Krist. uskovia on alettu ns. kampeamaan...

Anonyymi

Krist. uskovia ULOS, tästä pahan vallassa olevasta, saatanaa tuomiokseen palavelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti touhuihin ja politiikaan mukautumista / osallisuudessa ja puolesta elämisenstä ja toimimisesta.

Olisi jo korkea aika alkaa huomaamaan ja uskomaan, että kaikkien Oikeasti Kristittyjen ja siksi, niillä kiakille hyväksi Kris. ehdoilla, yhtymään haluavien pitäisi / kuuluisi alkaa ja yhtyä elämään ja toimimaan sitä, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaista mukaisesti toimivaa pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi.

Kun eivät ole muuten ymmärtäneet, vaikka kaikki selvät merkit, on jo selvästi nähtävissä, mihin ovat ja miksi vietävissä, vedettävissä, sinne missä PAHA perii = tuomion täyttymystä kohti!

(Herättelevä)

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirjoitat JumalanSanaa vastaan.
      Herra käski hoitamaan asuinalueensa asioita, se on käsky.
      Sinä taas puhut omia pehmosia juttujasi. Menehän lukemaan läksyäsi raamatusta, mutta älä tule harhoja selittelemään.

      • Anonyymi

        Niin tarkoitti hoitamaan Oikein, Raamatun UT mukaisella kaikille hyväksi Kristillisella tavalla ja tarkoituksella, ei sillä "pirun " hyväksi ja puolesta, = tuomioksi tavalla.

        Herätykseksi muistuttaen ja valistaen, (Herättelevä)


    • Anonyymi

      Politiikka ei liittynyt Jeesuksen ekämään, hän sanoi, että hänen valtakuntansa ei ole tästä maailmasta ja kieltäytyi ottamasta tämän maailman kuninkuutta. Politiikka ei yhdistä kristittyjä. Se jakaa.

    • Niin kauan kun nostamme eläkkeitä, käytämme terveyspalveluja, koulutamme lapsiamme, liikumme paikasta toiseen, ym.
      emme voi uskovinakaan välttää yhteiskunnallisia vastuita. Ihan typerää ajatella tuollaista. Kristittyjä vaikuttamaan asioihin!

      • Anonyymi

        Niin, mutta kohta ette voi edes ostaa ettekä myydä tämän maailman kaupoista, ettekä käyttää mitään muitakaan tamän saatanaa tuomiokseen palvelevan Jumalattoman yhteiskunnan palveluja ilman sitä pedonmerkiä (satanalle antautumisen tunnusta) 666, otsaanne tai käteenne ottamatta.

        (Herättelevä)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, mutta kohta ette voi edes ostaa ettekä myydä tämän maailman kaupoista, ettekä käyttää mitään muitakaan tamän saatanaa tuomiokseen palvelevan Jumalattoman yhteiskunnan palveluja ilman sitä pedonmerkiä (satanalle antautumisen tunnusta) 666, otsaanne tai käteenne ottamatta.

        (Herättelevä)

        No, mitä jargonia tuo on? Vanhaa hapatetta, jota toistetaan, kun se on korvasyyhyyn tarttunut. Ne teitin otsa/käsi- merkit on tulkintamerkkejä- jota ikäänkuin odotatte.

        On sirua, ja siinä on pirua- sitä lausutte.

        Muttei se niin ole.

        Pedonmerkki on aina ollut olemassa ja sen kanssa ei voi ostaa, eikä myydä, ja vieläpä se on ihmisen luku. Että se siitä.

        Kysyisin - että kun herättelevä niin herättelee, niin miksi se pedonluku on edelleen hukassa? Siksi, kun liha ja hyväntiedonpuun hedelmät maistuvat.

        Mutta, Sana itse on tuon pedonluvun kirjannut - eli tämä Sana on kirjannut mikä se on. Ja sillä on teidän merkkeihinne ero.

        Samaa se on teitin merkkinne- puhutaan nyt tästä, kun ikäänkuin tämä pääsiäinen on menossa.
        Siinäkin on omat jargoninsa. Kansa tanssii "Hän on ylösnoussut, jne. toistellaan, saamatta näkyä itse Pääsiäisestä.. Sitten sunnuntaitellaan merkkinä, "ylösnousemuspäivä" ja manataan siihen viellä Herran päivä kylkiäiseksi.
        Kyllä kaatuu teidän korttitalonne siinä, että porukka kävelee merkkeinenne hautaan, ei siihen ylösnousemukseen, ovathan porukka mananneet jo siihen Herran päivänkin, jossa on tuomiopäivä- raamatullisesti.

        Eli elätte harhaanne siinäkin.

        En kiellä ylösnousemusta - mutta avaisitte silmänne, mitä Pyhä Henki itse kirkastaa ja puhuu. Siinä Henki kirkstaa Golgatalle näyttämään tekonne ja tekoni ja sitähän me kirjoissa tehdään omantyön julistusta. Eli teemme niitä omiatöisä eli risti, naulat jne.

        Minä taas katselenkin tätä Karitsaa- en teidäntöitänne, tai sitä, mitä tein, kun naulasin tuon Karitsan ristiin. Silmäini edessä ei ole ihmisentyö muussa, kuin kuolemassa. Siksi syön tuon "Uhrikaritsan lihan ja veren" merkkinä ja siinä on tämä "ylösnousemus" minulle, kun Herra tulee! Palvon "Sijaistani" - Uutta Adamia, joka on NYT - Ylimmäisenä Pappina taivaissa.
        Sanoohan Roomalaiskirje luku 6 säe 8

        Rom 6:5-10 Sillä jos me olemme hänen kanssaan yhteenkasvaneita yhtäläisessä kuolemassa, niin olemme samoin myös yhtäläisessä ylösnousemuksessa, (6) kun tiedämme sen, että meidän vanha ihmisemme on hänen kanssaan ristiinnaulittu, että synnin ruumis kukistettaisiin, niin ettemme enää syntiä palvelisi; (7) sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä. (8) >>> Mutta jos olemme kuolleet Kristuksen kanssa, niin me uskomme saavamme myös elää hänen kanssaan, <<< (9) tietäen, että Kristus, sittenkuin hänet kuolleista herätettiin, ei enää kuole: kuolema ei enää häntä vallitse. (10) Sillä minkä hän kuoli, sen hän kerta kaikkiaan kuoli pois synnistä; mutta minkä hän elää, sen hän elää Jumalalle.

        Otin nyt hieman laajemmin. Mutta ajatuksena "Ne, jotka ovat Jeesuksen Kristuksen OMIA, ovat ristiinnaulinneet vanhan luontonsa [lihansa] himoineen ja haluineen
        Gal 5:25 Jos me Hengessä elämme, niin myös Hengessä vaeltakaamme

        Snl 23:23 Osta totuutta, älä myy, osta viisautta, kuria ja ymmärrystä.
        Sananlaskun edelleninen jae kertoo, kuinka pitää kuulla isää, kun hän on sinut siittänyt, äläkä äitiäsi halveksu... Mutta sen ideaalinen lähtökohta on se, että mistä SIEMENESTÄ olemme lähteneet. Ja nyt käännä katseesi Sanan siemeneeseen, Uuteen Adamiin, Kristukseen ja käsität kuoleman ja siitä elämän, sekä ymmärrät mistä käydään kauppaa.
        Mikä on merkkinä - uskossa otsassa ja mikä tulee merkiksi käteen.

        Mat 13:44 Taivasten valtakunta on peltoon kätketyn aarteen kaltainen, jonka mies löysi ja kätki; ja siitä iloissaan hän meni ja myi kaikki, mitä hänellä oli, ja osti sen pellon.

        ts. kääntäen - pedonmerkillä ei voi ostaa, eikä myydä.
        Kun löydämme aarteen, meidän on myytävä kaikki. Eli lihan on kuoltava, että saamme elää.
        Eli Kristuksen takia - maailma on tappio, jota en halua pitää, siksi Jeesus ja Hänen aarteensa on minulle voitto - "Iankaikkisen elämän armolahja"!
        Siksi on kilvoitus, ja tästä ei tehdä kauppaa!

        Ristinvihollisuus on sitä, ihminen surmaa Mestarinsa, mutta Pyhä Henki avaa ymmärryksen näkemään sen sodan, mikä on käyty taivaissaa. Risti on hullutus - maailmassa. Mutta, Herran omille, jotka ymmärtävät ja näkevät Sijaisensa, se on elämä.
        Eli Uhrin - ja nyt tullaan Jumalan rakkauden äärelle. Eli tullaan Jeesuksen seuraajiksi. Hänen ristinsä ja minun. Maailma ristiinnaulitsee ja käy kauppaa, sekä omistaa pedonmerkin. Heidän loppunsa on kadotus, vatsa on heidän jumalansa, mitä se onkin, intohimo väärään, haureutta, mässäilyä, ahneus, viha, jne. jne. alue. Fil. 3:19 jatkaa, heidän kunnianaan on heidän häpeänsä ja maallisiin on heidän mielensä.
        Ja tässä katso kansankirkkomme ja maailman yhteistä huutoa, mitä kirkkoihin pitää tuoda ja piispoista moni manaa sen eteen. Eli nyt päästään siihen pedonmerkkiin, mitä ostetaan ja myydään. Turhaa tässä on sirutella.

        Eli missä on Yhdyskuntamme? Taivaissa, odotamme Ylimmäistä Pappiamme. Ja Hän on muuttava alennustilamme, kunhan emme käy kauppaa, vaan mielemme - otsamme, sekä kätemme on oikealla asialla ja se on merkkinä meillä elämäksi.

        Nyt, kun puhutaan kuolemasta - pääsiäisenä ja uhrikaritsasta - sen opista ja neuvosta.
        Luk 14:33


      • Anonyymi

        jatko
        Luk 14:33 Niin ei myös teistä yksikään, joka ei luovu kaikesta, mitä hänellä on, voi olla minun opetuslapseni.

        Siitä luopumuksesta, myymisestä ja pedonmerkistä voidaan nähdä jopa kirkon sisälle.

        2Ti 4:10 Sillä tähän nykyiseen maailmaan rakastuneena jätti minut Deemas ja matkusti Tessalonikaan, Kreskes meni Galatiaan ja Tiitus Dalmatiaan.

        2Pi 2:12-15 Mutta niinkuin järjettömät, luonnostaan pyydystettäviksi ja häviämään syntyneet eläimet, niin joutuvat myös nämä, kun herjaavat sitä, mitä eivät tunne, häviämään omaan turmelukseensa, (13) saaden vääryyden palkan; he pitävät nautintonaan elää päivänsä hekumassa; he ovat tahra- ja häpeäpilkkuja; he herkuttelevat petoksissaan, kemuillessaan teidän kanssanne; (14) heidän silmänsä ovat täynnä haureutta eivätkä saa kylläänsä synnistä; he viekoittelevat horjuvia sieluja, heillä on ahneuteen harjaantunut sydän; he ovat kirouksen lapsia. (15) He ovat hyljänneet suoran tien, ovat eksyneet ja seuranneet Bileamin, Beorin pojan, tietä, hänen, joka rakasti vääryyden palkkaa,

        Eli tästä on kyse, kun myymme uskon.
        1Ku 18:18 Tämä vastasi: "En minä syökse Israelia onnettomuuteen, vaan sinä ja sinun isäsi suku, koska te hylkäätte Herran käskyt ja koska sinä seuraat baaleja.

        Siis se pedonluku.

        ts. Herran omat eivät ota pedonmerkkiä, ei otsaan, että tunnustavat harhan, tai käteen, että tekevät niitä tekoja, mitä Baalin- alttarilla tehdään.

        Niin, tämä kansankirkko ja sen paimenet, jotka taipuvat maailman huudon ääressä sen alttarille, eli myyvät - ottavat pedonmerkin otsaan ja käteen.

        No, eiköhän "Herättelevä" Sana ole riittävästi kertonut, mistä se merkki löytyy-

        -kirjoitukset sen kertovat. Mutta ikäänkuin "hyvän ja pahantiedonpuulta tuodaan se sirutus oppi - niin valkeissa hanskoissa, hedelmänä, että moni eksyy" kun ei näe kirjoituksia, vaan ihmisten mielipiteet - ..

        Ja se on muotouskonnollisuuden alttarilla kuin tatti - se siruoppi. Se on jumala, jota kumarretaan ja eksytään.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tämähän on se porukka, joka kasvattaa lapsista häiriintyneitä, ei salli sairaille annettavan lääkkeitä ym.mielipuolista. Onneksi koko porukka on kuihtumassa pois.


      • Anonyymi

        Yksi, vain nimeksi krist. uskonnollinen LAHKO, jossa ei eletä eikä toimita / vaikuteta kaikille hyväksi Raamatun UT opetusten, ohjeiden ja kehoitusten mukaisesti.

        Ei ole eikä koidu "maailmalle valkeudeksi eikä suolaksi" eikä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi eikä kunniaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksi, vain nimeksi krist. uskonnollinen LAHKO, jossa ei eletä eikä toimita / vaikuteta kaikille hyväksi Raamatun UT opetusten, ohjeiden ja kehoitusten mukaisesti.

        Ei ole eikä koidu "maailmalle valkeudeksi eikä suolaksi" eikä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi eikä kunniaksi.

        Jaa..? Millä tavalla nämä eivät mielestäsi ole Raamatun / UT -mukainen yhteisö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa..? Millä tavalla nämä eivät mielestäsi ole Raamatun / UT -mukainen yhteisö?

        ...siis mitä opetuksia, ohjeita ja kehoituksia he eivät noudata sinun mielestäsi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa..? Millä tavalla nämä eivät mielestäsi ole Raamatun / UT -mukainen yhteisö?

        Tuossa aiemmin jo sanoin, etteivät elä ja toimi Raamatun UT opetuusten ja ohjeiden mukaisesti, kaikille hyväksi Krstillisesti. Jota on vasta se "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaa / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentava Kristillisyys,

        Vasta siitä voisi alkaa ilmenemään ja täyttymäänn ne kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit, joista kaikkia voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, käskynsä kaikilta osin pitäviksi ja täyttäviksi, "Hedelmistään kun puun" sellaiseksi, kaikile hyväksi, hyvää hedelmää tuottavaksi, Raamatun UT mukaisesti eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi tunnistaisi.

        Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin tällaiseen em. kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen ja perustyuvaan Kirtsillisyyteen, Kirst. yhteyteen ja yhteistyöhön HERÄTYKSEKSI.

        Tällaisen, Krist. vaihtoehtoa rakentavan Kristillisyyyden puolesta elävä, puhuva / ÄÄNTÄ pitävä ja toimiva, Ei salaisesti / pimeästi, sokeasti, pimmeyden puolta edustavien puolueiden ehdokkaita äänestelvä.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä, ja siihen Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaisuuteen pitäytyvä, kutsuttu / näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita tähän em. kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja uhteistyöhön kutsuttuja peräänkuulutteleva / etsivä.

        "Löytäneekö uskoa" Raamatun UT mukiasta ja mukaiseen, Etsivä...?

        (Herätyys) nimimerkillä viestitellyt.

        Voi kokeilla tuohon ylälaidassa olevaan ruudukkoon jossa lukee (etsi keskusteluista) Niin tulee enemmänkin herätykseksi asiaa tutkittavaksi / arvosteltavaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa aiemmin jo sanoin, etteivät elä ja toimi Raamatun UT opetuusten ja ohjeiden mukaisesti, kaikille hyväksi Krstillisesti. Jota on vasta se "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaa / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentava Kristillisyys,

        Vasta siitä voisi alkaa ilmenemään ja täyttymäänn ne kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit, joista kaikkia voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, käskynsä kaikilta osin pitäviksi ja täyttäviksi, "Hedelmistään kun puun" sellaiseksi, kaikile hyväksi, hyvää hedelmää tuottavaksi, Raamatun UT mukaisesti eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi tunnistaisi.

        Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin tällaiseen em. kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen ja perustyuvaan Kirtsillisyyteen, Kirst. yhteyteen ja yhteistyöhön HERÄTYKSEKSI.

        Tällaisen, Krist. vaihtoehtoa rakentavan Kristillisyyyden puolesta elävä, puhuva / ÄÄNTÄ pitävä ja toimiva, Ei salaisesti / pimeästi, sokeasti, pimmeyden puolta edustavien puolueiden ehdokkaita äänestelvä.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä, ja siihen Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaisuuteen pitäytyvä, kutsuttu / näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita tähän em. kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja uhteistyöhön kutsuttuja peräänkuulutteleva / etsivä.

        "Löytäneekö uskoa" Raamatun UT mukiasta ja mukaiseen, Etsivä...?

        (Herätyys) nimimerkillä viestitellyt.

        Voi kokeilla tuohon ylälaidassa olevaan ruudukkoon jossa lukee (etsi keskusteluista) Niin tulee enemmänkin herätykseksi asiaa tutkittavaksi / arvosteltavaksi.

        Jaa jaa, mutta et vastannut tarkentavaan kysymykseeni että "mitä Raamatun / UT -mukaisia opetuksia, ohjeita ja kehotuksia he eivät noudata sinun mielestäsi?" :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa jaa, mutta et vastannut tarkentavaan kysymykseeni että "mitä Raamatun / UT -mukaisia opetuksia, ohjeita ja kehotuksia he eivät noudata sinun mielestäsi?" :)

        No turhaa on niitä yksitellen tarkistaa ja luetelle kun ei niistä edes voi olla mitään hyötyä, kun ei kuitenkaan riitä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen / pelastukseen Jumalan tuomiolta. Joka edellyttää KAIKILTA osi Raamatun UT opetusten, ja ohjeiden mukaisutta, josta VASTA voisi alkaa ilmenemään ja täyttymään ne kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit, joist akaikkii voisivat tunnistaa Kristuksenn Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen. "Hedelmistään kun puun" sellaiseksi, KAIKILLE hyväksi, hyvää hedelmää "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi"/ Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävää, tuottavaksi tunnistaisi.

        Tiedoksi / herätykseksi, muistuttaen ja valistaen. (Herätyys)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No turhaa on niitä yksitellen tarkistaa ja luetelle kun ei niistä edes voi olla mitään hyötyä, kun ei kuitenkaan riitä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen / pelastukseen Jumalan tuomiolta. Joka edellyttää KAIKILTA osi Raamatun UT opetusten, ja ohjeiden mukaisutta, josta VASTA voisi alkaa ilmenemään ja täyttymään ne kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit, joist akaikkii voisivat tunnistaa Kristuksenn Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen. "Hedelmistään kun puun" sellaiseksi, KAIKILLE hyväksi, hyvää hedelmää "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi"/ Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävää, tuottavaksi tunnistaisi.

        Tiedoksi / herätykseksi, muistuttaen ja valistaen. (Herätyys)

        Joo, mutta kun sepustusestasi ei saa mitään selvää. (Maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi), mitä se pitää sisällään? Mitä herätystä, muistutusta ja valistusta voit tarjota? Se on jäänyt epäselväksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, mutta kun sepustusestasi ei saa mitään selvää. (Maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi), mitä se pitää sisällään? Mitä herätystä, muistutusta ja valistusta voit tarjota? Se on jäänyt epäselväksi.

        Sitä kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, kaikkia kohtaan ja kaikille Laillisen / Luvallisen, Totuuteen perustuvan Oikeuden mukaisuutta, siihen oikeaa suuntaa ja tietä osoittavaa, ja sille tielle vetävää ja ohjaavaa jossa eletään ja toimitaan kaikilta osin Raamatun Opetsuten ohjeiden mukaisesti, josta tulee sen mukaisuutta.

        Jolle em. kaikille ja kaikelle lUojan hyväksemme luomalle hyväksi tielle pitäisi kaikki muutkin ihmset saada vpoitettua. Joka tie olisi niin houkuttelava ja puolensa vetävä, etta muutki alkaisi siitä Krist. vaihtehto / Jumalan valtakunta yhteys ja yhtenäisyys / yhteistyö Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa mahdollistavasta vaihtoehdosta, kiinnostumaan.

        Kristityt on KOKO maailmasta ja ihmiskunnasta niin Jumalan kuin ihmisten edessä, Kristuksen Jeesuksen / Totuuden tuntevina suurimmassa vastuussa,

        Meille Kristuksen Jeesuksen omille / seuraajille, Jumala on tämän "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuus asian ja tehtävän uskonut / antanut. Ettei kukaan joutuisi!!

        Olemme Kristuksen seuraajina / Hänessä, = Oikeina Kristittyinä kaiken muun yli, voittajiksi kutsuttuja / armoitettuja.


        Tiedoksi / herätykseksi, muistuttaen ja valistaen. (Herätyys)


    • Vastuu on Jeesuksen seuraajilla. Nyt kun valitsimme uudet kansanedustajat äänestämällä juuri niitä jotka ovat vähävaraisten puolella. Huomaamme juuri vasemmalle kuuluvat ovat puoltamassa vähävaraisia, Muistamme kyllä miten kävi uskoville Sipilälle et Soinille. Ei saisi leikkiä vakavilla asiolla.

      • Anonyymi

        Niin äänestelitte / valitsitte ja valtuutitte niitä pimeyden puolta edustavien puolueiden (kaikki) ehdokkaita. Joissa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee sille uskollisten palvelijoidensa kautta, jossa PAHA perii.

        Oikeasti Kristityt ei äänestele, vaan pitää ÄÄNTÄ, elää, puhuu ja toimii kaikille hyväksi kaikkia kohtaan Totuuteen perustuvan (Laillien Oikeuden) mukasesti toimivaa, = Krist. vaihtoehtoa rakentamaan alkamisen ja yhtymisen puolesta. Sitä jossa ei ole mitään sijaa millekään vääryyden mukaiselle eikä pahuudelle, se epäoikeuden mukainen, Totuuteen perustumaton demokratiakin (vain tyhjä sana), on vain yksi uskonto muiden erinimisten uskontojen joukossa.

        (Herätyys)


    • Anonyymi

      Että miten aiotte alkaa elämään ja toimimaan. Kun ette voi ostaa ettekä myydä tämän maailman pelvelu paikostsa mitään ilman pedonmekkiä otsaanne tai käteenne ottamatta.Jonka ottaminen koituu tuomioksenne!!

      Tiedustelee (Uloskutsuttu)

      • Anonyymi

        Niin että; mitä saotte tai vastaatte.

        Tiedustelee (Uloskutsuttu)


    • Omavaraisuus , kristillinen anarkismi eli Jeesuksen seuraaminen ja maailmasta erottautuminen.
      Tiedetään , mennään ja opitaan kokoajan lisää kun Kristus opettaa.
      Sähköliittymän kun jossain välin vielä tuolle keisarille palautan niin aletaan jo olemaan voiton puolella näissä keisarin roinien palautuksessa.

      • Anonyymi

        Ja mitä kaikkea se Jeesuksen seuraaminen, että siksi kaikilta osin Raamatun UT mukaiseksi ja mukaisesti eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi, käytännön arkielämässä, elämällä, sanoilla ja teoilla osoittautuu / todistautuu.

        Mitä siellä Raamatun UT opetuksissa ja ohjeissa sanotaan ja kehoitetaan. Miten kehoitetaan alkamaan / yhtymään elämään ja toimimaan, että tulisi sellaiseksi alkuseurakunnan, alkuperäisen tarkoituksen ja tavoitteen mukaiseksi. Sellaiseksi kaikille hyväksi Jumalan mielen ja tahdon mukaiseksi, Oikeasti Kristilliseksi, ne Raamatun UT mukaisen ja perustuvan Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi. Joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen.

        "Hedelmistään kun puun" sellaiseksi, kaikille hyväksi, hyvää hedelmää tuottavaksi tunnistaisi. Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävälä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, apostolisia seurakuntiaan, / sitä kaikille hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, jokaista vanhurskasta jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi. Totuudessa YKSI mielisesti elävästi ja toimivasti, rakentaviksi tunnistaisi.

        Mitä tulee mieleesi? Tiedustelee, (Herättelevä)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja mitä kaikkea se Jeesuksen seuraaminen, että siksi kaikilta osin Raamatun UT mukaiseksi ja mukaisesti eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi, käytännön arkielämässä, elämällä, sanoilla ja teoilla osoittautuu / todistautuu.

        Mitä siellä Raamatun UT opetuksissa ja ohjeissa sanotaan ja kehoitetaan. Miten kehoitetaan alkamaan / yhtymään elämään ja toimimaan, että tulisi sellaiseksi alkuseurakunnan, alkuperäisen tarkoituksen ja tavoitteen mukaiseksi. Sellaiseksi kaikille hyväksi Jumalan mielen ja tahdon mukaiseksi, Oikeasti Kristilliseksi, ne Raamatun UT mukaisen ja perustuvan Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi. Joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen.

        "Hedelmistään kun puun" sellaiseksi, kaikille hyväksi, hyvää hedelmää tuottavaksi tunnistaisi. Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävälä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, apostolisia seurakuntiaan, / sitä kaikille hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, jokaista vanhurskasta jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi. Totuudessa YKSI mielisesti elävästi ja toimivasti, rakentaviksi tunnistaisi.

        Mitä tulee mieleesi? Tiedustelee, (Herättelevä)

        Mieleen mistä?


      • Anonyymi
        BabylonGetaway kirjoitti:

        Mieleen mistä?

        Siitä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä.

        Että mikä vasta sitä, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit käytännön arkielämässä, elämällä, sanoilla ja teoilla osoittuavaa, siksi todistautuvaa olisi, joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti = Raamatun UT mukaisesti seuraajikseen. Jonka sellaiseksi, "Hedelmistään puun" tunnistaisi.

        Mitä kaikkea edelyttää, miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että sellaiseksi. "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävällä tavalla eläväksi ja toimivaksi seurakunnakseen tulisi?

        Tätä tiedutelen, (Herättelevä)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siitä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä.

        Että mikä vasta sitä, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit käytännön arkielämässä, elämällä, sanoilla ja teoilla osoittuavaa, siksi todistautuvaa olisi, joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti = Raamatun UT mukaisesti seuraajikseen. Jonka sellaiseksi, "Hedelmistään puun" tunnistaisi.

        Mitä kaikkea edelyttää, miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että sellaiseksi. "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävällä tavalla eläväksi ja toimivaksi seurakunnakseen tulisi?

        Tätä tiedutelen, (Herättelevä)

        Ei edellytä muuta kuin Jeesuksen oppien seuraamista ja tuohan tulee luonnostaan uudestisyntymisen jälkeen.
        Lahkoja ja liitereitä on tarpeeksi jo ihminen luonut , kerro toki kun olet valmis luovuttamaan keisarille omansa ja heittäytymään Kristuksen armoon.
        Kukin asemistaan.

        Miksi olet anonyymi jos kerran Kristusta seuraat?
        Onko se hävettävä asia?


      • Anonyymi
        BabylonGetaway kirjoitti:

        Ei edellytä muuta kuin Jeesuksen oppien seuraamista ja tuohan tulee luonnostaan uudestisyntymisen jälkeen.
        Lahkoja ja liitereitä on tarpeeksi jo ihminen luonut , kerro toki kun olet valmis luovuttamaan keisarille omansa ja heittäytymään Kristuksen armoon.
        Kukin asemistaan.

        Miksi olet anonyymi jos kerran Kristusta seuraat?
        Onko se hävettävä asia?

        Niin siksi juuri puhunkin / pidän "ÄÄNTÄ" kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen ja perustuvan Kristillisyyden puolesta, siihen Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen Krist. uskovia / muitakin herätteleväksi kutsuttuna, siihen näyllä armoitettuna.

        Siksi käytän useimmiten tätä (Herättelevä) nimimekkiä. Mutta muitakin Hertykseen viittaavia.

        "Hedelmistäänhän puun", vietittelijänkin, hyväksi tai pahaksi, tai hememättömäksi "puuksi" tunnistaa. Vain kaikilta osin Raamatun UT mukainen ja perustuva on sitä hyväksi olevaa. Kaikki muu sen vastaista.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin siksi juuri puhunkin / pidän "ÄÄNTÄ" kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen ja perustuvan Kristillisyyden puolesta, siihen Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen Krist. uskovia / muitakin herätteleväksi kutsuttuna, siihen näyllä armoitettuna.

        Siksi käytän useimmiten tätä (Herättelevä) nimimekkiä. Mutta muitakin Hertykseen viittaavia.

        "Hedelmistäänhän puun", vietittelijänkin, hyväksi tai pahaksi, tai hememättömäksi "puuksi" tunnistaa. Vain kaikilta osin Raamatun UT mukainen ja perustuva on sitä hyväksi olevaa. Kaikki muu sen vastaista.

        Tässähän sitä ollaan , kuinkas siellä?
        Itse palasin juuri metsämökkiini 4 päivän kaupunki pyrähdykseltä ja voimaa kului...onneksi koti on kuin lataamo:)
        Hiljaisuus ja yksinäisyys tekee muuten hyvää


      • Anonyymi
        BabylonGetaway kirjoitti:

        Tässähän sitä ollaan , kuinkas siellä?
        Itse palasin juuri metsämökkiini 4 päivän kaupunki pyrähdykseltä ja voimaa kului...onneksi koti on kuin lataamo:)
        Hiljaisuus ja yksinäisyys tekee muuten hyvää

        Varmaankin niille jotka siinä OMASSA, muista ja muusta niin väliä, rauhassaan viihtyvät.

        Toisin on niiden jotka kaipaavat Raamatun UT mukaista Kristillisyyttä, Krist. yhteyttä ja yhteistyötä. Sellaista kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävää. Sellaista josta alkaisi ilmenemään ja täyttymään ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnismerkit. Joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen. "Hedemistään kuun puun"sellaiseksi, kaikilta osin Raamatun UT mukaiseksi, kaikillle hyväksi hyvää hedelmää tuottavaksi tunnistaisi.

        Tällaiseen em. Raamatun UT mukaiseen Krist yhteyteen ja yhteistyöb, heretteleväksi kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä mitä tähän Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja / armoitettuja etsivä / peräänkuulutteleva.

        "Löytäneekö,Hän?

        (Herättelevä)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Varmaankin niille jotka siinä OMASSA, muista ja muusta niin väliä, rauhassaan viihtyvät.

        Toisin on niiden jotka kaipaavat Raamatun UT mukaista Kristillisyyttä, Krist. yhteyttä ja yhteistyötä. Sellaista kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävää. Sellaista josta alkaisi ilmenemään ja täyttymään ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnismerkit. Joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen. "Hedemistään kuun puun"sellaiseksi, kaikilta osin Raamatun UT mukaiseksi, kaikillle hyväksi hyvää hedelmää tuottavaksi tunnistaisi.

        Tällaiseen em. Raamatun UT mukaiseen Krist yhteyteen ja yhteistyöb, heretteleväksi kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä mitä tähän Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja / armoitettuja etsivä / peräänkuulutteleva.

        "Löytäneekö,Hän?

        (Herättelevä)

        En ole muuten koskaan elämäni aikana käynyt kirkossa "tosissani" tai kuulunut mihinkään seurakuntaan paitsi mc kerhoon muinoinaan.
        Rippikoulussa olin mutta siinä se kristinuskon puolesta...
        Sitten tuli mopin varsi yläilmoista ja kiinnittäytyi minuun ja alkoi mopata minulla omia paskojani oikein kunnolla !
        4 vuotta hiljaisuudessa , metsien keskellä mietiskelemässä ja nyt on pieni innostus jopa mennä tutustumaan tuohon lähimpään kirkkoon ja väkeen siellä ...löytäneeköhän mää sieltä sitä sanomaa elävässä elämässä mistä Jeesus kertoi?
        Etsivä löytää mutta tämä nettimaailma on loukku...täältä et löydä mitään paitsi että yhden kyllä löysin , haluatko että laitan linkin sinne mistä löydät "lujaa rohkeaa seuraamista" ?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Varmaankin niille jotka siinä OMASSA, muista ja muusta niin väliä, rauhassaan viihtyvät.

        Toisin on niiden jotka kaipaavat Raamatun UT mukaista Kristillisyyttä, Krist. yhteyttä ja yhteistyötä. Sellaista kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävää. Sellaista josta alkaisi ilmenemään ja täyttymään ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnismerkit. Joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen. "Hedemistään kuun puun"sellaiseksi, kaikilta osin Raamatun UT mukaiseksi, kaikillle hyväksi hyvää hedelmää tuottavaksi tunnistaisi.

        Tällaiseen em. Raamatun UT mukaiseen Krist yhteyteen ja yhteistyöb, heretteleväksi kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä mitä tähän Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja / armoitettuja etsivä / peräänkuulutteleva.

        "Löytäneekö,Hän?

        (Herättelevä)

        https://www.christocrate.ch

        Mutta onko sinusta seuraamaan Jeesus Kristusta niin kuin kuuluu?!
        Vai pelleiletkö täällä vaan?

        Mietippä sitä ;)


      • Anonyymi
        BabylonGetaway kirjoitti:

        https://www.christocrate.ch

        Mutta onko sinusta seuraamaan Jeesus Kristusta niin kuin kuuluu?!
        Vai pelleiletkö täällä vaan?

        Mietippä sitä ;)

        Herra, Kristus Jeesus on kutsunut ja varustanut seuraajakseen. Jota uskovilleen / muillekin herätykseksi kutsumus tehtävää olen tekemässä ja täyttämässä, joka päivä kaiken aikani siihen kutsumisestani asti käyttänyt ja käyttävä.

        Miten ja mihin sinä? Valistaen ja tiedustellen. Nim. (Herättelevä)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Herra, Kristus Jeesus on kutsunut ja varustanut seuraajakseen. Jota uskovilleen / muillekin herätykseksi kutsumus tehtävää olen tekemässä ja täyttämässä, joka päivä kaiken aikani siihen kutsumisestani asti käyttänyt ja käyttävä.

        Miten ja mihin sinä? Valistaen ja tiedustellen. Nim. (Herättelevä)

        Lähinnä herättelen kuten sinäkin mutta tapasi on kyllä omalaatuinen , hiukan jopa konemainen ja siksi luotaan pois työntävä.


      • Anonyymi
        BabylonGetaway kirjoitti:

        Lähinnä herättelen kuten sinäkin mutta tapasi on kyllä omalaatuinen , hiukan jopa konemainen ja siksi luotaan pois työntävä.

        No minkäslainen se sinun tapasi on. Laittaisitko malliksi. Kun en ole niitä huomannut.

        (Herättelevä)


      • Anonyymi kirjoitti:

        No minkäslainen se sinun tapasi on. Laittaisitko malliksi. Kun en ole niitä huomannut.

        (Herättelevä)

        Tarkoitan lähinnä kirjoitusasuasi...viestisihän on selkeän selvä ja hyvä, siis asia.
        Tapani on vain antautua Jumalalle sitä mukaan kuinka se minulle suodaan , riippumattomuus ihmisten juonista ja ahneudesta on suuntana luonnollisesti uudestisyntymän jälkeen kun olen hiljaisuudessa tarkkaillut...se näkyy muillekkin ja siinähän se juttu onkin.
        Eihän meidän tarvitse muuta kuin elää totuudessa ja kuunnella , se meitä johdattaa paikoilleen....seurakunta voi olla mikä vaan missä vaikutetaan koska voiko ihminen luoda seurakuntaa ilman korruptiota?


      • Anonyymi
        BabylonGetaway kirjoitti:

        Tarkoitan lähinnä kirjoitusasuasi...viestisihän on selkeän selvä ja hyvä, siis asia.
        Tapani on vain antautua Jumalalle sitä mukaan kuinka se minulle suodaan , riippumattomuus ihmisten juonista ja ahneudesta on suuntana luonnollisesti uudestisyntymän jälkeen kun olen hiljaisuudessa tarkkaillut...se näkyy muillekkin ja siinähän se juttu onkin.
        Eihän meidän tarvitse muuta kuin elää totuudessa ja kuunnella , se meitä johdattaa paikoilleen....seurakunta voi olla mikä vaan missä vaikutetaan koska voiko ihminen luoda seurakuntaa ilman korruptiota?

        Kristusta Jeesusta Raamatun UT mukiasesti ja perustaltalta seuraavat voi, Heille siihen Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön yhtyville KAIKKI kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen ja perustuva tulee täysin mahdolliseksi. On Herran, Krstuksen Jeesuksen lupaamaa ja takaamaa. Ei millään muulla tavalla.

        Tähän kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI, Muistuttaen ja valistaen, (Herättelevä)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kristusta Jeesusta Raamatun UT mukiasesti ja perustaltalta seuraavat voi, Heille siihen Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön yhtyville KAIKKI kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen ja perustuva tulee täysin mahdolliseksi. On Herran, Krstuksen Jeesuksen lupaamaa ja takaamaa. Ei millään muulla tavalla.

        Tähän kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI, Muistuttaen ja valistaen, (Herättelevä)

        Ja sitä toteuttaen omassa elämässä , elävässä uskossa.


      • Anonyymi
        BabylonGetaway kirjoitti:

        Ja sitä toteuttaen omassa elämässä , elävässä uskossa.

        Sitä kuuluu touteuttaa siinä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisessa ja perustuvassa Krist, yhteydessä, siinä Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Lain / Laillisuuden, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisesta Kristillisyydessä. siinä kaikilta osin Raamatun UT mukaisessa ja mukaisuudessa. Pitäisi vain ensin päästä siihen Raamatun UT mukiaseen Krist yhteyteen. Tässä vaiheessa elän ja toimin tähän em. Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen uskoviaan / muitakin (Herättelevä)nä. Kristuksen Jeesuksen seurakuntalaisena, en seurakuntana, vaan seuraajanaan, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi tarkoituksella ja tavoiteella.

        Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuna, siihen näyllä armoitettuna. vähäisenä palvelijanaan.

        Tiedoksi valistaen, nim. (Herättelevä).


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sitä kuuluu touteuttaa siinä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisessa ja perustuvassa Krist, yhteydessä, siinä Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Lain / Laillisuuden, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisesta Kristillisyydessä. siinä kaikilta osin Raamatun UT mukaisessa ja mukaisuudessa. Pitäisi vain ensin päästä siihen Raamatun UT mukiaseen Krist yhteyteen. Tässä vaiheessa elän ja toimin tähän em. Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen uskoviaan / muitakin (Herättelevä)nä. Kristuksen Jeesuksen seurakuntalaisena, en seurakuntana, vaan seuraajanaan, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi tarkoituksella ja tavoiteella.

        Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuna, siihen näyllä armoitettuna. vähäisenä palvelijanaan.

        Tiedoksi valistaen, nim. (Herättelevä).

        Toivotaan siis onnea lahkotoiminnallesi , minä jatkan lähimmäisen rakastamista ja päällimmäisenä Jumalan.
        Ruveta lähikirkkoa muokkaamaan vaeltaville opetuslapsille messupaikaksi , suojaksi ja muutenkin...eivät tykänneet kun soitin , valittivat vaan rahasta johon sanoin kyllä napakasti että Jeesus , ei raha näitä asioita ohjaa.
        Good luck.


      • Anonyymi
        BabylonGetaway kirjoitti:

        Toivotaan siis onnea lahkotoiminnallesi , minä jatkan lähimmäisen rakastamista ja päällimmäisenä Jumalan.
        Ruveta lähikirkkoa muokkaamaan vaeltaville opetuslapsille messupaikaksi , suojaksi ja muutenkin...eivät tykänneet kun soitin , valittivat vaan rahasta johon sanoin kyllä napakasti että Jeesus , ei raha näitä asioita ohjaa.
        Good luck.

        Niin onhan sinulla siihen mahdollisuus. Minä kuitenkin jatkan tämä kaikille hyväksi Raamatun UT mukiasen ja perustuvan Kristillisyyden puolesta, siihen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, Kristuksen Jeesuksen (apsotolisia) seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttujen peräänkuuluttelemista / etsimistä.

        "Löytöneekö"Hän, uskoa, Raamatun UT mukaista ja mukaiseen Etsivä?

        Uskossa ja toivossa, Kristukssa Jeesuksessa, Hänen seurakuntalaisena, en surakuntana, vaan tähän Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen herätteleväksi kutsuttuna, siihen näyllä armoitetuna.

        Tiedoksi valistaen, (Herättelevä)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe