The voice finland

Anonyymi

Miksi musiikki on niin kovalla että ei laulajan ääni kuulu.häviää

17

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yleensä laulu hukutetaan muun metelin taakse siksi, että se menee nuotin vierestä tai on muuten korvaa rasittavaa. Tosin jos säestyskin on epävireistä, ei luulisi isommin haittavaan, vaikka samantasoinen laulukin kuuluisi.

      Kaikenlaista piipitystä, kimitystä ja kiljuntaa voi kuunnella esimerkiksi Radio Suomesta arkipäivisin. En suosittele musikaalisille.

    • Anonyymi

      Vaikka tuomarit tykkää huutajista, voiton vie mies joka laulaa suomalaista iskelmämusiikkia.
      Äänestäjät ratkaisee.

      • Anonyymi

        Miellyttävä ääni hänellä on, mutta kyllä Redi oli oikeassa kun puhui rivimuusikosta... Saman näköisiä ja kuuloisia kavereita on aika monta, esim. Jani Wickholm, monta tanssibändien solistia jne.

        Roope saisi voittaa, sillä suomalaiseksi mieslaulajaksi karismaattinen ja todella taitava laulaja. Sääli vaan, jos hänestäkään ei kisan jälkeen mitään kuulu...


    • Anonyymi

      Sieltä on tulossa uusi Lauri Tähkä huutamaan, tarkoitan sitä Roopea. Ärsyttävä ohjelma muutenkin jossa Olli vainaa oli ainoa joka ymmärsi musiikista jotakin. Puu, Redrama ja Wirtanen ovat pelkkiä sössöttäjiä jotka itse luulevat olevansa huippuartisteja.

    • Anonyymi

      No tässähä kävi juuri niin kuin unohdin käydä ennustamassa. Ollin tiimiläinen voitti..kuinka yllättävää.

      Jasselta odotin mokoman biisiä, millä olisi voinut voittaa..

      • Anonyymi

        Ei olisi Jasse voittanut, vaikka olisi laulanut mitä. Komea ääni hänellä, mutta heviskene musa ei ole suurten massojen musaa eikä tämän nichen asianharrastajat juurikään näitä tällaisia kisoja seuraile tai äänestä, oletan :D


    • Anonyymi

      Ennalta-arvattava voittaja oli Markus, kuolema diilasi. Näitä iskelmäpatsaita mahtuu kolmetoista tusinaan tässä maassa: kaikki finalistit kykenevät laulamaan iskelmää, mutta esim. Jassen tai Roopen laulamiin kappaleisiin ei kaikkien finalistien kyvyt olisi riittäneet. Vaikka ihan sama kuka voitti, tod.näk emme tule kuulemaan hänestä JOS ei hän itse tee itselleen kansaan uppoavia kappaleita. Eipä ole tullut suuria tähtiä aikaisemmistakaan voittajista.

      • Anonyymi

        Muokataankohan laulajien ääniä jotenkin lähetyksissä? Esim. virettä säädellään vituralleen, jos ei haluta ko. finalistin voittavan.


      • Anonyymi

        Itse pidin Markusta alusta lähtien voittajana. Valmis laulaja ja ei tarvitse jännittää meneekö hyvin. Markus ja Roope parhaimmat.


      • Anonyymi

        Markus toki todella vahva suorittaja, mutta... Ei Markus kertakaan esittänyt sellaista kappaletta, missä olisi pitänyt taipua äänellisesti johonkin. Tasavarmaa paksua varmanpäälle pelaamista ja kuten todettua Yön biisillä, vaikka bändijyräsikin taisi sinetöidä voittonsa. Ei kaveri siinäkään mitään mokannut, mutta ääni ei voimallisesti riittänyt.

        Kaikki muut finalistit esittivät huomattavasti haastavampia kappaleita kilpailun aikana.


    • Anonyymi

      Markus on ihan ok, mutta ei mikään suuri stara, Lindholmin kuolema auttoi voittoon, muuten olis ollut toinen tai kolmas.

    • Anonyymi

      Markus on ihan ok mutta ei niin persoonallinen. Tykkäsin kyllä Roopesta jo alussa. Kappalevalinnat ei finaalissa eivät parhaimmat mahdolliset. Suosikkini koko kaudelta oli se nuori räppäri joka osasi myös laulaa ja ihana persoona.Petyin kun Anna ei valinnut häntä mutta olen varma että kuulemme tästä nuoresta miehestä vielä. Kannattais hänen ottaa joku taitelijanimi kun oma nimi on todella erikoinen.

      • Anonyymi

        Jhayden Aleo. Miksi kaveri tarvitsisi taitelija nimen jos omaa jo noin persoonallisen ja mieleen jäävän nimen. Kuulostaa jo valmiksi megapopstaralta.


      • Anonyymi

        Jhayden Aleo taisi olla se taiteilijanimi *lol*


    • Anonyymi

      Kyse oli ainakin Markuksen finaalivedossa vain siitä, että mies jäi Yön biisiä tulkitessaan bändin jalkoihin ja pahasti. Ei siitä että mikin volyymitasot olisivat olleet pielessä. Jos äänen volyymit eivät vain riitä edes Yön tasoisen rockiskelmän laulamiseen ei se korjaannu vääntämällä mikin volyymitasoja kaakkoon.

      Silloin vain laulajalle neuvoksi, että esittää jatkossa sellaista musiikkia missä omat vahvuudet tulevat esille. Muun muassa myös Roope Palmun - Supervoimii veto oli aivan kamala. Yksinkertaisesti kyseinen kappale ei vain sopinut hänentyylilleen lainkaan.

      Selkeästi finalisteista parhaiten suoriutui Jasse Jatala, mutta ei riittänyt voittoon vai riittikö, mutta ei annettu voittaa? Mikä radiokanava olisi sitten Jaseen musiikkia soittanut? Ei kelpaa ei rock kanaville, eikä Suomirockille jos ei laula suomeksi. Rock ja City taas eivät pahemmin tuorettarokkia halua soittaa. Käytännössä ainoaksi vaihtoehdoksi olisi voinut jäädä muutama soitto SEA FM:llä. Toivon silti, että kaverista kuullaan vielä, mutta harmi ettei se voinut olla satavarmaa Voicen voiton myötä. Tai no eihän sekään ole varmaa jos ei vain haluakkaan äänittä musiikkia.

      • Anonyymi

        Minä en pysty näkemään Jassea yksinään laulavana artististina. Tuo ääni ja tuo genre = bändisolisti.


    • Anonyymi

      Kyllä oli surkee toi voittaja. Ei mulla sitten muuta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe