anonyymi

      "Tuorein rekisteripohjainen tilastotieto ulkomaalaistaustaisten työllisyys- ja työttömyysasteesta saadaan Tilastokeskuksen vuoden 2016 työssäkäyntitilastosta. Ulkomaalaistaustaisten työttömyysaste oli Helsingissä vuoden 2016 lopussa 24,1 prosenttia ja 20–64-vuotiaiden työllisyysaste 50,5 prosenttia. Suomalaistaustaisten työttömyysaste oli 10,0 prosenttia ja työllisyysaste 75,1 prosenttia."

      Tämä nyt ei mitenkään tue aloitusta, mutta laitoin sen tänne kuitenkin niin ei tarvi miettiä mistä saisi työvoimaa pääkaupunkiseudulle.hyvinkin läheltä.

      • Anonyymi

        No tule sitten raksalle töihin sieltä huutelemasta.

        Niistä 2015 tulleista 75% on lähtenyt tai lähetetty kotiinsa. Ehkä parin vuoden päästä pitää kutsua heidät takaisin töitämme tekemään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No tule sitten raksalle töihin sieltä huutelemasta.

        Niistä 2015 tulleista 75% on lähtenyt tai lähetetty kotiinsa. Ehkä parin vuoden päästä pitää kutsua heidät takaisin töitämme tekemään?

        Oliskos jotain faktoja laittaa siitä että niistä olis lähteny tommosia määriä pois?


    • Anonyymi

      Miten niitä lapsia tarpeeksi syntyisi kun kuudesosa joka ikäluokasta murhataan enne ku 9 kk ehtivät täyttää

    • Anonyymi

      Tähän jo vuosia jatkuneeseen persujen harrastamaan maahanmuutto öyhötykseen ja maahanmuuton demonisointiin, on melkoisella varmuudella tulossa saman tyylinen vastareaktio, kuin ilmastonmuutoksella pelottelullekin tuli. Nyt jo monen kuppi alkaa olla täynnä joka ikisen nettiuutisen kommenttikentissä oleviin kymmeniin mamumatu viesteihin, joista iso osa on lisäksi täysin huuhaata ja irti todellisuudesta.

      • Anonyymi

        Sinä et näköjään erota faktaa ja fiktiota toisistaan. Vihervasemmiston Ilmastomuutoksella öyhöttäminen perustuu fiktioon ja maahantunkeutumisella öyhöttäminen perustuu faktoihin.


      • Anonyymi

        Mutta raiskuut jatkuu ja lisääntyy, eikä mitään vastareaktiota tule eikä okseta enää yhtään, koska se on ihan ok ja uusi normaali ja pitää vain hyväksyä monikulttuurisena rikkautena, koska pienillä tytöillä ei ole ihmisarvoa ja ihan hyvä, että naisen arvo Suomessa alenee ja tulee uudet paremmat arvot tilalle ja saadaan erilaiset ihmisryhmät tappelemaan keskenään. NIINKÖ?

        Olette oman kulttuurinne mitätöijiä ja siksi sen tuhoajia. Missä teidän arvot ja sydämenne ovat? Ottakaa oppia ranskalaisista, jotka omalle kulttuurilleen uskollisina rakentavat vaikka massiivisen katedraalin tuhkasta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta raiskuut jatkuu ja lisääntyy, eikä mitään vastareaktiota tule eikä okseta enää yhtään, koska se on ihan ok ja uusi normaali ja pitää vain hyväksyä monikulttuurisena rikkautena, koska pienillä tytöillä ei ole ihmisarvoa ja ihan hyvä, että naisen arvo Suomessa alenee ja tulee uudet paremmat arvot tilalle ja saadaan erilaiset ihmisryhmät tappelemaan keskenään. NIINKÖ?

        Olette oman kulttuurinne mitätöijiä ja siksi sen tuhoajia. Missä teidän arvot ja sydämenne ovat? Ottakaa oppia ranskalaisista, jotka omalle kulttuurilleen uskollisina rakentavat vaikka massiivisen katedraalin tuhkasta!

        Nyt taitaa siellä isopyörä vipata pahasti.

        Jos sanoo että vuosia jatkuva jonkun asian rummutus alkaa lopulta väistämättä käydä kaikkien hermoille niin sekö on oman kulttuurin mitätöintiä ja tuhoamista? Kuinka sekaisin lainkaan olet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt taitaa siellä isopyörä vipata pahasti.

        Jos sanoo että vuosia jatkuva jonkun asian rummutus alkaa lopulta väistämättä käydä kaikkien hermoille niin sekö on oman kulttuurin mitätöintiä ja tuhoamista? Kuinka sekaisin lainkaan olet?

        Käyköön vain hermoille, mutta raiskaaminen käy paljon pahemmin ihmiseen kuin jokin hermojen menettäminen ihan väärästä syystä. Sinun hermosi ovat paljon pienempi juttu kuin raiskatun tytön elämä.

        Minä menetä hermoni jatkuviin ihmisyyden vastsiaiin pienten tyttöjen raiskauksiin ja heidän kärsimystensä vähättelemiseen! Se on paljon oikeampi syy hermojen menettämiseen kuin sinun kyllästymisesi.

        Siitä ei koskaan vaieta, niin kauan kuin törkeä rikollisuus jatkuu!

        SUOMALAISEEN KULTTUURIIN EI KUULU RAISKAAMISEN HYVÄKSYMINEN MISSÄÄN MUODOSSA, KAIKKEIN VÄHITEN TURVAA SUOMEEN HAKEaMAAN TULLEIDEN TOIMESTA! Mitä hiton turvaa tai muutakaan paikkaa ja elstust Suometa tarvitsee ihminen, joka rikoksillaan vie turvallisuuden?

        Sinulla heittää täysin suhteellisuudentaju hermostumisen aiheesta!


      • "Suomessa on tällä hetkellä noin 8 000 vastaanottokeskuspaikkaa. Suomi varautuu 100 000 turvapaikanhakijan tuloon." Aamulehti 6.8.2018


    • Anonyymi

      > Kolme yrittäjätuttuani sanoivat suoraan että nuoren polven suomalaisista
      > ei saada mitenkään riittävästi työvoimaa

      Pyydä sitä yrittäjätuttavaasi ottamaan lähimpään VOK:iin tai netissa vaikka Refugees Hospitality ryhmään, jossa koko ajan etsitään pakolaisille työpaikkoja.

      Sitä kautta tuttavasi saa yhteyksiä ulkomaiseen, työikäiseen työvoimaan, sadoittain tekijöitä on siellä vapaana. Toivottavasti saatte työsopimuksen syntymään tämän ulkomaisen työvoiman kanssa.

      • Anonyymi

        Ainakin 10 000 huippuälykästä ja kielitaitoista paperitonta moniosaajaa etsii juuri aloittajan kaltaisia työantajaa. Kadullahan voi pysäyttää moniosaajan näköisen henkilön pyytääkseen töihin. Ei se ole etnistä profilointia vaan positiivista syrjintää!


    • Anonyymi

      On poliittisesti tervehdyttävää, että raiskaajia ja jihadisteja maahan ottanut
      ja vielä niitä kutsunut Sipilä joutuu poistumaan pysyvästi politiikasta
      Tällaista hölmöä hölöttäjää ja suomalaisten koskemattomuuden vaarantajaa
      ei todellakaan tarvita politiikassa

      • Ounastelivat Juhan haluavan EU-mepiksi.


    • Anonyymi

      TEUVO HAKKARAINEN -LIIKE on paras liike
      Hakkarainen kertoi kesken sahahommien Keskisuomalainen -lehdelle lähtevänsä Europarlamenttiin
      kun saa sahaushommat lopetettua
      https://www.ksml.fi/aiheet/Teuvo_Hakkarainen

      HAKKARAINEN ON KANSAINVÄSIMPIÄ SUOMEN EDUSTAJIA PUHUU ESPANJAA JA ON PANNUT KEHITYSMAA-ASIAT (NICARAGUAN JA HONDURASIN METSÄTEOLLISUUDEN)
      KUNTOON

    • Anonyymi

      Miksi aloittaja ei ota vanhemman polven suomalaisia töihin, kun heitäkin on työttöminä ja eläkeikä nousee? Oletan, että aloittajasta on kivempi maksaa veroja sosiaalisiin tukiin kuin oikeaa palkkaa susomalaiselle.

    • Anonyymi

      Halla-aho itse tunnusti vaalitentissä että kasvava osa nuorista miehistä on jopa kelvotonta avioliittomarkkinoilla. Erkki Virtanen vaalien jälkeen lainasi että suurin tekijä syntyvyyden laskussa on heikosti koulutetut nuoret miehet. Kantaväestön miespuolisissa on kasvava määrä tuskin edes betamiehiä.

      • Anonyymi

        Suoraan sanottuna ei nykyisistä tulijoista ole tianteen korjaajiksi sen paremmin työmarkkinoilla kuin avioliittomarkkinoilla.

        Avioliittomarkkinoillakin kasvatetaan sukupolvea. joka ei halua omaksua suomalaisia arvoja, mistä seuraa samanlaisia ongelmia kuin Ruotsissa..


    • Anonyymi

      Hieno homma!
      Ja sit mietit tykönäsi, et mistähän se ”heikon aineksen” puolen osuus mahtaisikaan muodostua? Esimerkiks tutustumalla ton ikäryhmän etniseen jakaumaan.

      Mut tulipalotkin sammuu parhaiten kaatamalla lisää bensaa niihin!

    • Anonyymi

      Helsinkiin voisi ottaa 200 tuhatta pakoloista lisää....siitä saisi työnantajat ammentaa porukkaa töihin ja ei varmaan tartte edes maksaa palkkaa 1€ tunnissa enempää, vastineeksi saavat kotikulmilleen huumeongelmat ja raiskaukset...

    • Anonyymi

      Näillä kotoisilla lähes luku- ja kirjoitustaidottomilla ongelmanuorille ei nyt eikä tulevaisuudessa löydy vaimoa. Ahmed ja Alfredo syrjäyttävät heidät.

    • Anonyymi

      "Kolme yrittäjätuttuani sanoivat suoraan että nuoren polven suomalaisista ei saada mitenkään riittävästi työvoimaa suurelta osin siksi että kasvava osa on niin heikkotasoista. Yksi heistä sanoi että heikon aineksen osuus on melkein puolet.
      Tämä sama suunta näkyy myös asevelvollisissa joissa 20-30% on fyysisesti ja psyykkisesti kelvotonta ainesta."

      Syy? Ideologia? Liberalismi? Sisäsiittoisuus? Luonne? Kurin puute? Ennen pitkää tällaisen valtion tulee valtaamaan kurin, kunnian, moraalin ja järjestyksen omaava valtio tai kansa...

      "Samalla, kun levitämme gojimien keskuuteen vapaamielisyyttä, pidämme oman väkemme ankarassa kurissa ja järjestyksessä"... -ote siionin viisaiden pöytäkirjasta-

    • Anonyymi

      Tyypillinen suomalainen nuori kesätöissä: aloitekyvytön rukkaset suorana seisoskeleva uusavuton nysväke. Tyypillinen maahanmuuttaja töissä: ahkera, nopea, halukas oppimaan, palvelualtis.

      Aivan huikea ero löytyy kun laitetaan vietnamilainen, thaimaalainen, kiinalainen tekemään hommia. Suomalaisia saa olla yhtä tällaista kohden 3-4 eivätkä silti pärjää.

      • Anonyymi

        Vika on korvien välissä. Jos muutosta ei tule, suomi tekee itsarin muutaman sadan vuoden sisällä, ellei venäjä anna armoa, ja valtaa maata ja tunge uutta moraalia päähän.

        Johtuuko ongelma siis tositilanteiden puutteesta ja liian helposta elämästä?


      • Anonyymi

        Ja mitähän sieniä sinä olet syönyt, jos sun mielestäsi tyypillinen maahanmuuttaja on joko vietnamilainen, thaimaalainen tai kiinalainen!? :/


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvä olisi jos tulijat tekisivät töitä, ja sopeutuisivat yhteiskuntaamme, mutta näin ei useimmissa tapauksissa ole. Pelkästään tulijoiden uskonto kieltää sopeutumisen länsimaalaisten keskuuteen ja tämä on se ongelma. Näin siis useimmissa tapauksissa, ei varmaan kaikissa. Kuinka te aiotte heidät saada kotoutumaan tänne?

      • Anonyymi

        Vääräuskoisia ei kunnioiteta; kunniakulttuurin takia mamutytöt eivät saa olla, liikkua tai elää vapaasti suomessa; vääräuskoisten kanssa ei saa musliminainen seurustella, eivätkä musliminaiset seurustele muutenkaan vaan heidät pakkonaitetaan.

        Temperamentti- sekä kulttuurierot suomalaisten ja kehitysmaalaisten välillä johtavat usein siihen, että kehitysmaalaiset viihtyvät ja liikkuvat omissa porukoissaan ja suomalaiset omissaan.
        Näin tuntuu olevan erityisesti ns. "suvakeilla", joilla silti tuntuu olevan varaa jeesustella asioista.
        Segregaatiokehitys tulee johtamaan erillisyhteiskuntien syntymiseen kaikkialla euroopassa.

        Kaikki tämä vain koska eurooppalaiset ihmiset eivät enää osaa ajatella omilla aivoillaan ja äänestää sen mukaisesti.


    • Anonyymi

      Minäkin kannatan työperäistä maahanmuuttoa, mutta en haittamaahanmuuttoa. Näillä on noin valovuoden ero.

    • "TUULIKAAPISSA ON TULIJOITA”:
      Työperäinen ihmiskauppa ja ulkomaalaisten työntekijöiden hyväksikäyttö ravintola- ja siivouspalvelualoilla

      Suomessa suurin osa maahanmuuttajista on töissä työvoimavaltaisilla ja pienipalkkaisilla palvelualoilla. Joissakin lähteissä on arvioitu, että esimerkiksi Helsingin seudulla joka toisella siivousalan työntekijällä on ulkomaalaistausta (HS 10.3.2013). Myös ravintola-ala työllistää paljon ulkomaalaisia työntekijöitä (esim. YLE 10.12.2012). Molemmilla aloilla työvoimakustannusten osuus kokonaiskustannuksista on suuri. Niinpä kuluja leikattaessa säästöjä etsitään usein nimenomaan työvoimakustannuksista eli työntekijöiden palkoista. Pahimmillaan tästä seuraa kaksien työmarkkinoiden tilanne, jossa ulkomaalaisten työntekijöiden työehdot ja -olosuhteet ovat täysin erilaiset kuin kotimaisen työvoiman. Tämä suuntaus on taustana niille olosuhteille ja rakenteille, jotka mahdollistavat ulkomaisen työvoiman hyväksikäytön – ja viime kädessä työperäisen ihmiskaupan – suomalaisilla työmarkkinoilla.

      https://www.cbss.org/wp-content/uploads/2012/11/ADSTRINGO-Finnish-Heuni.pdf

    • Anonyymi

      Nuoret työttömät eivät lähde puutarhoille töihin 1700 euron kuukausipalkalla. On kuulemma "liian raskasta työtä". Siksi yrittäjät palkkaavatkin ukrainalaisia, thaimaalaisia ja valkovenäläisiä. Nämä tekevät mielellään töitä ja hyvällä moraalilla.

      • Anonyymi

        Kyllä varmasti lähtevät tuolla palkalla, mutta tuollainen palkkataso "puutarhatöistä" onkin silkkaa satuilua.

        Juu, kyllähän ne mamut tulevatkin tekemään niitä duuneja 600e/kk palkalla. Kerro jotain uutta.


      • Anonyymi

        Puutarha Keski-Suomessa yritti palkata puutarhalle 1600 euron kuukausipalkalla suomalaisia, saivat vain yhden riuskan vanhemman naisen. Omistaja tajusi missä mennään ja on sen jälkeen hakenut työntekijöitä lähinnä Ukrainasta ja Thaimaasta.

        Savossa mansikkatilalliset ovat myös huomanneet saman ja sitäpaitsi nämä ulkolaiset ovat paljon nopeampia tekemään töitä. Suomalainen koululainen mansikanpoiminnassa on jo harvinainen näky. Eivät myöskään hitautensa ja laiskuutensa pääse tienesteille.

        Suomalainen ahkeruus on myytti. Ainakaan nykyisin se ei pidä paikkaansa.


    • Anonyymi

      Tämähän menee sitten ihan loistavasti. On kaikkien etu että suomalaiset työnantajat vaihtavat suomalaiset työntekijät maahanmuuttajataustaisiin niin kaikki ovat tyytyväisiä.

      Minä ainakin annan oikein mielelläni oman työpaikkani vahustenhuollossa jollekin somalille tai irakille, filippiiniläiselle tai muulle maahanmuuttajataustaiselle. Pääsevät sitten nauttimaan suomalaisten työnantajien, esimiesten, työnjohtajien yms. ihanista asenteista ja mukavasta työpaikkailmapiiristä sekä kohtuullisesta työtaakasta.

      Olen muuttamassa ulkomaille paremman palkan ja työskentelyolosuhteiden perässä ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille suomalaisille nuorille. Ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan kun jo ruotsissa norjassa ja kuulemani mukaan tanskassakin työkulttuuri on aivan toisenlainen kuin Suomessa. Etenkin käsitys johtamisesta ja esimiestyöskentelystä on aivan päinvastainen kuin suomessa. Norjassa työnantajat, esimiehet ja muut johtoasemassa olevat pitävät työntekijöiden hyvinvointia ensiarvoisen tärkeänä ja siihen panostetaan. Palkkaus on lähes joka alalla parempi jopa suhteutettuna sikäläisiin elinkustannuksiin. Työntekijöihin suhtaudutaan kunnioittavasti ja heidät otetaan vakavasti. Suomalainen työnantaja, esimies ja johtaja simputtaa ja kiusaa minkä ehtii koska suomalaisen käsityksen mukaan simputus on normaali tapa käyttää valtaa. Työnantajien ja työntekijäiden välillä vallitsee totaalinen luottamuksen ja kunnioituksen puute jokaikisessä suomalaisessa työpaikassa. Työnantajat inhoavat työntekijöitää, ja luonnollisesti myös työntekijät sitten inhoavat työnantajiaan.

      Helpommalla voi päästä kun vain muuttaa maasta ja kokeilee miltä tuntuu tehdä töitä esimerkiksi Norjassa. Ero on kuin yöllä ja päivällä.

      Toivotaan suomalaisille yrittäjille paljon maahanmuttajataustaisia työntekijöitä. Pidetään sormet ja varpaat ristissä että esimerkiksi suomen vanhustenhuolto jota uhkaa kauhea työvoimapula täyttyy iralikaisista, somalialaisista ja muista muslimitaustaisista nuorista miehistä jotka pääsevät pyyhkimään vanhustemme pyllyjä. Hoidon laatu kohoaa, ahkeria käsiä riittää töitä tekeville eikä suomalaisten työnantajien tarvitse enää kärvistellä huonolaatuisten suomalaistyöntekijöiden kurimuksessa.

      Minulla on jo kokka kohti horisonttia ja horisontti on suomen rajojen ulkopuolella. Suosittelen kaikille itseään kunnioittaville suomalaisnuorille. Teille ei ole kotimaassanne tarjolla mitään hyvää, suomi inhoaa teitä eikä halua teitä työntekijöiksi suomalaisiin yrityksiin. Miksi te tänne jäisitte?

    • Anonyymi

      "Mikä on hyvä palkkataso Suomessa joka kelpaa. 3€ tunnilta, 2€ tunnilta??? "

      Ehkä se on se minkä tason YTK:n avulla saa neuvoteltua?

    • Anonyymi

      Kaikille hitaille laiskoille kantasuomalaisille lopputili ja ahkerat maahanmuuttajat tilalle.

    • Anonyymi

      Kannatan maahamuuttoa ja Euroopan Unionia enkä koe millään muotoani olevani suvakki. Suomi autioituu ilman maahanmuuttajia. Persujen on aika tämä tunnustaa.

    • Anonyymi

      Suomi tarvitsee jatkossa keskimäärin 20.000 uutta maahanmuuttajaa joka vuosi.

      • Anonyymi

        Tämä on tietysti se tosiasia jota moni ei halua tunnustaa.


    • Anonyymi

      Minä kannatan 100000 kamelikuskin ottamista Suomeen paikkaamaan huutavaa työvoimapulaa. Näin alkuun.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      239
      2113
    2. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1432
    3. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      91
      1333
    4. Kohuttu Iida Vainio mursi hiljaisuuden -Näin raskaus vaikutti Farmi-kuvauksissa: "Saattoi ruveta..."

      Ihanaa odotusta, tsemppiä ja voimia Iida! Iida Vainio ja Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen asuvat yhdessä Helsingissä ja o
      Suomalaiset julkkikset
      13
      1280
    5. Avoin kirje sinulle

      Rakas, Kirjoitan sinulle nyt, vaikka sanat tuntuvat niin vaatimattomilta siihen, mitä sydämeni on kantanut sisällään ni
      Ikävä
      29
      980
    6. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      55
      850
    7. Mitä mies teet

      näin iltasella? 👾
      Ikävä
      53
      821
    8. Nainen, jos luet kirjoituksiani

      niin sano minulle jotain?
      Ikävä
      49
      796
    9. Minkä ikäinen

      Kaivattusi on?.
      Ikävä
      47
      750
    10. Numerosi 3. ja 4.

      viimeinen numero. Ei uskalla muuten.
      Ikävä
      38
      746
    Aihe