Ylösnoston aika ilmoitettu sekunnilleen!

Anonyymi

Nyt on tempausaikataulu tiedossa millilleen, piirulleen, sekunnilleen ja timantintarkasti!
Halleluja, sisaret ja veljet! Kiitos Herralle! Amen.
=
YLÖSTEMPAUKSEN TARKKA AIKATAULU ON TARKENTUNUT SEKUNINTARKAKSI!!!!1!!!! TARKENNAMME laskurin VÄLITTÖMÄSTI heti oikeaan kellonhetkeen jolloin VIIMEISTÄÄN EHDOTTOMALLA VARMUUDELLA TEMPAUS TULEEE!!! VIIIMEINEN mahdollinen SEKUNTI jolloin PAKKO on tulla tempaus on 13.5. klo 17:59:59!!!!

Omer laskenta päättyy 12.5. klo 18:00 ja siitä eteenpäin 24h on aikaa, jolloin me voimme odottaa tempauksen tapahtuvan.
-
-
Päivitys 18.4.2019: YLÖSTEMPÅAUS TULEEE 23.4.2019!!!!1!!! Kaikkein LUOTETTWAVIMPIENI TIETOJEN MUKAAN NIBIRU JA YLÖSTEMPAUS TULECAAT 23.4.2019!!!! Näin sanovat EREHTYMÄTÖN Fox News sekä Daily Express!!!11!!!!

39

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No onpas taas typerä aloitus. Aivan kuin joku olisi käynyt lukemassa mitä noin suurin piirtein on sanottu ja lisännyt siihen sitten omiaan noin 90% alkuperäiseen.
      Noh, valehtelu ja vääristely on varmaan kiva harrastus niin kauan kun ei polta näppejään.

    • Minulla on vielä tarkempi ennustus: Hetkenä jona ette luule!

      • Anonyymi

        Hetki jota ette luule = hetki jonka tiedätte

        1. Tess. 5
        1 Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa;
        2 sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
        3 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
        4 Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas;
        5 sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia.
        6 Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.


      • Anonyymi

        Aamos 3:7 Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.


      • Anonyymi

        Jumalalla on vain yksi ainoa asia, jota hän ei kerro ja se liittyy päivään kun taivas ja maailma katoaa ja alkuaineet sulavat, jolloin kaikki tuomiot on pantu täytäntöön tuhatvuotiskauden päässä. Jeesuksen näkyvästä paluusta kun on kulunut se 1000 vuotta.

        Tästä päivästä ei tiedä kuin yksin isä, ei edes poika, eikä taivaan enkelit:
        Ilm. 20
        7 Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan,
        8 ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka.
        9 Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät.


    • Jeesus ilmoitti sen päivän olevan aivan ovella ..tosin en osaa sanoa ,mitä se tarkoittaa ajassa ,mutta lähellä todella lähellä ja meidän sukupolvi näkee sen.
      Sanalla sanoen se roikkuu jo ilmassa odottaen toteutumistaan.

      • Anonyymi

        Tuolle ovella olemiselle on yksi selitys: Jos siis olet missä tahansa ajassa Kristuksessa elävä tai elänyt henkilö. Jeesus sanoi, ettet koskaan kuolisi, vaan siirrymme ajassa ikuisuuteen, ajattomuuteen. Niinpä jokainen joka on antanut Kristukselle elämänsä, ottaa ajassaan aivan ovelle oman lunastuksensa, riippumatta yhtään missä ajassa kulloinkin on. Joku kuolee ehkä piankin ja joku vasta muutaman kymmenen vuoden sisällä. Joka tapauksessa Jeesuksen sanat "se päivä on ihan ovella" se tarkoittaa Paavalin sanoja "kuolema on voitto" ja/tai "yhdessä hetkessä me muutumme". Riippumatta yhtään ajasta.


      • Anonyymi

        Niin mutta kun pitää olla se ylöstempaus, jotta muita hurskaammat ja paremmat sielut voivat nousta ensin taivaaseen paremmille paikoille kuin muut. Eihän muuten olisi mitään järkeä ennustella ylöstempauksen hetkeä jollei oikeaan osuneesta ennustuksesta saisi ylevämmän aseman taivaassa. Jarmon mukaanhan hän tulee istumaan Jeesuksen valtaistuimella tuomarina, joka saa tuomita häntä pilkanneita (=niitä, jotka eivät olleet samaa mieltä kuin hän).


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin mutta kun pitää olla se ylöstempaus, jotta muita hurskaammat ja paremmat sielut voivat nousta ensin taivaaseen paremmille paikoille kuin muut. Eihän muuten olisi mitään järkeä ennustella ylöstempauksen hetkeä jollei oikeaan osuneesta ennustuksesta saisi ylevämmän aseman taivaassa. Jarmon mukaanhan hän tulee istumaan Jeesuksen valtaistuimella tuomarina, joka saa tuomita häntä pilkanneita (=niitä, jotka eivät olleet samaa mieltä kuin hän).

        He he ..hyvää huumoria ,mutta .....ei näystä saa parempaa paikkaa taivaassa vaan joka oikeita näkyjä näkee tai siis saa nähdä tekee vain oman osansa ja on työmies eikä enempää eikä enempää kuin kukaan muukaan eli samalla viivalla.


      • Anonyymi

        Ei tämä ole mitään huumoria. Jarmo itse on sanonut, että muita ennen ylöstemmatut, paremmat sielut toimivat Kristuksen ylituomareina.


      • Anonyymi

        Mistä toi "yli" sana tuli? Onko kaikki aian pakko vääristellä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä toi "yli" sana tuli? Onko kaikki aian pakko vääristellä?

        Kyllä Jarmo on maininnut profeettojen, anteeksi skenaarioitsijoiden, asemasta ylipappeina ja ylimpinä tuomareina. Ylituomari lyhyemmin.


      • Anonyymi

        Ei maininnut, vaan siteeraanut Raamattua sanasta sanaan. Sen sijaan sinä vääristelet asiaa!


      • Anonyymi

        Ahaa, eli ylituomarius-pappeus mainitaan Raamatussakin. Sittenhän kaikki on hyvin. Mitä oikein vaahtoat?


    • MrHyvis

      Tuota ...tuo ilmoitus oli henkilökohtainen ja se tuli näyllä ja puheella vahvistettuna eräänä yönä kun heräsin.En tiedä olinko ruumiissani vai Hengessä pelkästään ,mutta unta se ei ollut .Siinä kerrottiin tuo ajan läheisyys ja samalla keskustelin kun en tiennyt kaikkea ,mitä ilmestys tarkoitti ja olin siinä siis mukana.
      Asia koski Herran paluuta hakemaan omansa.Se oli ilmestystietoa.

    • Suomisen Olli temmattiin. Lasse Pöysti kuoli. R. I. P. Respect!

    • Anonyymi

      Onkoo 10 päivän siirtymä aika, tänään ei ole vielä tapahtunut mitään.

    • On tää kanssa aika merkillistä luettavaa. Aloittaja ei tiedä tuon taivaallista mistä puhuu saati mitä kirjoittaa. Mikään ei todellakaan tällä palstalla koskaan muutu. Asioita puidaan täällä vain vääristelytarkoituksessa, eikä lähimainkaan tieteellisellä merkityksellä, puhumattakaan oikeudellisesta käsityksestä. Täällä tehdään pilkkaa 24/7 vain uskovista ja sillä selvä. Osa täällä esittää uskovaa, mutta samaa pilkkaa ja veljien ja sisarten selkiin puukotusta vaan näkee heiltäkin. He korottavat itsensä ja luulevat että he ovat Jumalan kanssa samalla viivalla ja puhetaajuudella.

      Todellisuus on että en minä ole ennustanut ainoatakaan kertaa mitään ylösottoa, vaan valvon ja ilmoitan mahdollisia päiviä jolloin se vois tapahtua. Se on juuri sitä ns. vertauskuvallista yövartiointia, jossa perheen isä valvoo, jottei varas yllättäisi.

      Laskemani ja seuraamani Israelissa vuosittain löytyvä kevätohra, on merkkinä sille että nyt raamatullinen vuosi vaihtuu. Se perustuu tuhansia vuosia vanhaan laskentaan, jolla lasketaan joka ikinen vuosi mm. pääsiäisen paikka, josta taas aletaan lasketaan omerin laskenta, jolla on vertauskuvallisia yhteyksiä eniten morsiamen ylösoton päiväksi.

      Omer päättyy tänä vuonna 12.5.2019 klo 18 jonka jälkeen (3. Mooses 23:15-17) mukaan on odotettava 50. päivä, koska maailma on pyöreä ja 24h kauttaaltaan, niin siinä on oltava marginaali. Siksi Omerin takaraja on 13.5.2019 klo 17.59

      Mitä tulee taas tuohon ylösoton ajankohtaan, niin vanha profetia jolla on uskottava historia, niin siinä sanotaan selvästi että Norjan aikaan klo on 9:00 elikkä meillä siis 10:00 ja tästä tulee se vanha juttu, minkä olen sanonut usein. TODENNÄKÖISESTI se tapahtuu klo 10

      Mutta yhtä kaikki, tämä ei edelleenkään ole profetia, vaan seurantaa, jonka kerron havainneeni jo 12 vuotta sitten ja tuonut sen joka kerta, joka vuosi julki.

      Mitä taas tulee 10 päivän marginaaliin, niin sekin on Raamatusta, ilmestyskirjan alkupäässä. Mutta todennäköisesti se ei tarkoita kuitenkaan että joutuisimme olemaan sen 10 päivää. Se on siis vain tulkinta siitä.

      Mutta koittakaa edes kerran elämässänne käyttäytyä ja kirjoittakaa jotain vähemmän nenäkästä ja itsenne mielestä nerokasta naljailua aiheelle, johon ette itse kykene uskomaan. Katsokaas, mikäli ette näe, tunne, koe, kuule, maista tai haista, niin se ei tarkoita vieläkään että asia ei voisi olla olemassa. Oletteko koskaan ajatelleet että voitte olla väärässä oman viisautenne varassa? Eräänä päivänä se mikä ennen oli satua, tuleekin totista totta.

      • Jarmo Eklund - ja - PELASTUSSANOMAT - sivusto

        . . .

        Väärän profeetan poistuminen palstalta?

        kumpikampi
        22.10.2018 20:29

        Mitä mieltä olette asiasta? Onko parempi se että sellainen väärä ei täällä eksyttäisi, vai onko parempi että sellainen olisi täällä, jotta asiansa osaavat voisivat paljastaa eksyttäjän muille?

        --- Kommentoi ---


      • EI_TROLLI_vaan_TOTUUS kirjoitti:

        Jarmo Eklund - ja - PELASTUSSANOMAT - sivusto

        . . .

        Väärän profeetan poistuminen palstalta?

        kumpikampi
        22.10.2018 20:29

        Mitä mieltä olette asiasta? Onko parempi se että sellainen väärä ei täällä eksyttäisi, vai onko parempi että sellainen olisi täällä, jotta asiansa osaavat voisivat paljastaa eksyttäjän muille?

        --- Kommentoi ---

        EI_TROLLI_vaan_TOTUUS
        23.10.2018 0:02
        Tämä ei ole . . . MIELIPIDE ASIA . . . !

        ASIAN KÄSITTELY --- ETENEE --- Jumalan TAHDON MUKAISESTI . . . ;)

        Jumalan Tahdon Mukainen --- RATKAISU ON LOPULLINEN --- eli EKSYTYS LOPPUU PROFETIAT PALSTALLA - ja - MYÖS KAIKKIALLA MUUALLAKIN !

        PROFETIAT PALSTA on - Jumalan - KOULUTUS KÄYTÖSSÄ, joten TÄÄLLÄ asiat etenevät hitaasti, mutta KOSKA Jumala TOIMII OIKEUDENMUKAISESTI - niin - KAIKELLA ON TARKOITUKSENSA.

        ENNAKKOILMOITUKSIA --- TULEVASTA --- ON ANNETTU !!!

        SIIS jatkuu . . .


      • Anonyymi
        EI_TROLLI_vaan_TOTUUS kirjoitti:

        EI_TROLLI_vaan_TOTUUS
        23.10.2018 0:02
        Tämä ei ole . . . MIELIPIDE ASIA . . . !

        ASIAN KÄSITTELY --- ETENEE --- Jumalan TAHDON MUKAISESTI . . . ;)

        Jumalan Tahdon Mukainen --- RATKAISU ON LOPULLINEN --- eli EKSYTYS LOPPUU PROFETIAT PALSTALLA - ja - MYÖS KAIKKIALLA MUUALLAKIN !

        PROFETIAT PALSTA on - Jumalan - KOULUTUS KÄYTÖSSÄ, joten TÄÄLLÄ asiat etenevät hitaasti, mutta KOSKA Jumala TOIMII OIKEUDENMUKAISESTI - niin - KAIKELLA ON TARKOITUKSENSA.

        ENNAKKOILMOITUKSIA --- TULEVASTA --- ON ANNETTU !!!

        SIIS jatkuu . . .

        Missähän tän TOTUUS-TROLLIN lääkitystilanne mahtaa mennä?


      • Anonyymi

        Mitä tieteellistä tuossa numerologisessa mytologiahölynpölyssä muka oli?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missähän tän TOTUUS-TROLLIN lääkitystilanne mahtaa mennä?

        Tuossa vaiheessa ei enää minkaanlainen lääkitys auta, sillä hyvin sairas ja täysin sekaisinhan tuo on.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa vaiheessa ei enää minkaanlainen lääkitys auta, sillä hyvin sairas ja täysin sekaisinhan tuo on.

        Rakkaat PARHAAT YSTÄVÄNI !

        KIITOS HUOMAUTUKSESTA !!! --- !!! . . . LÖYTYI KIRJOITUS . . . WIRHE . . . :)
        SIIS --- KORJATAAN HETI . . .

        . . .

        Jarmo Eklund - ja - PELASTUSSANOMA - sivusto

        ja lisäksi vielä sivuston yhteydessä oleva --- KESKUSTELUPALSTA . . . ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tieteellistä tuossa numerologisessa mytologiahölynpölyssä muka oli?

        Paljonkin, vaan ei niille joille mikä tahansa perusteltukin asia on hölynpölyä, josta ei itse ymmärrä mitään ...tai siis ei halua ymmärtää.


    • Anonyymi

      Ylösnosto. Ennen pakkasia?

    • Anonyymi

      Kukahan tuo on joka tänne jarmon nimissä kirjoittaa? Jarmo itsehän on jo vuosia sitten täysin kokonaan lopettanut tälle palstalle kirjoittamisen, useampaankin kertaan.

    • Alottaja panee omiaan.

      • Kuuluuko siis lestoihin?!


      • MrMorden_ kirjoitti:

        Kuuluuko siis lestoihin?!

        Mahtollisesti.


    • Anonyymi

      Itse toivoisin vielä armonaikaa haluaisin pelastua kuka voisi rukoilla sieluni puolesta? Terv nainen 29,Jyväskylä

      • Anonyymi

        Oletko aivan vakavissasi?
        Jos, niin turhaa on sinun tämän palstan viirapäiden kirjoituksista mitään välittää, sen enemmän kuin muidenkaan sairaiden jotka kuvittelevat itseään mukamas profeetoiksi.
        Se on kylläkin helppo uskoa että monet niistä kuulee päänsä sisällä ääniä ja pitävät sitä Jumalan puheena, mutta niinhän se mielisairailla aina on. Samoin jos jonkinlaisia tyhjänpäiväisiä unia nähdään joita sitten pidetään mukamas Jumalan ilmoituksina. Ihmiselle on kuitenki täysin luonnollista nähdä unia juuri niisyä asioista joita ajattelee ja joihin keskittyy. Osa ihmisistä on muutenkin henkiseltä rakenteeltaan sellaisia että näkevät ja kokevat aivoen kehittämiä illuusioita joita eivät kykene ymmärtämään ja sitten pitävät niitä yliluonnollisina, eivätkä halua minkaanlaisilla todisteilla uskoa niitä sinällään normaaleiksi ilmiöiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko aivan vakavissasi?
        Jos, niin turhaa on sinun tämän palstan viirapäiden kirjoituksista mitään välittää, sen enemmän kuin muidenkaan sairaiden jotka kuvittelevat itseään mukamas profeetoiksi.
        Se on kylläkin helppo uskoa että monet niistä kuulee päänsä sisällä ääniä ja pitävät sitä Jumalan puheena, mutta niinhän se mielisairailla aina on. Samoin jos jonkinlaisia tyhjänpäiväisiä unia nähdään joita sitten pidetään mukamas Jumalan ilmoituksina. Ihmiselle on kuitenki täysin luonnollista nähdä unia juuri niisyä asioista joita ajattelee ja joihin keskittyy. Osa ihmisistä on muutenkin henkiseltä rakenteeltaan sellaisia että näkevät ja kokevat aivoen kehittämiä illuusioita joita eivät kykene ymmärtämään ja sitten pitävät niitä yliluonnollisina, eivätkä halua minkaanlaisilla todisteilla uskoa niitä sinällään normaaleiksi ilmiöiksi.

        Unohtuo mainita aloituksen olevan ironiaa ja herjausta juuri tuollaisia itse itseään profeettoina pitäviä kohtaan. Vuosi vuodelta ja päivä päivältä tuhansittain tyhjänpäiväisiä kirjoituksia millon minkinlaisista tempauksista, sodista ja tapahtumista, eivätkä edes häpeä valehteluaan vaikka jokainen povaus on mennyt persiilleen. Sellaiseen ei henkisesti terveet ihmiset syyllistyisi.


    • Ootte te kovia, kun tiedätte kyseisen ajan, vaikkei Jeesuskaan sitä sanonut tietävänsä.

    • Hetki jota ette luule = hetki jota ette tiedä.

    • Niin se aika jolloin Herra hakee omansa on edelleen salattu asia ja pysyy loppuun saakka .Kukaan siis ei tiedä sitä hetkeä ,mutta aikajakson ja merkit kyllä ja raamattu antaa hyvinkin selvät merkit ja paavali vielä kertoo ihmisistä ja heidän luonteestaan yms .Mutta kukaan ei saa tietää sitä tarkkaa hetkeä.
      Ohje siis on VALVOKAA ja hengelliset tutkii hengessään kaiken ja ympäri maailmaa näkyy kiinnostus nousevan kristityissä kun merkit täyttyvät ja tarkasti .
      Nyt on tullut seurakunnissa ne tyhmät neitsyetkin esiin ja haaleus laodikealaiseen tapaan ja riivaajien oppien seuraajat ja Jeesus aikanaan sanoo...en tunne teitä /tai en ole koskaan tuntenut teitä ja kuitenkin nuo ihmiset luulee olevansa taivaskelpoisessa uskossa kun koputtelevat ,että tulisko Herra Jeesus avaamaan ja portit pysyy kiinni.
      Nyt on luopumus ja se avaa tien antikristukselle kun tyhmiä neitsyeitä on tarpeeksi eli ei uskossa olevia kristittyjä .Sitten tulee se herätys Israelin maalla kun Jsraelilaiset näkevät silmillään ja ymmärryksellään kuka Jeesus on eli Hän on se Messias ,jota israel vielä odottaa ja Jeesus saapuikin jo n 2000v sitten .Siinä tuota raamatun aikataulua .Asioita täytyy vielä tapahtua raamatun mukaan ja antikristuksen ilmestyminen on selvästi kirjoitettu eikä sitä ole näkynyt vielä ,mutta aikaa siis on aikarajan puitteissa.

    • Anonyymi

      Nyt lähtö lähellä!
      Taas kerran koittaa varmaakin varmempi tempauspäivä, kuten ne lukemattomat muutkin joista on historian aikana maailman eri puolilla ilmoitettu kaikkein luotettavimpien profeettain taholta!
      Kohta mennään! Halleluja!

    • Anonyymi

      Joko havaintoja on tehty?
      Olisiko pyhimmillä palstakäyttäjillä linkittää vaikka pari taivaisiin tempausta, niin se toisi hieman uskottavuutta asiaan!
      Muutenhan profeettoina esiintyvät on pelkkiä valehtelevia rottia jotka totuutta karttavat.

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe