Rakkaus politiikassa on kovan hintaista!

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      2019 vaalitappio tiedettiin Keskustassa jo kun alettiin valmistautumaan 2015 vaaleihin.

    • Anonyymi

      Mikä oli Sipilän suurin ansio, jolla hän voitti vuoden 2015 vaalit ja pääsi pääministeriksi?

      Se, että hän oli "uusi" eikä ollut tehnyt ikäviä päätöksiä eikä kompromisseja, kun ei ollut politiikassa koskaan vastannut mistään.

      Sipilällä alkoin ns. mennä reisille heti kättelyssä. Moraalinen ongelma syntyi heti Sipilän vakuutuskuoriin piilottamasta omaisuudestaan. Hän kieltäytyi kertomasta todellisia sitoumuksiaan eli emme edelleenkään tiedä missä asioissa hän oli jäävi ja missä ei?

      Sipilä höpötti "strategisesta hallitusohjelmasta", johon tuli mm. maininta siitä, että sallitaan hevosen lannan polttaminen lämpövoimaloissa. Mikä ihme on Sipilän käsitys strategisesta?! Mutta se mikä ohjelmasta unohtui oli suurimman uudistuksen eli Soten edes jonkinlaiset suuntaviivat. Tämä johti hallituskriisiin kun hallitus oli ehtinyt istua tuskin puolta vuotta. Ja Sipilä "ratkaisi" hallituskriisin uhkailemalla julkisesti erolla! Todella taitavaa ja valtiomiesmäistä.

      Sipilän "yrittäjämäinen ote" näyttäytyi hätäilynä, keskeneräisinä esityksinä joista suuri osa vedettiin takaisin tai muutettiin kokonaan toiseksi. Lakiesitysten tekninen taso oli surkeampaa kuin koskaan ennen. Samoin virkamiesten poliittinen "ohjaus" (äännetään: "painostus").

      Sipilä myös härskisti venytti parlamentarismin pelisääntöjä. Puuttuminen Ylen toimittajien toimintaan oli yksinkertaisesti luokatonta. Niin ei länsimaisessa demokratiassa tehdä! Sipilän ja Soinin sopimus jonka perusteella polkaistiin pystyyn "Siniset" hallituksen tukipuolueeksi, kun Perussuomalaiset olivat käyneet "hankalaksi" sai avointa kritiikkiä presidentti Niinistöltäkin. Viimeinen vaalitemppu "erota" pääministerin paikalta aivan kalkkiviivoilla ennen vaaleja oli mätä kirsikka eltaantuneeseen kakkuun.

    • Anonyymi

      Eiköhän nyt viimein tyhmemmätkin ymmärrä, ja sillä tarkoitan Keskustan ja Kokoomuksen äänestäjiä. Sipilä oli alusta asti ohjattu vain ja ainoastaan yhteen tehtävään jonka hoiti mallikkaasti. Viimeisen neljän vuoden aikana Sipilän ja Kokoomuksen taustajoukot kuten Sipilä itsekin tehnyt melkoisen tilin. Häviäjiä ja maksajia tuolle tilin teolle on paljon. Se lista on pitkä ja jopa härski mitä Sipilän hallitus on vienyt kansalaisilta, etenkin se kirpaisee vähävaraisia laidasta laitaan, ja kaikki tehtiin "säästöjen" nimissä. Kuitenkin valtionvelka kasvanut ennätysmäisesti. Ihmisten kulutus vähentynyt radikaalisti ja saanut yrittäjiä ahtaalle eikä ole enää pystynyt palkkaamaan työntekijöitä. Työttömyystilastoilla kikkailtu ja saatu työttömiä pois tilastoista tietyin tunnetuin keinoin, kuitenkin Kelan luukulle mennyt ennätysmäärä uusia asiakkaita. Paljon kertoo sekin asioiden kulusta kun ihan muilla ajatuksilla mitä heillä lopulta oli tämä Soinin porukka haki itselleen paikat eduskuntaan Persujen listoilla ja heti kuitenkin paljastivat itsensä Sipilän osto porukaksi. Heitä siis oli äänestänyt tämä kansan järkevämpi osa joka lopulta asian ymmärsi ja nyt eivät tietysti enää samoja äänestäneet ja kukaan käpykaartista ei enää tietysti päässyt eduskuntaan. Kuinka moni edes huomasi kun Sipilä omien edessä ilmoitti jopa leveästi nauraen että nyt tuli sitten tälllainen vaalitappio. Tuokin jo kertoi että homma tuli kuitenkin hoidettua, ja tämä tämän päiväinen oli enää muodollisuus. Esimerkiksi Sipilän luotettavampia luottomiehiä ollut työministeri Lindström heti Sipilän ero ilmoituksen jälkeen ilmoitti ettei lähdekään EU vaaleihin ja jotain että oli muka tehnyt päätöksen jo aikoja sitten.

    • Anonyymi

      Peukuttakaa nyt edes Katri Kulmunin rintoja.

      • Anonyymi

        Missä ne olisi nähtävissä?


      • Mihin Li Andersson ja Sanna Marin ovat unohtaneet omansa? Polittisiin keskusteluihin pitää ehdottomasti ottaa Kulmuni, niin miehet pysyvät ruudun ääressä.
        Li Anderssonin mikrofoniin pitää asentaa äänenvaimennin.


    • Miksei RKP:n porukoissa ole yhtään ihastuttavaa naista? Eikä yhtään älykästä miestä?

    • Anonyymi

      Persujen tilanne on vielä pahempi. He ovat kaikki, miehet ja naiset, rakastuneet Halla-ahoon, jota he mestariksi kutsuvat. Oikein oksettaa kun tätä ajattelee.

      • RKP:llä ei ole sitä ongelmaa, koska Henrikssoniin on vaikea oikeastaan mahdoton rakastua.


    • Anonyymi

      Niinistö ja VienosTanja huiskuttelivat aikoinaan kihlautuneina parvekkeelta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      270
      2973
    2. 201
      2856
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      69
      2436
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      214
      1916
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1368
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1192
    Aihe