Verkkouutiset, natofanin aarrearkku ja viimeinen oljenkorsi

Anonyymi

Kun Naton kannattajat eivät itse kykene ajattelemaan Naton olemusta, syitä ja seurauksia, lainaavat he oikeistolaista Verkkouutiset julkaisua.

Kaikki natomieliset keskustelun avaukset ovat lainattu Verkkouutisten sivustolta. Tai ehkäpä Verkkuutisten toimittajat tekevät sen itse.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NATO:n olemus on helppo ymmärtää. NATO on 29 maan yhteinen sopimus toistensa puolustamisesta. NATO on sitoutunut rauhaan, yhteistyöhön ja rehelliseen vuoropuheluun. Vain Venäjän propagandan sokaisemat tiltut eivät sitä ymmärrä ja siksi luulevat NATO:sta kaikenlaista.

      • Anonyymi

        Yhdysvallatkin on Haftarin rauhankumppani, ettei totuus unohdu.
        Natomaista Yhdysvallat kannattaa sotamarsalkka Haftarin (Yhdysvaltain kaksoiskansalainen, ollut 20 vuotta CIA:n vieraana Yhdysvalloissa) hallitusta Libyassa ja Euroopn natomaat sitä laimeampaan, mutta virallista YK:n tunnustamaa Libyan hallitusta.

        HS: "Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on ollut henkilökohtaisesti yhteydessä Libyassa valtaan pyrkivään sotamarsalkkaan Khalifa Haftariin, kertoo uutistoimisto AFP. Valkoinen talo tiedotti asiasta vasta perjantaina, vaikka Trumpin ja Haftarin välinen puhelinkeskustelu käytiin jo maanantaina.

        Yhteydenoton tulkitaan tarkoittavan sitä, että Trump tukee Haftaria, jonka joukot kannattavat Itä-Libyan erillishallintoa. Erillishallinto vastustaa YK:n tunnustamaa GNA-hallintoa, eikä se ole kansainvälisesti tunnustettu. Maantieteellisesti se kuitenkin hallitsee jo suurinta osaa maata.


    • Anonyymi

      Milloin natohalulliset aloittavat katupartioinnin Suomessa
      Uuden ideologian tunnetuksisaattamisessa on historian saatossa aina käytetty julkista toimintaa. Natohistoriaan liittyen voisi mainita natsien katupartiot 30-luvun Saksassa (kiinni saadut juutalaiset pantiin lakaisemaan katua). Suomessa oli Lapuan liikkeen muilutukset, kommunisteja vietiin Neuvostoliiton rajalle. Nykyään Odinin soturit ja Pohjoismaisen vastarintaliikkeen miehet suorittavat näytösluonteisia esiintuloja juhlapäivinä.

      Yhdysvalloissa sotaveteraanit ovat keksineet toimintakykyä ylläpitävänä toimintana omatoimisen rajavartijan harrastuksen: "Yhdysvaltalaiset veteraanit jahtaavat siirtolaisia oman käden oikeudella
      Rajalla omin päin partioivat amerikkalaiset videoivat tekemisiään sekä julkaisevat pidätyksistä suoria lähetyksiä Facebookissa."

      Tällainen toiminta voisi piristää natottajien alamaissa olevaa aktiivisuutta ja tuoda uusia oikeudenystäviä natokannattaien harveneviin riveihin.

      • NATO-jäsenyytemme kannattajat eivät aloita katupartiointia koskaan, vaan me kannatamme laillista yhteiskuntajärjestystä.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        NATO-jäsenyytemme kannattajat eivät aloita katupartiointia koskaan, vaan me kannatamme laillista yhteiskuntajärjestystä.

        Aivan niin EI,heh...Koska NATON"partiot"tulevat Suomen tulevan NATO-jäsenyyden myötä vahtimaan&tuomaan turvaa ryysyryssää vastaan,VARMASTI jo muutaman vuoden päästä!! 1-2 tukikohtaleiriä lähelle PIETARIA,merelle/maalle,niin eiköhän vit¤u-vasilien katunilkkimäinen lätynlätkykys vähene...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan niin EI,heh...Koska NATON"partiot"tulevat Suomen tulevan NATO-jäsenyyden myötä vahtimaan&tuomaan turvaa ryysyryssää vastaan,VARMASTI jo muutaman vuoden päästä!! 1-2 tukikohtaleiriä lähelle PIETARIA,merelle/maalle,niin eiköhän vit¤u-vasilien katunilkkimäinen lätynlätkykys vähene...

        "Aivan niin EI,heh...Koska NATON"partiot"tulevat Suomen tulevan NATO-jäsenyyden myötä vahtimaan&tuomaan turvaa ryysyryssää vastaan,VARMASTI jo muutaman vuoden päästä!! 1-2 tukikohtaleiriä lähelle PIETARIA,merelle/maalle,niin eiköhän vit¤u-vasilien katunilkkimäinen lätynlätkykys vähene... "

        Eeh nimittäin, avaisitko vähän.


    • "Aivan niin EI,heh...Koska NATON"partiot"tulevat Suomen tulevan NATO-jäsenyyden myötä vahtimaan&tuomaan turvaa ryysyryssää vastaan,VARMASTI jo muutaman vuoden päästä!!"

      LOL: NATO:lla ei ole katupartioitasi. Sen sijaan esim. Venäjällä Putinin hallinto käyttää maksettuja huligaaneja hakkaamaan Putinin hallinnon vastustajien mielenosoituksia.

      "1-2 tukikohtaleiriä lähelle PIETARIA,merelle/maalle,niin eiköhän vit¤u-vasilien katunilkkimäinen lätynlätkykys vähene..."

      Emme tarvitse NATO:n joukkojen tukikohtia Suomeen, vaan vain jäsenyyden, joka antaa meille NATO:n turvatakuut.

      • Anonyymi

        Elämänpaatoksesta älä hellitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe