Ainutlaatuiset kolme kirjaa

Anonyymi

NYT KIRJA KAIKISTA TOTUUSLAUSEISTA
Harri Veijonen ei opeta epämääräisesti vaan tarkasti Herran tulemusta. Täällä kuulet kolme totuuslausetta, joista kaikista Harri on nyt kirjoittanut kirjankin!
"Jeesus tulee" profetiat aikamäärineen ovat yleensä huuhaata. Oikeassa profetiassa Herran tulemus liitetään oikeisiin tapahtumiin kuten Tuleva Lähi-idän rauhansopimus JA uskovien katoaminen, Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin, Palestiina maan päälle JA seurakunta yläilmoihin.

Tuota virkettä olen toistanut netissä jo vuosia. Kahdesta ensimmäisestä oikeasta opista olen kirjoittanut kirjankin:

1. Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen (1986)

2. Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin (1995)

Jotta olisin täydellinen oikeassa opissani, päätin vielä kirjoittaa kirjasen siitä kolmannestakin oikeasta opista eli:

3. Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin. (2019)

TARKKAA TIETÄMISTÄ EIKÄ MITÄ TAHANSA VEIKKAUSTA

Jospa nyt viimeinkin lopetettaisiin (myös Niilo Paasivirran maailmanloppusivulla) höpinät, että Harri Veijonen on esittänyt Herran tulemuksesta loputtomasti vaihtoehtoja. Mahdollisuuksia on vain yksi, mutta sitä voidaan kuvata kolmella eri lauseella. Kukaan muu kuin Veijonen ei ole kirjoittanut Herran tulemuksen totuudesta ensimmäistäkään kirjaa oikealla otsikolla. Veijosella on nyt kaikista mahdollisista totuuslauseista jopa kirja oikealla otsikolla! Olen niin kaukana profetiassa keskiverto uskovista, että ihan hirvittää miten voivatkin olla niin kaukana meikäläisestä. Etupäässä kirkon papit ovat syöttäneet valhetta, ettei ihminen voi tietää näin tarkasti milloin Jeesus tulee. Vaikein vastustajani on Raamatun lause "hetkenä jona ette luule", mutta siinäkin on kysymys hetken arvelemisesta Jerusalemin valerauhan tekovaiheesta tai vaiheista. Ajan siis seurakunnassa tiedämme noin viikon tarkkuudella. Antaa enemmistön olla kirkkonsa eksytettävänä, jos kerran eivät kirkosta eroa ja Herran tiellä kulje eteenpäin. Harri Veijonen


KOKO TOTUUSLAUSE PAKETTI
1. Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen - kirja
2. Daniel 9:27 ja ylösottoa edeltävät tapahtumat - kirja
= Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin täydennyksin

3. Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin - kirja

VAIN 10 EUROA KULUINEEN LASKUUN

[email protected] http://wwnet.fi/users/veijone/

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja taas tehdään kiliasmilla rahaa.

      Kiliasmi-harhaoppi on helluntailaisuuden alusta asti (1800-luvun lopulta) - ja jo ennen sitä, joidenkin epämääräisten puljujen - ollut näiden uskonlahkojen koko liiketoiminnan perustus.

      L. Meller on tienannut omaisuutensa paljolti nimenomaan kiliasmilla ja siihen liittyvillä kirjoilla, alati ja pakosti muuttuvilla ennusteluilla.

      Jeesuksen toisen tulemuksen ennustelu on maailmanlaajuisesti tuottanut helluntailaisille huijareille miljardeja dollareita. Ei miljoonia vaan miljardeja.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Millennialismi

      Jeesus tulee, kun tulee. Ollaan siihen valmiita, joka hetki. Tämän "tiedon" jaan teille ilmaiseksi, ei tarvitse kenenkään lähettää rahaa.

      Terveisin, anonyymi profeetta

    • Anonyymi

      MIKSI MAINOSTAN TOTUUSLAUSE PAKETTIA KAIKILLE?
      Mainostan totuuslause pakettia "kaikille". Tiedän kyllä, että monikaan ei pakettia tilaa. Mutta tuleepa selväksi viimeinen tapahtuma oikein kolmella tavalla. Kiva, jos päätät tilata! HV


      LEVITETTY MEDIOILLEKIN - VOIKO USKOA MIHINKÄÄN?

      Juttuvinkkiä ainutlaatuisista kolmesta kirjasta on levitetty monille medioille. Tuskin mikään niistä julkaisee näin selkeää sanomaa. Mistä kukaan lukijakaan tietää, että totuus on se mitä Veijonen julistaa eikä jonkun toisen totuus. Totuutta tässä asiassa on entistä vaikeampi uskoa, kun Pelastussanoman Jarmo Eklundkin julistaa ylösoton tuloa muutaman kuukauden välein. Vaikka Eklund on jopa toiseksi paras alan tietäjä Suomessa, hänenkin toimintansa on melkoista eksytystä. Miten sitten onkaan muiden opetus? Voiko kukaan uskoa asiassa enään mihinkään? Toivottavasti edes muutamat ja jatkossa yhä useammat tajuavat, että oikeakin opetus löytyy. Harri Veijoselta.

    • Anonyymi

      500 - 0

      500 kohtaa Raamatussa lupaa ylösottoa ahdistuksen ajan alkaessa, Jerusalemista sovittaessa. Löytyy yksi kohta Raamatusta, josta voi päästä siihen käsitykseen, että ylösotto tapahtuu vasta ahdistuksen ajan jälkeen. Se on Matteus 24:29-31.

      Matteus 24:29 Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät. 30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella. 31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.

      Koska tilanne on 500 vastaan 1, ilmeisesti on kysymys väärästä selityksestä. Matteus 24:29-30 puhuu Jeesuksen näkyvästä paluusta. Jae 31 ei ole jatkoa edelliseen vaan muistutus siitä, että ylösotto tapahtuu jo aikaisemmin. Näin ollen lopputulos on 500 - 0 meidän hyväksemme! HV

    • Anonyymi

      Kiitos näistä kirjoista!

    • Anonyymi

      PALESTIINA MAAN PÄÄLLE JA SEURAKUNTA YLÄILMOIHIN HERÄTTI REAKTIOITA

      Kolmas totuuslause "Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin" herätti reaktioita enemmän kuin toiset totuuslauseet. Joillekin oli melkoinen shokki ja he jopa kiroilivat, kun kuulivat, että seurakunta lähtee yläilmoihin jo heti sen jälkeen kun Palestiinan valtio on olemassa. Sehän jo joidenkin mielestä on olemassa, muttei ole eikä tule ennenkuin Jerusalemistakin on sovittu. Palestiina on asia, josta jokainen tajuaa, että aika on lähellä ja se varmasti tulee. Niin tulee myös ylösotto! HV

    • Anonyymi

      Olisin äärettömän kiitollinen, jos tuo kuuluisa Tempaus jo toteutuisi. Alkaa kyllästyttää tämä jatkuva lupailu ja pettymys kun piti tulla, mutta ei tullut taaskaan.

      En minä ole Tyhmä Neitsyt, olen mitä valveutunein tässä asiassa. ollut kuin kissa pistoksissa, koko ikäni!

      Mutta eikös jo Jeesus sanonut, että lopulta kaikki kymmenen tyttöä nukkuivat? Väsymys iski. Mutta sitten kuului tuo huuto: "Ylkä / Jeesus tulee!" Silloin on oltava puhdas lamppu, siinä öljy ja lampun lanka öljyssä sekä tulitikut kuivina ja valmiina. Minulla on ollut lampukka, joten tiedän kuinka lampukkaa on hoidettava. Lampukan langan on ensin imettävä itseensä öljy ja sitten tämän pieni langanpätkä siitä hiukan ulkopuolelle näkyviin ja tähän tuli. No, sama periaate kuin myrskylyhdyssä. Tämä tulisi osata myös hengellisesti.

      Lampukka, kuva:
      http://www.ortodoksi.net/images/6/6d/Lampukka01.jpg

      Lamppu = seurakunta / kirkko. Puhdas lamppu = sen oikea, puhdas oppi, johon usko perustuu.
      Öljy = Pyhä Henki.
      Tuli = elävä usko.
      Lampun lanka = kukin uskova / viisas neitsyt, itse.

      Tämä kaikki myös Tyhmille Neitsyille tiedoksi annettakoon, NYT.
      Ei sitten, kun Jeesus on jo tulossa. Silloin kukin seuraa omaa Herraansa.

      Älä ole tyhmä, ole sinä Viisas Neitsyt. 👱‍♀️ 👱‍♀️ 👱‍♀️ 👱‍♀️ 👱‍♀️
      *

    • Anonyymi

      Kiitos hyvistä kirjoista!

    • Anonyymi

      Kyllä on tärkeätä asiaa! Tutustukaa!

    • Anonyymi

      JEESUS VOI TULLA TÄNÄÄN ON TOTTA 10 PÄIVÄÄ

      Eniten tietämistä rajoittava sanankohta on "hetkenä jona ette luule". Uskovaiset eivät ole luulevaisia vaan arvelevat tuntia, kellonaikaa, mutta siitä ei tule mitään! Heti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ovi on mahdollista sulkeutua. Jeesus voi tulla tänään on totta vain ja ainoastaan niinä noin kymmenenä päivänä valerauhasopimisen jälkeen.
      Harri Veijonen

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe