The voice finland

Anonyymi

Miksi musiikki on niin kovalla että ei laulajan ääni kuulu.häviää

17

<50

  Vastaukset

  • Yleensä laulu hukutetaan muun metelin taakse siksi, että se menee nuotin vierestä tai on muuten korvaa rasittavaa. Tosin jos säestyskin on epävireistä, ei luulisi isommin haittavaan, vaikka samantasoinen laulukin kuuluisi.

   Kaikenlaista piipitystä, kimitystä ja kiljuntaa voi kuunnella esimerkiksi Radio Suomesta arkipäivisin. En suosittele musikaalisille.

  • Vaikka tuomarit tykkää huutajista, voiton vie mies joka laulaa suomalaista iskelmämusiikkia.
   Äänestäjät ratkaisee.

   • Miellyttävä ääni hänellä on, mutta kyllä Redi oli oikeassa kun puhui rivimuusikosta... Saman näköisiä ja kuuloisia kavereita on aika monta, esim. Jani Wickholm, monta tanssibändien solistia jne.

    Roope saisi voittaa, sillä suomalaiseksi mieslaulajaksi karismaattinen ja todella taitava laulaja. Sääli vaan, jos hänestäkään ei kisan jälkeen mitään kuulu...


  • Sieltä on tulossa uusi Lauri Tähkä huutamaan, tarkoitan sitä Roopea. Ärsyttävä ohjelma muutenkin jossa Olli vainaa oli ainoa joka ymmärsi musiikista jotakin. Puu, Redrama ja Wirtanen ovat pelkkiä sössöttäjiä jotka itse luulevat olevansa huippuartisteja.

  • No tässähä kävi juuri niin kuin unohdin käydä ennustamassa. Ollin tiimiläinen voitti..kuinka yllättävää.

   Jasselta odotin mokoman biisiä, millä olisi voinut voittaa..

   • Ei olisi Jasse voittanut, vaikka olisi laulanut mitä. Komea ääni hänellä, mutta heviskene musa ei ole suurten massojen musaa eikä tämän nichen asianharrastajat juurikään näitä tällaisia kisoja seuraile tai äänestä, oletan :D


  • Ennalta-arvattava voittaja oli Markus, kuolema diilasi. Näitä iskelmäpatsaita mahtuu kolmetoista tusinaan tässä maassa: kaikki finalistit kykenevät laulamaan iskelmää, mutta esim. Jassen tai Roopen laulamiin kappaleisiin ei kaikkien finalistien kyvyt olisi riittäneet. Vaikka ihan sama kuka voitti, tod.näk emme tule kuulemaan hänestä JOS ei hän itse tee itselleen kansaan uppoavia kappaleita. Eipä ole tullut suuria tähtiä aikaisemmistakaan voittajista.

   • Muokataankohan laulajien ääniä jotenkin lähetyksissä? Esim. virettä säädellään vituralleen, jos ei haluta ko. finalistin voittavan.


   • Itse pidin Markusta alusta lähtien voittajana. Valmis laulaja ja ei tarvitse jännittää meneekö hyvin. Markus ja Roope parhaimmat.


   • Markus toki todella vahva suorittaja, mutta... Ei Markus kertakaan esittänyt sellaista kappaletta, missä olisi pitänyt taipua äänellisesti johonkin. Tasavarmaa paksua varmanpäälle pelaamista ja kuten todettua Yön biisillä, vaikka bändijyräsikin taisi sinetöidä voittonsa. Ei kaveri siinäkään mitään mokannut, mutta ääni ei voimallisesti riittänyt.

    Kaikki muut finalistit esittivät huomattavasti haastavampia kappaleita kilpailun aikana.


  • Markus on ihan ok, mutta ei mikään suuri stara, Lindholmin kuolema auttoi voittoon, muuten olis ollut toinen tai kolmas.

  • Markus on ihan ok mutta ei niin persoonallinen. Tykkäsin kyllä Roopesta jo alussa. Kappalevalinnat ei finaalissa eivät parhaimmat mahdolliset. Suosikkini koko kaudelta oli se nuori räppäri joka osasi myös laulaa ja ihana persoona.Petyin kun Anna ei valinnut häntä mutta olen varma että kuulemme tästä nuoresta miehestä vielä. Kannattais hänen ottaa joku taitelijanimi kun oma nimi on todella erikoinen.

   • Jhayden Aleo. Miksi kaveri tarvitsisi taitelija nimen jos omaa jo noin persoonallisen ja mieleen jäävän nimen. Kuulostaa jo valmiksi megapopstaralta.


   • Jhayden Aleo taisi olla se taiteilijanimi *lol*


  • Kyse oli ainakin Markuksen finaalivedossa vain siitä, että mies jäi Yön biisiä tulkitessaan bändin jalkoihin ja pahasti. Ei siitä että mikin volyymitasot olisivat olleet pielessä. Jos äänen volyymit eivät vain riitä edes Yön tasoisen rockiskelmän laulamiseen ei se korjaannu vääntämällä mikin volyymitasoja kaakkoon.

   Silloin vain laulajalle neuvoksi, että esittää jatkossa sellaista musiikkia missä omat vahvuudet tulevat esille. Muun muassa myös Roope Palmun - Supervoimii veto oli aivan kamala. Yksinkertaisesti kyseinen kappale ei vain sopinut hänentyylilleen lainkaan.

   Selkeästi finalisteista parhaiten suoriutui Jasse Jatala, mutta ei riittänyt voittoon vai riittikö, mutta ei annettu voittaa? Mikä radiokanava olisi sitten Jaseen musiikkia soittanut? Ei kelpaa ei rock kanaville, eikä Suomirockille jos ei laula suomeksi. Rock ja City taas eivät pahemmin tuorettarokkia halua soittaa. Käytännössä ainoaksi vaihtoehdoksi olisi voinut jäädä muutama soitto SEA FM:llä. Toivon silti, että kaverista kuullaan vielä, mutta harmi ettei se voinut olla satavarmaa Voicen voiton myötä. Tai no eihän sekään ole varmaa jos ei vain haluakkaan äänittä musiikkia.

   • Minä en pysty näkemään Jassea yksinään laulavana artististina. Tuo ääni ja tuo genre = bändisolisti.


  • Kyllä oli surkee toi voittaja. Ei mulla sitten muuta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2175
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1858